kızlar bende hala normal tuvaleti kullanıyorum hemde hiçç zorlanmadanpırt diye oturup kalkıyorum walla sıkıntı yok
yok canım hiccc bozulmadıı.. kullanma talimatında yazar aslında.. ben yataştan almıştım , kullanma talimatı var ama seninkiler mobilyacıdansa en güzeli ya bi uğra sor ya da varsa telefon aç için rahat etsin bence
kızlar biz geldiiik...
Enes Tahamız ile buluşma tarihimiz kesinleşti sayılır,yani bi sürpriz yapmazsa oğluşum cuma günü kollarımda olacak inşallah..02.12.20012 :)) sabah 7de gelin dedi,lavman ve sonda yokmuş
kızlar biz geldiiik...
Enes Tahamız ile buluşma tarihimiz kesinleşti sayılır,yani bi sürpriz yapmazsa oğluşum cuma günü kollarımda olacak inşallah..02.12.20012 :)) sabah 7de gelin dedi,lavman ve sonda yokmuş
kızlar merhaba,
dün doğumgünümdü ama ne doğumgünü!!!! hayatımın hiç unutamayacağım tek doğumgünü oldu herhalde... iyi bişeyler yaşadım sanmayın :) yaklaşık 20 gündür süren olaylar dün patlak verdi sonunda!! bilenler olayı biliyor zaten! dualarınızı eksik etmediniz sağolun. ama keşke dün yaşananlar yaşanmasaydı! eşim güya bana doğumgünü kutlaması ayarlamış akşama, pasta falan sipariş vermiş bebekli... benim konuşmuyorken, yüzüme bakmıyorken ne anlamı var di mi bunların??? sabah kalkında annemleri kahvaltıya getireyim mi dedi. ben de şaşkın şaşkın yüzüne baktım, ne yani neyi düzelttin de annenleri kahvaltıya getiriyorsun??? 1 haftadır yanımda kalan annemin bile suratına bakmıyorsun ki!! annem de sabır sabır deyip sesini çıkarmıyordu. neyse sonra tartışmaya başladık. ben ne yaptım??? bundan sonra eskisi gibi güleryüzlü olmucam! oldum da ne oldu?? vs. vs. bi sürü saçma cümle... sonra da çıktı gitti. ben tabi sinirden ağla ağla.... annemle kahvaltı yaparken hiçbişey olmamış gibi geri geldi. kendi kendine şarkı söylüyor hasta gibi!!! neyse dedim duymazdan geldim. annemle yürüyüşe çıktı biraz yarım saatliğine. geri döndüğümüzde, hadi seni dışarı çıkarayım dedi. ben de yok istemem falan dedim. sen gergin misin???? diye sorduktan sonra kıyamet koptu zaten. soruya bakar mısın?? gerginim tabi!!! gerginliğimi giderecek ne oldu ki????? bu sefer yine diklenmeye, kabadayı kabadayı konuşmaya başladı! yok efendim artık boşanmazmış da, kızı varmış çünkü... ama hayata böyle devam edecekmiş. dedim önce biz mutlu olacaz ki onu sağlıklı bi şekilde büyütelim ve mutlu edelim. böyle bi ortamda ben çocuk büyütmem dedim. bakti ki ben bazı konularda ciddiyim. bu şekilde hayatıma devam ederim ama boşanmam, sen de boşanamazsın diye bağırmaya başladı. gerçi o hep bağırdı ben sakin olmaya çalıştım ya neyse... sonra annem yan odada oturuyordu, bizi rahatsız etmemek için. ama bakti ki dangalak, salak, gerizekalı vs. kelimelerini arka arkaya sıralıyor dayanamadı çıktı odadan. şu haldeki kızın üstüne çok gitmiyor musun dedi ve işte bizimki bütün rezillliklerini sergilemeye başladı. sen sus, herşey senin yüzünden oluyor zaten, sen karışmazsın gibi çok ağır ve saygısız cümleleri arka arkaya sıraladı. e tabi annem de susmadı!! hiç hoş değildi kısacasa. bi tarafta annem sinir krizi geçirecek sanki. diğer tarafta kocam, onu sinir ettikçe keyif alıyor!!! birbirlerine demediklerini bırakmadılar. sonra bizimki çekti gitti zaten!!! bugün doğurma alkollü olcam diyor bi de!! saatler geçti.... ve aradı yine. birazdan gelicem aşağı in, başbaşa konuşalım diyor. peki dedim!!! baktım morali bozuk, ağlamaklı, hadi dedim anladı hatasını. ama nerdeeee.... 5-10 dk. geçmedi, bizimkiler sana ne yaptı örnek ver dedi. ben de o an aklıma gelen bi salaklıklarını söyledim. vay efendim nasıl böyle bişey dermişim. git yarın boşanma dilekçesini ver, kızım doğmadan çek git burdan! peki dedim olur!!! bunun için benden boşanacaksan boşan dedim! annesigile durumu haber vermeye gitcekti, ben de geliyorum dedim. bakalım nasıl bir tavırları var, yapıcı olacaklar mı??? nerdee!!! annesi bi surat zaten, babasıysa uyuyor hiç birşey umrunda değilmiş gibi. annesi bi çirkefleşti bi laflar söylüyor bana!!! al dedim, annen mi bizim aramızın iyi olmasını isteyen??? annesi içindeki zehri boşalttı ben de onun seviyesine inmeden söylemem gerekenleri söyleyip cevaplarımı verdim! anlayana tabi!!!!! sonra da çıkarken buraya kavga etmeye gelmedim, senden yapıcı olursun diye umut etmiştim ama boşuna etmişim dedim! sonra beni ev bıraktı eşim. ben yine üzüntüden değil de, onların karşında dik durayım diye ağlayamadığım için, ev gelir gelmez ağlama