bnm gecelerim de kabus gibi...oturarak uyuyorum, boynum belim mahfoluyooooo!!! rennie şurubum, sodam ve suyum başucumda ztn.
işte o muammaaa :)) valla aklımdan hiç çıkmıyor desem yeridir. takıntılı oldum valla. wc de nişan gelir mi diye o kadar dikkatliyim ki anlatamammmm
bu arada destina nerelerde yaaaaaaaaaaa???
Ay gözümden uyku akıyor ama uyuyamiyorumm ya yok müdür bunun bı çaresi kizlaaaarrr25:
ya kızlar keşke dediğiniz kadar kolay olsa keşke... konuşmaya çalıştım, çalışmadım deil, ama hemen kabadayı gibi dikleniyor, umrunda olmadığımı söylüyor... işin komik yanı, dışardan bizi gören herkes sizin de dediğiniz gibi çok yakıştırır ve çok gıpta eder bize. ben de hep nazar değmesinden korkarım... ama şu durumda ne yapabilirim?? nazar değdiyse çaresi ne ki???? konuşmaya çalıştıkça, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştıkça sert bi duvarla karşı karşıyayım hep!!! normalde yanımda yatmıyor ama söylediklerinizi dinleyip bu gece yanına yatıp sarılıcam, şu son günlerimizi huzurlu geçirelim dicem....
bakalım nasıl bi tepki veriyor???
hoşbulduk canım...benim bebeğim dönmedi 37.haftadıyım.bu yüzden doktor sezeryan yapıcak.benim durumumda olan var mı diye sormuştum? bu saatten sonra dönmez diyor doktorlar.
cnm gönlüne göre olsun herşey bende epidural normal doğum istiyorum hayırlısı olsun sezeryande olabilir yavrularımız sağlıklı olsunlar yeterki.son haftalarda bebeğin yeri daralıyor diye dönmesi zor diyorlar.ama annemden biliyorum doğum yapacağım gün dönmüştü diye hep anlatır.Allah ol derse olur
bende soru sorduydum sen cvplamışsın cnm kaç kutu alsam acaba internetten uygun fiyata bulmuşken birden alayım dedim tecrübeli anneler destina nerdesinyine sorumu tekrarlayım
merhaba anneler size bir sorum olacak humana still tea den sipariş vericem internetten 200 grlık lardan kaçtane alsam ve lansinoh mu garmastan mı daha iyi 2kremide tavsiye etti doktorum kararsız kaldım doğumumda az kaldı bir an önce siparişi vereyim gelsin
şimdi konuştuk çok ıyıler,bebeğini emzırmış uyutmuş ıkısde çok ıyıymış maşallahh3800 doğmuş prenses.. ..herkese selamı var,,,,,,
selam annişlernasılsınız???bebişler nasıl?? ben dün dr gittim oğluşum 3045 gr olmuş ama tabi düşükte olabilir dedi dr...nst de de ara ara sancı çıktı düzensiz bakalım ne zaman doğurcam heyecanla bekliyorum
Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah
ya neden sayfayı daraltıyolar yaaa..zaten bız hamıleyız sıgamıyoruz ıycene daraltıyolar reklamlarlaaaaaiçim daralıyo aaaaaaa
:)))) soda haric surup ve su başucumda cnm bi su bi wc ,bi su bi wc takılıp gidios.9 günüm kaldı benim doğuma delirmezsem iyi
gunaydin kizlar..
ogretmen arkadaslarin gununu kutlayalim oncelikle. sonra da kendimizden haber verelim. dun kontrolumuz vardi. oglumuz 130 gr almis cok sukur 2546 olmus. 6 gun sonra dogacak bi bebis icin hala kucuk ama artik onumuze bakicas. bu hafta ne yiyebiliyorsan ye dedi. ne kadar kilo aldirabilirsek aldiralim dedi doktorum. anesteziyle konustuk kan verdik. biz dogum yapacklara epidurali oneriyoruz. 1 gece takili kaliyor ilk gun rahat geciyor vs dedi. ben de oyle istiyorum insallah.
