günaydın herkese...
bugün işyerinde son günümüz....
zamanımız geldi artık izne çıkmaya.. 13 senedir ilk defa bu kadar uzun bir izin kullanacağım...
artık forma daha az girecem..
hepinizi çok özleyeceğim...
kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın...Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah...
herkese bu güzel dostluk için teşekkür ederim...
sizi seviyorum....
kızlar tavsiyeleriniz dinledim ama sonuç: hüsran!!!! allah kahretsin, bu işin sonunu hiç ama hiç hayırlı görmüyorum ben!!! dediğiniz gibi yaptım. yatmıştı benden önce ben de sonradan gittim yanına yattım ve arkası dönüktü ve uyanıktı zaten. ben de arkasından sarıldım. sıfır tepki!!! hiç mi parmağını oynatmaz insan. dur bakalım şokta belki, bekleyeyim biraz dedim... yarım saat belki öylece durdum. hiçbişey söylemedim... hala tepki yok, sonra bana kramp girdi, nefesim kesildi, çektim kolumu... o da biraz daha yerleşti yatağa sanki rahatlamış gibie hadi uyu uyuyabilirsen, bi o tarafa bi bu tarafa döndüm durdum. adamda tık yok!!!! hadi bakalım dedim sabah konuşucam... zaten doğru düzgün uyuyamadığım için, onun uyandığını anlar anlamaz açtım gözlerimi. ona baktığımı gördü. yine tepki yok!! sonra hazırlanmaya başladı. biraz otur da konuşalım dedi. noldu, ne var ki, geç kalıcam dedi... ama biliyorum ki bugün dersi geç başlıyor ve daha zamanı var. oturmadı. ben de yine de konuşayım dedim.... "bu günlerimizi böyle geçirmeye gönlün razı mı" dedim??? üstüme gelme dedi. "iyi ama ilerde hatırladığında üzülmeyecek misin bu günleri hatırlayıp" diye sordum. cevap vermedi. "belki de kızımız bize kızdığı için gelmek istemiyor, uzatıyordur" dedim. belki de dedi. e peki hadi beni geç, ona bunu yapmaya hakkımız var mı? dedim. ben kızıma bişey yapmıyorum, demez mi!!! neyse sakin ol derya dedim içimden. bekledim biraz. karşısında gözyaşlarımı akıtmamak için bekledim biraz. son olarak, bak bugün cuma (cuma gününe çok değer verir çünkü) hayırlı gün. biraz düşün istersen, daha doğmamış günahsız bir çocuğa bu huzursuzlukları yaşatmaya hakkım var mı diye dedim. ama sesim hep yumuşak ve yapıcıydı. kesinlikle sert konuşmadım kavga etmeye çalıştığımı düşünmesin diye. ama onun tepkileri hep olumsuzdu ve tersti.
kızlar elimden geleni yaptım. ama alın işte elimde kocaman bi sıfır!!!! daha ne yapayım??? şimdi bu insan baba olmayı hak ediyor mu????
Funda arkadaşımızda(FINDIKkk) bu sabah ağrılarından dolayı hastaneye gitmiş,acil sezeryana almışlar..kızımızda Fundada iyiymiş..Allah analı babalı büyütsün inşallah
MAŞALLAH. haYIRLI OLSUN. FUNDA ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİRSİNİZ. aLLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BEBEĞİNİ. darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla....şimdi konuştuk çok ıyıler,bebeğini emzırmış uyutmuş ıkısde çok ıyıymış maşallahh3800 doğmuş prenses.. ..herkese selamı var,,,,,,
ben ilk doğumdan sonra garmastan ve lansinoh kullandım ve hiç çatlağım olmadı göğüs ucumda. yara oluşmadı yani.lansinoh kullanıyorum şu anda memnunum ama doğumdan sonra faydası olup olmadığını anlıcam tabiki. humanayıda bi kutu aldım denemek için.bazı kişiler öneriyor bazılarıysa bi işe yaramıyor diyor çünkü.
