sankı kk da en son ben doğurcam giib gelıyo banaebenız olcam sızlerın :)))))
37 haftam bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam arkadaşlar yaaa herkes gün sayıyo sanki şu son günler daha uzun gelmeye başladı bazen sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor ama biraz sancılanıncada çok tırsıyorum bebek gelicek diye ya:18::18::18:
Gercekten herkes gun sayiyor :) ama dogum yapilincada bilmiyorm en azindan ben o koca gobegimi ozlemistim zaten cok beklemedeen hasretimizi giderdik :)) ama bu sefer gun saysamda zor da olsa hamilekikten tat almaya bakiyorum karnimi sevip duruyormm cunku Allah bilir tabiki ama bu gobegi zor gorurum bi daha kendimde :)
selaam biz az önce kontrolden geldik,bebeğim iyiymiş çok şükür,5 gün sonra sezaryen olucam inşallah.nst de ilk defa 57 lere çıktı kasılmalarım ama düzensiz olduğu için bi sıkıntı teşkil etmiyomuş.
Herşeyi konuştuk,epirudalin nasıl yapılacağını,acı hissetmesemde neler hissedeceğimi hepsini söyledi.
9 kişilik bir ekiple giriyormuş doktorum ve 2 kadın doğumcu beraber giriyolarmış,ekibi isteğim doğrultusunda sadece bayanlardan oluşturacak.Çocuk doktorunu bile benim seçmemi istedi.Çok rahatlattı beni,içim çok rahat gidicem inşallah doğuma.
Doğumun 2. günüde yenidoğan sünnetini yapacak doktordan da randevu aldık.
Bakalım Allah işlerimizi rast getirir inşallah.
cnm bende bebeğimi bir an önce kucağıma almak isterim (hatta pazartesi doğuma çağırdı doktor erken diye gitmedim) ama suni sancı çok zor oluyormuş hiç nefes almadan geliyormuş,açılmamda yok beklemedeyim inşallah kendi sancım gelir.
deryamı bende çok merak ediyordum açılması yokmuymuş o kadar yürüyüş yapıyordu bende çok yürüyorum
destina evet cnm az kaldı ama kendi sancımı bekliyorum suni sancı çok zormuş doktor bu kezde salı günü çağırdı çatı kontrolü yapacak heralde.dün doktor çıkışı dolmuşa binmeden yürüyerek geldim açılmam olsun diye çaba sarfediyorum ama genetikse yandım çünkü annemin rahim ağzı darmış ve 4 cmden fazla açılması olmazmış kesi olurmuş korkuyorum çok fazlaepidural normal doğum hakkında ne düşünüyorsun sende kesi oluyormu yoksa 10 cm açılıyormu?annemde her seferinde bel ağrısı yapar diye caydırmaya çalışıyor nasıl olsa epiduralsizde kesilmeden önce uyuşturuyorlar 4cmden sonra epidurali yapacaklar okadar sancıyı çekip epiduralin anlamı yok diyor.sancı çekmek doğum anından daha zor diyor.ama ben epiduralsiz cesaret edemiyorum normal doğum tecrübesi olan arkadaşlar yardım lütfen:18:
birde doktora sordum internetten doğum hikayelerini okuyorum arkadaşlarımdan soruyorum kordon uzunluğu normal doğum için önemliymiş bebeğiminki nasıl dedim.dolanmış bişeyin uzunluğunu bilemem dedi.ve önemi %1 dedi.kordon bir karış olsa bile önemli değil dedi.bazılarının 3 dikişi oluyormuş inşallah az dikiş olur dedim o sadece dıştan gözüken dedi her doğumda 25 30 iç dikiş atılır dedi.:18::18:
dostum korkutma bizi:18: biz 3 dikiş bilelim yeter:) dr arkadaşıma dedim böyle normal doğum istiyorum falan diye bilsen başına gelecekleri istemezsin deyince onu da susturdum:) yani korkunun ecele faydası yok Allah kolay doğum nasip etsin... ben yine kendimi şanslı hissediyorum teknoloji gelişmiş ve özel hastanede dr kontrolünde bir sürü kişi ile doğuma gireceğim... eski zamanlarda yaşayan analarımız ne yapmış bilmem... yaşı küçücükken çekmişler acıları ben 27 yaşındayım bilinçliyim dayanırım herhalde...
