2011 Aralık Anneleri

:)))))) icimde bir his var deme sakin icinde bir cocuk var hanimmm diyecektir doktor hehehe

saka bir yana bende 3 cm var ve ben gitmeden zaten anlamistim aciklik oldugunu.cunku ilk kizimdada erkenden acilma olmustu.bendeki en buyuk belirti arka kismi zorlamasi orda basinc hissi ve devamli tuvalet ihtiyacin varmis gibi bir his.bende bunlar olmaya baslayinca tamam dedim bundada oldu.

canım kan sulandırıcıya devam ediyo musun
benim oranı 0,8 e yükselttik
0,4 le başlamıştım önce 0,6 şimdi de 0,8
neyseki sonlara yaklaşıyoruz artık
36+2 deyim

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar 15 gün önceki kontrolümde çıkan kasılmaydı bende hissettim zaten, magnezyum verdi doktorum rahatladım. geçen hafta ki kontrolde sancın var senin hissediyormusun dedi. Hissetmediğimi söyledim. Kağıda baktığımda yükselmeler 100 ü geçiyordu. Bebeğim 2 hafta önce normal doğum pozisyonundaydı geçen hafta yine ters dönmüş. Bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. Açılma var mı diye bakmadı. P.tesi tekrar kontrol var bu defa bakar sanırım.

gerekcenı duyunca emınım drunda bır kahkaha patlatır ayy ne alemız yaa aklımıza neler getıryoruz cnm sanırım acıklıgı bız saptayamayız drlar alttan muayeneyle anlar yada nstyle dıye dusunuyorum ben

ayy ilahi krize girdim gülmekten:))))))))))))

diğer belirtiler yok henüz cnm ama hayırlısı bakalım salıyı bekleyeyim en iyisi

Doktorun bu konuda sıkıntı gormemıs kı bır hafta sonra tekrar bakalım demıs canım sen de gonlunu ferah tut bırsey olmaz Allahın ıznıyle rahat ol

kizlar bu arada aralik cocuklarinin okulda sene kaybi oldugu soylenmis.burdada tam tersi sene kazaniyorlar.sinifin en kucukleri oluyorlar.Ve diger arkadaslarina gore 1 sene erken bitiriyo okulu.Burdada ocakta dogan cocuklarda sene kaybi oluyo.Cok ilginc ama burda oyle.Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.Sene kazaniyo ama yasitlarina gore kucuk oluyo sinifta.Bakalim nasil olucak iyimi kotumu gorucez..

bu arada tum ogretmen arkadaslarin ogretmenler gununu kutluyorum.benim babisimde ogretmen.hala kutlamadim onun gununu esime mesaj aticam ufak bir hediye alsin aksama tebrik edip hediyesini verelim babamin.cunku babam esiminde ogretmeniymis lisede.ayni okuldalarmis.tesaduf iste :)

amanın bu hafta aynı belirtiler bende de var. Tuvalet ihtiyacı derken büyük tuvalet değil mi ? Korkmaya başladım. Bu hafta doğurmam inş.

neslihancım okurken gözlerim doldu valla....
inşallah düzelir çok dua ettim bugün yaa....

amanın bu hafta aynı belirtiler bende de var. Tuvalet ihtiyacı derken büyük tuvalet değil mi ? Korkmaya başladım. Bu hafta doğurmam inş.

evet buyuk tuvalet.valla korkutmak istemem ama bu sancilar acilma yapiyo.sendede acilma var gibi :s bence sende yat dinlen doktora gidene kadar.bak bana yatiyorum yoksa gelicek kuzu

OLBEY senin yazini alinti yaparak yazicaktim bulamadim yav yattigim yerden anca bu kadar oluyo :) bebeginin kilo almasina sevindim canim.uzulme 2 bucuk kilo dogup ne kadar saglikli bebekler var.kilo doguncada alir.yeterki sagligi yerinde olsun.bu haftaya kadar 2750 olur bence.olmasa bile dedim ya artik bende takmiyorum kilosuna.zamaninda saglikla dogsunda kilo gene alir.seninde iyi olmana sevindim.zor gunler gecirdin kolay degildi.simdi saglikla bebesine kavusma zamani.hayirlisiyla su bir haftayida guzelce gecir sonra kimse degmesin senin keyfine :)

