tamam canim ekledim sagol.sen nasilsin bu arada.cantalarini hazirlamissin hayirli olsun.tabi rahatsin bu zamana biraktin 42 leri gorurum diye dimi :) benim carsamba doktor randevum var bakalim ne diyecek cok heyecanliyim.kuzu kac kilo oldu acaba :18: bu arada kizimin yataginin ve parkinin sungeri geldi parkinida kurdum yataginida.bebek sekerleride geldi.yarin hepsini cekip koyicam insallah ...
kizlar hamile gunlugu diye defterler var iste ne zaman hamile oldugunu ogrendin ne hissettin falan.enguzel ve en ince sorular var.ben ilk kizimdada yapmistim.cok guzel oluyo.yapan varmi ali benim gibi dolduran..
çok güzel bişey dedinzaten kaç defa hamilelik yaşayacağım ki anın tadını çıkarmalı bebeğimin hareketlerini hissetmek tarifsiz bir duygu
maşallah cnm.çizelgemde 8 days to goçok şükür bugünlere sağlıklı gelebildik suyum geldi suyum azaldı doğuma çağrıldım bekledim ne kadar stres sıkıntı Allahım ne kadar şükretsem az
maşallah durusko hamilenin hamileye duası kabul olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
kızlar bende dün sabah dr gittim karnım ve belimde ağrılar vardı ntsye bağladlr.en fazla 75 e çıktı 4-5 kez. doğum sancısı 100 oluyomuş.dr alttanda muayene etti açıklma yokmuş.bunlar yalancı sancı dedi :))) yarın son kontrolumz< var. pazar sabahıda doğum inşallah.çok ama çok heyecanlıyımm kızlarrrr
maşallahhhhh..hepimizzz icin hayırlısı olsun inşallahhhh... bizde 37+1 iz an itibariyle.... bakalım bu hafta dr a gittiğimde tarih verecekmi oğluşumuzla kavuşabilmemiz için
kizlar hamile gunlugu diye defterler var iste ne zaman hamile oldugunu ogrendin ne hissettin falan.enguzel ve en ince sorular var.ben ilk kizimdada yapmistim.cok guzel oluyo.yapan varmi ali benim gibi dolduran..
herkese merhaba kızlar geçmişi okumaya hiç fırsatım yok çünkü bebişim yeni uyudu kısaca neler yaşadığımı anlatayım
doğurmayan anneler hiç merak etmeyin işin en kolay kısmı doğurmak, hele sezeryan yapacaklar hiç korkulacak bişey yok
çarşamba günü sabah odaya aldılar damar yolu açtılar ameliyat elbisesi giydirdiler. lavman yapmadılar(çok mutlu oldum)
sonra ameliyathaneye girdik içerde müzik çalıyordu ben biraz üşüdüm. bir hemşire üstüme sıcak örtü koydu. bu arada ben masada oturur vaziyetteyim.hemşire ellerimi tuttu bir de sıcak hava üfleyen bişey verdiler örtü altına üşümem geçti.anestezi uzmanı benimle bir yandan konuşup bir yandan spinal iğnesini yaptı hiç hissetmedim bile.
sonra ayaklarım uyuştu yatırdılar beni.vücuduma soğuk bişeyler sürdüler tabi bunları hissettim.araya perde çekip bir yandan işlemlerini yaptılar bir yandan yaptıklarını anlattılar bir ara midem bulandı söyledim hemen bir ilaç yaptılar geçti.
