2011 Aralık Anneleri

Hayırlı olsun bebeğiniz . Maşallah kilosuda çok güzelmiş. Doğum şekli nasıldı annesi ?
Iyi akşamlar arkadaşlar size bi sorum olucak ben milupa ve canbebeye üyeyim orada hediye gelmesi için forum dolduruluyomuş ben nasıl yapacağımı bulamadım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz
Selam iletişim bölümünden numune istiyorum diyebilirsin . İletişim bölümünde mesaj yeri yoksa tel numarasından arayıp isteyebilirsin.

Allah analı babalı büyütsün, bende artık doğurmak istiyoruuummmmmmm

canim tebrik ederim listeye ekledim senide.allah anali babali buyutsun..

biri su40 arkadasin bilgilerini bulsun pleaseeee

bu arada yarin ve carsamba sezeryan olacak kizlar kimdi?

Son düzenleme:

canım öncelikle hayırlı olsun bebişin sarılık emzirmeyle daha çabuk atlatılır onuniçin bol yeşil sogan bulgurpilavı tahin helvası kompostu sulu gıdalar bunlar çok süt yapar ben kızımda az diye sütümsüt artırıcı çay lar var onlardan içrezene humananın var piyasada canım çok geçmiş olsun bebegede sanada ama üzülürsen sütün daha çok azalır oyüzden bol dinlen uyu uykuda çok süt yapıyor işallah bir an evvel düzelir

lizzie beni arzulamıyor onları arzuluyor onlara dokunamayınca beni devreye sokmaya çalışıyor. izledikten sonra bana sokuluyor. bana ağır geldi bu durum. onu haklı göremiyorum şu an. duygularım alt üst.

canım ya bence de çok abartmışsın bence bu olayın aldatmayla falan alakası yok erkeklerin doğasında var bu napalımm
kendini gereksiz yere üzme lütfeeennnn

selam kızlarrr

sonunda bende bugun hastane cantamı hazırlamaya başladımm kendime ayrı kızıma ayrı canta yaptım

bu arada ıkı dogum haberi gelmiş maşallahh bebişler bir bir geliyorlarr darısı bizlere inşş

hadi hayırlı haberlerle gel yarın inş elifcim..anneninde duası yeter cnm size ne güzel düşünmüşsün maşallah..

cnm ya tekrardan tebrıkler bugun aradım ama sanırım işin vardı süt için öncelikle rahat olmalısın stres yapma bol sıvı tüket ve dinlenmekte cok faydalı uyumaya calış uykusuz kalma..geçmiş olsun inş biran önce normale döner herşey..

maşallah cnm rabbim analı babalı buyutsun inş..benimde 3. olacak ama bende daha tık yok

ANNİSSSS; gulyundan ögrendiğime göre SU40; 38+6 da 23 kasım da dogum yapmış oglunun adı yiğit kılosunu bilmiyor dogum şekli normal

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah...

kızlar yay erkeği mi oğlak erkeği mi?azıcık bahsedelim mi???sezeryan olucam ya bi kaç gün oynama söz konusu olabilir günde :) ben de eğer beyzademiz erken gelmezse tercih yapabilicem.eeeeee ne diyosunuz???tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.fizksel özellikleri ve karakteriyle kızlar,cok merak ediyom..:)öpüyorum hepinizi...

bu arada kızlar yaaaaa,yatamıyom ben dönemiyorum yatakta....sanki etim eziliyomus gibi ve daha cok var bi de kendimi hiç begenmiyorummmmmmmmmmmm!!! Allah günah yazmasın. belki de bana öyle geliyo ama ne bilim yaaa

gündüz çok zorlanmıyorum ama geceleri bende yatakta dönerken işkence çekiyorum dönerken doğuracam birgün sanki alttan bebek çıkacak gibi hissediyorum

tekrar gözün aydın, allah analı babalı büyütsün inşallah.. süt konusunda tecrübem yok ama arkadaşların söylediklerine ek olarak bugün tecrübeli bir arkadaşımın tavsiyesi dereotuydu. sütümün bol olması için bol bol dereotu yememi tavsiye etti, aynı zamanda vücuttaki ödemi atmaya da yardımcı oluyormuş.

maşallah bebişine, gözün aydın..

bu arada yarin ve carsamba sezeryan olacak kizlar kimdi?

salı sabah 7.30 da ben sezeryana gireceğim.. sizlere hemen haber verebilirmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyoruz oğluşumla :)

salı sabah 7.30 da ben sezeryana gireceğim.. sizlere hemen haber verebilirmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyoruz oğluşumla :)

beklenen gün gelmiş çatmış saatler kalmış canım
Oğluşun ve sen hayırlısıyla sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah
Allah yardımcın olsun, doğumun kolay sütün bol olsun inşallah

sonunda hastane çantanı hazırlamaya başlamışsın.. eee tecrübeli kadının hali başka...

bene bebişim belki erken gelmek ister diye yardımcı kadın aldık, saolsun heryeri birgüzel temizledi bende yardım ettim ev misler gibi oldu ama gel gör ki tatlım sıvıyağ şişesini halının üzerine devirivermişim birde halı sildim 2 gündür çıkartamadım bir türlü...

kayınvalidem ameliyat oldu altlı üstlü oturuyoruz ona refakat ediyorum bir yandan 5 gündür hastanede yatıyordu 2 gün hastanede kaldım sanki kasılmam var gibiydi ama eve gelip dinlenince birşeyim kamadı çok şükür...

yarın doktor randevumuz var bakalım ne kadar olmuş benim küçük minnakım... bu arada annemlerde yorganını nevresimini diktirmiş... birde sarı yemeni almışlar bebişin yüzünü örtmeye hazırlıklar yavaş yavaş tamamlanıyor..bende sabırsızlanıyorum 40 haftayı nasıl beklicem diye.... gelse artık bir an evvel.. babannnesinin iyileşmesini bekliyor anlaşılan bizim bebiş....

sen neler yapıyorsun işlerini kolayladın mı biraz?

Son düzenleme:

teşekkürler canım.. dediğin gibi artık saatleri sayıyoruz :) Allah hepimizin yardımcısı olsun.

offf yag şişesi kötü olmuşşş yorulunca kasılmalar bende de oluyor cnm dinlenince geçiyor
ohh ne güzel yavaş yavaş hazırlıklar tamamlanıyor..günlerde bir bir eksiliyor zaten

ben iyiyim cnm bır kaç gündür mınık kutular yapmakla meşgulum içlerine cukulata badem şekeri falan koyucam hastanede gelenlere ikram etmek için onun dışında lavanta keseleri hazırlıyorum onlarıda mevlutte gelenlere dagıtmak için
onlarda bittimi hazırım demektir dogum içinnn

canım hayırlı olsun bebişin...benim bildiğim en iyi süt kaynağı bol su içmek.bu arada moralini iyi tutmaya çalış oda çok etkiliyormuş çünkü

kızlar tek tek alıntı yapamadım herkese teşekkür ediyorum darısı doğuramayanların başına inşallah.
destina canım ben seni yarın arayacam sana sormak istediğim birkaç şey var tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. çünkü bazen elim ayağım birbirine dolaşıyor ne yapacağımı bilmiyorum.
ben şimdi hazır bebişim uyumuşken uzanayım dinleneyim kızlar. iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…