2011 Aralık Anneleri

aynen öyle cnm hiç erken gelecekmiş gibi hissetmiyorum ondan rahat davranıyorum ohh negüzel bekleriz cnm resimlerini zevkle
ben daha yatagını hazırlamadım tozlanmasın dıye haftaya falan hazırlarım inş..senin durumun farklı tabı hazırlıklı olman lazım heran hadi hayırlı haberler al inş

yarına da ıkı sezeryan var bıldıgım nanan ve zeynepk..

kizlar hamile gunlugu diye defterler var iste ne zaman hamile oldugunu ogrendin ne hissettin falan.enguzel ve en ince sorular var.ben ilk kizimdada yapmistim.cok guzel oluyo.yapan varmi ali benim gibi dolduran..

ben yazdım canım ama öyle bi defter almadım..
kendim yazdım.. önce hamile günlüğü gibiydi, sonra kızımın bakışı şeklinse yazdım.. onun gözünden olanları hissetiklerimi yazdım..
şimdi de ona günlük aldım. Çok heyecanlıyım çünkü kızımla doldurcaz inşallah...
ama kesinlikle öneririm, çok keyifli bi süreç, sonradan okuması daha güzel olur eminim..

aynen öyle cnm bunların yeride apayrı güzel o hareketlerini hissetmek onunla görmeden konuşmak ayrı bır heyecan ya

senin cok yakın artık hayırlısıyla inş kavuşursun bebişine

hadi gözün aydın cnm seninde günün belli olmuş maşallah rabbim saglıkla kavuştursun kuzucuguna

maşallahhhhh..hepimizzz icin hayırlısı olsun inşallahhhh... bizde 37+1 iz an itibariyle.... bakalım bu hafta dr a gittiğimde tarih verecekmi oğluşumuzla kavuşabilmemiz için

size de maşallah cnm

kizlar hamile gunlugu diye defterler var iste ne zaman hamile oldugunu ogrendin ne hissettin falan.enguzel ve en ince sorular var.ben ilk kizimdada yapmistim.cok guzel oluyo.yapan varmi ali benim gibi dolduran..

ben ilk kızımda öyle şeyleri bilmiyordum bundan 13bucuk sene önce :26: oglumda da kızımda yapamadıgım için yapmak istemedim ayrımcılık olmasın dıye ehh tabi mecburen şimdi bunda da yapmadım
ama cok hoş bir hatıra yapmış olmayı isterdimm

canim sut icin en cok iyi yapilmasi gereken sey bolbol yatip uyuma ve bolbol su.doktorum bana bunlari tavsiye etmisti.insallah en kisa zamanda sutun bollasirda bebisin doya doya icer.tekrar tebrikler canim..

ben ilk kizimdada aldim yazdim bundada oyle.cok guzel resim falanda yapistiriyorsun herseyin ilkini soruyo super bir hatira.bencede cok keyifli ve bir o kadarda ozel bir surec :) buyuyunca iki kizimida alirim karsima ben okurum onlar yorum yapar :)

allah seni hic dogurcak gibi durmuyorsun.ay bu kadar erken doguranin arasinda birde bakiyormussun sen ocak annesi oluyormussun amann saglikla gelsinde gec gelsin onemli degil dimi canim..

bencede senin icin erken tozlanir ama ben dedigin gibi her an tetikteyim :) ne olur ne olmaz.bakalim carsamba sabah 9.20 de kontrolum gelince hemen yazarim.tabi geri gelebilirsem.kizlar takiliyo gidipte kalmiyasin sakin diye :) belli olmaz benim isim.neyse telefon numaran var bende haber ederim bir aksilik olursa..

yarin iki tane sezeryan var demek.sali gunu de bir tane.carsamba 3 tane.hey masallah aralik gelmeden 27 kisi dogum yapmis olucak.tabi bunlar planli olanlar birde suprizler cikarsa 30 u bulur :))

13 bucukmu senin yas kac bebem ya ucuncu cocuk olucak biliyorum ama yasin cok gec degil heralde.kac yasinda ilk anne oldun...

hepimizi maşallahhhhh inşallahhhh canım dularımız kabul olsun...yavrularımız sağlıklı bi şekilde doğsun ,kucağımıza alıp koklayalımmmm

mrb kızlar geçmişi okuduğum kadarıyla herkes iyi şükür .bu arada bende hastane çantamı hazırladım biraz önce kapattım emzik ve biberonları kaynar suya koyup 5 dk kaynattım bi problem olmadı aklınızda bulunsun diye yazayım dedim hemde cam değiller emzik zincirini bile kaynattım yani o derece artık benmde çantam hazır
destina'cım sende çantanı hazırlamışsın bence çokta iyi yapmışsın sen 42 yi göremezsin bak sonra aysun söylemişti dersin senin prenses seni bekletmeyecek bence içime öyle doğuyor
yatak konusu geçmiş kızlar ben yatağını kuralı 1 ay oldu tozlanmasın diye temiz bi çarşaf örttüm üzerine arada açıp bakıyorum uyku setini kokluyorum tekrar kapatıyorum tozlanmıyo kirlenmiyo size tavsiyem sizde kurun hazırda dursun bakarsınız seversiniz yatağını toz filanda olmaz büyük bi çarşafla örtün güzelce