5 dk. sonra bebişimi çıkardılar hemen ağladı ne hissedeceğimi bilemedim.beni de 20 dk. sonra çıkardılar. odaya geldik.8 saat sonra ayağa kaldırdılar
ayağa kalkmak ilk önce biraz canımı yaktı ama sonra alıştım. hemen akşama gazımı çıkarabildim bol bol yürüdüm. 2 gün hastanede yattık.cuma günü çıktık. artık çok rahat yürüyorum her işimi yapıyorum.
amaaaa bebiişimi emzirmeyi beceremedim. sütüm hemen geldi ama bebişe yetmedi sarılık oldu.cumartesi tekrar hastaneye yattık fototerapiye aldılar 16 saat makinada kaldı bebişim.
bu arada bebişim 2600 doğdu şimdi 2290. çok kilo kaybetti. mama verdik. doktor biraz kendini toparlayana kadar mama ver dedi.kızlar 3 gündür ağlıyorum bebişime bakamıyorum diye.ne yaparsam sütüm artar.deneyimlerinizi yazın ben ara ara okur faydalanırım.bebişimin kilo almaya başlaması için bol bol sütüm olmalı ama yok işte.
bu arada sezeryan olacaklar sorularınız varsa yazın ben cevaplamaya çalışayım fırsat buldukça.
ben yazdım canım ama öyle bi defter almadım..
kendim yazdım..önce hamile günlüğü gibiydi, sonra kızımın bakışı şeklinse yazdım.. onun gözünden olanları hissetiklerimi yazdım..
şimdi de ona günlük aldım. Çok heyecanlıyım çünkü kızımla doldurcaz inşallah...
ama kesinlikle öneririm, çok keyifli bi süreç, sonradan okuması daha güzel olur eminim..
aynen öyle cnm hiç erken gelecekmiş gibi hissetmiyorum ondan rahat davranıyorumohh negüzel bekleriz cnm resimlerini zevkle
ben daha yatagını hazırlamadım tozlanmasın dıye haftaya falan hazırlarım inş..senin durumun farklı tabı hazırlıklı olman lazım heran hadi hayırlı haberler al inş
yarına da ıkı sezeryan var bıldıgım nanan ve zeynepk..
aynen öyle cnm bunların yeride apayrı güzel o hareketlerini hissetmek onunla görmeden konuşmak ayrı bır heyecan ya
senin cok yakın artık hayırlısıyla inş kavuşursun bebişine
hadi gözün aydın cnm seninde günün belli olmuş maşallahrabbim saglıkla kavuştursun kuzucuguna
size de maşallah cnm
ben ilk kızımda öyle şeyleri bilmiyordum bundan 13bucuk sene önce :26: oglumda da kızımda yapamadıgım için yapmak istemedim ayrımcılık olmasın dıye ehh tabi mecburen şimdi bunda da yapmadım
ama cok hoş bir hatıra yapmış olmayı isterdimm
çok güzel bişey dedinzaten kaç defa hamilelik yaşayacağım ki anın tadını çıkarmalı bebeğimin hareketlerini hissetmek tarifsiz bir duygu
maşallah cnm.çizelgemde 8 days to goçok şükür bugünlere sağlıklı gelebildik suyum geldi suyum azaldı doğuma çağrıldım bekledim ne kadar stres sıkıntı Allahım ne kadar şükretsem az
maşallah durusko hamilenin hamileye duası kabul olur inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
aynen öyle cnm bunların yeride apayrı güzel o hareketlerini hissetmek onunla görmeden konuşmak ayrı bır heyecan ya
senin cok yakın artık hayırlısıyla inş kavuşursun bebişine
hadi gözün aydın cnm seninde günün belli olmuş maşallahrabbim saglıkla kavuştursun kuzucuguna
size de maşallah cnm
ben ilk kızımda öyle şeyleri bilmiyordum bundan 13bucuk sene önce :26: oglumda da kızımda yapamadıgım için yapmak istemedim ayrımcılık olmasın dıye ehh tabi mecburen şimdi bunda da yapmadım
ama cok hoş bir hatıra yapmış olmayı isterdimm
