2011 Aralık Anneleri

aynen cnm... inşallah düzelirler

valla cnm aynen dedğin gibiyim. ayakkabıyla çorap giymek bile çile artık. yardım alıyorum resmen. ama az kaldı çok şükür. odanız da yarın gelir inşallah...

ben de bikaç hafta önce doldurmuştum ama tık yok

Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah

fındıkkkk funda arkadaşımız doğum yapmışşşş acil sezeryanla almışlar......darısı bızlere:))

ben de gördüm biraz önce. maşallah kızımızaaa

ogretmen arkadaslar ogretmenler gununz kutlu olsuun umarim herkes iyidir ?

ii sayılırız kuzum. sen nasılsın???

nasıl yaa?? tuvalet ihtiyacı derken büyük tuvalet mi?bende de arka tarafta acaip baskı var.gaz sancısı diyip geçiyorum ama benim de doğum yakın mı ki.dün doktor hiç açılman yok dedi ama???dün gece o baskı yüzünden uyuyamadım ben.:18:

şimdi konuştuk çok ıyıler,bebeğini emzırmış uyutmuş ıkısde çok ıyıymış maşallahh 3800 doğmuş prenses....herkese selamı var,,,,,,

ben yeni yazıyorum diye kimse cevap vermedi bana( aylardır okuyorum burda yazılanları,benidde aranıza alın noluuuur:))

merhaba anneler size bir sorum olacak humana still tea den sipariş vericem internetten 200 grlık lardan kaçtane alsam ve lansinoh mu garmastan mı daha iyi 2kremide tavsiye etti doktorum kararsız kaldım doğumumda az kaldı bir an önce siparişi vereyim gelsin

Son düzenleme:

lansinoh kullanıyorum şu anda memnunum ama doğumdan sonra faydası olup olmadığını anlıcam tabiki. humanayıda bi kutu aldım denemek için.bazı kişiler öneriyor bazılarıysa bi işe yaramıyor diyor çünkü.

cok sukur iyiyim cnmm efeyi uyuttum bende sanirm yatacm

hoş geldin canımmbazen arada kaynıyor yazılanlar bana da oluyor ne sordun geçmişe bakmadım???

hoşbulduk canım...benim bebeğim dönmedi 37.haftadıyım.bu yüzden doktor sezeryan yapıcak.benim durumumda olan var mı diye sormuştum? bu saatten sonra dönmez diyor doktorlar.

hoşbulduk canım...benim bebeğim dönmedi 37.haftadıyım.bu yüzden doktor sezeryan yapıcak.benim durumumda olan var mı diye sormuştum? bu saatten sonra dönmez diyor doktorlar.

anladım canım...kaç dr gittin???aslında sancıyla döner derler ama tabi bunu birden fazla dr sölediyse doğrudur canım hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sezeryan normal fark etmez

iyiakşamlar güzel anneler & anne adayları

benim sayfamda ticker görünüyormu acaba merak ettim! kaç gündür ugrasıyorum olmuyor gibi geldi?!

2 doktor söyledi. öyle tabi hepimiz sağlıkla alalım inşallah.

cnm gönlüne göre olsun herşey bende epidural normal doğum istiyorum hayırlısı olsun sezeryande olabilir yavrularımız sağlıklı olsunlar yeterki.son haftalarda bebeğin yeri daralıyor diye dönmesi zor diyorlar.ama annemden biliyorum doğum yapacağım gün dönmüştü diye hep anlatır.Allah ol derse olur
bende soru sorduydum sen cvplamışsın cnm kaç kutu alsam acaba internetten uygun fiyata bulmuşken birden alayım dedim tecrübeli anneler destina nerdesin yine sorumu tekrarlayım
merhaba anneler size bir sorum olacak humana still tea den sipariş vericem internetten 200 grlık lardan kaçtane alsam ve lansinoh mu garmastan mı daha iyi 2kremide tavsiye etti doktorum kararsız kaldım doğumumda az kaldı bir an önce siparişi vereyim gelsin

Son düzenleme:
yazını şimdi gördüm doktorlarına güven bence dönmedi diyorlarsa yapacak bişey yok sağlıklı olsunda varsın sezeryan olsun üzme tatlı canını

canım humanayı bilmiyorum ama ablam doğumdan sonra lansinoh kullanmış hiç iyileşmemiş yaraları, kendi sütünü sürmüş sonra geçmiş. bana diyorki hiç boşu boşuna masraf etme, kremler bi işe yaramıyo diyo. ben onun için almadım almicam. haberin olsun.

canım bebiş büyüdüğü için yeri daralmıştır. daha dönemeyebilir ama son anda dönen bebişler de olmuyor değil. allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…