2011 Aralık Anneleri

selam kızlarrr yatmadan bir bakayım dedim ne var ne yok diye bir bebeğimiz daha olmuş ne güzelyarında fatoceren arkadaşımız sezeryana girecek bir bebiş daha gelecek inş..

ben bu aralar işlerimi tamamlamaya ugraşıyom ondan pek takılamıyorum hazır enerjim varken halledeyim sonra benzin bittimi bişey yapamıyorum yatıyorum hep
dün temizlikle ugraştım bugun mınık mınık kutular hazırladım içlerine cukulata badem şekeri falan koyacam hastanede gelenlere ikram etmek için bitsin resimlerini paylaşırım inş

işte o muammaaa :)) valla aklımdan hiç çıkmıyor desem yeridir. takıntılı oldum valla. wc de nişan gelir mi diye o kadar dikkatliyim ki anlatamammmm

bu arada destina nerelerde yaaaaaaaaaaa???

cnm sormaya bu aralar serumun ıyılık etkısı üzerimdeyken yapmam gereken işlerimi yapmakla meşgulum ondan fazla girip bakamıyorum..bugunde mınık mınık kutular yapma peşindeydim:))

Ay gözümden uyku akıyor ama uyuyamiyorumm ya yok müdür bunun bı çaresi kizlaaaarrr25:

caresi olsa en başta ben kullanıcam cnm

cnm ne güzel düşünmüşsün inş herşey güzel olur eşinde bir adım atar da bu tatsızlık biter doguma mutlu gidersin

hoşbulduk canım...benim bebeğim dönmedi 37.haftadıyım.bu yüzden doktor sezeryan yapıcak.benim durumumda olan var mı diye sormuştum? bu saatten sonra dönmez diyor doktorlar.

cnm ilk bebekse dönmesi zor olabılır öyle diyor doktorlar kolay kolay dönmezmiş ama belli de olmaz bu işler hayırlısı olsun inş

cnm ya ben diğer bebişlerimde hiç öyle çaylar kullanmadım bilmiyordum da faydası olurmu olmaz mı bılemıyorum..ben hergün bol bol ıhlamur kayısı hoşafı ve bol su içiyordum birde yeşillik tüketiyordum o da annem diyordu ineklere bak ot yiyor süt veriyor diye demekki yeşillik süt yapıyor
göğüs ucu kremıde kullanmamıştım onu da bılmıyordum o zamanlar böyle ınternet yoktu evde araştırayım ama bu sefer bir tüp laninoh
bulunduracam diğer kremı duymadım:26:

şimdi konuştuk çok ıyıler,bebeğini emzırmış uyutmuş ıkısde çok ıyıymış maşallahh 3800 doğmuş prenses....herkese selamı var,,,,,,

maşallah ya bir bebek daha mı ne güzel hergüne bir dogum fındıkkın gözü aydın hayırlı olsun bebişi

maşallah bebişine cnm hayırlısı olsun inş

Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah

niye acil sezeryan oldu acaba:18::18:

ya neden sayfayı daraltıyolar yaaa..zaten bız hamıleyız sıgamıyoruz ıycene daraltıyolar reklamlarlaaaaa içim daralıyo aaaaaaa

ayy zuzum güldürdün benii

:)))) soda haric surup ve su başucumda cnm bi su bi wc ,bi su bi wc takılıp gidios.9 günüm kaldı benim doğuma delirmezsem iyi

Maşallah senin az kalmış ben ne yapayım daha 34+4 üm...oğlum da yerinden gayet memnun görünüyo...

Yaaa sürekli bişiler yiyesim gelio, sonra midem yanıyo, bastırsın diye yine bişiler yiyorum...derken bu kısır döngü bu şekilde ilerliyo. tartıya çıkmaya korkuyorum artıkkk

maşallah cnm ogluna hadi hayırlısı olsun inş haftaya kavuşacaksın demekki ne güzel dogumdan sonra bol sütün olsun inş da bebişini güzel güzel besle..

cnm ya sana bişey diyeyim mi bu süreç zor geliyor da şuan dogum yapıncada bir muddet hemen rahat olamıyacaksın buna hazırlıklı ol..yine geceleri istediğin gibi yatıp uyumak olmayacak ılk günler cok sık emzirmek gerekıyor bebekleri..birde hamilelik psikolojısınden sonrada lohusalık psikolojısı oluyor vucut 9 ay bir bebekle yaşamaya alışmışkken birden yokluguna hemen alışamıyor yani lohusaykende aglamaya devam cnm
pek iç açıcı şeyler söylemedim ama bunlarada hazırlıklı olmak lazım o açıdan yani

cn oglunun dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara inş..