Ayyyy harikasınızşimdiden teşekkür ederim zahmet verdim son adet tarihim 13 mart muhtemel doğum tarihimiz 18 aralıkmış tekrar tekrar teşekkürlerrrrrr
kızlar ben sizin yazdıklarınızın takipçisiyim..
bugün itibariyle 38 haftalığım,dün jel kıvamında bir akıntım geldi..renksizdi ama..intten biraz baktım nişan olabilirmiş.bugün de bel ağrım var ama doktorumla görüşmek için sancı bekliyorum.sancı da nasıl bir şey onu da bilmiyorum gerçi:18:.doktora çarşamba gitmiştim bir hafta sonra gel demişti.Beklemedeyim.
Ay anacimm bugun sabah az daha esimi uyandirip cocuk geliyo galiba diyecektim.neyseki agrilarim biraz zaman sonra gecti.simdide kasilmalarim oluyo nts deyken cikan kasilmalarin aynisi.ama bu sefer daha sik oluyo.Valla hergun evde bir panik havasi ha bugun doguruyorum ha yarin diye.Ama esimde bende carsamba gunune kadar durmasi icin dua ediyoruz.o zaman tam 37 haftalik oluyo.Ve o gun doktor randevum var.Yine alttan acilma varmi diye bakicaklar.Benim icime nedense 1 yada 2 aralik gibi doguyo.Cunku zaten dogmaya hazir olan kizim distan mudahele ile fazla kalmaz gibime geliyo.Bakalim sukur 8 gunu geride biraktik.Biraz daha siktikmi disimizi iyi bir kiloyla dogucak insallah.
Sizler nasilsiniz bu arada.Bakiyorum herkes dogurmaya hevesli bende tam tersi dursun diye cabaliyorum.Alemsiniz valla
sankı kk da en son ben doğurcam giib gelıyo banaebenız olcam sızlerın :)))))
Gercekten herkes gun sayiyor :) ama dogum yapilincada bilmiyorm en azindan ben o koca gobegimi ozlemistim zaten cok beklemedeen hasretimizi giderdik :)) ama bu sefer gun saysamda zor da olsa hamilekikten tat almaya bakiyorum karnimi sevip duruyormm cunku Allah bilir tabiki ama bu gobegi zor gorurum bi daha kendimde :)
aynen cnm hem kızıma kavuşmayı istiyorum hemde bır daha hamıle kalmam heralde deyip tat almaya bakıyorum sıkıntıları olsadabirde dogum yapınca kılo derdi başlıyacak kısıtlı yemege başlıyacam şimdi rahat takılıyorum eşimde diyor hamileliğinde ye rahat rahat sonra bakarsın çaresine..hamıle olmasam bu kadar rahat herşeyi yiyemem
kesinlikle canim hamileykeeen rahat rahat yeniyor bide diyorum ki hamileligin enguzel yanlarindan biri karnini gizlemeye calismak zorunda kalmiyorsun normalde biyere giderken azcik ciksaaa insan ahaaa karnim cikmis die stres yapiyor amaa hamileykeen ciksin dieee bekliyozz rahat rahat geziyoruzzz :)
bende bidaha yaşayamam tadını cıkarmalıyım diye düşünüyorum hep ama kızımıda görmek istiyorum artık.bide çevredeki güzel güzel gezen kızları görünce doğurup eskisi gibi olmak istiyorum :)
Hamileyken dişler çabuk çürürmüş derlerdi inanmazdım....bugün köpek dişin hmn yanındaki dişe bi ağrı saplandı, koşarak gittim aynaya bi baktım...of of, dişin kenarı siyahlamış, hiç fark etmemiştim, çok üzüldüm, arkada da değil ön tarafa yakın bi diş
Kocişe dedim bende izleyelim o izlemiş daha önce hevesim kaçtı .kızlarrr foxda film başladı +18 dıyo korku filmi ızlemesemmıkı acaba :) korku fılımlerınede bayılrım nekadar korksamda ızlemek ıstıyorum
Oh mis gibi olmuştur ne güzel .nbr kızlar..biz dünden beri temizlik yapıyoruz ablamla beraber çok şükür bitti işlerimiz.ew miss gibi oldu tertemiz ohh
bu arada akşam hiç uyumadım sabah 6 da yattım dişimin ağrısındançok şükür şuanda ağrımıyo inşallh ağrımaz bana dua edin çok feci bir ağrı yaa bugece uyumak istiyorum çok uykusuz ve yorgunum ama çok şükür artık herşeyimiz tastamam doğuma hazırız tek eksik oğluşum uzattım ama benden haberler böyle sizler napıyosunuz
