slm kızlar,
sabah 6dan beri adet sancısı gibi sancım var..uyutmuyo...korkuyorum yaaa....
Kizlargecmisi okuyamadim tum dua ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bugun 6.gun bebegim hala yogun bakimda akciger enfeksyonuyla dogdu antibiyotik ve oksijen tedavisi goruyor. Dun ilkkez kucagima aldim bisuru kablo damar yolu kanul felanla birlikte... Bugun daha iyiye giden bi cizgisi var kucagima aldigimda (ki bunlar 1-2 dkakiayi henuz gecemio) arandigini farkettim. Agiz yoluyla beslenmeye henuz gecmedi ben sut sagiyorum hemsireler cok az olmak kaydiyla siringa yardimiyla agzina damlatio yogun bakimda... Serum yoluyla beslenio sarilikbaslangici varms ama ztn su an bakim altinda oldugundan sorun teskil etmiyormus. Taburcu olmasi icin henuz bi zaman soylemeselerde 7-10gun arasi gibi gornuo diorlar sizleri durumdan haberdar etmek istedim.
Kacirdigim dogumlar icin tum annelerimizi tebrik ederim. Anne adaylarimizada saglik sihhatlebebekelrini kucaklarina almalarini dilerim.Allah yar ve yardimciniz olsun
günlerdir sorucam ama bi türlü soramadım kızlar ya... sanki özel bölgemin orda sürekli bi el beni gıdıklıyor. sanırım bebişin başı iyice yerleşti, o kıpırdadıkça ben gıdıklanıyorum ve sürekli uyuşmuş halde hissediyorum. sizde de öyle mi? bu kadar aşağıda olması doğum geliyor demek mi??? :18::18::18::26::26::26:
gunaydin kizlar..
ogretmen arkadaslarin gununu kutlayalim oncelikle. sonra da kendimizden haber verelim. dun kontrolumuz vardi. oglumuz 130 gr almis cok sukur 2546 olmus. 6 gun sonra dogacak bi bebis icin hala kucuk ama artik onumuze bakicas. bu hafta ne yiyebiliyorsan ye dedi. ne kadar kilo aldirabilirsek aldiralim dedi doktorum. anesteziyle konustuk kan verdik. biz dogum yapacklara epidurali oneriyoruz. 1 gece takili kaliyor ilk gun rahat geciyor vs dedi. ben de oyle istiyorum insallah.
30 kasim carsamba saat 10da doguma aliniyoruz insallah. 1 saat kadar surecek islemler bir terslik olmazsa. takip ettigim kadariyla 30 kasimda doguracak 3 kisiyiz simdilik forumda. allah hepimizi saglicakla yavrularimiza kavustursun insallah...
teşekkür ederiz kızlar. her ne kadar evde otururak öğretmenliğimi unutmuş olsam da kutlayan herkese teşekkürler. ben de buradaki öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.
olbey canım, az kalmış senin de. darısı başımıza diyorum.
ben de artık bıktım bu hamilelik sürecinden. sürekli ağlama halindeyim. dün akşam tvde bi kız gördük, eşim diyo ki kız güzelmiş diyo, ama benim için dünyadaki en güzel sensin diyo. bu lafa normalde mutlu olurdum, hüngür hüngür ağladım. çünkü aynaya bakıyorum nerem güzelki sanki kesin yalan söylüyo diyo saatlerce ağladım eşimin şaşkın bakışları karşısında. artık doğurmak istiyorum ya. valla çok sıkıldım. benden hafta olarak daha ilerde olanlara baktıkça daha da fena oluyorum. zaman hiç geçmiyo. bıktıııııııııııııııııııııımmmm. gece burnumun sürekli tıkalı olmasından, rahat yatamamaktan ne yesem midemin yanmasından vallahi bıktııııım.
Kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. evet bizim için özel bir gün. benim için daha özel çünkü bugün oğlumun doğum günü. akşam kutlama var daha hazırlık yapamadım. çok halsizim sürekli halsizlik devam ediyor. okula gelmekte çok zorlanıyorum. müdür yardımcısına dedim gribim diyip rapor mu alsam dedim o zaman yerine öğretmen isteyemeyiz doğum iznini başlat dedi. başlatmak istemiyorum çünkü oğlumla doğunca vakit geçircem inşallah. dua edin daha 37ye var.
karnim agriyooooo:2::2::2::2:
Kizlargecmisi okuyamadim tum dua ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bugun 6.gun bebegim hala yogun bakimda akciger enfeksyonuyla dogdu antibiyotik ve oksijen tedavisi goruyor. Dun ilkkez kucagima aldim bisuru kablo damar yolu kanul felanla birlikte... Bugun daha iyiye giden bi cizgisi var kucagima aldigimda (ki bunlar 1-2 dkakiayi henuz gecemio) arandigini farkettim. Agiz yoluyla beslenmeye henuz gecmedi ben sut sagiyorum hemsireler cok az olmak kaydiyla siringa yardimiyla agzina damlatio yogun bakimda... Serum yoluyla beslenio sarilikbaslangici varms ama ztn su an bakim altinda oldugundan sorun teskil etmiyormus. Taburcu olmasi icin henuz bi zaman soylemeselerde 7-10gun arasi gibi gornuo diorlar sizleri durumdan haberdar etmek istedim.
