Hayırlı olsun bebeğiniz . Maşallah kilosuda çok güzelmiş.Meraba kizlar.1 hafta once 35+4 gunlukken oglum dunyaya geldi.Bu benim 3.cocugum.Ilk iki cocugumda erken dogum olmamisdi hic.Gece suyum geldi,hastaneye gittik.Ultrasina girdik,o kadar suyun gitmesin eragmen hala suyum yeteri kadar vardi.Ama aksama dogru sancilar gelmeye basladi ve 21.11.2011 gece saat 21:30 da oglum dunyaya geldi.2700 qr.Cok sukur erken dogmasina ramen cok saglikli bi cocugumuz oldu.Ben de cok iyiyim sukur.Darisi sizlerin basina
Selam iletişim bölümünden numune istiyorum diyebilirsin . İletişim bölümünde mesaj yeri yoksa tel numarasından arayıp isteyebilirsin.Iyi akşamlar arkadaşlar size bi sorum olucak ben milupa ve canbebeye üyeyim orada hediye gelmesi için forum dolduruluyomuş ben nasıl yapacağımı bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz
Meraba kizlar.1 hafta once 35+4 gunlukken oglum dunyaya geldi.Bu benim 3.cocugum.Ilk iki cocugumda erken dogum olmamisdi hic.Gece suyum geldi,hastaneye gittik.Ultrasina girdik,o kadar suyun gitmesin eragmen hala suyum yeteri kadar vardi.Ama aksama dogru sancilar gelmeye basladi ve 21.11.2011 gece saat 21:30 da oglum dunyaya geldi.2700 qr.Cok sukur erken dogmasina ramen cok saglikli bi cocugumuz oldu.Ben de cok iyiyim sukur.Darisi sizlerin basina
Meraba kizlar.1 hafta once 35+4 gunlukken oglum dunyaya geldi.Bu benim 3.cocugum.Ilk iki cocugumda erken dogum olmamisdi hic.Gece suyum geldi,hastaneye gittik.Ultrasina girdik,o kadar suyun gitmesin eragmen hala suyum yeteri kadar vardi.Ama aksama dogru sancilar gelmeye basladi ve 21.11.2011 gece saat 21:30 da oglum dunyaya geldi.2700 qr.Cok sukur erken dogmasina ramen cok saglikli bi cocugumuz oldu.Ben de cok iyiyim sukur.Darisi sizlerin basina
herkese merhaba kızlar geçmişi okumaya hiç fırsatım yok çünkü bebişim yeni uyudu kısaca neler yaşadığımı anlatayım
doğurmayan anneler hiç merak etmeyin işin en kolay kısmı doğurmak, hele sezeryan yapacaklar hiç korkulacak bişey yok
çarşamba günü sabah odaya aldılar damar yolu açtılar ameliyat elbisesi giydirdiler. Lavman yapmadılar(çok mutlu oldum)
sonra ameliyathaneye girdik içerde müzik çalıyordu ben biraz üşüdüm. Bir hemşire üstüme sıcak örtü koydu. Bu arada ben masada oturur vaziyetteyim.hemşire ellerimi tuttu bir de sıcak hava üfleyen bişey verdiler örtü altına üşümem geçti.anestezi uzmanı benimle bir yandan konuşup bir yandan spinal iğnesini yaptı hiç hissetmedim bile.
Sonra ayaklarım uyuştu yatırdılar beni.vücuduma soğuk bişeyler sürdüler tabi bunları hissettim.araya perde çekip bir yandan işlemlerini yaptılar bir yandan yaptıklarını anlattılar bir ara midem bulandı söyledim hemen bir ilaç yaptılar geçti.
5 dk. Sonra bebişimi çıkardılar hemen ağladı ne hissedeceğimi bilemedim.beni de 20 dk. Sonra çıkardılar. Odaya geldik.8 saat sonra ayağa kaldırdılar
ayağa kalkmak ilk önce biraz canımı yaktı ama sonra alıştım. Hemen akşama gazımı çıkarabildim bol bol yürüdüm. 2 gün hastanede yattık.cuma günü çıktık. Artık çok rahat yürüyorum her işimi yapıyorum.
Amaaaa bebiişimi emzirmeyi beceremedim. Sütüm hemen geldi ama bebişe yetmedi sarılık oldu.cumartesi tekrar hastaneye yattık fototerapiye aldılar 16 saat makinada kaldı bebişim.
