ben yeni yazıyorum diye kimse cevap vermedi bana( aylardır okuyorum burda yazılanları,benidde aranıza alın noluuuur:))
hoşbulduk canım...benim bebeğim dönmedi 37.haftadıyım.bu yüzden doktor sezeryan yapıcak.benim durumumda olan var mı diye sormuştum? bu saatten sonra dönmez diyor doktorlar.
ya arkadaşlarımız doğurdukça beni heyecan basıyor. sezeryan günüme 16 gün kaldı ama bu kez de dayanmayacak kuzum diye korkmaya başladım:18:
bendeeee 36+4 teyim... bana gün vermedi dr. sanırım bu hafta gittigmde gün verecek cok heyecanlıyım!!! ama ya süpriz olursa:18::18:
canım şimdi faceden resimlerine baktım..
birbirinize ne kadar çok yakışan bir çiftsiniz siz öyle..
yok canımm size kesin nazar değdi... belki inanmayanlar olabilir ama birileri birşeylerde yapmış olabilir....
adım kadar eminim eşin kızını gördüğü an çok pişman olacak yaptıklarına sana yaşattıklarına...
sende onu affedersen birlikte çok güzel günlere başlamış olursunuz meleğinizle birlikte ben inanıyorum HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK... canım...
ALLAH SİZİ ÇOK AMA ÇOK MUTLU ETSİN GÜZEL ARKADAŞIM..
dderya[/B] kızların dediği gibi ben de face'ten resimlerine baktım canım. birbirine bu kadar yakışan çift nadir bulunur. gözünü seveyim kızının hatırına bu seferlik sen konuş kocanla. barışırsınız, için rahat mutlu mutlu gidersin doğuma canım ya. şimdi içinde dertle tasayla doğuma gitmek ne bileyim ömrünün sonuna kadar unutamayacağın bişey olcak. tamam bunları da unutmayacaksın ama en azından "kızım için son bir kez şans verdim ama olmadı dersin". belki eşin de senden bir adım bekliyodur. sen hamile olduğun için çok hassassın zaten ama bütün erkekler bunu anlayıp ona göre davranamazlar ki. hem belki o da bir daha eskisi gibi olamayacağız, bebekle napıcaz diye endişe duyuyordur, bi de ailesi dolduruyorsa tamam artık. tabiki yaşadıkların çok zor ve unutulması imkansız ama en azından kızının hatırı için son bir kez daha sen git sarıl eşine. en azından doğumdan önceki son birkaç gününüzü huzurlu geçirin, sonra mutlu mutlu doğur, eşin de kızını kucağına alınca gör bak dünyalar onun olacak, bir aile olacaksınız, kendi uyuz ailesi falan vız gelecek. eminim.
ya kızlar keşke dediğiniz kadar kolay olsa keşke... konuşmaya çalıştım, çalışmadım deil, ama hemen kabadayı gibi dikleniyor, umrunda olmadığımı söylüyor... işin komik yanı, dışardan bizi gören herkes sizin de dediğiniz gibi çok yakıştırır ve çok gıpta eder bize. ben de hep nazar değmesinden korkarım... ama şu durumda ne yapabilirim?? nazar değdiyse çaresi ne ki???? konuşmaya çalıştıkça, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştıkça sert bi duvarla karşı karşıyayım hep!!! normalde yanımda yatmıyor ama söylediklerinizi dinleyip bu gece yanına yatıp sarılıcam, şu son günlerimizi huzurlu geçirelim dicem....
bakalım nasıl bi tepki veriyor???
ya kızlar keşke dediğiniz kadar kolay olsa keşke... konuşmaya çalıştım, çalışmadım deil, ama hemen kabadayı gibi dikleniyor, umrunda olmadığımı söylüyor... işin komik yanı, dışardan bizi gören herkes sizin de dediğiniz gibi çok yakıştırır ve çok gıpta eder bize. ben de hep nazar değmesinden korkarım... ama şu durumda ne yapabilirim?? nazar değdiyse çaresi ne ki???? konuşmaya çalıştıkça, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştıkça sert bi duvarla karşı karşıyayım hep!!! normalde yanımda yatmıyor ama söylediklerinizi dinleyip bu gece yanına yatıp sarılıcam, şu son günlerimizi huzurlu geçirelim dicem....
bakalım nasıl bi tepki veriyor???
kızlar 36+1 im erken doğum teşhisiyle iğne verdi doktorum bebeğim çok aşağılarda diye...ve ben 7 yada 10 aralık gibi sezeryan olacaktım.kişisel temizliğimi ona göre düzenlemiştim ve şu an tüylerim çok ara bi boyda...ya erken doğum olursa nasıl temizleneceğim diyorum.kuaföre gitsem şimdi yarım yamalakta olsa aaldırsam diyorum ama erken doğum teşhisi konulmuşken acaba ağda yapılırken irkilirsem erken doğumu tetiklermiyim diyorum,ya da son olarak bekleyeceğim biraz daha erken doğum olursa jileti elime alıp dalıcam ne yapmalı ki ya?
napıyosun canım nasılsın nerelerdesın[/QUO
iyiyim cnm, minnoştan tekme yeyip duruyorum işte...yaa senin zmnın ne kadar az kalmış cnm, gün ne zaman belirlenecek?
napıyosun canım nasılsın nerelerdesın[/QUO
iyiyim cnm, minnoştan tekme yeyip duruyorum işte...yaa senin zmnın ne kadar az kalmış cnm, gün ne zaman belirlenecek?
inan bende çok merak edıyorum nezaman bellı olcak benım halım dıye :)))) yarın kontrolum var bakalım inşallah bişiler bellı olur artık
napıyosun canım nasılsın nerelerdesın
inan bende çok merak edıyorum nezaman bellı olcak benım halım dıye :)))) yarın kontrolum var bakalım inşallah bişiler bellı olur artık
senin tablodaki bebek yakında çıkacak ordan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?