2011 Aralık Anneleri

Enee baksana herkes nerdeyse kosla demis simdi okudum.o zmn dusunme bak kesinlikle

bende artık izne çıkmak istiyorum artık doğum için değilde izin için geri sayar oldum, haftaya pazartesi bitecek inş. son 5 iş günü, sen kaçıncı haftada çıktın canım

Son düzenleme:
Mujj hayırlı olsun ticker .
Çehregül çok şekersin .
Nesli oy kıyamam önce para:)
valla önce parayı konuşalım diyodu boyna

maşallah oğluna canım valla ben bi kere girmiştim nstye 27 haftalıkken. bişey anlamamıştım. bu hafta gircem belki de. yarın kontrolum var. onun için bişey diyemiyorum canım ama arkadaşların dediğine göre normalmiş. doktor da normal dediğine göre takma kafana bence.

Bende iyiyim hamdolsun gün sayıyorum nasipse Cuma doğum var:18:
Hayırlısı olsun bakalım,peki kafa çapı büyük,kilo ve boyda öyle mi,yani haftasına göre önde giden bi bebek mi?

bu cuma mı doğummm süpermiş ozman yaa
boyu ve kilosu haftasıyla uyumlu sadece kafası 3 hafta önde gidiyor işte

kızlar sizin doktorunuz kaçıncı haftada alttan muayene etti, bu cuma günü gdeceğim 36+1 oluyorum sizce bakar mı ya,
cumartesş doktorum çaışmayacakmış mecburen cuma gideceğim ve tek gidiyorum, utanırım yaa

neslihancım sen benden birkaç gün öndesin alttan muayene etti mi doktorun hiç?

bende artık izne çıkmak istiyorum artık doğum için değilde izin için geri sayar oldum, haftaya pazartesi bitecek inş. son 5 iş günü, sen kaçıncı haftada çıktın canım

37 deyim canım, son üç hafta kalana kadar çalışmış oldum
ben de çok zorlandım son günler geçmek bilmedi ama nihayet bitti çok şükür
darısı başına inşallahhh

canım buzların birazda olsa erimesine sevindim. umarım hakkında hayırlısı ne ise onu yaşarsın :)

carsambaya kadar doguramazsan ilk 30'a girmekte hayal olucak bencede :)

anaa seni unutmustum seninde gunun geldi catti nerdeyse dimii.hadi insallah sorunsuz saglikla bebisine kavursun..

ya annis işim çok zor ( ilk 30 imkansız görünüyo (

bu arada deryam la görüştüm biraz önce. henüz doğurmamış. herkese selamı var

37 deyim canım, son üç hafta kalana kadar çalışmış oldum
ben de çok zorlandım son günler geçmek bilmedi ama nihayet bitti çok şükür
darısı başına inşallahhh

saol canım, biranönce geçer inş. sende evin keyfini çıkar iyice dinlen, son zamanlar çok kıymetli bebek gelince pek dinlenemeyeceğiz

deryacım ben senı merak edıyordum geçmişte ınanırmısın esıne cok kızgındım ama bu erkeklerın genel tavırları ama cok uzattı ben sana eger yazsaydım aynı evde bıle durma dıcektım ınan cunku ne baba olmayı nede senın esın olmayı haketmıyor senın hatanda olsa dahı kımse ıcın senı karsısına almamalı bende esımle tartısıyorum aılesı yuzunden ama ben annesıne hıc bısı demedım benı ne kadar kızdırsalarda ya sabır cekıyorum sonra esıme soyluyorum oda anlamıyor cogunlukla benım esımde aramızdakı cızgıyı bılemıyor senınkı gıbı koruması falan benıde cıldırtıyordu helekı sana yaptıklarını dusundukce cok sınırlendık kızımla :)ben sınırlenınce daha cok oynuyor benımkı:) esın dün sana zeytındalı uzatmıs bıraz garıp olmus ama maalesef senınkınınde cozumu boyleymıs:) kayınvalıdene gelırsek esını al karsına duzgunce konus ama kartarlı ol sen kımseye muhtac degılsın bı bebegınde olacak sen guclusun once bunu sakın unutma o sana muhtac dısarda kadın cok evet ama senın gıbısını bulabılırmı bence hayır bunu unutma ama bunları ona soyleme o zaten farkındadırr ama yıgıtlık varya ucunda sana soyleyemıyordur.

