2011 Aralık Anneleri

kızlar bende hala normal tuvaleti kullanıyorum hemde hiçç zorlanmadan pırt diye oturup kalkıyorum walla sıkıntı yok

kızlar biz geldiiik...
Enes Tahamız ile buluşma tarihimiz kesinleşti sayılır,yani bi sürpriz yapmazsa oğluşum cuma günü kollarımda olacak inşallah..02.12.2011 :)) sabah 7de gelin dedi,lavman ve sonda yokmuş

Son düzenleme:
Nusyacım sana bişi sorcam ben yaaa,

Geçen gün özel bölge temizliğinden bahsetmiştin, eşimden çekindim falan demiştin yaa, ne yaptın hallettin mi, bu aralar ağda yapmayı düşünüyorum ama aynayla işin içinden çıkabilir miyim bilmiyorum açıkcası :26:

Maşallah ama 2012 olursa daha 1 senen var demektir
Canım benimde aynı gün olucak inşallah.Bizimde saat 7:30 da hastanede olmamızı istedi doktor.Ayy perşembe akşamı senle konuşmak isterim doğrusu.Heyecanımızı paylaşırızzz.

cnmmm biraz tatsiz olaylar yasansada sonunda iyi bir adim atmaniza cok sevindiiim inss herseey gonlunuzce oluurr

ins sagsaglm alirsin kucagina cnmm SIMDIDEEN TEBRIKLER

gör bndeki heycanı işteee 2011bile yazamamışım :)) sennle aynıyız,,ayy konuşalım hakkaten yaa..ben şimdiden coştum..heycanım tavan :))
Gözün aydın cnm...darısı başımıza...
aminn

ins sagsaglm alirsin kucagina cnmm SIMDIDEEN TEBRIKLER
inşallah cnm:))

kızlar bişey sorucam yaklaşık 1 haftadır sabahları kalktığımda ellerim acayip şişmiş oluyor ve elimi yumruk bile yapamıyorum çok şişiyor bide uyuşuyor sizde de böyle bi problem var mı

benim de uyuşmuş olarak uyanıyorum canım.. ama bu aylarda çok normalmiş, şişlikte, ayakta kaldığımda yada ayaklarımı aşağı sallandırarak çok uzun süre oturduğumda, yani iş yerinde bilgisayar başındayken oluyor.. bol su işe yarıyor şişlik için.. son zzamanlarımızda dikkat edip sabredeceğiz biraz artık.. ama normal merak etme canım..
lorin76leyla ; hayırlı olsun canım ya, öyle sevindim ki adınıza..
dderya ; kıyamam ben size yaaa.. siz birbirinizi çok seviyosunuz aslında.. eşin farkına varmış cahillik ettiğinin.. yapmaması gerekiyordu ama yaptı, sana unutamasanda üzerini örtmek düşer.. bundan sonra umarım hakkınızda hayırlı olan sizin olsun.. bebeğinizle çok mutlu olursunuz inşallah canım.. bundan sonra dilerim bebeğinize ve onun doğumuna odaklanırsınız, sadece birlikte mutlu olursunuz..
çehregül ; canım koltukların aynen halamınkilerden tarif ettiğin gibi.. geçen gün gittiğimizde gözüme daha bir beyaz göründü, yeni silmiş... sordum, mikrofiberli bezleri kullandım dedi, koltuk hali için olandan dedi.. süpermiş, hiç bi deterjan kullanmadan bezi sürtsen bile temizlendiğini görebilirsin dedi.. marketlerde varmış.. gerçekten çok güzel olmuş, ama azıcık suyuna domestos ve fairy eklediğini söyledi.. domestos mikropları kıması içinmiş, dfairyde yağ vb lekeleri çıkarmak içinmiş.. ama asıl oda kosla döşeme ve hali önerdi.. kolay gelsin canım..

hadı gozun aydın canımmm darısı başımıza artık.....sende gıt bakalım buralar bıze kalsın ilk aralaık annesı sen olcan galıba

çok teşekkür ederim cnm.. o bezlerden bende de var, kosla alıp o bezlerle sileyim ben, daha doğrusu eşim

cnm çok sevindim eşinle aranızın düzelmesine, eşinin sinirli iken ağzından çıkan sözleri ciddiye alma bence cnm, insan sinirli iken abes şeyler söyleyebiliyor bzn...

eşinin senin karnındaki kızını özleyip sevmesi de çok hoşşş bence...

inşallah mutluluğunuz daim olur, birbirinize duyduğunuz sevgi ve bağlılık artar.

çok teşekkür ederim cnm.. o bezlerden bende de var, kosla alıp o bezlerle sileyim ben, daha doğrusu eşim

o halde kolay gelsin size geçen gün benim eşimde camları sildi tabii benim talimatlarımla normalde sinir olur ama alttan alıyor son nazlarımızı çeksinler bakalım... şaka bi yana allah razı olsun eşlerimizden

bnm ki de çok hamarattır, eline iş çok yakışır ama yapmazdı normalde...eeee idare edecek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…