2011 Aralık Anneleri

37 haftam bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam arkadaşlar yaaa herkes gün sayıyo sanki şu son günler daha uzun gelmeye başladı bazen sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor ama biraz sancılanıncada çok tırsıyorum bebek gelicek diye ya:18::18::18:

Gercekten herkes gun sayiyor :) ama dogum yapilincada bilmiyorm en azindan ben o koca gobegimi ozlemistim zaten cok beklemedeen hasretimizi giderdik :)) ama bu sefer gun saysamda zor da olsa hamilekikten tat almaya bakiyorum karnimi sevip duruyormm cunku Allah bilir tabiki ama bu gobegi zor gorurum bi daha kendimde :)

bende bidaha yaşayamam tadını cıkarmalıyım diye düşünüyorum hep ama kızımıda görmek istiyorum artık.bide çevredeki güzel güzel gezen kızları görünce doğurup eskisi gibi olmak istiyorum :)

hadi hayırlısı cnm

cnm inş gelir kendi sancın daha günün var..benim ilk kızımda kesi oldu ama ikinci dogumumda hiç kesi olmadı dikişsiz dogum yaptım ve hemen ayaklandım inş öyle olur..epidural hakkında hıc bır bılgım yok bana göre dogum anı zor deil öncesi daha zor ama onuda suni sancı cektiğim için öyle..kendi sancınla nasıl olur bılemıyorum:26:

ya hiç böylesini duymadım o kadar dikiş oldugunu :44::44: ilginç doktorunun böyle birşey söylemesi öyle oluyor olsa bıle bu şekılde söylenmezki benim doktorum o konuda cok ıyı bırı asla olumsuz hiçbirşey söylemıyor hep pozitif yaklaşıyor

cnm ıyı yapıyorsun olumsuz şeyler söyleyenleri dinleme hiç o kadar dayanılmıyacak bişey olsa yuzyıllardır bu kadınlar defalarca cocuk doguramazlardı..bak ben ıkı normal dogum yaptım 3.yude illa normal istiyorum

Ayyyy harikasınız şimdiden teşekkür ederim zahmet verdim son adet tarihim 13 mart muhtemel doğum tarihimiz 18 aralıkmış tekrar tekrar teşekkürlerrrrrr

cnm benden önce cehregül yardımcı olmuş ne güzel güle güle kullan tickerinı

cnm o bahsettiğin nişan olabılır demekki heran dogum başlayabılır hakkında hayırlısı olsun habersiz bırakma bizleri

ha gayret cnm az daha yat 37ye bişey kalmamış

sankı kk da en son ben doğurcam giib gelıyo bana ebenız olcam sızlerın :)))))

cnm hiç merak etme okonuda üstüme yoktur forumun bekçisi olma görevi benim olacaktır sanırım

oyy maşallah yarında benim bitecek inş

aynen cnm hem kızıma kavuşmayı istiyorum hemde bır daha hamıle kalmam heralde deyip tat almaya bakıyorum sıkıntıları olsada birde dogum yapınca kılo derdi başlıyacak kısıtlı yemege başlıyacam şimdi rahat takılıyorum eşimde diyor hamileliğinde ye rahat rahat sonra bakarsın çaresine..hamıle olmasam bu kadar rahat herşeyi yiyemem

Kesinlikle canim hamileykeeen rahat rahat yeniyor bide diyorum ki hamileligin enguzel yanlarindan biri karnini gizlemeye calismak zorunda kalmiyorsun normalde biyere giderken azcik ciksaaa insan ahaaa karnim cikmis die stres yapiyor amaa hamileykeen ciksin dieee bekliyozz rahat rahat geziyoruzzz :)

ya arkadaşlar bu aralar uyku problemi yaşayan varmı sabah erkenden gözlerim açılıyor aslında çok uyuyup bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor geç yatıyorum ama yinede erkenden kalkıyorum ufff yaaaaaaaaaaa

ya arkadaşlar bu aralar uyku problemi yaşayan varmı sabah erkenden gözlerim açılıyor aslında çok uyuyup bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor geç yatıyorum ama yinede erkenden kalkıyorum ufff yaaaaaaaaaaa

ben hamileliğim de 5 kilo aldım oda bebişimin kilosu inş. Benim doğumdan sonra kilo sıkıntım olmaz