Bu arada bebişim 2600 doğdu şimdi 2290. çok kilo kaybetti. Mama verdik. Doktor biraz kendini toparlayana kadar mama ver dedi.kızlar 3 gündür ağlıyorum bebişime bakamıyorum diye.ne yaparsam sütüm artar.deneyimlerinizi yazın ben ara ara okur faydalanırım.bebişimin kilo almaya başlaması için bol bol sütüm olmalı ama yok işte.
Bu arada sezeryan olacaklar sorularınız varsa yazın ben cevaplamaya çalışayım fırsat buldukça.
allah analı babalı büyütsün, bende artık doğurmak istiyoruuummmmmmm
lizzie beni arzulamıyor onları arzuluyor onlara dokunamayınca beni devreye sokmaya çalışıyor. izledikten sonra bana sokuluyor. bana ağır geldi bu durum. onu haklı göremiyorum şu an. duygularım alt üst.
slm anneciklerr..dün gbi yorucu bigünden snra gece kesin doğururum derkeeenn kabus görmekten öteye gidemedim ve doğurmadım haliylee...sabahtan eşime cam sildirdim ve tülleri makineye attım,son haftama girdim artık Rabbim nasip ederse en geç haftaya ptesi gelecek beklenen misafirimiz :) bu haftayı artık ,ikramlık hazırlayarak ve son hazırlıklarımı yaparak geçirmeliyim..yarınki kontrolüme göre annemleride çağırıcam ya bakalım nasıl olacak..:44: ananemde gelecek çünkü annemle,bakılacak kimsesi yok,bizede ayak bağı olur diye gelmeyeym diyormuş ama kime bıraksın annem onu..üzüldüm çook..Rabbim hepimize hayırlı yaşlılıklar nasip etsin,,ananemde yanıma gelsin
herkese merhaba kızlar geçmişi okumaya hiç fırsatım yok çünkü bebişim yeni uyudu kısaca neler yaşadığımı anlatayım
doğurmayan anneler hiç merak etmeyin işin en kolay kısmı doğurmak, hele sezeryan yapacaklar hiç korkulacak bişey yok
çarşamba günü sabah odaya aldılar damar yolu açtılar ameliyat elbisesi giydirdiler. lavman yapmadılar(çok mutlu oldum)
sonra ameliyathaneye girdik içerde müzik çalıyordu ben biraz üşüdüm. bir hemşire üstüme sıcak örtü koydu. bu arada ben masada oturur vaziyetteyim.hemşire ellerimi tuttu bir de sıcak hava üfleyen bişey verdiler örtü altına üşümem geçti.anestezi uzmanı benimle bir yandan konuşup bir yandan spinal iğnesini yaptı hiç hissetmedim bile.
sonra ayaklarım uyuştu yatırdılar beni.vücuduma soğuk bişeyler sürdüler tabi bunları hissettim.araya perde çekip bir yandan işlemlerini yaptılar bir yandan yaptıklarını anlattılar bir ara midem bulandı söyledim hemen bir ilaç yaptılar geçti.
5 dk. sonra bebişimi çıkardılar hemen ağladı ne hissedeceğimi bilemedim.beni de 20 dk. sonra çıkardılar. odaya geldik.8 saat sonra ayağa kaldırdılar
ayağa kalkmak ilk önce biraz canımı yaktı ama sonra alıştım. hemen akşama gazımı çıkarabildim bol bol yürüdüm. 2 gün hastanede yattık.cuma günü çıktık. artık çok rahat yürüyorum her işimi yapıyorum.
amaaaa bebiişimi emzirmeyi beceremedim. sütüm hemen geldi ama bebişe yetmedi sarılık oldu.cumartesi tekrar hastaneye yattık fototerapiye aldılar 16 saat makinada kaldı bebişim.
bu arada bebişim 2600 doğdu şimdi 2290. çok kilo kaybetti. mama verdik. doktor biraz kendini toparlayana kadar mama ver dedi.kızlar 3 gündür ağlıyorum bebişime bakamıyorum diye.ne yaparsam sütüm artar.deneyimlerinizi yazın ben ara ara okur faydalanırım.bebişimin kilo almaya başlaması için bol bol sütüm olmalı ama yok işte.
bu arada sezeryan olacaklar sorularınız varsa yazın ben cevaplamaya çalışayım fırsat buldukça.