canım bu sabahki durumunuzu da okudum. Allah kolaylık versin. bu günleri geride bırakacaksın inşallah çok yakında. kendini üzmemeye çalış. değişecek herşey. kızın sana güzellikler getirecek inşallah. dilerim ki eşin hatasını anlayıp burnu sürter ama iş işten geçmiş olur. hep o pişmanlıkla yaşasın. kusura bakma yapıcı yazamıyorum şu an benim de ruh halim müsait değil.ya kızlar keşke dediğiniz kadar kolay olsa keşke... konuşmaya çalıştım, çalışmadım deil, ama hemen kabadayı gibi dikleniyor, umrunda olmadığımı söylüyor... işin komik yanı, dışardan bizi gören herkes sizin de dediğiniz gibi çok yakıştırır ve çok gıpta eder bize. ben de hep nazar değmesinden korkarım... ama şu durumda ne yapabilirim?? nazar değdiyse çaresi ne ki???? konuşmaya çalıştıkça, bişey yokmuş gibi davranmaya çalıştıkça sert bi duvarla karşı karşıyayım hep!!! normalde yanımda yatmıyor ama söylediklerinizi dinleyip bu gece yanına yatıp sarılıcam, şu son günlerimizi huzurlu geçirelim dicem....
bakalım nasıl bi tepki veriyor???
aramızda 3 gün var canım. ben de sürekli yeme ihtiyacı içindeyim. o kısır döngü bende de var.Maşallah senin az kalmış ben ne yapayım daha 34+4 üm...oğlum da yerinden gayet memnun görünüyo...
Yaaa sürekli bişiler yiyesim gelio, sonra midem yanıyo, bastırsın diye yine bişiler yiyorum...derken bu kısır döngü bu şekilde ilerliyo. tartıya çıkmaya korkuyorum artıkkk
canım bizim orada ev tel olmadan int aboneliği olmuyor. altyapı yokmuş! ve 2 senelik sözleşme imzaladığı için eşim bu sınırsız internetten de vazgeçmek istemedi hiç. bir de sürekli film indirir o nedenle sınırlı kullanamıyor. bundan 4 sene önce sınırlıydı 1 ay internet faturası 212 tl gelmişti. düşün sınırlı bize hiç yaramıyor. eşim bilgisayar öğretmeni ve internet onun için çok önemli. bakalım bu internetsiz günlerde nasıl yapacağız. okulda bile okulun interneti haricinde arkadaşları ile özel internet almış. dün sordum neden dedim. meb interneti program indirmeme izin vermiyor dedi.hiç üzülme cnm barışırsınız..hem 55 tl internet, hem 22 ev tel, hem d smart bence de fazla cnm..daha uygun sadece işinizi göreceğiniz kdr int tarifeleri var, keşke onlardan kullansaydınız. biz türksatın int kullanıyoruz, ev teline grk yok, hd tv kanalları ve int 38 lira, bize yetiyo...neyse artk bunların önemi yok...üzülme sen, siniri geçince barışırsınız, gerçi sana neden kızgın onu da tam anlamadım, özl hast için mi yoksa genel harcamalar için mi...:44:
günaydın herkese...
bugün işyerinde son günümüz....
zamanımız geldi artık izne çıkmaya.. 13 senedir ilk defa bu kadar uzun bir izin kullanacağım...
artık forma daha az girecem..
hepinizi çok özleyeceğim...
kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın...Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallah...
herkese bu güzel dostluk için teşekkür ederim...
sizi seviyorum....
günaydın 9 aydır birbirimizi tanımadığımız halde dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız arkadaşlarım ve bebekleri.
