2011 Aralık Anneleri

slm kızlar,
sabah 6dan beri adet sancısı gibi sancım var..uyutmuyo...korkuyorum yaaa....

Canım; aynısını dün yaşadım. Sabaha karşı 5:30'da başladı. Hatta adet ağrısıyla beraber rüyamda regl olduğumu görerek uyandım. Allahtan doktor randevum vardı, 10:30'da. Muayenemi oldum, hatta adet ağrısından dolayı açılma vs. var mı diye kontrol eder diye düşünerek vajinal muayene olabilecek şekilde hazırlandım. Kahvaltı yapmadan gittim, git hastaneye yatış yap, sezaryan yapacağız der falan diye. Sonuç olarak; "Git, benim yerime de kahvaltı yap." dedi doktorum. :) Olur böyle ağrılar, normal dedi. Bütün gün devam etti. Hiçbir şey olmadı.

Canim insallah en kisa zamanda bebegin iyilesir ve kucagina alirsin.dualarimiz sizinle...

Canım aynı sıkayetler bende de var sankı orada bırı benı ıcten gıdıklıyor gıbı oluyor ben bır yorum yapamıyorum acıkcası ya neden olabılır kı belkı bebısler baskı yapıyorlardır ondandır :44:

Canımmm hadı hayırlısı bakalım cok az kalmıs senınde heyecanla beklıyoruz artık mınnaklarımızı senınde saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın Allah..

Canım yaaa senın yazdıklarını okuyunca hemen gozlerım doldu benımde ama oyle bıkma herseyden kocısın bak ne guzel sozler soylemıs banada hep ıltıfat edıyor bende senın gıbı yalancı dıyorum benı rahatlatmak ıcın soyluyorsun dıyorum belkı onların gozunde annelıgın verdıgı bır guzellık vardır Umutsuzluga kapılma az kaldı bıraz daha sık dısını sonrasını dusunn

Canım ogretmenler gunun ve oglusununu dogum gunu kutlu olsun Allah aılece nıce guzel gunler gormenızı nasıp etsınnn

sevgili aralık anneleri,hepinize sevgiler...
inşallah sağlıcakla,mutlulukla bebeklerinize kavuşursunuz....

nihallacımmmm.........buldum seniiiii

Üff kızlar yaa canım cok sıkılıyor benimm evim pis bebek odamız sözde bugün gelecekti yarına kaldı o yüzden temizlikçi de pazartesiye kaldı bütün bebek eşyalarım salonda çünkü onlar kalkmadan yerlesmeden temizlik yapılmaz evin pis olması da beni huzursuz ediyor içimden birşey yapmak gelmiyor göbeğimden ne eğilebiliyorum ne dogrulabiliyorum sinirlerim tavan yapmış durumda Benim gibi olan varmı acaba

Allah bebişine acil şifalar versin cnm, biran önce sağlıkla kavuşursunuz inşallahh

hadi hayırlısı olsun cnm, az kaldı bebişine kavuşmaya inşallah

Sabahta yazdım ama cvp alamadım. Nst de sancım çıkıyo iki haftadır ama ben sancı hissetmiyorum. Bu durumda olan var mı ? varsa gününde mi doğurdunuz yoksa erken mi ?

öncelikle cevabın için teşekkür ederim cnm.benim şöyle oldu kasımın 5inde 32+0 ken doktor rapor yazmadı 15inde yazdı,böylece ben 5 hafta çalışmak ve eklemek istediğimden doğumuma 10 gün kalana kadar çalışmış olucam,ama doktorun raporuna göre 31 aralıkta normalde 40 haftamın dolması gerekirken 10 ocakta doluyormuş gibi görünecek ve erken doğum olmuş gibi olacak.bugün milli eğitimi aradım rapor alabilirmiyim diye,alamazsın doktorun verdiği doğum öncesi raporun bozulur,ancak mazeret izni alabilirsin dedi.bu uygulama heryerde değişiyor galiba anlamadım,kafam çok karıştı.ben bu gidişle okulda doğum yapıcam gibi görünüyor

Sabahta yazdım ama cvp alamadım. Nst de sancım çıkıyo iki haftadır ama ben sancı hissetmiyorum. Bu durumda olan var mı ? varsa gününde mi doğurdunuz yoksa erken mi ?

NST'de çıkan sancı mı, kasılma mı? Kasılma bende 24. haftada bile çıkıyordu, şiddeti de 50'ye çıkıyordu. Magnezyum kullanınca hafifliyordu. Bir problem oluşturmadı. 36. haftadayız şimdi.

