canım şişkinlik olmasın diye bol bl su iç. 37 haftamı bitiriyorum. daha bi kez vucudumda şişkinlik olmadı. çokta turşu yiyorum. ama bunun yanında günde en az bir iki litre su içiyorum, wcden çıkamıyorum ama spor oluyo işte.
çehregülcüm ben koltuk yada halılarımı kosla halının elde yıkamasıyla siliyrm hep,çok da temiz oluyor,en son hatta azıcık domestos bile kattım içine bnm koltukarda açık renk,mis gbi oldu...yakın zamanda silmedim annemi bekliyor onlar :))
bu arada biz doktor amcamıza gidiyoruuuuzzHalimem ve eşimin kehanetleri tutarsa dönemeyebiliriz daha doğrusu üç kişi dönebiliriz öpüyrm sizleri..gelince yazarım inşallah
kızlar iki yıla yakındır evliyim . ama eşimden ayrıydık. bebişim bana uğur getirdi. doğum iznine ayrılmadan şansımı deniyim diye tayin dilekçesi vermiştim. bugün haber çıktı tayinim çıktı. sevinçten eşimle ağladık. bebeğim için gün sayarken bunun üzerine böyle bir haber... tarifi imkansız duygular içindeyim. prensesim bana şans uğur getirdi. kurban olurum ona. artık doğsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Enee baksana herkes nerdeyse kosla demis simdi okudum.o zmn dusunme bak kesinlikle
süet gibi bi kumaşı var, ben bi internetten araştırayım.
bende cok içiyorum hemde öyle bir iki lt. falan değil. en az 3-4 lt. ama nafile.. üstelik tuz hayatımda hiç olmadı. hamileliğimde de yok yani. hamur işi,kızartma ve turşuysa hiç sevmem... ama evet dediğin gibi wc ye "koltuk koydum orada ikamet ediyorum gibi bi durum söz konusu" diyebilirim
kızlar bişey sorucam yaklaşık 1 haftadır sabahları kalktığımda ellerim acayip şişmiş oluyor ve elimi yumruk bile yapamıyorum çok şişiyor bide uyuşuyor sizde de böyle bi problem var mı
ben epeydir klozeti kullanıyorum.. diğer tuvalette kitlendim bir kaç kez kalkamamıştım da..
biri klozetliye gidince kıskanıyorum resmeniçimden "orası benim" diyorum
kızlar iki yıla yakındır evliyim . ama eşimden ayrıydık. bebişim bana uğur getirdi. doğum iznine ayrılmadan şansımı deniyim diye tayin dilekçesi vermiştim. bugün haber çıktı tayinim çıktı. sevinçten eşimle ağladık. bebeğim için gün sayarken bunun üzerine böyle bir haber... tarifi imkansız duygular içindeyim. prensesim bana şans uğur getirdi. kurban olurum ona. artık doğsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benimkilerde süet gibi ama kahverengi... bende banyo lifleri varya onlarla kosla halı&döşeme şampuanı ve beyaz kalıp sabunla siliyorum...pek bi temiz oluyorlar ve missss gibi kokuyorlar ... şimdiden kolay gelsin
ben epeydir klozeti kullanıyorum.. diğer tuvalette kitlendim bir kaç kez kalkamamıştım da..
biri klozetliye gidince kıskanıyorum resmeniçimden "orası benim" diyorum
aralık 24 le 26 arasın buyuk ıhtımelle doğumum olcak kımler acaba ozamnlarda doğum apaca???
Tamam halıya karar verdim, kosla elde yıkama...ama koltuklar konusunda kararsızım
A çok sevindim çook sizin adınıza, hayırlı olsun :)kızlar iki yıla yakındır evliyim . ama eşimden ayrıydık. bebişim bana uğur getirdi. doğum iznine ayrılmadan şansımı deniyim diye tayin dilekçesi vermiştim. bugün haber çıktı tayinim çıktı. sevinçten eşimle ağladık. bebeğim için gün sayarken bunun üzerine böyle bir haber... tarifi imkansız duygular içindeyim. prensesim bana şans uğur getirdi. kurban olurum ona. artık doğsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Valla koltuga demeyim birsey,kosla uymaz mu ona da?
sağol canım...naylonumsu olan banyo lifleri mi?...bir de nasıl kurutuyorsun canım, yerinde mi, yoksa minderleri dışarı çıkararak mı?
ne güzel ya, bakalım bizimkisi nasıl olacak, şimdilik normal gözüktüğü için herşey belirsiz, sağlıklı bir şekilde zamanında doğar inş. tüm bebişler, sen doğumu hangi hastenede yapacaktın canım?
hani şu örülmüş yıldız yıldız olanlarla cok ıslak olmaksızın siliyorum.. nemli oluyorlar yani.. benimki köşe koltuk takımı.. oturma minderi yok arkaya yaslandıgımız minderleri makineye atıyorum
cnm aslında bnm yaslanma minderlerinin de oturma minderlerinin de kılıfı çıkıyo ama makinede bozulur diye korkuyorum, senin ki hiç bozulmadı mı?
bir tek ben değilmişim.. ben de tuzlu falan yiyince öyle oluyorum sanmıştım... dikkat ediyorum gerçi yediklerime de alakası yok.. son zamanlarda şişlikler normal
aynen sabah uyanınca yumruk yapamıyorum.. sağ elimde uyuşma 2 aydır var doktor normal demişti..
şişliği de söyledim bugün ona da normal dedi.. kendini fazla yormayacaksın dedi.. tuza hamura da çok dikkat et dediii
halbuki ne tuzlu yerim ne hamur işi.. (ara sıra kızartma kaçamağı oluyor)
sanki bu satırları ben yazdım!!! aynen canım aynen resmen ellerim pofuduk oluyor ve yumruk yapmaya çalışınca acıyor... hatta çoraplarımın lastikleride resmen bacagımda kocaman bir cukura sebep oluyor.. gecen gün eşim 2-3 çorabımın lastiklerini gevsetmiş sağolsun... son haftalarımız; az kald!ı bebişlerimize kavuşana dek şişmeye devam
canım şişkinlik olmasın diye bol bl su iç. 37 haftamı bitiriyorum. daha bi kez vucudumda şişkinlik olmadı. çokta turşu yiyorum. ama bunun yanında günde en az bir iki litre su içiyorum, wcden çıkamıyorum ama spor oluyo işte.
Halı yıkama makinem yok kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?