30 kasim carsamba saat 10da doguma aliniyoruz insallah. 1 saat kadar surecek islemler bir terslik olmazsa. takip ettigim kadariyla 30 kasimda doguracak 3 kisiyiz simdilik forumda. allah hepimizi saglicakla yavrularimiza kavustursun insallah...
teşekkür ederiz kızlar. her ne kadar evde otururak öğretmenliğimi unutmuş olsam da kutlayan herkese teşekkürler. ben de buradaki öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum.
olbey canım, az kalmış senin de. darısı başımıza diyorum.
ben de artık bıktım bu hamilelik sürecinden. sürekli ağlama halindeyim. dün akşam tvde bi kız gördük, eşim diyo ki kız güzelmiş diyo, ama benim için dünyadaki en güzel sensin diyo. bu lafa normalde mutlu olurdum, hüngür hüngür ağladım. çünkü aynaya bakıyorum nerem güzelki sanki kesin yalan söylüyo diyo saatlerce ağladım eşimin şaşkın bakışları karşısında. artık doğurmak istiyorum ya. valla çok sıkıldım. benden hafta olarak daha ilerde olanlara baktıkça daha da fena oluyorum. zaman hiç geçmiyo. bıktıııııııııııııııııııııımmmm. gece burnumun sürekli tıkalı olmasından, rahat yatamamaktan ne yesem midemin yanmasından vallahi bıktııııım.
Kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum. evet bizim için özel bir gün. benim için daha özel çünkü bugün oğlumun doğum günü. akşam kutlama var daha hazırlık yapamadım. çok halsizim sürekli halsizlik devam ediyor. okula gelmekte çok zorlanıyorum. müdür yardımcısına dedim gribim diyip rapor mu alsam dedim o zaman yerine öğretmen isteyemeyiz doğum iznini başlat dedi. başlatmak istemiyorum çünkü oğlumla doğunca vakit geçircem inşallah. dua edin daha 37ye var.
öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun
kızlar ya ben sırtüstü en fazla 2 dakika yatabiliyorum sonra nefes alamıyorum mecburen dönüyorum bebişimin poposu neredeyse ağzımdan çıkacakşimdi düşünüyorum da doğum yaparken nasıl yatacam ben sırtüstü :26: o zaman bebek daha mı aşağıda olacak eğer olmazsa ölürüm kesin duramam öyle off son haftaya giriyorum inşallah bu gece gelir 3 300 olmuş kilosu sığmıyo artık içimee
Kizlargecmisi okuyamadim tum dua ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bugun 6.gun bebegim hala yogun bakimda akciger enfeksyonuyla dogdu antibiyotik ve oksijen tedavisi goruyor. Dun ilkkez kucagima aldim bisuru kablo damar yolu kanul felanla birlikte... Bugun daha iyiye giden bi cizgisi var kucagima aldigimda (ki bunlar 1-2 dkakiayi henuz gecemio) arandigini farkettim. Agiz yoluyla beslenmeye henuz gecmedi ben sut sagiyorum hemsireler cok az olmak kaydiyla siringa yardimiyla agzina damlatio yogun bakimda... Serum yoluyla beslenio sarilikbaslangici varms ama ztn su an bakim altinda oldugundan sorun teskil etmiyormus. Taburcu olmasi icin henuz bi zaman soylemeselerde 7-10gun arasi gibi gornuo diorlar sizleri durumdan haberdar etmek istedim.
Kacirdigim dogumlar icin tum annelerimizi tebrik ederim. Anne adaylarimizada saglik sihhatlebebekelrini kucaklarina almalarini dilerim.Allah yar ve yardimciniz olsun
Üff kızlar yaa canım cok sıkılıyor benimm evim pis bebek odamız sözde bugün gelecekti yarına kaldı o yüzden temizlikçi de pazartesiye kaldı bütün bebek eşyalarım salonda çünkü onlar kalkmadan yerlesmeden temizlik yapılmaz evin pis olması da beni huzursuz ediyoriçimden birşey yapmak gelmiyor göbeğimden ne eğilebiliyorum ne dogrulabiliyorum sinirlerim tavan yapmış durumda Benim gibi olan varmı acaba
Maşallah senin az kalmış ben ne yapayım daha 34+4 üm...oğlum da yerinden gayet memnun görünüyo...
