kızlar ya aşağı yukarı hepimizde aynı sorunlar var. nefes darlığı çekiyoruz bi taraftan, doğru düzgün hareket edemiyoruz, eğilip kalkamıyoruz ama evde bi dolu iş var. burun tıkanıklığım var benim. ama hepsi geçecek insallah. destek olan arkadaşlara teşekkür ederim halimem ve mardin (burcu) özellikle sana. hatırlayamadıgım varsa kusura bakmayın.
bu arada dderya kızların dediği gibi ben de face'ten resimlerine baktım canım. birbirine bu kadar yakışan çift nadir bulunur. gözünü seveyim kızının hatırına bu seferlik sen konuş kocanla. barışırsınız, için rahat mutlu mutlu gidersin doğuma canım ya. şimdi içinde dertle tasayla doğuma gitmek ne bileyim ömrünün sonuna kadar unutamayacağın bişey olcak. tamam bunları da unutmayacaksın ama en azından "kızım için son bir kez şans verdim ama olmadı dersin". belki eşin de senden bir adım bekliyodur. sen hamile olduğun için çok hassassın zaten ama bütün erkekler bunu anlayıp ona göre davranamazlar ki. hem belki o da bir daha eskisi gibi olamayacağız, bebekle napıcaz diye endişe duyuyordur, bi de ailesi dolduruyorsa tamam artık. tabiki yaşadıkların çok zor ve unutulması imkansız ama en azından kızının hatırı için son bir kez daha sen git sarıl eşine. en azından doğumdan önceki son birkaç gününüzü huzurlu geçirin, sonra mutlu mutlu doğur, eşin de kızını kucağına alınca gör bak dünyalar onun olacak, bir aile olacaksınız, kendi uyuz ailesi falan vız gelecek. eminim.
canım kan sulandırıcıya devam ediyo musun
benim oranı 0,8 e yükselttik
0,4 le başlamıştım önce 0,6 şimdi de 0,8
neyseki sonlara yaklaşıyoruz artık
36+2
Evet canim, kan sulandirici devam. Ama biraz fazla sulanmis kanim (tahlilde cikti) 2 hafta once 2 gunde 1 adet 0,4'luge indirdik.
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
bugünde doğuran yok sanırım
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
bugünde doğuran yok sanırım
kızlar acil cevap please...ayağa kalktığım anda bebek kafası çok aşağıda diyemidir nedir duramıyorum suyum geliverecek gibi 5 dk olmadan tuvalete gidiyorum sanki hepsini yapamıyorum sürekli sıkışık gezen ve sürekli suyu geliverecekkmiş gibi yaşayan bi tipim.bu süreç doğal mı yani arkadaşlarımda hiç olmadı ki ben 37 haftaya yeni girdim,beklemeyecek gibi 38 i.çok rahatsız bi durum
kızlar acil cevap please...ayağa kalktığım anda bebek kafası çok aşağıda diyemidir nedir duramıyorum suyum geliverecek gibi 5 dk olmadan tuvalete gidiyorum sanki hepsini yapamıyorum sürekli sıkışık gezen ve sürekli suyu geliverecekkmiş gibi yaşayan bi tipim.bu süreç doğal mı yani arkadaşlarımda hiç olmadı ki ben 37 haftaya yeni girdim,beklemeyecek gibi 38 i.çok rahatsız bi durum
Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah
Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah
ayyy. ben de diyordum bugun doğuran yok. ne güzel fındıkk da kavuştu bebişine. acep kaç haftalıktı ki. allah analı babalı büyütsün kuzuyu. çok sevindim. bi hamişimiz daha kurtuldu.
ogretmen arkadaslar ogretmenler gununz kutlu olsuunumarim herkes iyidir ?
ben daha önce doğum yapmadım tecrübemde yok ama tahminlerime göre insan suyunun geleceğini önceden anlayamaz yani hissedemez biranda geliverir kendiliğinden diye tahmin ediyorum.tuwalet sorunu bendede var yaa gidiyorum azcık bişi yapıyorum yarım saati bulmuyor tekrar çok sıkışmışım gibi oluyor gidiyorum yine azıcık yapıyorum ..bide benm oğluşumda aşağılarda hareket ediyo sürekli o vurdukça altıma kaçıracakmışım gibi sıkıştırıyo beni idrar torbasına mı vuruyo ne yapıyo anlamadım ama çok rahatsız ediyo geceleri çok zor oluyor yaa bu durum uyku yok bana inş hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere
zuzuzu daha doğurmadın mı kız sen
hadi bi doğur da önümüz açılsın dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?