vallahi cnm genelleme yapmak aslında ne kadar doğru bilemem ama oğlak erkeğiyle hiçbir zaman yıldızım barışmamıştır. bu arada ben balık burcuyum.1 tane oğlak arkadaşım oldu o da bencildi.oğlak burcu olan ya da yakını oğlak olan ne olur kızmayın. ben tek bi oğlaktan bahsediyorum. belki de istisnadır. ama yay erkeğine gelirsek; benim eşim, çok yakın 2 arkadaşım yay. kendilerine güvenen, zeki ve eğlenceli tipler:)) ben kızımın yay olacağını hesapladığımda çok sevinmiştim. ama hiç yay burcu bi kız arkadaşım olmadı. onlar nasıl oluyor acaba??? ama bir de şöyle birşey var cnm... bence bu burçlar da hikaye. baksana isteğe bağlı burç ayarlayabiliyorsun. olayın bütün büyüsü kayboluyor.[/B]
[/I][/B]
amacım ilk 10' a girmekti ama bu gidişle ilk 30' a da giremicem ben yaaaaaa :2::2:
hayırlısıyla doğurayım artık(
ben ilk kizimdada aldim yazdim bundada oyle.cok guzel resim falanda yapistiriyorsun herseyin ilkini soruyo super bir hatira.bencede cok keyifli ve bir o kadarda ozel bir surec :) buyuyunca iki kizimida alirim karsima ben okurum onlar yorum yapar :)
allah seni hic dogurcak gibi durmuyorsun.ay bu kadar erken doguranin arasinda birde bakiyormussun sen ocak annesi oluyormussunamann saglikla gelsinde gec gelsin onemli degil dimi canim..
bencede senin icin erken tozlanir ama ben dedigin gibi her an tetikteyim :) ne olur ne olmaz.bakalim carsamba sabah 9.20 de kontrolum gelince hemen yazarim.tabi geri gelebilirsem.kizlar takiliyo gidipte kalmiyasin sakin diye :) belli olmaz benim isim.neyse telefon numaran var bende haber ederim bir aksilik olursa..
yarin iki tane sezeryan var demek.sali gunu de bir tane.carsamba 3 tane.hey masallah aralik gelmeden 27 kisi dogum yapmis olucak.tabi bunlar planli olanlar birde suprizler cikarsa 30 u bulur :))
13 bucukmusenin yas kac bebem ya ucuncu cocuk olucak biliyorum ama yasin cok gec degil heralde.kac yasinda ilk anne oldun...
mrb kızlar geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi şükür .bu arada bende hastane çantamı hazırladım biraz önce kapattım emzik ve biberonları kaynar suya koyup 5 dk kaynattım bi problem olmadı aklınızda bulunsun diye yazayım dedim hemde cam değiller emzik zincirini bile kaynattım yani o dereceartık benmde çantam hazır
destina'cım sende çantanı hazırlamışsın bence çokta iyi yapmışsın sen 42 yi göremezsin bak sonra aysun söylemişti dersin senin prenses seni bekletmeyecek bence içime öyle doğuyor
yatak konusu geçmiş kızlar ben yatağını kuralı 1 ay oldu tozlanmasın diye temiz bi çarşaf örttüm üzerine arada açıp bakıyorum uyku setini kokluyorum tekrar kapatıyorum tozlanmıyo kirlenmiyo size tavsiyem sizde kurun hazırda dursun bakarsınız seversiniz yatağını toz filanda olmaz büyük bi çarşafla örtün güzelce
kızlar bel ağrılarım tutunca sinirlerim tavan yapıyo aniden sinir basıyo ya okadar sıkıldımki artık bebeğimi kucağıma almayı istiyorum ama nezaman gelecek bilmiyorum((
yay kadını harikadır canım merak etme kendimden biliyorum
amacım ilk 10' a girmekti ama bu gidişle ilk 30' a da giremicem ben yaaaaaa :2::2:
hayırlısıyla doğurayım artık(