Yaaa sürekli bişiler yiyesim gelio, sonra midem yanıyo, bastırsın diye yine bişiler yiyorum...derken bu kısır döngü bu şekilde ilerliyo. tartıya çıkmaya korkuyorum artıkkk
Kizlargecmisi okuyamadim tum dua ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bugun 6.gun bebegim hala yogun bakimda akciger enfeksyonuyla dogdu antibiyotik ve oksijen tedavisi goruyor. Dun ilkkez kucagima aldim bisuru kablo damar yolu kanul felanla birlikte... Bugun daha iyiye giden bi cizgisi var kucagima aldigimda (ki bunlar 1-2 dkakiayi henuz gecemio) arandigini farkettim. Agiz yoluyla beslenmeye henuz gecmedi ben sut sagiyorum hemsireler cok az olmak kaydiyla siringa yardimiyla agzina damlatio yogun bakimda... Serum yoluyla beslenio sarilikbaslangici varms ama ztn su an bakim altinda oldugundan sorun teskil etmiyormus. Taburcu olmasi icin henuz bi zaman soylemeselerde 7-10gun arasi gibi gornuo diorlar sizleri durumdan haberdar etmek istedim.
Kacirdigim dogumlar icin tum annelerimizi tebrik ederim. Anne adaylarimizada saglik sihhatlebebekelrini kucaklarina almalarini dilerim.Allah yar ve yardimciniz olsun
ya kızlar keşke dediğiniz kadar kolay olsa keşke... konuşmaya çalıştım, çalışmadım deil, ama hemen kabadayı gibi dikleniyor, umrunda olmadığımı söylüyor... işin komik yanı, dışardan bizi gören herkes sizin de dediğiniz gibi çok yakıştırır ve çok gıpta eder bize. ben de hep nazar değmesinden korkarım... ama şu durumd
a ne yapabilirim?? nazar değdiyse çaresi ne ki???? konuşmaya çalıştıkça, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştıkça sert bi duvarla karşı karşıyayım hep!!! normalde yanımda yatmıyor ama söylediklerinizi dinleyip bu gece yanına yatıp sarılıcam, şu son günlerimizi huzurlu geçirelim dicem....
bakalım nasıl bi tepki veriyor???
canım geçmiş olsun çok ne mutlu sanaki en azından kucağına alabilmişsin meleğini bunuda şükür canım:) ne güzel için rahat olsun ki bebeğin bakım altında en ufak bir sorun olsa dahi acil hemen mudahele olur (allah korusunda) en azından bnuları düşünüp içini rahatlat...
bu yorumunu beğendim canım :) beğen butonumuz olaydı tıklardım :)
aslında en iyisi kavga edilen gece eşler küslüğü bırakıp aynı yatağa birşey olmamış gibi girmeliler diye düşünüyorum...çünkü küslük bir gün uzatılırsa mutlaka arkası geliyor eşimden biliyorum haklıda olsam o gece barışmadan yatmak istemiyorum elimden geleni yapıyorum onada bunu söylüyorum bu geceden sonrasına karışmıyorum uzatmaya devam ediyorsun diye... barıştıktan sonrada yaptıklarını tatlı dille sivreltmeden söylüyorum hatasını anlayıp özür diliyor...
sende boşver haklı dahi olsan en azından ölümlü dünya ne olur ne olmaz yanlış anlama öle yada böyle doğum zor ne olacağı belli değğil kafan rahat huzurlu gir bebeğinde sütünde etkilenmesin sizde mutlu olun inşallah.... umarım bu geceniz hayırlı ve mutlu geçiyordur...
FINDIKK arkadaşımızıda tebrik ederim yavrusunu analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah..rabbim bizleride o mertebeye ulaştırsın inşallah..
gece uykuları tek ben değilmişim anladığım kadarıyla özellikle tuvalet sorunu yapıp çıkıyorumm yatağa yatıyorum ben uykuya dalana kadar bir daha geliyor meret bu kısır döngü devam edip duyuyor en son bende hal kalmayana kadar mide yanması desen sorma gitsin perişan durumdayım umarım bu mide yanmaları hamilelikten sonra geçer ne yesem nasıl yesem yakıp kavuruyor midemi.. rennie tablet fayda etmiyor artık sodada fayda etmiyor h,iç bir çarem yok nefret ettim bu durumdan ve kızımın gelmeye hiç niyeti yok gibi hiç bir belirti yok sinir oluyorum artık doğurmak istiyorum bu sebeplerden ....
