2011 Aralık Anneleri

tamam cnm inş yardımcı olabılırım sen bol bol dinlen uykusuz kalma hiçç..sütün bol olsun cnm

maşallah cnm gözün aydın...

vallahi cnm genelleme yapmak aslında ne kadar doğru bilemem ama oğlak erkeğiyle hiçbir zaman yıldızım barışmamıştır. bu arada ben balık burcuyum.1 tane oğlak arkadaşım oldu o da bencildi.oğlak burcu olan ya da yakını oğlak olan ne olur kızmayın. ben tek bi oğlaktan bahsediyorum. belki de istisnadır. ama yay erkeğine gelirsek; benim eşim, çok yakın 2 arkadaşım yay. kendilerine güvenen, zeki ve eğlenceli tipler:)) ben kızımın yay olacağını hesapladığımda çok sevinmiştim. ama hiç yay burcu bi kız arkadaşım olmadı. onlar nasıl oluyor acaba??? ama bir de şöyle birşey var cnm... bence bu burçlar da hikaye. baksana isteğe bağlı burç ayarlayabiliyorsun. olayın bütün büyüsü kayboluyor.

salı sabah 7.30 da ben sezeryana gireceğim.. sizlere hemen haber verebilirmiyim bilmiyorum ama dualarınızı bekliyoruz oğluşumla :)

cnm şimdiden bol şansss... bu arada sezeryan tarihini doktorun mu ayarladı sen mi istedi???

Son düzenleme:

Kolay gelsin arkadaşım,bebeğini güle güle büyüt ve sakın hiç bir şeyi iyi yapamıyorum diye dert etme zamanla hepimiz HARİKA ANNELER olacağız.Bu şu an kendime sık sık hatırlattığım bir şey zira ben daha doğurmadım bile
Bu arada tecrübeni paylaşman beni inanılmaz rahatlattı çok teşekkür ederim,benim de bebişim bu PERŞEMBE 1 ARALIK'ta gelecek ALLAH'ın İZNİYLE!!!

cnm nasıl gidiyor??? ben sakinleştim sanırım biraz. hergün kızımla konuşmaya karar verdim. onu sakinleştiriyorum, babanı bekle e mi kızım, 10 aralık ı bekle diyorum :)) dinler mi sence sözümü???

Şimdiden gözün aydın canm .

Geçmiş olsun kayınvalidene . Bebişde hayırlı zamanda gelir inşallah annesi .
Oy yy çantamızda hazır hayırlısıyla diğer hazırlıklarda biter inş canm .
cnm nasıl gidiyor??? ben sakinleştim sanırım biraz. hergün kızımla konuşmaya karar verdim. onu sakinleştiriyorum, babanı bekle e mi kızım, 10 aralık ı bekle diyorum :)) dinler mi sence sözümü???

Naber kız ? Bekler hayırlısıyla annesi:)

canım benim dinler tabiki annesinin sözünü.. istemezmi hiç babasını beklmeyi? bekler bence...
hem böyle onunla konuşup hemde onunla bu şekilde düşünüyor olman (olumlu) sana da iyi gelecektir, yani bebeğine de...
onu sakinleştirirken sen de sakinleşirsin yani...
çok tatlısınız siz kızınla..
kızım arkadaşını öpüyor teyzesi..

kutuların resmini paylaşırmısın bizimle belki bizde heveslenir yaparız

harikasın halimem bende kızımla hep konuşuyorum annenin işler bitsin sonra fazla bekletme gel diye
dinlerler tabi cnm

teşekkürler cnm sonunda bende hazırladım cantamı ve sanırım topiğin en gec canta hazırlayanı benimdir

senin nasıl gidiyor cnm gittin mi bir daha kontrole durumlar nasıl su seviyemiz falan

kutuların resmini paylaşırmısın bizimle belki bizde heveslenir yaparız

paylaşırım inş cnm

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar

halimemm, sezeryan tarihini aynı gün benim doğumgünüm olduğu için ben istedim ama doktoruma da özellikle bikaç kez sordum sırf ben istiyorum diye erken olmuyor di mi diye :) doktorum olur mu öyle şey, zaten bu hafta içinde bir güne planlayacaktık dedi :) zaten son 2 haftadır kasılmalar nedeniyle sık sık kontrole gidiyorum ama kasılma var açılma yok. gelişimi,kilosu da maşallah iyi. e gelsin artık :)

Son düzenleme:

hayııırrr en geç çantasını hazırlayan ben olacağımmmm....
yarın hazırlamayı düşünüyorum..
bi kaç gündür evde temizlik ve boya badana vardı, bugün bitti.. herşey hazır ama henüz çantam hazır değil.. planım yarın hazırlamak...
çantanı güzel güzel bebeğini sağlıkla kucağına aldığında açmayı nasip etsin Allah...