valla ben heyecanlanıyorum senin durumunakendim için hiç doguracakmışım gibi hissetmıyorum da ama senın için heran acaba mı dıye heyecan yapar oldum ocak ayına kalma şansım yokta bakalım merak ediyorum bende kendimi ne zaman dogururum diye doktorum bıle bır ay sonraya çagırdı düşün yani o bile ümitli deil heralde doguracağımdan
cnm tam 33 yaşındayım ilk kızıma hamıleyken 19bucuk yaşındaydım evlenır evlenmez hamıle kaldım 9.ayında kızım kucagımdaydı beraber buyuduk sayılır26 da oglumu aldım 33 de de inş bu kızcıgımı alacagım
hadi inş aysuncum içine dogdugu gibi olsungını bu hafta belkı hazırlarım üzerinide örterim dediğin gibi
kızlar ya biraz relax olun ne bu aceleniz dogduktan sonra zaten bır daha hep birlikte olacaksınız inş..şu son demlerinizin keyfine varın biraz zaman tanıyın bebişe de.. o zaten hazır olunca geliyorum diyecektir gelmediğine göre daha miyadını doldurmamış demektir
benim diğer bebişlerim hep gec oldu ama dogduklarında cok şükür hiç problem yaşamadım sarılık falan hiç olmadılar..emme problemi falanda yaşamadım.. erken dogduklarında sarılıga yakalanma durumları daha cok oluyor hepsinde olmasada..
ılk aylarda herkes ben önce dogurmayayım diyordu şimdide dogurmak için can atıyorsunuzalemsiniz valla
herkese merhaba kızlar geçmişi okumaya hiç fırsatım yok çünkü bebişim yeni uyudu kısaca neler yaşadığımı anlatayım
doğurmayan anneler hiç merak etmeyin işin en kolay kısmı doğurmak, hele sezeryan yapacaklar hiç korkulacak bişey yok
çarşamba günü sabah odaya aldılar damar yolu açtılar ameliyat elbisesi giydirdiler. lavman yapmadılar(çok mutlu oldum)
sonra ameliyathaneye girdik içerde müzik çalıyordu ben biraz üşüdüm. bir hemşire üstüme sıcak örtü koydu. bu arada ben masada oturur vaziyetteyim.hemşire ellerimi tuttu bir de sıcak hava üfleyen bişey verdiler örtü altına üşümem geçti.anestezi uzmanı benimle bir yandan konuşup bir yandan spinal iğnesini yaptı hiç hissetmedim bile.
sonra ayaklarım uyuştu yatırdılar beni.vücuduma soğuk bişeyler sürdüler tabi bunları hissettim.araya perde çekip bir yandan işlemlerini yaptılar bir yandan yaptıklarını anlattılar bir ara midem bulandı söyledim hemen bir ilaç yaptılar geçti.
5 dk. sonra bebişimi çıkardılar hemen ağladı ne hissedeceğimi bilemedim.beni de 20 dk. sonra çıkardılar. odaya geldik.8 saat sonra ayağa kaldırdılar
ayağa kalkmak ilk önce biraz canımı yaktı ama sonra alıştım. hemen akşama gazımı çıkarabildim bol bol yürüdüm. 2 gün hastanede yattık.cuma günü çıktık. artık çok rahat yürüyorum her işimi yapıyorum.
amaaaa bebiişimi emzirmeyi beceremedim. sütüm hemen geldi ama bebişe yetmedi sarılık oldu.cumartesi tekrar hastaneye yattık fototerapiye aldılar 16 saat makinada kaldı bebişim.
bu arada bebişim 2600 doğdu şimdi 2290. çok kilo kaybetti. mama verdik. doktor biraz kendini toparlayana kadar mama ver dedi.kızlar 3 gündür ağlıyorum bebişime bakamıyorum diye.ne yaparsam sütüm artar.deneyimlerinizi yazın ben ara ara okur faydalanırım.bebişimin kilo almaya başlaması için bol bol sütüm olmalı ama yok işte.
bu arada sezeryan olacaklar sorularınız varsa yazın ben cevaplamaya çalışayım fırsat buldukça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?