anca girebildiğimden öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun rabbim sizlere daha nice çokça öğrenciler okutmak nasip etsin ...
günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri yarın kontrolüm var ve yarın akşamda annemle babam gelecekler hayırlısıyla çok mutluyum kızlar
günaydın herkese...
bugün işyerinde son günümüz....
zamanımız geldi artık izne çıkmaya.. 13 senedir ilk defa bu kadar uzun bir izin kullanacağım...
artık forma daha az girecem..
hepinizi çok özleyeceğim...
kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın...Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah...
herkese bu güzel dostluk için teşekkür ederim...
sizi seviyorum....
günaydın 9 aydır birbirimizi tanımadığımız halde dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız arkadaşlarım ve bebekleri.
geçmişi okumadım ama az sonra hepsini sindire sindire okuyacağım. bugün okuldan yazıyorum size. haftaya da yazarım okula gelebilirsem( iyi olursam)
ama evden yazamayacağım ya da takip edemeyeceğim. eşimle dün gece bağırıp çağırmadan kibar kibar tartıştık. uyuyamadım. ve bazı kararlar aldık. bunlardan bir tanesi de aylık 55 tl olan internet ve 22 tl olan ev tel kapatacağız. zaten evde ev tel yok. sadece internet için kullanıyorduk. bugün kapatmaya gidecek sözde. bakalım kapatacak mı? ayrıca cep telefonum eski bi model ve onunla da internete bağlanamam. bu arada geçen ay cep telim 52 tl gelmiş. o nedenle hatlarımızı ya da kullandığımız tarifeleri değiştireceğiz. d smart üyeliğimiz vardı iptal edeceğiz. digiturk uyeliğimizi de dondurmuştuk zaten..... böyle işte. eşim geçen yıl arkadaşından 2000 tl borç alıp eve tv yerine projeksiyon almıştı. çocuk bekar ve imkanları iyi diye geri ödeme konusunda gevşek davrandı. anlayacağınız ödemedi. şimdi arkadaşı araba almış ve parasını istiyor. çok bi para değil ama eşim kredi çekeceğim diyor. hiç paramız yok. özelde doğum yapacağım.(bundan taviz vermeyeceğim) bizim aylık 2000 tl ev kredimiz ve 250 tl ihtiyaç kredimiz var. o nedenle 3. krediyi istemiyorum. hem de 1 hafta sonra izne ayrılacağım bi aşamada yeni bir kredi yükünün altına giremeyiz.
tartışma sebebi aslında maddi sorunlarımız değildi ama sonuçlar bu yönde çıktı. sabaha kadar uyuyamadım eşimin bana yakınlık göstermesini bekledim. ama o gitti başka odada yatmak istedi. tamam dedim. arkasından ben de gittim. yatağının ucuna yanaştım. gelsin bana sarılsın istedim. uzun süre bekledim. uyumadı ama yorgandan kafasını kaldırıp bakmadı bile. ben de döndüm gittim 2 gibi yatağıma. oğluma sarılıp uyudum. sabah beni namaza da kaldırmadı okula giderken de kaldırmadı. normalde o uyandırır beni. saatin sesini duyamam da. ama bu gece hiç uyuyamadığım için uyanma sorunum da olmadı ama yine de bekledim gelir mi sarılır mı uyandırır mı diye....
