kızlar tek tek alıntı yapamadım herkese teşekkür ediyorum darısı doğuramayanların başına inşallah.
destina canım ben seni yarın arayacam sana sormak istediğim birkaç şey var tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. çünkü bazen elim ayağım birbirine dolaşıyor ne yapacağımı bilmiyorum.
ben şimdi hazır bebişim uyumuşken uzanayım dinleneyim kızlar. iyi akşamlar
Meraba kizlar.1 hafta once 35+4 gunlukken oglum dunyaya geldi.Bu benim 3.cocugum.Ilk iki cocugumda erken dogum olmamisdi hic.Gece suyum geldi,hastaneye gittik.Ultrasina girdik,o kadar suyun gitmesin eragmen hala suyum yeteri kadar vardi.Ama aksama dogru sancilar gelmeye basladi ve 21.11.2011 gece saat 21:30 da oglum dunyaya geldi.2700 qr.Cok sukur erken dogmasina ramen cok saglikli bi cocugumuz oldu.Ben de cok iyiyim sukur.Darisi sizlerin basina
kızlar yay erkeği mi oğlak erkeği mi?azıcık bahsedelim mi???sezeryan olucam ya bi kaç gün oynama söz konusu olabilir günde :) ben de eğer beyzademiz erken gelmezse tercih yapabilicem.eeeeee ne diyosunuz???tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.fizksel özellikleri ve karakteriyle kızlar,cok merak ediyom..:)öpüyorum hepinizi...
bu arada kızlar yaaaaa,yatamıyom ben dönemiyorum yatakta....sanki etim eziliyomus gibi ve daha cok varbi de kendimi hiç begenmiyorummmmmmmmmmmm!!! Allah günah yazmasın. belki de bana öyle geliyo ama ne bilim yaaa
salı sabah 7.30 da ben sezeryana gireceğim.. sizlere hemen haber verebilirmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyoruz oğluşumla :)
kızlar tek tek alıntı yapamadım herkese teşekkür ediyorum darısı doğuramayanların başına inşallah.
destina canım ben seni yarın arayacam sana sormak istediğim birkaç şey var tecrübelerinden yararlanmak istiyorum. çünkü bazen elim ayağım birbirine dolaşıyor ne yapacağımı bilmiyorum.
ben şimdi hazır bebişim uyumuşken uzanayım dinleneyim kızlar. iyi akşamlar
Şimdiden gözün aydın canm .tekrar gözün aydın, allah analı babalı büyütsün inşallah.. süt konusunda tecrübem yok ama arkadaşların söylediklerine ek olarak bugün tecrübeli bir arkadaşımın tavsiyesi dereotuydu. sütümün bol olması için bol bol dereotu yememi tavsiye etti, aynı zamanda vücuttaki ödemi atmaya da yardımcı oluyormuş.
maşallah bebişine, gözün aydın..
salı sabah 7.30 da ben sezeryana gireceğim.. sizlere hemen haber verebilirmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyoruz oğluşumla :)
Geçmiş olsun kayınvalidene . Bebişde hayırlı zamanda gelir inşallah annesi .sonunda hastane çantanı hazırlamaya başlamışsın.. eee tecrübeli kadının hali başka...
bene bebişim belki erken gelmek ister diye yardımcı kadın aldık, saolsun heryeri birgüzel temizledi bende yardım ettim ev misler gibi oldu ama gel gör ki tatlım sıvıyağ şişesini halının üzerine devirivermişim birde halı sildim 2 gündür çıkartamadım bir türlü...
kayınvalidem ameliyat oldu altlı üstlü oturuyoruz ona refakat ediyorum bir yandan 5 gündür hastanede yatıyordu 2 gün hastanede kaldım sanki kasılmam var gibiydi ama eve gelip dinlenince birşeyim kamadı çok şükür...
yarın doktor randevumuz var bakalım ne kadar olmuş benim küçük minnakım... bu arada annemlerde yorganını nevresimini diktirmiş... birde sarı yemeni almışlar bebişin yüzünü örtmeye hazırlıklar yavaş yavaş tamamlanıyor..bende sabırsızlanıyorum 40 haftayı nasıl beklicem diye.... gelse artık bir an evvel.. babannnesinin iyileşmesini bekliyor anlaşılan bizim bebiş....
sen neler yapıyorsun işlerini kolayladın mı biraz?