geçmişi okumadım ama az sonra hepsini sindire sindire okuyacağım. bugün okuldan yazıyorum size. haftaya da yazarım okula gelebilirsem( iyi olursam)
ama evden yazamayacağım ya da takip edemeyeceğim. eşimle dün gece bağırıp çağırmadan kibar kibar tartıştık. uyuyamadım. ve bazı kararlar aldık. bunlardan bir tanesi de aylık 55 tl olan internet ve 22 tl olan ev tel kapatacağız. zaten evde ev tel yok. sadece internet için kullanıyorduk. bugün kapatmaya gidecek sözde. bakalım kapatacak mı? ayrıca cep telefonum eski bi model ve onunla da internete bağlanamam. bu arada geçen ay cep telim 52 tl gelmiş. o nedenle hatlarımızı ya da kullandığımız tarifeleri değiştireceğiz. d smart üyeliğimiz vardı iptal edeceğiz. digiturk uyeliğimizi de dondurmuştuk zaten..... böyle işte. eşim geçen yıl arkadaşından 2000 tl borç alıp eve tv yerine projeksiyon almıştı. çocuk bekar ve imkanları iyi diye geri ödeme konusunda gevşek davrandı. anlayacağınız ödemedi. şimdi arkadaşı araba almış ve parasını istiyor. çok bi para değil ama eşim kredi çekeceğim diyor. hiç paramız yok. özelde doğum yapacağım.(bundan taviz vermeyeceğim) bizim aylık 2000 tl ev kredimiz ve 250 tl ihtiyaç kredimiz var. o nedenle 3. krediyi istemiyorum. hem de 1 hafta sonra izne ayrılacağım bi aşamada yeni bir kredi yükünün altına giremeyiz.
tartışma sebebi aslında maddi sorunlarımız değildi ama sonuçlar bu yönde çıktı. sabaha kadar uyuyamadım eşimin bana yakınlık göstermesini bekledim. ama o gitti başka odada yatmak istedi. tamam dedim. arkasından ben de gittim. yatağının ucuna yanaştım. gelsin bana sarılsın istedim. uzun süre bekledim. uyumadı ama yorgandan kafasını kaldırıp bakmadı bile. ben de döndüm gittim 2 gibi yatağıma. oğluma sarılıp uyudum. sabah beni namaza da kaldırmadı okula giderken de kaldırmadı. normalde o uyandırır beni. saatin sesini duyamam da. ama bu gece hiç uyuyamadığım için uyanma sorunum da olmadı ama yine de bekledim gelir mi sarılır mı uyandırır mı diye....
şimdi hem sizden ayrılacağım için hem de eşimle aramızdaki sıkıntı için üzgünüm. bebeklerinizin doğumunu takip edemeyeceğim. sizi tebrik edemeyeceğim. o nedenle şimdiden herkesi tebrik ediyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
kızlar tavsiyeleriniz dinledim ama sonuç: hüsran!!!! allah kahretsin, bu işin sonunu hiç ama hiç hayırlı görmüyorum ben!!! dediğiniz gibi yaptım. yatmıştı benden önce ben de sonradan gittim yanına yattım ve arkası dönüktü ve uyanıktı zaten. ben de arkasından sarıldım. sıfır tepki!!! hiç mi parmağını oynatmaz insan. dur bakalım şokta belki, bekleyeyim biraz dedim... yarım saat belki öylece durdum. hiçbişey söylemedim... hala tepki yok, sonra bana kramp girdi, nefesim kesildi, çektim kolumu... o da biraz daha yerleşti yatağa sanki rahatlamış gibie hadi uyu uyuyabilirsen, bi o tarafa bi bu tarafa döndüm durdum. adamda tık yok!!!! hadi bakalım dedim sabah konuşucam... zaten doğru düzgün uyuyamadığım için, onun uyandığını anlar anlamaz açtım gözlerimi. ona baktığımı gördü. yine tepki yok!! sonra hazırlanmaya başladı. biraz otur da konuşalım dedi. noldu, ne var ki, geç kalıcam dedi... ama biliyorum ki bugün dersi geç başlıyor ve daha zamanı var. oturmadı. ben de yine de konuşayım dedim.... "bu günlerimizi böyle geçirmeye gönlün razı mı" dedim??? üstüme gelme dedi. "iyi ama ilerde hatırladığında üzülmeyecek misin bu günleri hatırlayıp" diye sordum. cevap vermedi. "belki de kızımız bize kızdığı için gelmek istemiyor, uzatıyordur" dedim. belki de dedi. e peki hadi beni geç, ona bunu yapmaya hakkımız var mı? dedim. ben kızıma bişey yapmıyorum, demez mi!!! neyse sakin ol derya dedim içimden. bekledim biraz. karşısında gözyaşlarımı akıtmamak için bekledim biraz. son olarak, bak bugün cuma (cuma gününe çok değer verir çünkü) hayırlı gün. biraz düşün istersen, daha doğmamış günahsız bir çocuğa bu huzursuzlukları yaşatmaya hakkım var mı diye dedim. ama sesim hep yumuşak ve yapıcıydı. kesinlikle sert konuşmadım kavga etmeye çalıştığımı düşünmesin diye. ama onun tepkileri hep olumsuzdu ve tersti.