Peki bebişe kilo aldıracak gıdalar neler acaba son haftalarda ?

canim balli sut ozellikle oneriyordu geri dusmeye basladigindan beri. muz ve bol proteindi bu haftaya kadar. bu hafta tatli ve hamurisini bile abartabilirsin diyip herseyin onunu acti. bakti herhalde naaptiysam kilo almiyor bebis diye :))

olbey canım, az kalmış senin de. darısı başımıza diyorum.

amin canim.. hayirli zamanlarda insallah

Canımmm hadı hayırlısı bakalım cok az kalmıs senınde heyecanla beklıyoruz artık mınnaklarımızı senınde saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın Allah..

ah o heyecani bi de bana sor. hem kendimi rahatlatmaya calisiyorum korkudan dolayi. hem sabirsizlaniyorum. o kadar karmasigim ki..

yatmak konusunda ayni durumdayiz. boynum kakiliyo hem okurken hem yazarken :) kilo konusu son 3 haftami zehir etti ama olacak olana care olmuyor takmak. insallah saglik konusunda bir sorun cikmaz ve bol sutum olur da hemen besleyip buyutebilirim bitanemi..

doktorumda oyle dedi son kontrolde. zor bi hamilelik oldu seninki diye.. aman dedim 9 ayin 1 ayi sorunlu oldu. 1/9 kotuydu o kadar da abartmayalim dedim. saglikla gelsin de ufakligimiz hepsi birer hatira...

günaydın cnm... şimdiden bol şanslar. sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebeğini...

saol canim...

seninkini okuyunca ben de oyle dusunuyorum ama senin daha doguma zamanin var. panikleme sakin alir bebisin kilolar..

maşallah bebişine canım inş. bu hafta biraz daha kilo alır,şimdiden hayırlı doğumlar çok az kalmış cidden

insallah canim.. heyecan doruktaaa..

olbey canım oğluşuna maaşallah.. hayırlısı olsun canım inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini....

amin canimm hepimiz insallah..

hadi hayırlısı olsun cnm, az kaldı bebişine kavuşmaya inşallah

amin canim hepimiz icin insallah..

kızlar facebooktan primadan ilk hediyem için form doldurun, hemen geri arıyolar, hediyenizi şu tarihte alabilirsiniz diyolar. ben pzt aradım, salı geri aradılar. 28 kasımda hediyemi wenice mağazasından alabilimişim. içinde 4 tane prima bez, bi tane zıbın ve wenice ten 20 tllik hediye kuponu var. haber vereyim dedim. ne zamandır aklımdaydı sonra unutmuşum, şimdi aklıma gelince size de söyliyim dedim.

bu arada solda duran ajda pekkan a da gıcık oldum resmen yaaaa. bacakları ne kadar ince, tabi çocuk doğurmamış ki benimkiler gibi davul olsun.

ayy :) çok iyi oldu söylediğin hemen formu doldurdum bakalım nezaman arayacaklar..
yazın yine böyle hediye olayı vardı da 26hafta üzeri olmak şartı vardı ozaman daha 17 falandım kaçırdım diye üzülmüştüm..
teşekkür ederiz

36 dayken nasıl 37 gösterdiniz ve 4 hafta değil de 5 hafta eklendi cnm,anlayamadım.

şöyleki canım bebiş gelişimi zaten önde gidiyodu,yani 31 haftadayken 32çıkmıştı usgde,,drumda istersen raporunu yazabiliriz demişti ve yazmıştı..çünkü zaten sezeyan olunca 1-2hafta erken alınacak diye...sonrada 36.haftada 37raporu yazdı drum çünkü 32.hafta raporundan tam 35gün snra yazılması gerekiyordu 37raporu...izin eklenme işide doğumdan snra oluyor bildiğim kadarıyla,,8haftalık doğum öncesi iznin sadece 3 haftasını kullanıp 5 haftasını kullanmayınca 5 haftayı ekleticez ..inşallah anlatabildim...

haber verdiğin için sağol bende form doldurdum

ayyyy bugün bir bitmedi yaa.... çok canım sıkıldıııııı kocişte daha gelmedii uuff puuffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…