şimdi hem sizden ayrılacağım için hem de eşimle aramızdaki sıkıntı için üzgünüm. bebeklerinizin doğumunu takip edemeyeceğim. sizi tebrik edemeyeceğim. o nedenle şimdiden herkesi tebrik ediyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
kızlar tavsiyeleriniz dinledim ama sonuç: hüsran!!!! allah kahretsin, bu işin sonunu hiç ama hiç hayırlı görmüyorum ben!!! dediğiniz gibi yaptım. yatmıştı benden önce ben de sonradan gittim yanına yattım ve arkası dönüktü ve uyanıktı zaten. ben de arkasından sarıldım. sıfır tepki!!! hiç mi parmağını oynatmaz insan. dur bakalım şokta belki, bekleyeyim biraz dedim... yarım saat belki öylece durdum. hiçbişey söylemedim... hala tepki yok, sonra bana kramp girdi, nefesim kesildi, çektim kolumu... o da biraz daha yerleşti yatağa sanki rahatlamış gibie hadi uyu uyuyabilirsen, bi o tarafa bi bu tarafa döndüm durdum. adamda tık yok!!!! hadi bakalım dedim sabah konuşucam... zaten doğru düzgün uyuyamadığım için, onun uyandığını anlar anlamaz açtım gözlerimi. ona baktığımı gördü. yine tepki yok!! sonra hazırlanmaya başladı. biraz otur da konuşalım dedi. noldu, ne var ki, geç kalıcam dedi... ama biliyorum ki bugün dersi geç başlıyor ve daha zamanı var. oturmadı. ben de yine de konuşayım dedim.... "bu günlerimizi böyle geçirmeye gönlün razı mı" dedim??? üstüme gelme dedi. "iyi ama ilerde hatırladığında üzülmeyecek misin bu günleri hatırlayıp" diye sordum. cevap vermedi. "belki de kızımız bize kızdığı için gelmek istemiyor, uzatıyordur" dedim. belki de dedi. e peki hadi beni geç, ona bunu yapmaya hakkımız var mı? dedim. ben kızıma bişey yapmıyorum, demez mi!!! neyse sakin ol derya dedim içimden. bekledim biraz. karşısında gözyaşlarımı akıtmamak için bekledim biraz. son olarak, bak bugün cuma (cuma gününe çok değer verir çünkü) hayırlı gün. biraz düşün istersen, daha doğmamış günahsız bir çocuğa bu huzursuzlukları yaşatmaya hakkım var mı diye dedim. ama sesim hep yumuşak ve yapıcıydı. kesinlikle sert konuşmadım kavga etmeye çalıştığımı düşünmesin diye. ama onun tepkileri hep olumsuzdu ve tersti.
kızlar elimden geleni yaptım. ama alın işte elimde kocaman bi sıfır!!!! daha ne yapayım??? şimdi bu insan baba olmayı hak ediyor mu????
günaydın 9 aydır birbirimizi tanımadığımız halde dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız arkadaşlarım ve bebekleri.
geçmişi okumadım ama az sonra hepsini sindire sindire okuyacağım. bugün okuldan yazıyorum size. haftaya da yazarım okula gelebilirsem( iyi olursam)
ama evden yazamayacağım ya da takip edemeyeceğim. eşimle dün gece bağırıp çağırmadan kibar kibar tartıştık. uyuyamadım. ve bazı kararlar aldık. bunlardan bir tanesi de aylık 55 tl olan internet ve 22 tl olan ev tel kapatacağız. zaten evde ev tel yok. sadece internet için kullanıyorduk. bugün kapatmaya gidecek sözde. bakalım kapatacak mı? ayrıca cep telefonum eski bi model ve onunla da internete bağlanamam. bu arada geçen ay cep telim 52 tl gelmiş. o nedenle hatlarımızı ya da kullandığımız tarifeleri değiştireceğiz. d smart üyeliğimiz vardı iptal edeceğiz. digiturk uyeliğimizi de dondurmuştuk zaten..... böyle işte. eşim geçen yıl arkadaşından 2000 tl borç alıp eve tv yerine projeksiyon almıştı. çocuk bekar ve imkanları iyi diye geri ödeme konusunda gevşek davrandı. anlayacağınız ödemedi. şimdi arkadaşı araba almış ve parasını istiyor. çok bi para değil ama eşim kredi çekeceğim diyor. hiç paramız yok. özelde doğum yapacağım.(bundan taviz vermeyeceğim) bizim aylık 2000 tl ev kredimiz ve 250 tl ihtiyaç kredimiz var. o nedenle 3. krediyi istemiyorum. hem de 1 hafta sonra izne ayrılacağım bi aşamada yeni bir kredi yükünün altına giremeyiz.
tartışma sebebi aslında maddi sorunlarımız değildi ama sonuçlar bu yönde çıktı. sabaha kadar uyuyamadım eşimin bana yakınlık göstermesini bekledim. ama o gitti başka odada yatmak istedi. tamam dedim. arkasından ben de gittim. yatağının ucuna yanaştım. gelsin bana sarılsın istedim. uzun süre bekledim. uyumadı ama yorgandan kafasını kaldırıp bakmadı bile. ben de döndüm gittim 2 gibi yatağıma. oğluma sarılıp uyudum. sabah beni namaza da kaldırmadı okula giderken de kaldırmadı. normalde o uyandırır beni. saatin sesini duyamam da. ama bu gece hiç uyuyamadığım için uyanma sorunum da olmadı ama yine de bekledim gelir mi sarılır mı uyandırır mı diye....