cnm dogum esnasında öyle bir sıkıntı olmuyor merak etme ıkı sefer dogum yaptım ordan bılıyorum şuan bende de cok var o nefes alamamak sırt üstü zaten imkansız birşey öyle yatmak..kaç kat yastıkla yatıyorum

cnm rabbim şifa versin inş tez zamanda cıkar da bebişine kavuşursun..allah yardımcın olsun cok zor bişey

cnm ben budurumları cok ıyı bılırım mobılyalarımı beklerken cok yaşadım bunları acayıp sinir bozucu durum inş yarına gelirde haledersin işlerini..

aynen bende senin gibiyim midem yandıkça bişeyler yiyorum bastırsın diye ve tam bir kısır döngü hali oluyor kilolarda bonusu

canım geçmiş olsun çok ne mutlu sanaki en azından kucağına alabilmişsin meleğini bunuda şükür canım:) ne güzel için rahat olsun ki bebeğin bakım altında en ufak bir sorun olsa dahi acil hemen mudahele olur (allah korusunda) en azından bnuları düşünüp içini rahatlat...

bu yorumunu beğendim canım :) beğen butonumuz olaydı tıklardım :)
aslında en iyisi kavga edilen gece eşler küslüğü bırakıp aynı yatağa birşey olmamış gibi girmeliler diye düşünüyorum...çünkü küslük bir gün uzatılırsa mutlaka arkası geliyor eşimden biliyorum haklıda olsam o gece barışmadan yatmak istemiyorum elimden geleni yapıyorum onada bunu söylüyorum bu geceden sonrasına karışmıyorum uzatmaya devam ediyorsun diye... barıştıktan sonrada yaptıklarını tatlı dille sivreltmeden söylüyorum hatasını anlayıp özür diliyor...
sende boşver haklı dahi olsan en azından ölümlü dünya ne olur ne olmaz yanlış anlama öle yada böyle doğum zor ne olacağı belli değğil kafan rahat huzurlu gir bebeğinde sütünde etkilenmesin sizde mutlu olun inşallah.... umarım bu geceniz hayırlı ve mutlu geçiyordur...

FINDIKK
arkadaşımızıda tebrik ederim yavrusunu analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.. rabbim bizleride o mertebeye ulaştırsın inşallah..

gece uykuları tek ben değilmişim anladığım kadarıyla özellikle tuvalet sorunu yapıp çıkıyorumm yatağa yatıyorum ben uykuya dalana kadar bir daha geliyor meret bu kısır döngü devam edip duyuyor en son bende hal kalmayana kadar mide yanması desen sorma gitsin perişan durumdayım umarım bu mide yanmaları hamilelikten sonra geçer ne yesem nasıl yesem yakıp kavuruyor midemi.. rennie tablet fayda etmiyor artık sodada fayda etmiyor h,iç bir çarem yok nefret ettim bu durumdan ve kızımın gelmeye hiç niyeti yok gibi hiç bir belirti yok sinir oluyorum artık doğurmak istiyorum bu sebeplerden ....

anca girebildiğimden öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun rabbim sizlere daha nice çokça öğrenciler okutmak nasip etsin ...

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri yarın kontrolüm var ve yarın akşamda annemle babam gelecekler hayırlısıyla çok mutluyum kızlar

günaydın kızlarrr herkese güzel bir gün olur inşş cumanızda mübarek olsunnn

dderyacım inş güzel bir gece olmuştur sizin içinde

cnm dogum yapınca geciyor butun şikayetler ben oglumda hamıleyken son güne kadar her gece cıkardım artık mıdem düzelmez diyordum ne yesem kabul etmıyordu herşey iade ama dogum yaptıgım gün herşey bitti ondan şimdi bu hamılelıgımde umutluyum dogum yapınca geçicek diye..gece resmen uykumdan uyanıyorum o mıde yanmasına ve artık hiçbirşey fayda etmez oldu neyseki sayılı gün gececek bu gunlerde gececek

günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri yarın kontrolüm var ve yarın akşamda annemle babam gelecekler hayırlısıyla çok mutluyum kızlar

sana da günaydın cnm ne güzel hem bebişi görecen hem annenleri şimdiden gözün aydın olsun

kızlar bugece rüyamda dogum yapmıştım görüyordum kendi sancım gelmiş cok da kolay bır dogum olmuştu sonrada mınık prensesimi emzirirken gördüm cok tatlı bişeydi koklamaya kıyamadım dogum yapar yapmazda sizlere haber veriyordum

birde foruma girdiğimde özneslihan,mardin47 cnm sizlerin de dogum yapmış haberinizi alıyordum halımem de doguma gıdıyordu

hayrolsunnn ama hiç uyanmak istemedim ruyadannn..sag baldırıma giren krampla aniden uyanmak zorunda kaldımmm ama

günaydın herkese...
bugün işyerinde son günümüz....
zamanımız geldi artık izne çıkmaya.. 13 senedir ilk defa bu kadar uzun bir izin kullanacağım...
artık forma daha az girecem..
hepinizi çok özleyeceğim...
kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın...Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah...
herkese bu güzel dostluk için teşekkür ederim...
sizi seviyorum....

