İlk bebisin mi canim senin eger ilkse olur bi kardes daha ins dusunursunuz ya :) benim 2. İnsallah artik okadar yoruluyorm ki esim bazen saka yapio ben belim agriyo deyince yaslandin 2. Ye bakacam diyor bende diyorm eger 3. Cocuk istiyorsan bakabilirsin cnm cunku bu bunye bi hamilelik kaldirmaz diyormbende dogurup kucagima almak cicilerini giydrmek istiyorm oglumu emziremedm bunu ins emzirecem diyee umitt ediyorum ins ama vakit gecmiyor demekte istemiyorm yani cok sukur sagligimz yerimzde biraz zorlansaktaa o yuzden anin tadini cikarmaya bakiyorm :)) Allah herkese yasatsin bu guzel duyguyu
kaç kiloyla başladın cnm, ben de 6 kilo aldım şimdilik...
ohh mısss gibi ne guzel..gule gule kırletın canım....bi temız evı sevıyorum bıde yenı taşınılan evı bide yenı evlenen evlının evınımis gibi tertemız oluyo yaaaa.......darısı başıma mutafıgımı bugun bıraz temızledım ama daha işi var bakalım ne zamana yapıcaz
Hamileyken dişler çabuk çürürmüş derlerdi inanmazdım....bugün köpek dişin hmn yanındaki dişe bi ağrı saplandı, koşarak gittim aynaya bi baktım...of of, dişin kenarı siyahlamış, hiç fark etmemiştim, çok üzüldüm, arkada da değil ön tarafa yakın bi diş
selam arkadaşlar yaaa herkes gün sayıyo sanki şu son günler daha uzun gelmeye başladı bazen sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor ama biraz sancılanıncada çok tırsıyorum bebek gelicek diye ya:18::18::18:
ya arkadaşlar bu aralaruyku problemi yaşayan varmı sabah erkenden gözlerim açılıyor aslında çok uyuyup bugünlerin tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor geç yatıyorum ama yinede erkenden kalkıyorum uff f
yaaaaaaaaaaa
cnm bu da soru muuyku nedir unutalı o kadar cok oldu ki
kız hiç öyle deme bende oglumdan sonra öyle diyordum ve herşeyinide dagıttım hiç ihtimal bile vermezdim 3. cocuga ama kısmette varsa oluyormuşve bunyede kaldırıyormuş zor olsada hayatımda serum yemeyen ben bu hamılelıgımde bol bol yedim
iyidir cnm sendenbu arada iştahı sorma benimde fulll acıkk hep bişeyler yiyesim var bugun dısarı cıktık alışverişe pastanenın önunden gecerken dayanamayıp bişeyler alıp yedim öyle devam ettik alışverişe hayatta yapmadıgım şeylerdi
bu arada 167 mi 67 mi
bol bol emzirip verecez inş kıloları ben suana kadar 14kılo almışım dıger hamılelıklerımde 15 alıp doguma gıdıyordum bunda başlarda cok kılo aldım her haftaya 1 kılo 20 kılo alırım dıye düşünüyordum ama son ay duruldu almıyorum artık kılo 14te kaldım
Kaç kiloyla başladın cnm, ben de 6 kilo aldım şimdilik...
62 kiloyla başladım canım şu anda 67 kiloyum bu ay hiç almamışım sen kaç kiloyla başladın
Amin canm . Çok güzel bir duygu göbeğime bayılıyorum .1: Geçen arkadaşım o kadar çok korktuki göbeğimden açınca:))) Kocişte çok korkuyor bak oğluma tekmelettiririm seni diyorum .
Kaç kiloyla başladın cnm, ben de 6 kilo aldım şimdilik...
iyidir cnm sendenbu arada iştahı sorma benimde fulll acıkk hep bişeyler yiyesim var bugun dısarı cıktık alışverişe pastanenın önunden gecerken dayanamayıp bişeyler alıp yedim öyle devam ettik alışverişe hayatta yapmadıgım şeylerdi
bu arada 167 mi 67 mi
bol bol emzirip verecez inş kıloları ben suana kadar 14kılo almışım dıger hamılelıklerımde 15 alıp doguma gıdıyordum bunda başlarda cok kılo aldım her haftaya 1 kılo 20 kılo alırım dıye düşünüyordum ama son ay duruldu almıyorum artık kılo 14te kaldım
Çok güzel maşallah tatlım .62 kiloyla başladım canım şu anda 67 kiloyum bu ay hiç almamışım sen kaç kiloyla başladın
ilk bebiş canım ama sanırım ikinciyi düşünmem daha doğrusu önce bikaç sene geçip başıma neler geldiğini bi görmem gerek.uykusuz gecelerden cok korkuyorum.hem calısıp hem gece nasıl uykusuz kalıcaminşallah sağlıkla kucağımıza bi alalımda bebişlerimizi
Arkadaşlar hepinize iyi geceler ben çıkıyorum a.e.o.
İyi geceler tatlı annecikler .kızlar hepinize ıyı geceler diliyorum allah rahatlık versin az işlerim var onları yapayım yeter bu kadar tembellik öptüm hepinizi
Kesinlikle cok guzel cnm gecen bende annem ve ananem ve halam int.delerdi karnim asagi inmis die bi gostereyim dedimm ananrm dio bune kiz ikiz gibi diyorr :)) esimde niye soylemiyosun kubra ikiz oldugunu saklama artik diyor :) anlayacgn bizimkilerde korktu amaa ben bu kilolardan en cok karnimi seviom kocamaaaaaaaan da olsa
MasAllah kuzumdaris bizee :) efe 28 mart beklenirken 21 inde dogdu o yuzden saniri
38 de ben baya bi heyecan yaparm :))
selam arkadaşlar yaaa herkes gün sayıyo sanki şu son günler daha uzun gelmeye başladı bazen sanki hep hamile kalacakmışım gibi geliyor ama biraz sancılanıncada çok tırsıyorum bebek gelicek diye ya:18::18::18:
oyy maşallah yarında benim bitecek inş
Maşallah tatlım .
tşkler cnm :))) size de maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?