Geçmiş olsun .geçen salı günü kontürolüm vardı doktora söyledim ağrıyo diye çocuk baskı yapıyodur dedi ama çok hafif bi şişlik var ağrı olan yerde bende anlamadım ne olduğunu perşembe tekrar gidicez kontürole ama bu şekilde devam ederse daha erken giderim artık
Tatlış kaç haftalık doğdu Efecik ?MasAllah kuzumdaris bizee :) efe 28 mart beklenirken 21 inde dogdu o yuzden saniri
38 de ben baya bi heyecan yaparm :))
aynen cnm hem kızıma kavuşmayı istiyorum hemde bır daha hamıle kalmam heralde deyip tat almaya bakıyorum sıkıntıları olsadabirde dogum yapınca kılo derdi başlıyacak kısıtlı yemege başlıyacam şimdi rahat takılıyorum eşimde diyor hamileliğinde ye rahat rahat sonra bakarsın çaresine..hamıle olmasam bu kadar rahat herşeyi yiyemem
Kesinlikle canim hamileykeeen rahat rahat yeniyor bide diyorum ki hamileligin enguzel yanlarindan biri karnini gizlemeye calismak zorunda kalmiyorsun normalde biyere giderken azcik ciksaaa insan ahaaa karnim cikmis die stres yapiyor amaa hamileykeen ciksin dieee bekliyozz rahat rahat geziyoruzzz :)
ya arkadaşlar bu aralaruyku problemi yaşayan varmı sabah erkenden gözlerim açılıyor aslında çok uyuyup bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor geç yatıyorum ama yinede erkenden kalkıyorum uff f yaaaaaaaaaaa
İlk bebisin mi canim senin eger ilkse olur bi kardes daha ins dusunursunuz ya :) benim 2. İnsallah artik okadar yoruluyorm ki esim bazen saka yapio ben belim agriyo deyince yaslandin 2. Ye bakacam diyor bende diyorm eger 3. Cocuk istiyorsan bakabilirsin cnm cunku bu bunye bi hamilelik kaldirmaz diyormbende dogurup kucagima almak cicilerini giydrmek istiyorm oglumu emziremedm bunu ins emzirecem diyee umitt ediyorum ins ama vakit gecmiyor demekte istemiyorm yani cok sukur sagligimz yerimzde biraz zorlansaktaa o yuzden anin tadini cikarmaya bakiyorm :)) Allah herkese yasatsin bu guzel duyguyu
ben hamileliğim de 5 kilo aldım oda bebişimin kilosu inş. Benim doğumdan sonra kilo sıkıntım olmaz
İlk bebisin mi canim senin eger ilkse olur bi kardes daha ins dusunursunuz ya :) benim 2. İnsallah artik okadar yoruluyorm ki esim bazen saka yapio ben belim agriyo deyince yaslandin 2. Ye bakacam diyor bende diyorm eger 3. Cocuk istiyorsan bakabilirsin cnm cunku bu bunye bi hamilelik kaldirmaz diyormbende dogurup kucagima almak cicilerini giydrmek istiyorm oglumu emziremedm bunu ins emzirecem diyee umitt ediyorum ins ama vakit gecmiyor demekte istemiyorm yani cok sukur sagligimz yerimzde biraz zorlansaktaa o yuzden anin tadini cikarmaya bakiyorm :)) Allah herkese yasatsin bu guzel duyguyu
Kız benim bir kaç ay önce kök dişim düştü ya .Ağrı sızı vs olmadı hiç cuma sallandı hafta içi dr giderim diye düşünüyordum derken pat diye elimde kaldı . Sizleri korkutmayayım şimdi yalnız
Kocişe dedim bende izleyelim o izlemiş daha önce hevesim kaçtı .
Oh mis gibi olmuştur ne güzel .
Geçmiş olsun .
Maşallah tatlım .
Tatlış kaç haftalık doğdu Efecik ?
Kız sorma evde tartı bozulmuş bir çıktım 167 kgSağ olsun tartıcığım bana moral olsun diye yanlış gösteriyor . Bide iştahım var maşallah . Naber bu arada tatlım ?
şimdi baktım tam 17 kg almışım yaaa ben nasıl vericem bu kiloları dogurunca ilk başata yok lohusasın sütün olmaz diye iyce yediriyolar o arada bkaç kilo daha alınıyo of of hamilelik zor iş yaaaaaaaaaaa ne güzel vermiştim kiloları tam 62 kg dum şimdi ise 80 nasıl oldu ben anlamadım sanırım 3. çocuk vücut esnedi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?