2011 Aralık Anneleri

Cnm al benden de o kadar, bence de gidip sarıl eşine, barışırsanız huzurlu bi şekilde doğurursun cnm. doğuma gelen kayınvalidene laf sokma işini de rafa kaldır bence...

selam benimde bugün milupa hamile paketim geldi.Hiç umudum yoktu aslında,kaç ay oldu formu dolduralı.
Pek bişey yokmuş aslında içinde,en elle tutulur olanı 8 tane huggıes bez:))

selam annişlernasılsınız???bebişler nasıl??ben dün dr gittim oğluşum 3045 gr olmuş ama tabi düşükte olabilir dedi dr...nst de de ara ara sancı çıktı düzensiz bakalım ne zaman doğurcam heyecanla bekliyorum

Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah

Son düzenleme:
ya neden sayfayı daraltıyolar yaaa..zaten bız hamıleyız sıgamıyoruz ıycene daraltıyolar reklamlarlaaaaa içim daralıyo aaaaaaa

kızlar acil cevap please...ayağa kalktığım anda bebek kafası çok aşağıda diyemidir nedir duramıyorum suyum geliverecek gibi 5 dk olmadan tuvalete gidiyorum sanki hepsini yapamıyorum sürekli sıkışık gezen ve sürekli suyu geliverecekkmiş gibi yaşayan bi tipim.bu süreç doğal mı yani arkadaşlarımda hiç olmadı ki ben 37 haftaya yeni girdim,beklemeyecek gibi 38 i.çok rahatsız bi durum

canım bu sorun ben de de var sürekli wc ye gidiyorum iki damla yapıp geliyom ama sanki çokmuş gibi oluyor bide ağrı yapıyor .oğlum kımıldadıkça makatta ve sidik kesesinde baskı hissediyorum

canım bu durum olmazsa olmazımız ( bi tuvalete oturdummu söylemesi ayıp damla damla geliyo..bekle bekle ayaklarım uyuşuyo

Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah

ayyy. ben de diyordum bugun doğuran yok. ne güzel fındıkk da kavuştu bebişine. acep kaç haftalıktı ki. allah analı babalı büyütsün kuzuyu. çok sevindim. bi hamişimiz daha kurtuldu.

ayyy. ben de diyordum bugun doğuran yok. ne güzel fındıkk da kavuştu bebişine. acep kaç haftalıktı ki. allah analı babalı büyütsün kuzuyu. çok sevindim. bi hamişimiz daha kurtuldu.

38in içindeydi canım,30kasımdı sez. günü ama erken gelmiş prensesimiz :))

ben daha önce doğum yapmadım tecrübemde yok ama tahminlerime göre insan suyunun geleceğini önceden anlayamaz yani hissedemez biranda geliverir kendiliğinden diye tahmin ediyorum.tuwalet sorunu bendede var yaa gidiyorum azcık bişi yapıyorum yarım saati bulmuyor tekrar çok sıkışmışım gibi oluyor gidiyorum yine azıcık yapıyorum ..bide benm oğluşumda aşağılarda hareket ediyo sürekli o vurdukça altıma kaçıracakmışım gibi sıkıştırıyo beni idrar torbasına mı vuruyo ne yapıyo anlamadım ama çok rahatsız ediyo geceleri çok zor oluyor yaa bu durum uyku yok bana inş hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere

az kaldı canım Rabbim sağlıkla almayıda nasip etsin hepimize bu günleride özleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…