cnm ya hadi gözün aydın olsun bu zamana kadar çalıştın maşallah bundan sonra biraz dinlen öyle dogum yap bari:)) bizde seni özleyeceğiz ama fazla özletme kendini annenlere geldiğinde girip bir selam ver bizlere
bizde seni cok seviyoruz dogum yapacagın zaman inş haberim olur cnm merak ederim ben seni

herkese günaydınn

ne zamandır foruma giremedim, sizleri merak ettim, özledim.
bu arada daha kasım bitmeden, 16 tane annemiz olmuş,.
nurtopu gibi bebeklerine analı, babalı, sağlıkla büyümek nasip olsun inşallah

biz iyiyiz çok şükür, cumartesiden cumartesiye kontrollerimiz. henüz doktorumuz nst'ye almadı bizi.
tuvalete sık gidip gelme ve uyuyamama dışında pek bir sıkıntım yok çok şükür.

bugünlerde doğum yapacak annelere de kolaylıklar diliyorum, bir avazda kurtulalım inşallah.

gunaydinlarrrrrrrrrr......................

sonunda uykusuz bir geceyi daha atlattik cok sukur:) bugun dr kontrolumuz var,heyanliyiz....:)

zaman nie yavas gecio yaaaaaaaaaa:)

günaydın 9 aydır birbirimizi tanımadığımız halde dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız arkadaşlarım ve bebekleri.

geçmişi okumadım ama az sonra hepsini sindire sindire okuyacağım. bugün okuldan yazıyorum size. haftaya da yazarım okula gelebilirsem( iyi olursam)
ama evden yazamayacağım ya da takip edemeyeceğim. eşimle dün gece bağırıp çağırmadan kibar kibar tartıştık. uyuyamadım. ve bazı kararlar aldık. bunlardan bir tanesi de aylık 55 tl olan internet ve 22 tl olan ev tel kapatacağız. zaten evde ev tel yok. sadece internet için kullanıyorduk. bugün kapatmaya gidecek sözde. bakalım kapatacak mı? ayrıca cep telefonum eski bi model ve onunla da internete bağlanamam. bu arada geçen ay cep telim 52 tl gelmiş. o nedenle hatlarımızı ya da kullandığımız tarifeleri değiştireceğiz. d smart üyeliğimiz vardı iptal edeceğiz. digiturk uyeliğimizi de dondurmuştuk zaten..... böyle işte. eşim geçen yıl arkadaşından 2000 tl borç alıp eve tv yerine projeksiyon almıştı. çocuk bekar ve imkanları iyi diye geri ödeme konusunda gevşek davrandı. anlayacağınız ödemedi. şimdi arkadaşı araba almış ve parasını istiyor. çok bi para değil ama eşim kredi çekeceğim diyor. hiç paramız yok. özelde doğum yapacağım.(bundan taviz vermeyeceğim) bizim aylık 2000 tl ev kredimiz ve 250 tl ihtiyaç kredimiz var. o nedenle 3. krediyi istemiyorum. hem de 1 hafta sonra izne ayrılacağım bi aşamada yeni bir kredi yükünün altına giremeyiz.

tartışma sebebi aslında maddi sorunlarımız değildi ama sonuçlar bu yönde çıktı. sabaha kadar uyuyamadım eşimin bana yakınlık göstermesini bekledim. ama o gitti başka odada yatmak istedi. tamam dedim. arkasından ben de gittim. yatağının ucuna yanaştım. gelsin bana sarılsın istedim. uzun süre bekledim. uyumadı ama yorgandan kafasını kaldırıp bakmadı bile. ben de döndüm gittim 2 gibi yatağıma. oğluma sarılıp uyudum. sabah beni namaza da kaldırmadı okula giderken de kaldırmadı. normalde o uyandırır beni. saatin sesini duyamam da. ama bu gece hiç uyuyamadığım için uyanma sorunum da olmadı ama yine de bekledim gelir mi sarılır mı uyandırır mı diye....