Kacirdigim dogumlar icin tum annelerimizi tebrik ederim. Anne adaylarimizada saglik sihhatlebebekelrini kucaklarina almalarini dilerim.Allah yar ve yardimciniz olsun
gunaydin kizlar..
ogretmen arkadaslarin gununu kutlayalim oncelikle. sonra da kendimizden haber verelim. dun kontrolumuz vardi. oglumuz 130 gr almis cok sukur 2546 olmus. 6 gun sonra dogacak bi bebis icin hala kucuk ama artik onumuze bakicas. bu hafta ne yiyebiliyorsan ye dedi. ne kadar kilo aldirabilirsek aldiralim dedi doktorum. anesteziyle konustuk kan verdik. biz dogum yapacklara epidurali oneriyoruz. 1 gece takili kaliyor ilk gun rahat geciyor vs dedi. ben de oyle istiyorum insallah.
30 kasim carsamba saat 10da doguma aliniyoruz insallah. 1 saat kadar surecek islemler bir terslik olmazsa. takip ettigim kadariyla 30 kasimda doguracak 3 kisiyiz simdilik forumda. allah hepimizi saglicakla yavrularimiza kavustursun insallah...
sevgili aralık anneleri,hepinize sevgiler...
inşallah sağlıcakla,mutlulukla bebeklerinize kavuşursunuz....
nihallacımmmm.........buldum seniiiii
ben de öğretmenim canım ve nasipse yarın raporumu lıp doğum iznime çıkacağım... yarın 36+6 olacağım ve raporu cuma günü için 37+0 diye alacağım böylece 3 hafta kalana kadar çalıştığım için doğum sonrasına 5 haftayı ekletmiş olacağım... sen de anlamadığım durum var neden 10 gün kalana kadar çalışacaksın bu yasal değilki millieğitimden geri döner bence boşuna çalışmış sayılırsın... yani 37+0 olunca mecburen izne çıkıyorsun... muhtemel doğum tarihin yani 40. haftan ne zaman dolarsa ondan 3 hafta öncesine kadar çalışabilirsin en fazla... neyse raapor alabilirsin tabiki:) ama gebelikle ilgili alamazsın yoksa doğumiznine ayrılman gerekir..yani ortopedi cerrahi grip vs alabilirsin.. ben malesef alamadım aile hemimim sadece 2 gün vermişti...veren dr bulursan kadın doğum ve hamilelik dışında tabiki de rapor alma hakkın var... bizim arkadaşlar öyle yaptılar hem de öyle raporluyken erken doğum yaptılar.farketmez yani varsa dr tanıdığın bir dr yap derim..
Sabahta yazdım ama cvp alamadım. Nst de sancım çıkıyo iki haftadır ama ben sancı hissetmiyorum. Bu durumda olan var mı ? varsa gününde mi doğurdunuz yoksa erken mi ?
Sabahta yazdım ama cvp alamadım. Nst de sancım çıkıyo iki haftadır ama ben sancı hissetmiyorum. Bu durumda olan var mı ? varsa gününde mi doğurdunuz yoksa erken mi ?
bnde öğretmenm cnm..37ye kadar çalıştım,hatta sezeryan olacağım için bir hafta öncesini 37gösterdik,36dayken yani 14.11.2011de ayrıldım izne..çalştğm 5hafta doğum sonrasında eklenecek inşallah...rapor hakkıını sene sonuna kadar kullanabilirsin tabi,ben ek dersim azalmasın diye ağrım sızımda olmayınca almadım rapor,,sorunsuzca halledesin inş sende izin işlerini...
öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun
kızlar ya ben sırtüstü en fazla 2 dakika yatabiliyorum sonra nefes alamıyorum mecburen dönüyorum bebişimin poposu neredeyse ağzımdan çıkacakşimdi düşünüyorum da doğum yaparken nasıl yatacam ben sırtüstü :26: o zaman bebek daha mı aşağıda olacak eğer olmazsa ölürüm kesin duramam öyle off son haftaya giriyorum inşallah bu gece gelir 3 300 olmuş kilosu sığmıyo artık içimee
kızlar ya aşağı yukarı hepimizde aynı sorunlar var. nefes darlığı çekiyoruz bi taraftan, doğru düzgün hareket edemiyoruz, eğilip kalkamıyoruz ama evde bi dolu iş var. burun tıkanıklığım var benim. ama hepsi geçecek insallah. destek olan arkadaşlara teşekkür ederim halimem ve mardin (burcu) özellikle sana. hatırlayamadıgım varsa kusura bakmayın.
bu arada dderya kızların dediği gibi ben de face'ten resimlerine baktım canım. birbirine bu kadar yakışan çift nadir bulunur. gözünü seveyim kızının hatırına bu seferlik sen konuş kocanla. barışırsınız, için rahat mutlu mutlu gidersin doğuma canım ya. şimdi içinde dertle tasayla doğuma gitmek ne bileyim ömrünün sonuna kadar unutamayacağın bişey olcak. tamam bunları da unutmayacaksın ama en azından "kızım için son bir kez şans verdim ama olmadı dersin". belki eşin de senden bir adım bekliyodur. sen hamile olduğun için çok hassassın zaten ama bütün erkekler bunu anlayıp ona göre davranamazlar ki. hem belki o da bir daha eskisi gibi olamayacağız, bebekle napıcaz diye endişe duyuyordur, bi de ailesi dolduruyorsa tamam artık. tabiki yaşadıkların çok zor ve unutulması imkansız ama en azından kızının hatırı için son bir kez daha sen git sarıl eşine. en azından doğumdan önceki son birkaç gününüzü huzurlu geçirin, sonra mutlu mutlu doğur, eşin de kızını kucağına alınca gör bak dünyalar onun olacak, bir aile olacaksınız, kendi uyuz ailesi falan vız gelecek. eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?