kızlar elimden geleni yaptım. ama alın işte elimde kocaman bi sıfır!!!! daha ne yapayım??? şimdi bu insan baba olmayı hak ediyor mu????
MAŞALLAH. haYIRLI OLSUN. FUNDA ARKADAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİRSİNİZ. aLLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BEBEĞİNİ. darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla....
ben ilk doğumdan sonra garmastan ve lansinoh kullandım ve hiç çatlağım olmadı göğüs ucumda. yara oluşmadı yani.
canım bu sabahki durumunuzu da okudum. Allah kolaylık versin. bu günleri geride bırakacaksın inşallah çok yakında. kendini üzmemeye çalış. değişecek herşey. kızın sana güzellikler getirecek inşallah. dilerim ki eşin hatasını anlayıp burnu sürter ama iş işten geçmiş olur. hep o pişmanlıkla yaşasın. kusura bakma yapıcı yazamıyorum şu an benim de ruh halim müsait değil.
aramızda 3 gün var canım. ben de sürekli yeme ihtiyacı içindeyim. o kısır döngü bende de var.
canım bizim orada ev tel olmadan int aboneliği olmuyor. altyapı yokmuş! ve 2 senelik sözleşme imzaladığı için eşim bu sınırsız internetten de vazgeçmek istemedi hiç. bir de sürekli film indirir o nedenle sınırlı kullanamıyor. bundan 4 sene önce sınırlıydı 1 ay internet faturası 212 tl gelmişti. düşün sınırlı bize hiç yaramıyor. eşim bilgisayar öğretmeni ve internet onun için çok önemli. bakalım bu internetsiz günlerde nasıl yapacağız. okulda bile okulun interneti haricinde arkadaşları ile özel internet almış. dün sordum neden dedim. meb interneti program indirmeme izin vermiyor dedi.
aramızdaki sıkıntı kesinlikle maddi konulardan çıkmadı. bana da kızmadı aslında ben ona içten içe çok kızdım ve kırıldım. bütün akşam ağladım . hala kendimi kötü hissediyorum ve ondan hala yakınlık bekliyorum çünkü eşimi çok seviyorum.
dün akşam eşim bana çok yakın davrandı. sürekli öptü sarıldı. son zamanlarda böyle değildi. bana oğlanı 2 saate kadar uyut gelince seninle özel şeyler yaşamak istiyorum dedi. tabi ben mutlu mesut.... dışarı arkadaşları ile buluşmaya gitti. ve ben kkyı açacaktım o gidince. bilgisayarı açtım. bizim belirli sitelerimiz vardır sık kullanılanlara kayıtlı. ordan hemen kkya tıklayayım dedim. o sırada geçmiş bölümü açıldı ve dün gece uygunsuz sitelere girmiş olduğunu fark ettim. silmemiş ve Allah bana gösterdi. Böyle bir alışkanlığı yoktu ama güvenmemek gerekiyor işte. kafamdan kaynar sular döküldü görünce. ağlamaya ve zangır zangır titremeye başladım sinirden. gittim duş aldım yarım saat banyoda hem ağladım hem duşumu aldım ama çok kötü oldum. çıkınca mesaj attım. bana neden bu akşam yaklaştığın anlaşıldı falan diye yazdım. çabul eve gel. konuşalım yazdım. sonra eve geldi 9.30 gibi ve bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi. ben de sen bana yaklaştın da ben sana hayır mı dedim neden böyle bi yola gittin dedim. güzelce sakince konuştuk. nefsime hakim olamadım dedi. ben de peygamber efendimiz evliliği tavsiye ediyor çünkü eşleri haramdan korusun diye dedim. ben yapsam ne hissedersin dedim. güzel miydi