krizine girdim sinirden! sonra eşimin çok yakın arkadaşı aradı. meğerse bütün gün onunle dertleşmiş ve benim yanıma o göndermiş gayet umutlu bi şekilde. yine noldu diye bana soruyor. anlattım olanları. bu sefer de o aldı beni evden, eşimi de aldı. akıl veriyor bize yapmayın etmeyin. sizin aileler dışında başka derdiniz yok, birbirinizi çok seviyosunuz daha ne olsun gibi... ben de dedim, evet yok başka derdimiz. eşimin tek derdi benim ailesine çok sıcak ve yakın olmamam!!! tek sorunumuz bu gerçekten!!! başka hiçbir sorunumuz yok!!! ama bu yüzden yaşananlar çok saygısızca ve kırıcı oluyor işte. 20 gündür cehennem azabı çekiyorum ben karnım burnumda! neyse sağolsun arkadaşı... eve geldik... annem yatmıştı zaten. sonra bizimki karnımı okşamaya öpmeye kızıyla konuşmaya başladı. bi taraftan da ağlıyor. 20 gündür dokunamadığı için çok acı çekiyormuş, içi yanıyormuş.... herşeyin üstüne bi sünger çekellim, büyükler de çeksinler dedi. ben de olur dedim. ama tabi bi taraftan da daha saatler önce bana söylediği hakaretler var. ama ne yapalım, kızımız için unutucam. sonra da bütün gece sarılarak uyudu bana. ama ben??? belki 1 belki 2saat uyuyabildim, o da sabaha karşı. çok kinlendim annesine çünkü. gerçek yüzünü gördük işte. ne fesat bi kadın ortaya çıktı! benim de neden uzak durduğumu bi nebze anlamıştır inşallah eşim!! sonuç: çoook kötü şeyler yaşandı ama kızım için unutmam şart!!!! (çok uzun yazmışım yaaa...)
39 haftalığız ve bugün kontrolümüz var... bakalım kızımız daha ne kadar bekleme niyetinde?
kızlar biz geldiiik...
gör bndeki heycanı işteeeMaşallah ama 2012 olursa daha 1 senen var demektir
Canım benimde aynı gün olucak inşallah.Bizimde saat 7:30 da hastanede olmamızı istedi doktor.Ayy perşembe akşamı senle konuşmak isterim doğrusu.Heyecanımızı paylaşırızzz.
aminnGözün aydın cnm...darısı başımıza...
inşallah cnm:))ins sagsaglm alirsin kucagina cnmm SIMDIDEEN TEBRIKLER
Maşallah ama 2012 olursa daha 1 senen var demektir
Canım benimde aynı gün olucak inşallah.Bizimde saat 7:30 da hastanede olmamızı istedi doktor.Ayy perşembe akşamı senle konuşmak isterim doğrusu.Heyecanımızı paylaşırızzz.
kızlar bişey sorucam yaklaşık 1 haftadır sabahları kalktığımda ellerim acayip şişmiş oluyor ve elimi yumruk bile yapamıyorum çok şişiyor bide uyuşuyor sizde de böyle bi problem var mı
kızlar biz geldiiik...
Enes Tahamız ile buluşma tarihimiz kesinleşti sayılır,yani bi sürpriz yapmazsa oğluşum cuma günü kollarımda olacak inşallah..02.12.2011 :)) sabah 7de gelin dedi,lavman ve sonda yokmuş
hadı gozun aydın canımmm darısı başımıza artık.....sende gıt bakalım buralar bıze kalsınilk aralaık annesı sen olcan galıba
benim de uyuşmuş olarak uyanıyorum canım.. ama bu aylarda çok normalmiş, şişlikte, ayakta kaldığımda yada ayaklarımı aşağı sallandırarak çok uzun süre oturduğumda, yani iş yerinde bilgisayar başındayken oluyor.. bol su işe yarıyor şişlik için.. son zzamanlarımızda dikkat edip sabredeceğiz biraz artık.. ama normal merak etme canım..
lorin76leyla ; hayırlı olsun canım ya, öyle sevindim ki adınıza..
dderya ; kıyamam ben size yaaa.. siz birbirinizi çok seviyosunuz aslında.. eşin farkına varmış cahillik ettiğinin.. yapmaması gerekiyordu ama yaptı, sana unutamasanda üzerini örtmek düşer.. bundan sonra umarım hakkınızda hayırlı olan sizin olsun.. bebeğinizle çok mutlu olursunuz inşallah canım.. bundan sonra dilerim bebeğinize ve onun doğumuna odaklanırsınız, sadece birlikte mutlu olursunuz..
çehregül ; canım koltukların aynen halamınkilerden tarif ettiğin gibi.. geçen gün gittiğimizde gözüme daha bir beyaz göründü, yeni silmiş... sordum, mikrofiberli bezleri kullandım dedi, koltuk hali için olandan dedi.. süpermiş, hiç bi deterjan kullanmadan bezi sürtsen bile temizlendiğini görebilirsin dedi.. marketlerde varmış.. gerçekten çok güzel olmuş, ama azıcık suyuna domestos ve fairy eklediğini söyledi.. domestos mikropları kıması içinmiş, dfairyde yağ vb lekeleri çıkarmak içinmiş.. ama asıl oda kosla döşeme ve hali önerdi.. kolay gelsin canım..
perşembe doğuran yokmu ki?
çok teşekkür ederim cnm.. o bezlerden bende de var, kosla alıp o bezlerle sileyim ben, daha doğrusu eşim
o halde kolay gelsin sizegeçen gün benim eşimde camları sildi tabii benim talimatlarımla normalde sinir olur ama alttan alıyor son nazlarımızı çeksinler bakalım... şaka bi yana allah razı olsun eşlerimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?