2011 Aralık Anneleri

ben yeni yazıyorum diye kimse cevap vermedi bana( aylardır okuyorum burda yazılanları,benidde aranıza alın noluuuur:))

hoşbulduk canım...benim bebeğim dönmedi 37.haftadıyım.bu yüzden doktor sezeryan yapıcak.benim durumumda olan var mı diye sormuştum? bu saatten sonra dönmez diyor doktorlar.

valla gözden kaçmıştır cnm yaa... ayrıca bikaç cevap da gelmiş zzaten. son ana kadar dönme ihtimali oluyormuş bebişlerin. hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...

ya arkadaşlarımız doğurdukça beni heyecan basıyor. sezeryan günüme 16 gün kaldı ama bu kez de dayanmayacak kuzum diye korkmaya başladım :18:

ya arkadaşlarımız doğurdukça beni heyecan basıyor. sezeryan günüme 16 gün kaldı ama bu kez de dayanmayacak kuzum diye korkmaya başladım :18:

bendeeee 36+4 teyim... bana gün vermedi dr. sanırım bu hafta gittigmde gün verecek cok heyecanlıyım!!! ama ya süpriz olursa :18::18:

bendeeee 36+4 teyim... bana gün vermedi dr. sanırım bu hafta gittigmde gün verecek cok heyecanlıyım!!! ama ya süpriz olursa :18::18:

işte o muammaaa :)) valla aklımdan hiç çıkmıyor desem yeridir. takıntılı oldum valla. wc de nişan gelir mi diye o kadar dikkatliyim ki anlatamammmm

bu arada destina nerelerde yaaaaaaaaaaa???

ya kızlar keşke dediğiniz kadar kolay olsa keşke... konuşmaya çalıştım, çalışmadım deil, ama hemen kabadayı gibi dikleniyor, umrunda olmadığımı söylüyor... işin komik yanı, dışardan bizi gören herkes sizin de dediğiniz gibi çok yakıştırır ve çok gıpta eder bize. ben de hep nazar değmesinden korkarım... ama şu durumda ne yapabilirim?? nazar değdiyse çaresi ne ki???? konuşmaya çalıştıkça, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştıkça sert bi duvarla karşı karşıyayım hep!!! normalde yanımda yatmıyor ama söylediklerinizi dinleyip bu gece yanına yatıp sarılıcam, şu son günlerimizi huzurlu geçirelim dicem....
bakalım nasıl bi tepki veriyor???

nasilsiniz kizlar
benimde son 4 gu sali gunu fdogum yapicam
insan artik paronayak oluyor son donemlerde helede gunun gecdikten sonra benim oglum 42+3de dogdu kizimda donmedigi icimn
sezeryan olucam ama NORMAL dogum herzaman en iyisi olarak dusunenlerdenimmmm,,...........

Ay gözümden uyku akıyor ama uyuyamiyorumm ya yok müdür bunun bı çaresi kizlaaaarrr25:

cnm bu kararı vermene yemin ederim çok sevindim, inşallah karşılığını çokca alırsın eşinden de huzura kavuşursun şu son günlerde

kızlar 36+1 im erken doğum teşhisiyle iğne verdi doktorum bebeğim çok aşağılarda diye...ve ben 7 yada 10 aralık gibi sezeryan olacaktım.kişisel temizliğimi ona göre düzenlemiştim ve şu an tüylerim çok ara bi boyda...ya erken doğum olursa nasıl temizleneceğim diyorum.kuaföre gitsem şimdi yarım yamalakta olsa aaldırsam diyorum ama erken doğum teşhisi konulmuşken acaba ağda yapılırken irkilirsem erken doğumu tetiklermiyim diyorum,ya da son olarak bekleyeceğim biraz daha erken doğum olursa jileti elime alıp dalıcam ne yapmalı ki ya?

cnmm inss hersey gonlunce olr tebrik ediyormm

sanırım şu an için en doğrusu erkenden gelirse, jileti alıp dalmak...ben de hiç sevmem jileti, hayatta kullanmadım ama bebek için öle gerekirse yapacak bişi yok...

goldenblack07 merhaba arkadaşım ben de 35 haftalığım ve senin sorununu bende yaşıyorum ,yürürken kızım hareket etse vajinamdan birşeyler çıkıcak hissi oluyor ve wc gidiyorum yapıyorum 1 dk bekliyorum tekrar damla damla geliyor ,1 dk daha duruyorum tekrar yani yarım saat beklim gelicek bu şeklide devamlı ve bol su içtiğimde zaten sürekli çiş edicem gibi vajinamda his oluşuyor ,kızım otururken hareket etse hemen alt kısmım agrıyor sıkışıyorum gibi oluyorum ,idrarr yaparken hareket ettiğinde sanki ordan birşey cıkıcak anlık bir acı hissediyorum ,ben bunu telefonda doktoruma anlattım tam anlamadı beni enfeksiyondur dedi ama asla değil cünkü kızım hareket ettikçe oluyor sanırım kafamız basıyor iyice artık aşağya ,

cnm tekrar bebegin hayirli olsun saglikla buyut meleklerini ins ben bise sorcaktimm snrim senin ilk oglunda efe :)ya merak ettigim sey sen hastaneye giderken oglsun agladimi arkandan yada seni aramismi gittikten sonra biliyorm gecicii bi ayrlk ama ben oglsumuda dusunmeden edemiyorm RABBIM kimseyi evladyla sinamasin ins ama o 2 gun bilee nasil olck die dusunuyrm bbaannesi yaninda olck cok sukur ama belkide ben cok takiyorm bilemedm senin efen kac aylik suan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…