hoşuna gitti mi diye çıkıştım. benimle o kadınların hayalıyle mi birlikte olacaktın dedim senden tiksiniyorum dedim. ben sana o niyetle yaklaşmadım dedi. vs vs. şimdi lohusalık dönemim bitene kadar bana yaklaşmak istemediğini söylüyor. hem suçlu hem güçlü... ben de yaklaşma dedim. ama duygusal olarak da eşimin yanımda olmasına çok ihtiyacım var. oturduk konuştuk interneti kapatırsak içimde şüphe kalmayacağını düşünüyor. ona güvenmemi istiyor. şimdi çok kırgınım. zamanla geçecek ama biz yarım saatten fazla dargın kalamazdık. şimdi ise ayrı odalarda sabahladık. zoruma gidiyor. yaptığı belki büyük bi hata olarak algılanmıyordur ama beni yıktı. dışarda beni aldatmandan ne farkı var bunun dedim. çok farklı dedi. ewet sanaldakiler dönüp sana yüz vermezler dimi dedim. ama yüz verseler ekrandan yüzlerini sana çevirip şurda buluşalım deseler koşa koşa gidersin dedim. bu işler böyle başlar. beni kaybedersin dedim. ekonomik özgürlüğüm var boşanırım dedim. ben acı çekerek ömrümü senin günahlarınla ahiretimi mahvetmeyeceğim falan dedim. çok mantıklı düşünüyorsun dedi. sen de mantıklı düşün dedim. değer mi beni kaybetmeye dedim. çok pişman olurum böyle bir sebepten seni kaybedersem dedi. ama bunu soğuk bir eda ile karşıdan söyledi. işte işin özü bu. açıkçası anlatmak istemedim ama anlatacak ve rahatlayacak kimsem de yok.
kıyamam arkadaşım yaa.. sanki benzer şeyleri yaşamışız seninle, ama tuaftır ki ben eşimin bana yaklaşmasını hiç ama hiç istemiyorum... Lohusalık dönemim bitse bile kaçıcam, benden uzak dursun kiminle ne yapıyorsa yapsın modundayım.. ne kadar anlayışsız adamlara değer vermişiz biz böyle zamanında yaa.. bu kadar kör müymüşüz? inanırmısın 35. haftamın sonundayım daha bir kere benimle hastaneye geldi o da cinsiyetini öğrenmek için gittiğimizdehep erkek olsun istiyordu oh olsun işte kızım olucak benim .. istemiyorum onun eşliğini de kocalığını da, hiç ihtiyacım yok.. kendime yeterim evelallah... bir de geçenlerde tutturmasın mı niye devlet hastanesinde yapmıyoruz, yapan nasıl yapıyo, sanki tek sen misin... ya insan maddiyatı düşünür mü bu durumda yaa.. sağ sağlim alalım su cocugu kucagımıza diyeceğine beni moralman iyice çökertiyor bu adam
ben duygusal anlamda yanımda olmasını istiyorum. yoksa o anlamda değil. zaten kendimle zor mücadele ediyorum şu anda.
ama benim eşim bana bunu niye yaptı ki diyorum dünden beri. hiç bi sorunumuz yoktu. maddi sıkıntılarımız hep vardı evlendik evleneli. bana bu günleri yaşatmak için mi evlendin benimle dedim. ben de onu çok seviyorum o da beni bundan eminim ama içim ona karşı öfkeyle dolu şu anda ve çok sakin davrandım dün akşam. acaba bağırıp çağırsam hırsımı ondan alsam daha mı iyi hissederdim şimdi. offf Allahım offff. yarın eve temizlikçi gelecek. zor ikna etmiştim gelsin diye. para vermek istemiyordu. şimdi kadınla hiç uğraşacak halim yok ama yarın çağırmazsam sonra da alamam işler bana kalır diye sabredeceğim. gece hırsımdan uyuyamadıkça evi temizleyeyim dedim kalkıp ama bebeğime bişi olur diye korktum.