Hepimizeee maşallahhh

kızlar bugün doğurucam sandım ödüm koptu belimin ağrısından duramadım uzaniyorum olmuyo kalkıyorum olmuyo sonra karnımda kasılmalar vardı sertleşti nasıl bu korku bana yeter sonra zar zor 1 saat uyudum da kendime gelmişim birde psikolojikmi neydi yarım saatte bir tuttu kasılmalar bel ağrılarım

kızlar bel ağrılarım tutunca sinirlerim tavan yapıyo aniden sinir basıyo ya okadar sıkıldımki artık bebeğimi kucağıma almayı istiyorum ama nezaman gelecek bilmiyorum ((

yay kadını harikadır canım merak etme kendimden biliyorum

amacım ilk 10' a girmekti ama bu gidişle ilk 30' a da giremicem ben yaaaaaa :2::2:
hayırlısıyla doğurayım artık (

Son düzenleme:

valla ben heyecanlanıyorum senin durumuna kendim için hiç doguracakmışım gibi hissetmıyorum da ama senın için heran acaba mı dıye heyecan yapar oldum ocak ayına kalma şansım yokta bakalım merak ediyorum bende kendimi ne zaman dogururum diye doktorum bıle bır ay sonraya çagırdı düşün yani o bile ümitli deil heralde doguracağımdan

13 bucukmu senin yas kac bebem ya ucuncu cocuk olucak biliyorum ama yasin cok gec degil heralde.kac yasinda ilk anne oldun...

cnm tam 33 yaşındayım ilk kızıma hamıleyken 19bucuk yaşındaydım evlenır evlenmez hamıle kaldım 9.ayında kızım kucagımdaydı beraber buyuduk sayılır 26 da oglumu aldım 33 de de inş bu kızcıgımı alacagım

hadi inş aysuncum içine dogdugu gibi olsun yatagını bu hafta belkı hazırlarım üzerinide örterim dediğin gibi

kızlar bel ağrılarım tutunca sinirlerim tavan yapıyo aniden sinir basıyo ya okadar sıkıldımki artık bebeğimi kucağıma almayı istiyorum ama nezaman gelecek bilmiyorum ((

yay kadını harikadır canım merak etme kendimden biliyorum

amacım ilk 10' a girmekti ama bu gidişle ilk 30' a da giremicem ben yaaaaaa :2::2:
hayırlısıyla doğurayım artık (

kızlar ya biraz relax olun ne bu aceleniz dogduktan sonra zaten bır daha hep birlikte olacaksınız inş..şu son demlerinizin keyfine varın biraz zaman tanıyın bebişe de.. o zaten hazır olunca geliyorum diyecektir gelmediğine göre daha miyadını doldurmamış demektir
benim diğer bebişlerim hep gec oldu ama dogduklarında cok şükür hiç problem yaşamadım sarılık falan hiç olmadılar..emme problemi falanda yaşamadım.. erken dogduklarında sarılıga yakalanma durumları daha cok oluyor hepsinde olmasada..

ılk aylarda herkes ben önce dogurmayayım diyordu şimdide dogurmak için can atıyorsunuz alemsiniz valla

[/QUOTE]=Annis;
yarin iki tane sezeryan var demek.sali gunu de bir tane.carsamba 3 tane.hey masallah aralik gelmeden 27 kisi dogum yapmis olucak.tabi bunlar planli olanlar birde suprizler cikarsa 30 u bulur :)) [/QUOTE]

cnm salı günüde ıkı sezeryan var 5848BL demette sezeryana girecek inş..yarına da ıkı sezeryan carsambayada 3 sezeryan varsa 7 bebek daha gelıyor demkkı esas çarşambadan sonra gelen bebeklerin anneleri aralık annesi olacak şimdikiler hep bizi kandırdılar aralık görünüp kasımlı oldular

canım ben 10 yıldan fazladır çalışıyodum. 1 nisanda işten çıktım 15 gün dinlenip başka işe başlıcaktım. ama 5 nisanda hamile olduğumu öğrenince işe başlamadım. 7-8 aydır evde oturmak çok sıktı beni. oğluş gelsede sıkıntım gitse artık diyorum

ayyy kızlar iki gün girmedim neler oldu desenize aralık annesi adayı nerdeyse 30 kasım annemiz olacak vay vay vay
yok yok ben kesin ocak annelerine girmeliymişim
sabırsızlanıyorum :18:

beni hiç sormayın valla şekerim yükseliyor şu sıralar insülin dozumu yükselttik, ama ben ekmek falan hepsini bırakma kararı aldım bugün açım bildiğiniz, yarın doktor randevum var bakalım gelişmiş mi paşa bey... geçen hafta ben 1 kilo daha vemriş görünüyordum bebek ise sadece 20 gr almıştı 2.300 gr.dı şimdi 37. haftaya girdiğimiz bugünde kilosu kaç çıkacak bilmiyorum gerginim:18:

gözün aydın canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin... sütü arttıran şeyler
* sıcak veya ılık banyo
* bir havluyu ütü ile ıstıp göğüslerinde soğuyana kadar tut sıcak tut göğüslerini
* rezene çayı, humana çayı, malt içeceği vs bol boliç
* bol bol su iç.
* sütünün gelmeyeceğini kafandan sil çünkü beyin hormonlara hükmediyor
* bebeğini 10 dakikada bir emzirmeye çalış. ve bebeğine mamayı mümkün olduğunca biberonla değil de kaşıkla veya enjektörün ucu ile ver. çünkü bebek biberona alışınca anneyi emmek için uğraşmıyormuş.
bebeği ne kadar çok emzirirsen emme refleksi o kadar gelişiyormuş...
tabi bebeğin emmek istemesi çok önemli bazı bebekler emmemek için ağlamaya başlıyor o zaman mecburen mama ile büyüyorlar üzme kendini her anne emzirmeyi çok ister ama çocuk inatla emmem derse (benim yeğenim gibi) malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…