İlk bebisin mi canim senin eger ilkse olur bi kardes daha ins dusunursunuz ya :) benim 2. İnsallah artik okadar yoruluyorm ki esim bazen saka yapio ben belim agriyo deyince yaslandin 2. Ye bakacam diyor bende diyorm eger 3. Cocuk istiyorsan bakabilirsin cnm cunku bu bunye bi hamilelik kaldirmaz diyorm bende dogurup kucagima almak cicilerini giydrmek istiyorm oglumu emziremedm bunu ins emzirecem diyee umitt ediyorum ins ama vakit gecmiyor demekte istemiyorm yani cok sukur sagligimz yerimzde biraz zorlansaktaa o yuzden anin tadini cikarmaya bakiyorm :)) Allah herkese yasatsin bu guzel duyguyu

Kız benim bir kaç ay önce kök dişim düştü ya . Ağrı sızı vs olmadı hiç cuma sallandı hafta içi dr giderim diye düşünüyordum derken pat diye elimde kaldı . Sizleri korkutmayayım şimdi yalnız

kızlarrr foxda film başladı +18 dıyo korku filmi ızlemesemmıkı acaba :) korku fılımlerınede bayılrım nekadar korksamda ızlemek ıstıyorum
Kocişe dedim bende izleyelim o izlemiş daha önce hevesim kaçtı . Oh mis gibi olmuştur ne güzel .
Geçmiş olsun .
Maşallah tatlım .
MasAllah kuzum daris bizee :) efe 28 mart beklenirken 21 inde dogdu o yuzden saniri
38 de ben baya bi heyecan yaparm :))
Tatlış kaç haftalık doğdu Efecik ?

Kız sorma evde tartı bozulmuş bir çıktım 167 kg Sağ olsun tartıcığım bana moral olsun diye yanlış gösteriyor . Bide iştahım var maşallah . Naber bu arada tatlım ?

Son düzenleme:
şimdi baktım tam 17 kg almışım yaaa ben nasıl vericem bu kiloları dogurunca ilk başata yok lohusasın sütün olmaz diye iyce yediriyolar o arada bkaç kilo daha alınıyo of of hamilelik zor iş yaaaaaaaaaaa ne güzel vermiştim kiloları tam 62 kg dum şimdi ise 80 nasıl oldu ben anlamadım sanırım 3. çocuk vücut esnedi artık

cnm bu da soru mu uyku nedir unutalı o kadar cok oldu ki

kız hiç öyle deme bende oglumdan sonra öyle diyordum ve herşeyinide dagıttım hiç ihtimal bile vermezdim 3. cocuga ama kısmette varsa oluyormuş ve bunyede kaldırıyormuş zor olsada hayatımda serum yemeyen ben bu hamılelıgımde bol bol yedim

Amin canm . Çok güzel bir duygu göbeğime bayılıyorum .1: Geçen arkadaşım o kadar çok korktuki göbeğimden :))) Kocişte çok korkuyor bak oğluma tekmelettiririm seni diyorum .

Son düzenleme:

iyidir cnm senden bu arada iştahı sorma benimde fulll acıkk hep bişeyler yiyesim var bugun dısarı cıktık alışverişe pastanenın önunden gecerken dayanamayıp bişeyler alıp yedim öyle devam ettik alışverişe hayatta yapmadıgım şeylerdi

bu arada 167 mi 67 mi

bol bol emzirip verecez inş kıloları ben suana kadar 14kılo almışım dıger hamılelıklerımde 15 alıp doguma gıdıyordum bunda başlarda cok kılo aldım her haftaya 1 kılo 20 kılo alırım dıye düşünüyordum ama son ay duruldu almıyorum artık kılo 14te kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…