dün akşam eşim bana çok yakın davrandı. sürekli öptü sarıldı. son zamanlarda böyle değildi. bana oğlanı 2 saate kadar uyut gelince seninle özel şeyler yaşamak istiyorum dedi. tabi ben mutlu mesut.... dışarı arkadaşları ile buluşmaya gitti. ve ben kkyı açacaktım o gidince. bilgisayarı açtım. bizim belirli sitelerimiz vardır sık kullanılanlara kayıtlı. ordan hemen kkya tıklayayım dedim. o sırada geçmiş bölümü açıldı ve dün gece uygunsuz sitelere girmiş olduğunu fark ettim. silmemiş ve Allah bana gösterdi. Böyle bir alışkanlığı yoktu ama güvenmemek gerekiyor işte. kafamdan kaynar sular döküldü görünce. ağlamaya ve zangır zangır titremeye başladım sinirden. gittim duş aldım yarım saat banyoda hem ağladım hem duşumu aldım ama çok kötü oldum. çıkınca mesaj attım. bana neden bu akşam yaklaştığın anlaşıldı falan diye yazdım. çabul eve gel. konuşalım yazdım. sonra eve geldi 9.30 gibi ve bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi. ben de sen bana yaklaştın da ben sana hayır mı dedim neden böyle bi yola gittin dedim. güzelce sakince konuştuk. nefsime hakim olamadım dedi. ben de peygamber efendimiz evliliği tavsiye ediyor çünkü eşleri haramdan korusun diye dedim. ben yapsam ne hissedersin dedim. güzel miydi hoşuna gitti mi diye çıkıştım. benimle o kadınların hayalıyle mi birlikte olacaktın dedim senden tiksiniyorum dedim. ben sana o niyetle yaklaşmadım dedi. vs vs. şimdi lohusalık dönemim bitene kadar bana yaklaşmak istemediğini söylüyor. hem suçlu hem güçlü... ben de yaklaşma dedim. ama duygusal olarak da eşimin yanımda olmasına çok ihtiyacım var. oturduk konuştuk interneti kapatırsak içimde şüphe kalmayacağını düşünüyor. ona güvenmemi istiyor. şimdi çok kırgınım. zamanla geçecek ama biz yarım saatten fazla dargın kalamazdık. şimdi ise ayrı odalarda sabahladık. zoruma gidiyor. yaptığı belki büyük bi hata olarak algılanmıyordur ama beni yıktı. dışarda beni aldatmandan ne farkı var bunun dedim. çok farklı dedi. ewet sanaldakiler dönüp sana yüz vermezler dimi dedim. ama yüz verseler ekrandan yüzlerini sana çevirip şurda buluşalım deseler koşa koşa gidersin dedim. bu işler böyle başlar. beni kaybedersin dedim. ekonomik özgürlüğüm var boşanırım dedim. ben acı çekerek ömrümü senin günahlarınla ahiretimi mahvetmeyeceğim falan dedim. çok mantıklı düşünüyorsun dedi. sen de mantıklı düşün dedim. değer mi beni kaybetmeye dedim. çok pişman olurum böyle bir sebepten seni kaybedersem dedi. ama bunu soğuk bir eda ile karşıdan söyledi. işte işin özü bu. açıkçası anlatmak istemedim ama anlatacak ve rahatlayacak kimsem de yok.
gunaydınnnnn arkadaşlar nasılsınızzzz......yenı bır gun yenı bır başlangıç :) bakalım bugun neler olucak???? bugun benım randevum var kaderım bellı olucakmı acep.yoksa gıt gelmı yapcaz bakalım.:44::44: geçmişi okudumda herkes esşlerınden dert yanıyo..ya kızlar bırakın ne hallerı varsa görsunler ya bukadr ustune düşmeyın şunların.bakın sız ustune dustukçe onlara bişeyler oluyo.benım eşimde öyle aman aman ustune düşüyum hemen sımarır ne gerek var ya onlar bizi şımartsınlar....deryaaa senın eşinde artık sopa istiyo vallaa ne yapmaya çalışıyo yaa sınır ettı benı valla......sende bırak kendı halıne nasolsa hatasını anlıycak ozamanda sen ona yuz vermıycen bebek olunca bak nasılda yanaşıyo sana....