Oy yy çantamızda hazır hayırlısıyla diğer hazırlıklarda biter inş canm .offf yag şişesi kötü olmuşşşyorulunca kasılmalar bende de oluyor cnm dinlenince geçiyor
ohh ne güzel yavaş yavaş hazırlıklar tamamlanıyor..günlerde bir bir eksiliyor zaten
ben iyiyim cnm bır kaç gündür mınık kutular yapmakla meşgulum içlerine cukulata badem şekeri falan koyucam hastanede gelenlere ikram etmek içinonun dışında lavanta keseleri hazırlıyorum onlarıda mevlutte gelenlere dagıtmak için
onlarda bittimi hazırım demektir dogum içinnn
cnm nasıl gidiyor??? ben sakinleştim sanırım biraz. hergün kızımla konuşmaya karar verdim. onu sakinleştiriyorum, babanı bekle e mi kızım, 10 aralık ı bekle diyorum :)) dinler mi sence sözümü???
cnm nasıl gidiyor??? ben sakinleştim sanırım biraz. hergün kızımla konuşmaya karar verdim. onu sakinleştiriyorum, babanı bekle e mi kızım, 10 aralık ı bekle diyorum :)) dinler mi sence sözümü???
offf yag şişesi kötü olmuşşşyorulunca kasılmalar bende de oluyor cnm dinlenince geçiyor
ohh ne güzel yavaş yavaş hazırlıklar tamamlanıyor..günlerde bir bir eksiliyor zaten
ben iyiyim cnm bır kaç gündür mınık kutular yapmakla meşgulum içlerine cukulata badem şekeri falan koyucam hastanede gelenlere ikram etmek içinonun dışında lavanta keseleri hazırlıyorum onlarıda mevlutte gelenlere dagıtmak için
onlarda bittimi hazırım demektir dogum içinnn
Şimdiden gözün aydın canm .
Geçmiş olsun kayınvalidene . Bebişde hayırlı zamanda gelir inşallah annesi .
Oy yy çantamızda hazır hayırlısıyla diğer hazırlıklarda biter inş canm .
Naber kız ? Bekler hayırlısıyla annesi:)
kutuların resmini paylaşırmısın bizimle belki bizde heveslenir yaparız
harikasın halimem bende kızımla hep konuşuyorum annenin işler bitsin sonra fazla bekletme gel diye
dinlerler tabi cnm
teşekkürler cnm sonunda bende hazırladım cantamı ve sanırım topiğin en gec canta hazırlayanı benimdir
senin nasıl gidiyor cnm gittin mi bir daha kontrole durumlar nasıl su seviyemiz falan
paylaşırım inş cnm
hayııırrr en geç çantasını hazırlayan ben olacağımmmm....
yarın hazırlamayı düşünüyorum..
bi kaç gündür evde temizlik ve boya badana vardı, bugün bitti.. herşey hazır ama henüz çantam hazır değil.. planım yarın hazırlamak...
çantanı güzel güzel bebeğini sağlıkla kucağına aldığında açmayı nasip etsin Allah...
Selam kızlar ya uyuyamiyorum yine midem bulaniyo bı de nezle oldum fenalardayim cok özeniyorum ya dogum yapanlara(R
Selam kızlar ya uyuyamiyorum yine midem bulaniyo bı de nezle oldum fenalardayim cok özeniyorum ya dogum yapanlara(R
kızlarrr 37.haftamızda doldu dolu dolu 37 haftalıkız 38.haftaya giriş yaptıkkk
son 3 hafta inşş
ben 37.haftamı dolduruyom cnm cantamı yenı hazırladım darısı sana inş keyifli ve heyecanlı bişeymiş canta hazırlamak hele ki kızımın eşyalarını hazırlarken gözlerim doldu dedim inş bunları üzerine giydirip cıkıcaz hastaneden..rabbim hepimizi sag salim kavuştursun evlatcıklarımıza inş..
ANNİSSSS; gulyundan ögrendiğime göre SU40; 38+6 da 23 kasım da dogum yapmış oglunun adı yiğit kılosunu bilmiyor dogum şekli normal
çok güzel bişey dedinben 37.haftamı dolduruyom cnm cantamı yenı hazırladım darısı sana inş keyifli ve heyecanlı bişeymiş canta hazırlamak hele ki kızımın eşyalarını hazırlarken gözlerim doldu dedim inş bunları üzerine giydirip cıkıcaz hastaneden..rabbim hepimizi sag salim kavuştursun evlatcıklarımıza inş..
geçmiş olsun cnm merak etme sende yaşıyacan inş aynı şeyleri..ben nedense hiç acele etmıyorum az cok bildiğim için yaşanacakları şimdi bu anın tadını cıkarmaya bakıyorum
maşallah cnm.çizelgemde 8 days to gokızlarrr 37.haftamızda doldu dolu dolu 37 haftalıkız 38.haftaya giriş yaptıkkk
son 3 hafta inşş
maşallah durusko hamilenin hamileye duası kabul olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızımaşallahhhhh..hepimizzz icin hayırlısı olsun inşallahhhh... bizde 37+1 iz an itibariyle.... bakalım bu hafta dr a gittiğimde tarih verecekmi oğluşumuzla kavuşabilmemiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?