2011 Aralık Anneleri

ilk bebiş canım ama sanırım ikinciyi düşünmem daha doğrusu önce bikaç sene geçip başıma neler geldiğini bi görmem gerek.uykusuz gecelerden cok korkuyorum.hem calısıp hem gece nasıl uykusuz kalıcam inşallah sağlıkla kucağımıza bi alalımda bebişlerimizi

bende temiz ewe bayılırım kim sewmezki temizliği kendini fazla yormadan yavaş yavaş yap cnm

ahh ahh aynı dert bendede var bitane çürük dişim yok diye hava atıp duruyordum 6.ayımda 1 dişim çürüdü ama bebişim doğsun bi ağız bakımına sokucam kendimi inş sende öyle yaparsın takma kafana sağlık olsun şekerim

aynenn benm gibi düşünüyosun walla bakk.kocişime diyorumki sanki yıllardır hamileyim diyorum bazen hiç bitmeyecek gibi geliyor sanki okadar zman gün saydım ama şu son 1 buçuk ay geçmek bilmiyor nasıl olacak bu iş böyle bilmiyorum zman durdu sanki

bende gece uyuyamıyorum wc ye gitmekten sabaha karşı bi dalıyorum uykuyo akşam 3-4 te kalkabilorum oda zorlaa yani bıraksan kociş gelene kadar uyurumm

Ayy cnm tabiki Allah bilirr benimki sadece dusunce Rabbi
Ol derse olurr kolayliginida verirr ins amaa bende senin gibiyim suan abisnden kalma besigi arabasi filan var oto koltugu cunku aslinda oda kucuk abi :) herseyi yeni ama bundaa bise almak istemiyorm 3. Yu dusunmuyorm diyee kiyafet disinda :) ama olursada tabiki basim gozum ustune :) sen serum aliyorsun ama masAllahin var senin bol bol oku kendine cnm gecen esime diyorm bi arkadas kendi dikmis uyku setini diyee ben bel agrisindan efeye corba yapsaam sukur diyorm dedim guluyo :))

Tanem tatlim efecik 21 aylik

ben 19 kilo aldım sanırım artık tartıya bile cıkmıyorum hep açım

62 kiloyla başladım canım şu anda 67 kiloyum bu ay hiç almamışım sen kaç kiloyla başladın

Sen zayıfmışsın ne güzel...ben 72 ile başladım, boyum da 170. iyi ki 20 kilo falan almadım yoksa devasa bişey olurdum, iştahım çok fena açık :125:

Ama dikkat etmeye çalışıyorum, mesela 6 dan beri bişey yemiyorum, bunda mide yanmasının etkisi oldukça fazla tabi..eee herşeyde bi hayır vardır derler :128:

kızlar hepinize ıyı geceler diliyorum allah rahatlık versin az işlerim var onları yapayım yeter bu kadar tembellik öptüm hepinizi

Amin canm . Çok güzel bir duygu göbeğime bayılıyorum .1: Geçen arkadaşım o kadar çok korktuki göbeğimden açınca:))) Kocişte çok korkuyor bak oğluma tekmelettiririm seni diyorum .

Kesinlikle cok guzel cnm gecen bende annem ve ananem ve halam int.delerdi karnim asagi inmis die bi gostereyim dedimm ananrm dio bune kiz ikiz gibi diyorr :)) esimde niye soylemiyosun kubra ikiz oldugunu saklama artik diyor :) anlayacgn bizimkilerde korktu amaa ben bu kilolardan en cok karnimi seviom kocamaaaaaaaan da olsa

Kaç kiloyla başladın cnm, ben de 6 kilo aldım şimdilik...
Maşallah canm gayet güzel .

Kız aynen aynen Gerçi ben normaldede iştahlıyım ama bu aralar daha çok abarttım .
Ablam bayramda doğurdu geçen akşam bize uğradılar ben çıkamadığım için yalvara yalvara çağırdık maşallah bayağı zayıflamış emzirirken . Güzel prensesimizde toplanmış yerim fıstığımı . Kırkı içinde bir yere çıkılmıyor mu kız ? Bizde pek çıkılmazda .
62 kiloyla başladım canım şu anda 67 kiloyum bu ay hiç almamışım sen kaç kiloyla başladın
Çok güzel maşallah tatlım .

İns bunlari alalimda sagliklica kucagimizaaa hakkinizda hayirlisi cnm :)

Arkadaşlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum a.e.o.

kızlar hepinize ıyı geceler diliyorum allah rahatlık versin az işlerim var onları yapayım yeter bu kadar tembellik öptüm hepinizi
İyi geceler tatlı annecikler .

Aynen .

gecleri gecmek bilmio sanki,saga sola donemiorum,nefesim daralio,wc ye kalmak iskence gibi...sabah olsun die bekliorum resmen ya:)cok sukur cogu gitti azi kaldi kizlar...allah hepimize hayirli,kolay dogumlar nasip eder insallah:)

Herkese günaydın kızlar..foruma çok giremiyorum ama faceden takip ediyorum..bir kısmımız bebeğine kavuştu..içimde korku,heyecan karışık duygular var..sizler ne alemdesiniz???hepimizi Allah kurtarsın işala...bebeişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım..

kızlar ya dün kayınvalidem bizi aramış biz de sinemadaydık açmayınca panik yapmıs ,benim annemi bile aramış :) doğum yaptım sanmış galiba.sonra aynı şehirde yakın oturuyor sayılırız ya,gelin niye gelmiyorsunuz felan dedi.halbuki 2 hafta önce ordaydık. ve ben hiç sevmiyorum onlara gitmeyi cünkü eşinin konuşmaları beni cok rahatsız ediyor.yani bıraksalar ömür boyu görmek istemem de..bebiş olunca nasıl olucak endişelenmeye basladım,cok mu üzerimize düşecekler ya...!!!istemem ben öyle!!!(bu arada konuşmasını görseninz kayınvalidemin-(kuzum bitanem-allah kurtarsın-vs vs..cok sevecen konusuyo ama hamileliğimin basından biri bişiyle de ilgilenmediği için sinir oldum galiba ona,aramıyorum bile artık.)

MasAllah kuzum daris bizee :) efe 28 mart beklenirken 21 inde dogdu o yuzden saniri
38 de ben baya bi heyecan yaparm :))

amin cnm inşallah... valla her an gelebilirler. tetikte bekliyoruz :))

valla ben de öyleyim cnm ya, bazen hadi artık gelsin diyorum ama sonra da vazgeçiyorum. sadece benimle olsun diye bebişim

oyy maşallah yarında benim bitecek inş

takiple beni fatmacım :))))

Maşallah tatlım .

tşkler cnm :))) size de maşallahh

hanımlar merhaba, bende bu ay hamile olduğumu öğrendim.. geçtiğimiz salı test yaptırdığımda değerim 20,75'ti cuma yaptırdığımda da değerim 164,3 olmuştu.. bu değerler normal mi sizce.. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Günaydın güzel anneler ve bebişlerii zor uykusuz ve sinir bozucu bi geceyi daha atlatmış bulunuyoruz bakalım bugünde güzel doğum haberleri alabilecekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…