şimdi hem sizden ayrılacağım için hem de eşimle aramızdaki sıkıntı için üzgünüm. bebeklerinizin doğumunu takip edemeyeceğim. sizi tebrik edemeyeceğim. o nedenle şimdiden herkesi tebrik ediyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

hiç üzülme cnm barışırsınız..hem 55 tl internet, hem 22 ev tel, hem d smart bence de fazla cnm..daha uygun sadece işinizi göreceğiniz kdr int tarifeleri var, keşke onlardan kullansaydınız. biz türksatın int kullanıyoruz, ev teline grk yok, hd tv kanalları ve int 38 lira, bize yetiyo...neyse artk bunların önemi yok...üzülme sen, siniri geçince barışırsınız, gerçi sana neden kızgın onu da tam anlamadım, özl hast için mi yoksa genel harcamalar için mi...:44:

kızlar tavsiyeleriniz dinledim ama sonuç: hüsran!!!! allah kahretsin, bu işin sonunu hiç ama hiç hayırlı görmüyorum ben!!! dediğiniz gibi yaptım. yatmıştı benden önce ben de sonradan gittim yanına yattım ve arkası dönüktü ve uyanıktı zaten. ben de arkasından sarıldım. sıfır tepki!!! hiç mi parmağını oynatmaz insan. dur bakalım şokta belki, bekleyeyim biraz dedim... yarım saat belki öylece durdum. hiçbişey söylemedim... hala tepki yok, sonra bana kramp girdi, nefesim kesildi, çektim kolumu... o da biraz daha yerleşti yatağa sanki rahatlamış gibi e hadi uyu uyuyabilirsen, bi o tarafa bi bu tarafa döndüm durdum. adamda tık yok!!!! hadi bakalım dedim sabah konuşucam... zaten doğru düzgün uyuyamadığım için, onun uyandığını anlar anlamaz açtım gözlerimi. ona baktığımı gördü. yine tepki yok!! sonra hazırlanmaya başladı. biraz otur da konuşalım dedi. noldu, ne var ki, geç kalıcam dedi... ama biliyorum ki bugün dersi geç başlıyor ve daha zamanı var. oturmadı. ben de yine de konuşayım dedim.... "bu günlerimizi böyle geçirmeye gönlün razı mı" dedim??? üstüme gelme dedi. "iyi ama ilerde hatırladığında üzülmeyecek misin bu günleri hatırlayıp" diye sordum. cevap vermedi. "belki de kızımız bize kızdığı için gelmek istemiyor, uzatıyordur" dedim. belki de dedi. e peki hadi beni geç, ona bunu yapmaya hakkımız var mı? dedim. ben kızıma bişey yapmıyorum, demez mi!!! neyse sakin ol derya dedim içimden. bekledim biraz. karşısında gözyaşlarımı akıtmamak için bekledim biraz. son olarak, bak bugün cuma (cuma gününe çok değer verir çünkü) hayırlı gün. biraz düşün istersen, daha doğmamış günahsız bir çocuğa bu huzursuzlukları yaşatmaya hakkım var mı diye dedim. ama sesim hep yumuşak ve yapıcıydı. kesinlikle sert konuşmadım kavga etmeye çalıştığımı düşünmesin diye. ama onun tepkileri hep olumsuzdu ve tersti.
kızlar elimden geleni yaptım. ama alın işte elimde kocaman bi sıfır!!!! daha ne yapayım??? şimdi bu insan baba olmayı hak ediyor mu????

cnm hakkaten elinden geleni yapmışsın, ama dur bakalım eşin işten gelince zamanla yumuşayacak mı?

Sağlık ve huzur dışında tüm problemler çözülür eminim.. sizinde gündeme aldıgınız gibi biraz fedakarlık birazda tasarrfula çözersiniz umarım ödemelerinizi. lütfen kendini üzme güzel annecik... Tüm duygularımız birebir bebişlerimize geçiyor... üstelik böyle olmasada dünyanın en kutsal görevliyle onurlandırılmışız! anne adayıyız... herşey gönlünce olsun arkadaşım.. sana da hayırlı doğumlar diliyorum... sağlık ve ,mutluluk ve huzur dolu günler sizinle olsun kendine iyi bak!iyi düşün iyi olsun.sevgiler

Ne güzel bi rüyaaaa maşallahh ben buaralar hic rüya görmüyorum:2: beni görmedinmi canım sanırım seninle günlerimiz bile aynı şaka bi yana herşey gönlünce olsun... krampla uyanmak en kötüsü olmuş...geçmiş olsun bu son olsun inşallahhhhh kendine iyi bak!

herkese günaydın kızlar,

ne güzel canım son günün bugün, evde dinlenmeye çekil biraz, benimde daha 7 iş günüm var, çabucak geçsin istiyorum, bizleri habersiz bırakma canım fırsat buldukça girmeye çalış, bizde seni çook seviyoruz

canını sıkmı lütfen, maddi sorunlar zamanla çözülür en önemlisi sağlık, biraz sıkın dişinizi, bebeğinizde kısmetiyle gelecektir. sen gönlünü ferah tut canım

deryacım elinden geleni yapmışsın gerçekten şimdi sıra onda bakalım işten gelince belki yumuşamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…