şimdi hem sizden ayrılacağım için hem de eşimle aramızdaki sıkıntı için üzgünüm. bebeklerinizin doğumunu takip edemeyeceğim. sizi tebrik edemeyeceğim. o nedenle şimdiden herkesi tebrik ediyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
kızlar bugece rüyamda dogum yapmıştım görüyordum kendi sancım gelmiş cok da kolay bır dogum olmuştusonrada mınık prensesimi emzirirken gördüm cok tatlı bişeydi koklamaya kıyamadım dogum yapar yapmazda sizlere haber veriyordum
birde foruma girdiğimde özneslihan,mardin47 cnm sizlerin de dogum yapmış haberinizi alıyordum halımem de doguma gıdıyordu
hayrolsunnn ama hiç uyanmak istemedim ruyadannn..sag baldırıma giren krampla aniden uyanmak zorunda kaldımmm ama
günaydın herkese...
bugün işyerinde son günümüz....
zamanımız geldi artık izne çıkmaya.. 13 senedir ilk defa bu kadar uzun bir izin kullanacağım...
artık forma daha az girecem..
hepinizi çok özleyeceğim...
kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın...Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah...
herkese bu güzel dostluk için teşekkür ederim...
sizi seviyorum....
kızlar tavsiyeleriniz dinledim ama sonuç: hüsran!!!! allah kahretsin, bu işin sonunu hiç ama hiç hayırlı görmüyorum ben!!! dediğiniz gibi yaptım. yatmıştı benden önce ben de sonradan gittim yanına yattım ve arkası dönüktü ve uyanıktı zaten. ben de arkasından sarıldım. sıfır tepki!!! hiç mi parmağını oynatmaz insan. dur bakalım şokta belki, bekleyeyim biraz dedim... yarım saat belki öylece durdum. hiçbişey söylemedim... hala tepki yok, sonra bana kramp girdi, nefesim kesildi, çektim kolumu... o da biraz daha yerleşti yatağa sanki rahatlamış gibie hadi uyu uyuyabilirsen, bi o tarafa bi bu tarafa döndüm durdum. adamda tık yok!!!! hadi bakalım dedim sabah konuşucam... zaten doğru düzgün uyuyamadığım için, onun uyandığını anlar anlamaz açtım gözlerimi. ona baktığımı gördü. yine tepki yok!! sonra hazırlanmaya başladı. biraz otur da konuşalım dedi. noldu, ne var ki, geç kalıcam dedi... ama biliyorum ki bugün dersi geç başlıyor ve daha zamanı var. oturmadı. ben de yine de konuşayım dedim.... "bu günlerimizi böyle geçirmeye gönlün razı mı" dedim??? üstüme gelme dedi. "iyi ama ilerde hatırladığında üzülmeyecek misin bu günleri hatırlayıp" diye sordum. cevap vermedi. "belki de kızımız bize kızdığı için gelmek istemiyor, uzatıyordur" dedim. belki de dedi. e peki hadi beni geç, ona bunu yapmaya hakkımız var mı? dedim. ben kızıma bişey yapmıyorum, demez mi!!! neyse sakin ol derya dedim içimden. bekledim biraz. karşısında gözyaşlarımı akıtmamak için bekledim biraz. son olarak, bak bugün cuma (cuma gününe çok değer verir çünkü) hayırlı gün. biraz düşün istersen, daha doğmamış günahsız bir çocuğa bu huzursuzlukları yaşatmaya hakkım var mı diye dedim. ama sesim hep yumuşak ve yapıcıydı. kesinlikle sert konuşmadım kavga etmeye çalıştığımı düşünmesin diye. ama onun tepkileri hep olumsuzdu ve tersti.
kızlar elimden geleni yaptım. ama alın işte elimde kocaman bi sıfır!!!! daha ne yapayım??? şimdi bu insan baba olmayı hak ediyor mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?