al karsına dekı su kapı kapandımı gerısı dısarda kalır onemlı olan bızım ıyı olmamız ben senın aılenı sevmek sende benımkılerı sevmek zorunda degılsın ama saygı duymak zorundasın sende bende ozur dıleyecegız sonucta kucuksunuz ama yaptıkları unutulurmu hayır sen mesafenı koy o kayınvalıden gorsun ne torunu ne oglunu goremesınde aklı basına gelsın mısafır gıbı davran onlara saygını kaybetme bısı derse konusmak ıstemıyorum de esımın annesı oldugun ıcın suan burdasın de bitti.esınede bunu bellı edebılırsın cunku yasananlar cok cırkın gercekten ama kendılerı buraya getırdıler

esınede bebegınız ıcın affettıgını bırdaha yaparsada sızı kaybedecegını hıssettır ve kafana takma hıcbır seyı sız daha onemlısınız esın senı anlamıyor maalesef aksamları sevmekle 2 damla gozyasıyla olmaz bu ısler

unutamazsın yasadıklarını ıcın hep acıyacak ama hatırlamamaya calıs ben mutlu olcagınıza ınanıyorum :))
Baktın olmuyor bu hala aynı seylerı yapıyor senın arkanda kapı gıbı aılen var yalnız degılsın kımse ıcın aılenı kırma yarın obursu gun esın arkasını doner sana ama aılen donmez unutma:)

çok az kalmış,:18::18: sizleri görünce ben heyecanlanıyorum valla

az kaldı canım,ben şuan gün içinde pek düşünmüyor ve birşey hissetmiyorum ama gece yastığa başımı koyduğum an düşüncelere dalıyorum.Bu 2.bebeğim olduğundan az çok yaşanacak şeyleri hayal edip heyecanlanıyorum.
Bazen hayal kurmak,plan yapmak beni korkutur,bişeyi çok istersen olmaz ya,imtahan olursun ya,Her düşüncenin sonunda da Allahım sen en iyisini bilirsin,hakkımda hayırlısını ver diyorum.
Umarım hepimiz en hayırlı vakitte,en hayırlı şekilde alırız kuzularımızı kucağımıza..

kızlar bişey sorucam yaklaşık 1 haftadır sabahları kalktığımda ellerim acayip şişmiş oluyor ve elimi yumruk bile yapamıyorum çok şişiyor bide uyuşuyor sizde de böyle bi problem var mı

ne güzel ya, bakalım bizimkisi nasıl olacak, şimdilik normal gözüktüğü için herşey belirsiz, sağlıklı bir şekilde zamanında doğar inş. tüm bebişler, sen doğumu hangi hastenede yapacaktın canım?

kızlar bişey sorucam yaklaşık 1 haftadır sabahları kalktığımda ellerim acayip şişmiş oluyor ve elimi yumruk bile yapamıyorum çok şişiyor bide uyuşuyor sizde de böyle bi problem var mı

bir tek ben değilmişim.. ben de tuzlu falan yiyince öyle oluyorum sanmıştım... dikkat ediyorum gerçi yediklerime de alakası yok.. son zamanlarda şişlikler normal
aynen sabah uyanınca yumruk yapamıyorum.. sağ elimde uyuşma 2 aydır var doktor normal demişti..
şişliği de söyledim bugün ona da normal dedi.. kendini fazla yormayacaksın dedi.. tuza hamura da çok dikkat et dediii
halbuki ne tuzlu yerim ne hamur işi.. (ara sıra kızartma kaçamağı oluyor)

kızlar iki yıla yakındır evliyim . ama eşimden ayrıydık. bebişim bana uğur getirdi. doğum iznine ayrılmadan şansımı deniyim diye tayin dilekçesi vermiştim. bugün haber çıktı tayinim çıktı. sevinçten eşimle ağladık. bebeğim için gün sayarken bunun üzerine böyle bir haber... tarifi imkansız duygular içindeyim. prensesim bana şans uğur getirdi. kurban olurum ona. artık doğsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sanki bu satırları ben yazdım!!! aynen canım aynen resmen ellerim pofuduk oluyor ve yumruk yapmaya çalışınca acıyor... hatta çoraplarımın lastikleride resmen bacagımda kocaman bir cukura sebep oluyor.. gecen gün eşim 2-3 çorabımın lastiklerini gevsetmiş sağolsun... son haftalarımız; az kald!ı bebişlerimize kavuşana dek şişmeye devam

canım şişkinlik olmasın diye bol bl su iç. 37 haftamı bitiriyorum. daha bi kez vucudumda şişkinlik olmadı. çokta turşu yiyorum. ama bunun yanında günde en az bir iki litre su içiyorum, wcden çıkamıyorum ama spor oluyo işte.

ne kadar güzel bi haber bu... maşallahhhh şans meleğinizzzz size şans getirmiş ne mutlu size. daimi olsun bu şansınız & mutlulugunuz...sağlıkla kucagınıza alın inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…