inşallah canımm.... çok üzücü durum ama inşallah hamilelik psikolojisine yakalanmıştır eşi o yüzdendir o davranışları... ama çok şiirnler çok yakışmışlar birbirlerine çok yazık olur düzelmezse araları....offf yaaa... yine içim daraldı...
Üff kızlar yaa canım cok sıkılıyor benimm evim pis bebek odamız sözde bugün gelecekti yarına kaldı o yüzden temizlikçi de pazartesiye kaldı bütün bebek eşyalarım salonda çünkü onlar kalkmadan yerlesmeden temizlik yapılmaz evin pis olması da beni huzursuz ediyoriçimden birşey yapmak gelmiyor göbeğimden ne eğilebiliyorum ne dogrulabiliyorum sinirlerim tavan yapmış durumda Benim gibi olan varmı acaba
kızlar facebooktan primadan ilk hediyem için form doldurun, hemen geri arıyolar, hediyenizi şu tarihte alabilirsiniz diyolar. ben pzt aradım, salı geri aradılar. 28 kasımda hediyemi wenice mağazasından alabilimişim. içinde 4 tane prima bez, bi tane zıbın ve wenice ten 20 tllik hediye kuponu var. haber vereyim dedim. ne zamandır aklımdaydı sonra unutmuşum, şimdi aklıma gelince size de söyliyim dedim.
Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah
fındıkkkk funda arkadaşımız doğum yapmışşşş acil sezeryanla almışlar......darısı bızlere:))
ogretmen arkadaslar ogretmenler gununz kutlu olsuunumarim herkes iyidir ?
saka bir yana bende 3 cm var ve ben gitmeden zaten anlamistim aciklik oldugunu.cunku ilk kizimdada erkenden acilma olmustu.bendeki en buyuk belirti arka kismi zorlamasi orda basinc hissi ve devamli tuvalet ihtiyacin varmis gibi bir his.bende bunlar olmaya baslayinca tamam dedim bundada oldu.
merhaba anneler size bir sorum olacak humana still tea den sipariş vericem internetten 200 grlık lardan kaçtane alsam ve lansinoh mu garmastan mı daha iyi 2kremide tavsiye etti doktorum kararsız kaldım doğumumda az kaldı bir an önce siparişi vereyim gelsin
aynen cnm... inşallah düzelirler
valla cnm aynen dedğin gibiyim. ayakkabıyla çorap giymek bile çile artık. yardım alıyorum resmen. ama az kaldı çok şükür. odanız da yarın gelir inşallah...
ben de bikaç hafta önce doldurmuştum ama tık yok
ben de gördüm biraz önce. maşallah kızımızaaa
ii sayılırız kuzum. sen nasılsın???
saolasın Efecim...biz iyiyiz kendim ve oğlum adına..forumda pek sakinledi artık :)) sen nasılsınz?bebişin??
ben yeni yazıyorum diye kimse cevap vermedi bana( aylardır okuyorum burda yazılanları,benidde aranıza alın noluuuur:))
hoş geldin canımmbazen arada kaynıyor yazılanlar bana da oluyor ne sordun geçmişe bakmadım???
hoşbulduk canım...benim bebeğim dönmedi 37.haftadıyım.bu yüzden doktor sezeryan yapıcak.benim durumumda olan var mı diye sormuştum? bu saatten sonra dönmez diyor doktorlar.
anladım canım...kaç dr gittin???aslında sancıyla döner derler ama tabi bunu birden fazla dr sölediyse doğrudur canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sezeryan normal fark etmez
2 doktor söyledi. öyle tabi hepimiz sağlıkla alalım inşallah.
ben yeni yazıyorum diye kimse cevap vermedi bana( aylardır okuyorum burda yazılanları,benidde aranıza alın noluuuur:))
2 doktor söyledi. öyle tabi hepimiz sağlıkla alalım inşallah.
iyiakşamlar güzel anneler & anne adayları
benim sayfamda ticker görünüyormu acaba merak ettim! kaç gündür ugrasıyorum olmuyor gibi geldi?!
sanada iyi akşamlr cnm ticker yok
canım humanayı bilmiyorum ama ablam doğumdan sonra lansinoh kullanmış hiç iyileşmemiş yaraları, kendi sütünü sürmüş sonra geçmiş. bana diyorki hiç boşu boşuna masraf etme, kremler bi işe yaramıyo diyo. ben onun için almadım almicam. haberin olsun.merhaba anneler size bir sorum olacak humana still tea den sipariş vericem internetten 200 grlık lardan kaçtane alsam ve lansinoh mu garmastan mı daha iyi 2kremide tavsiye etti doktorum kararsız kaldım doğumumda az kaldı bir an önce siparişi vereyim gelsin
hoşbulduk canım...benim bebeğim dönmedi 37.haftadıyım.bu yüzden doktor sezeryan yapıcak.benim durumumda olan var mı diye sormuştum? bu saatten sonra dönmez diyor doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?