günaydın cnm..hadi bi git dra da aç önümüzü artık yaa..sen doğurmuyon bizde sana saygısızlık etmiyoz bak sıramızı bekliyoruz paşa paşa
cnm üzülme artk, bi de bağırmadığın iyi olmuş. bu sefer de çok üzerime geliyosn, beni o yöne itiyosn falan diyebilir. bu arada özelden de msj attım sana...
sağolun kızlar. alışık değilim. gerçi böyle şeylere insan alışamaz da. ne bileyim kötüyüm işte. zaten bu konuyu açmam . açarsam ikimiz de sürekli huzursuz oluruz buna gerek yok. önce kendi ruh sağlığımı düşünmek zorundayım. işte kızlar beni sıkan şey eşimi çok seviyorken ona karşı ilgili alakalı iken böyle bişey ile karşılaşmak. c. hayatımız da iyi gidiyorken.... neden ihtiyaç duyuyor buna neden? kafam almıyor. sürekli sorguluyorum kendi kendime bunu. eşim bana bunu açıklayamadı. benim de mantığım almıyor. mantığımla hareket etmedim nefsimle hareket ettim diyor. peki neden? kısır bir döngü içindeyim şu an.yazdıklarını öyle değişik duygularla okudum ki,,anlatamam...yüzde binbeşyüz haklıısn bikere..ama asıl sorun bundan snra neler hissedeceğin...şöyleki başıma gelmedi,Rabbim kimseyede bana da yaşatmasın bu durumu ama burdada yazan bikaç arkadaş olmuştu..yenilmiş nefsine,uymuş şeytana,,zor olacaktır eminim ama sen sabırlı olmaya çalış,gerektiğinde lafını söyle ama yüzünü vurup vurup durma,unutacağı varsada unutmaz daha beter olur mazallah...ikinizinde bunu unutması lazım,sen bana neden bunu yaptı diye kendini üzme onada bu olayı hatırlatma pek..unutulup gitsin..yoksa içindeki şüphe büyüür gider..geçen yıl bizim okula yeni bi ücretli öğr. gelmişti,tabiri caizse yolluydu tam olarak..tüm evli öğretmenlere ayrı bi ilgi gösteriyordu,çıldırıyordum o eşimle konuşunca,aklımda hep bi şüphe...sonra benzer şeyleri yaşayan bi arkadaşım uyardı beni,ne hissedersen hisset bunu eşine belli etme diye,zamanında başına gelmiş,eşine söylenip durmuş,bi süre sonra eşi çığrından çıkıp sanal ilişkilerde kendini avutmaya çalışmış ws..ws..sonunda boşandılar..zor oldu ama elimden geleni yaptım,çok şükür ki okuldan uzaklaştırma almak zorunda kaldı...Rabbim sana sabır ve eşinede dahaaaa çok pişmanlık versin inşallah...
tatlım niçin sanaldan izlediği bir porno filmi için bu kadar stres yaşıyorsunuz ki.ne var ki bunda???sonuçta gözü dışarıda olup da elalemle bişiler yaşama çabasına girmemiş,altı üstü porno izlemiş.bu kadar da abartılcak bir durum değill tabi ama herkesin yaşam tarzı,çevresinden duydukları heralde.çünkü sakince düşünsen sen de hak verirsin ona.hamileliğimizin sonuna yaklaştık dev gibi olduk.şu aralar zaten cinsellik yasak.onlara çekici gelmiyor olabiliriz,bize yaklaşmaktan su asamada korkuyor olabilirler.e kendisi de boşalmak zorunda.yani açıp porno izlemese tuvalete gittiğinde yine aklından bişiler geçirip rahatlamayacak mı???bu kadar da suçlu hissettirmeye gerek var mı bilemiyorum.bence normal.günah oldugunu da zannetmiyorum.başka bir kadına teni mi değiyo?napsın adam...(üstelik akşamleyin seninle özel şeyler yaşamak istiyor- seni hala arzuluyor demek bu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?