Senin bahsettiğin sancı düzenli ve şiddetli mi çıktı? Eğer sancı çıktı diye vajinal muayene vs. yapmadılarsa (açıklık var mı diye görmek için) önemli birşey değildir. Doktorun herhangi bir doğum belirtisi olarak bahsetmediyse bundan kafana takmana gerek yok.

kızlar ya aşağı yukarı hepimizde aynı sorunlar var. nefes darlığı çekiyoruz bi taraftan, doğru düzgün hareket edemiyoruz, eğilip kalkamıyoruz ama evde bi dolu iş var. burun tıkanıklığım var benim. ama hepsi geçecek insallah. destek olan arkadaşlara teşekkür ederim halimem ve mardin (burcu) özellikle sana. hatırlayamadıgım varsa kusura bakmayın.

bu arada dderya kızların dediği gibi ben de face'ten resimlerine baktım canım. birbirine bu kadar yakışan çift nadir bulunur. gözünü seveyim kızının hatırına bu seferlik sen konuş kocanla. barışırsınız, için rahat mutlu mutlu gidersin doğuma canım ya. şimdi içinde dertle tasayla doğuma gitmek ne bileyim ömrünün sonuna kadar unutamayacağın bişey olcak. tamam bunları da unutmayacaksın ama en azından "kızım için son bir kez şans verdim ama olmadı dersin". belki eşin de senden bir adım bekliyodur. sen hamile olduğun için çok hassassın zaten ama bütün erkekler bunu anlayıp ona göre davranamazlar ki. hem belki o da bir daha eskisi gibi olamayacağız, bebekle napıcaz diye endişe duyuyordur, bi de ailesi dolduruyorsa tamam artık. tabiki yaşadıkların çok zor ve unutulması imkansız ama en azından kızının hatırı için son bir kez daha sen git sarıl eşine. en azından doğumdan önceki son birkaç gününüzü huzurlu geçirin, sonra mutlu mutlu doğur, eşin de kızını kucağına alınca gör bak dünyalar onun olacak, bir aile olacaksınız, kendi uyuz ailesi falan vız gelecek. eminim.

Canım benım gorumcem senınle aynı durumdaydı sancıların sıddetı onemlıymıs sancı cıkabılırmıs onemlı olan bu konuda drunun soyledıgı acılman fln yoksa sorun yok dıye bılıyorum gorumcemın acılmasıda vardı ama durdurdular 12gun once yaptı dogumunu

benimde sanci cikti ama ben hissediyorum.yani ates basiyo nefesim kesiliyo karnim tas gibi kasiliyo ve cok hafiften adet sancisi gibi sizlama oluyo.ama senin gibi olani duymustum sancisi olupta hic hissetmeyeni.benim erken dogum riskim var 1 haftadir yatiyorum dogumu geciktirmeye calisiyoruz.cunku bendeki bu sancilar 3 cm acilma yapti bende.35+2 de gittigimde doktor boyle soyledi.sendeki bu sancilar acilma yapmadimi ?

36 dayken nasıl 37 gösterdiniz ve 4 hafta değil de 5 hafta eklendi cnm,anlayamadım.

kızlar bu açılma denen şeyi biz hissedebilir miyiz acaba

içimde ööle bi his var açıldı ya da büyüdü mü acaba:26:

kontrolüm salı günü

şimdi gidip doktora gerekçe olarak içimde bi his var desem güler herhalde

allah seni neyi dusunuyorsun :) merak etme sanci sirasinda pek yerinde duramadigin icin saga sola yattigin icin nefes sorunu olmaz.dogum sirasinda sirtustu yatiyorsun ama ondada nerdeyse oturur vaziyette oldugun icin ve zaten dogum olacagi icin yukariyi yani cigerleri falan zorlamiyo.dogumda baska sikintilar oluyo bunlari pek dusunemiyorsun :)

Canımm yaa ne demek boyle zamanlarda bırbırımıze destek olmak ıcın varız zaten bızı bızden daha ıyı anlayan kımse olamaz iyiki sizler varsınız insan sizden destek aldıkça kendine geliyor hepinizi çok seviyorummm Ayrıca dderyanın konusunda sana katılıyorum huzursuz mutsuz doguma gitmek ne kadar zor olacak kimbilir Bu seferde adımı annelik merhametinle sen at bakalım kocanın tavırları ne olacak belki göstereceğin ufacık bir yakınlık sizi birbirinize bağlayacak denemekte yarar var eşinin inadını sen kırmayı dene cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…