Selam kızlar ya uyuyamiyorum yine midem bulaniyo bı de nezle oldum fenalardayim cok özeniyorum ya dogum yapanlara (R

ben 37.haftamı dolduruyom cnm cantamı yenı hazırladım darısı sana inş keyifli ve heyecanlı bişeymiş canta hazırlamak hele ki kızımın eşyalarını hazırlarken gözlerim doldu dedim inş bunları üzerine giydirip cıkıcaz hastaneden..rabbim hepimizi sag salim kavuştursun evlatcıklarımıza inş..

Selam kızlar ya uyuyamiyorum yine midem bulaniyo bı de nezle oldum fenalardayim cok özeniyorum ya dogum yapanlara (R

geçmiş olsun cnm merak etme sende yaşıyacan inş aynı şeyleri..ben nedense hiç acele etmıyorum az cok bildiğim için yaşanacakları şimdi bu anın tadını cıkarmaya bakıyorum

Selammm...uykusuzluk hepimizin kabusu sanırım buarada geçmiş olsun,acilşifalar...hayırlısıyla bizlerde doğursak ciddden. bebişlerimizi koklaya koklaya uyusak

kızlarrr 37.haftamızda doldu dolu dolu 37 haftalıkız 38.haftaya giriş yaptıkkk
son 3 hafta inşş

maşallahhhhh..hepimizzz icin hayırlısı olsun inşallahhhh... bizde 37+1 iz an itibariyle.... bakalım bu hafta dr a gittiğimde tarih verecekmi oğluşumuzla kavuşabilmemiz için

bende 36 mı..
ewet canım ya bende bebeğime bi anı defteri aldım geçen hafta, adını ve şimdi doldurabileeğim yerleri doldurdum, sonrada düşündüm..
Allahım bunun her sayfasını sağlıkla güzelliklerle doldurmayı nasip eder inşallah.. gözlerim doldu..
eminim çanta hazırlamakta duygulandıracaktır beni, çok güzel bir duygu.. bugünlerin de tadı ayrı tabi onları da çıkarıyorum.. ama bi taraftanda kızım için çok sabırsızlanıyorum.. bi belirsizlik varya, göremiyorum ya onu, çok merak ediyorum, sağlıklı mı, iyimi.. falan filan işte...
heyecan basıyor bi anda
Diğer annişler gibi bizimde buraya doğum hikayemizi yazdığımı gün gelecek inşallah.. sağlıkla ve hayırlısıyla canım..

ANNİSSSS; gulyundan ögrendiğime göre SU40; 38+6 da 23 kasım da dogum yapmış oglunun adı yiğit kılosunu bilmiyor dogum şekli normal

tamam canim ekledim sagol.sen nasilsin bu arada.cantalarini hazirlamissin hayirli olsun.tabi rahatsin bu zamana biraktin 42 leri gorurum diye dimi :) benim carsamba doktor randevum var bakalim ne diyecek cok heyecanliyim.kuzu kac kilo oldu acaba :18: bu arada kizimin yataginin ve parkinin sungeri geldi parkinida kurdum yataginida.bebek sekerleride geldi.yarin hepsini cekip koyicam insallah ...

kizlar hamile gunlugu diye defterler var iste ne zaman hamile oldugunu ogrendin ne hissettin falan.enguzel ve en ince sorular var.ben ilk kizimdada yapmistim.cok guzel oluyo.yapan varmi ali benim gibi dolduran..

çok güzel bişey dedin zaten kaç defa hamilelik yaşayacağım ki anın tadını çıkarmalı bebeğimin hareketlerini hissetmek tarifsiz bir duygu
kızlarrr 37.haftamızda doldu dolu dolu 37 haftalıkız 38.haftaya giriş yaptıkkk
son 3 hafta inşş
maşallah cnm.çizelgemde 8 days to go çok şükür bugünlere sağlıklı gelebildik suyum geldi suyum azaldı doğuma çağrıldım bekledim ne kadar stres sıkıntı Allahım ne kadar şükretsem az
maşallahhhhh..hepimizzz icin hayırlısı olsun inşallahhhh... bizde 37+1 iz an itibariyle.... bakalım bu hafta dr a gittiğimde tarih verecekmi oğluşumuzla kavuşabilmemiz için
maşallah durusko hamilenin hamileye duası kabul olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

kızlar bende dün sabah dr gittim karnım ve belimde ağrılar vardı ntsye bağladlr.en fazla 75 e çıktı 4-5 kez. doğum sancısı 100 oluyomuş.dr alttanda muayene etti açıklma yokmuş.bunlar yalancı sancı dedi :))) yarın son kontrolumz< var. pazar sabahıda doğum inşallah.çok ama çok heyecanlıyımm kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…