çarşamba günü sabah odaya aldılar damar yolu açtılar ameliyat elbisesi giydirdiler. lavman yapmadılar(çok mutlu oldum)
sonra ameliyathaneye girdik içerde müzik çalıyordu ben biraz üşüdüm. bir hemşire üstüme sıcak örtü koydu. bu arada ben masada oturur vaziyetteyim.hemşire ellerimi tuttu bir de sıcak hava üfleyen bişey verdiler örtü altına üşümem geçti.anestezi uzmanı benimle bir yandan konuşup bir yandan spinal iğnesini yaptı hiç hissetmedim bile.
sonra ayaklarım uyuştu yatırdılar beni.vücuduma soğuk bişeyler sürdüler tabi bunları hissettim.araya perde çekip bir yandan işlemlerini yaptılar bir yandan yaptıklarını anlattılar bir ara midem bulandı söyledim hemen bir ilaç yaptılar geçti.
5 dk. sonra bebişimi çıkardılar hemen ağladı ne hissedeceğimi bilemedim.beni de 20 dk. sonra çıkardılar. odaya geldik.8 saat sonra ayağa kaldırdılar
ayağa kalkmak ilk önce biraz canımı yaktı ama sonra alıştım. hemen akşama gazımı çıkarabildim bol bol yürüdüm. 2 gün hastanede yattık.cuma günü çıktık. artık çok rahat yürüyorum her işimi yapıyorum.
amaaaa bebiişimi emzirmeyi beceremedim. sütüm hemen geldi ama bebişe yetmedi sarılık oldu.cumartesi tekrar hastaneye yattık fototerapiye aldılar 16 saat makinada kaldı bebişim.
bu arada bebişim 2600 doğdu şimdi 2290. çok kilo kaybetti. mama verdik. doktor biraz kendini toparlayana kadar mama ver dedi.kızlar 3 gündür ağlıyorum bebişime bakamıyorum diye.ne yaparsam sütüm artar.deneyimlerinizi yazın ben ara ara okur faydalanırım.bebişimin kilo almaya başlaması için bol bol sütüm olmalı ama yok işte.
bu arada sezeryan olacaklar sorularınız varsa yazın ben cevaplamaya çalışayım fırsat buldukça.
bu arada yarin ve carsamba sezeryan olacak kizlar kimdi?
salı sabah 7.30 da ben sezeryana gireceğim.. sizlere hemen haber verebilirmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyoruz oğluşumla :)
beklenen gün gelmiş çatmış saatler kalmış canım
Oğluşun ve sen hayırlısıyla sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah
Allah yardımcın olsun, doğumun kolay sütün bol olsun inşallah
sonunda hastane çantanı hazırlamaya başlamışsın.. eee tecrübeli kadının hali başka...
bene bebişim belki erken gelmek ister diye yardımcı kadın aldık, saolsun heryeri birgüzel temizledi bende yardım ettim ev misler gibi oldu ama gel gör ki tatlım sıvıyağ şişesini halının üzerine devirivermişim birde halı sildim 2 gündür çıkartamadım bir türlü...
kayınvalidem ameliyat oldu altlı üstlü oturuyoruz ona refakat ediyorum bir yandan 5 gündür hastanede yatıyordu 2 gün hastanede kaldım sanki kasılmam var gibiydi ama eve gelip dinlenince birşeyim kamadı çok şükür...
yarın doktor randevumuz var bakalım ne kadar olmuş benim küçük minnakım... bu arada annemlerde yorganını nevresimini diktirmiş... birde sarı yemeni almışlar bebişin yüzünü örtmeye hazırlıklar yavaş yavaş tamamlanıyor..bende sabırsızlanıyorum 40 haftayı nasıl beklicem diye.... gelse artık bir an evvel.. babannnesinin iyileşmesini bekliyor anlaşılan bizim bebiş....
sen neler yapıyorsun işlerini kolayladın mı biraz?
salı sabah 7.30 da ben sezeryana gireceğim.. sizlere hemen haber verebilirmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyoruz oğluşumla :)
canım hayırlı olsun bebişin...benim bildiğim en iyi süt kaynağı bol su içmek.bu arada moralini iyi tutmaya çalış oda çok etkiliyormuş çünküherkese merhaba kızlar geçmişi okumaya hiç fırsatım yok çünkü bebişim yeni uyudu kısaca neler yaşadığımı anlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?