2011 Aralık Anneleri

çok teşekkür ederim cnm.. o bezlerden bende de var, kosla alıp o bezlerle sileyim ben, daha doğrusu eşim

karar vermende etkim olduysa ne mutlu bana...
kolay gelsin size, yormasın bebişinle sizi eşin yapsın şekerim...
sonra da eviniz mis gibi tertemiz olsun, bebeğin oralarda temiz temiz, yatsın uyusun, oynasın.. ay çok heyecanlııı...

Son düzenleme:

evet cnm şu işler biterse inşallah bayağı rahatlayacağım...darısı sizlere...

evet cnm şu işler biterse inşallah bayağı rahatlayacağım...darısı sizlere...

evet insanın üstünde yük valla.. bizde annemler geldi hep beraber dün bitirdik.. bir de boya badana girince işin içine, 3 gün sürdü.. daha da ince işler hala devam ediyor.. ne varsa yıkadık
şimdi rahatladım artık.. huzur içinde temiz temiz oturuyorum.. bize destek olanlardan Allah razı olsun valla.. benim eşimde hergün yoğun çalışıyor, napardım..
darısı senin başına canım..
sonra da bebeklerimizle oturcas inşallah temis temisss....

ohhh ne güzel...güle güle kirlet canım...

benim kollarım ve bacaklarım çok kaşınıyor kaşımaktan kanatıyorum her yerimi yaklaşık bir haftadır bu böyle, doktora gittim bugun kan tahlili yaptılar, tahlil sonucunda normal dışı bir durum çıkarsa karaciğerlerden kaynaklı bir problem var demekmiş, iki gün içinde belli olacak sonuçlar. tahlilller anormal çıkarsa hemen doğuma alacaklar.. kaç gündür gelsin artık bebeğim derken bugun bu haberi alınca içim bi tuhaf oldu nolur tahlil sonucum iyi çıksın

sabırsızım sabırsızımmmmmmm

canım beni çatı muayenesi için 38+0 da çağırdı ogün bugün korkulu rüyam oldu zaten ama gidicem ozamana kadar gözümü kararttım
istanbula gittin gideli seni gören cennetlik

aynen öyle oldu hayatım ben geliyorum ama geceleri giriyorum bakıyorum ki yoksunuz yazmadan çıkıyorum buaralar nasıl stresteyim bir bilsen :)))))))) ama özledim sen nasılsın canım nasıl gidiyor

iyiyim cnm, yarın eşimle temizlik yapcaz onun derdine düştüm... sen neden bu aralar streslisin, özel bi durum mu var yoksa genel olarak mı?

selam kızlarr
bugun ne zaman topiğe girsem hep biseyler oldu bir turlu takılamadım epey sayfa bırıkmış bu arada oku oku yoruldumelektirikler kesildi komsum geldi kızım ödev için pcyı aldı derken yeni bakabıldımm

yaaa bulaşık makinam bozuldu ( mutfakta temiz tek bi bardak bile kalmadı. şimdi başlasam akşama anca biter bu bulaşıklar offfffff of (

kötü olmuş cnm bisefer benim başımada gelmişti içindekileri tek tek cıkarıp yıkamıştım

agız yaralarına kara dut suyu ıyı gelıyor annem yazdan kaynatıp hazırlıyor kavanoza kışın kıme lazımsa kullanıyoruz hatta yazın yiğenimin dili pamukcuk olmuştu onun dilinide mendili batırıp batırıp silmiştik..benimde dolabımda duruyor kucuk bır kavanoz bebişin dili pamukcuk olursa kullanıcam

sen hiçbirşey anlamadan doguracan tülaycım maşallah

cnm cok güzeller ıyı gunlerde dagıt inş

aynı bende senin gibiyim cnm hep bişeyler yiyesim var ve mıdem kabul etmıyor cıkarıyorum artık bişey yerken eşim yine cıkarmak için mi yiyorsun diyor tutamıyorum kendimi napim

deryacım siz aradan aileleri cıkarsanız eşinle anlaşabileceksinizde hep aileler yuzunden cıkıyor sanırım problem ayrıca dün eşinin facede duvarına yazdıgı satırlarda cok hoş aslında o da böyle olsun istemıyor ama işte..neyse inş bundan sonrası güzel olur..

Eki Görüntüle 297061 buda hediye gelen lohusa tacım :))

aman da aman tacımızda cok şekermişkız senindi dimi birde böyle değişik terlıklerın vardı hediye

halimem gün uzunnn,,beklicem bakalım

kızlar bu arada nanandan hbri olan varmııı???en son sezeryan için form doldurdum falan diyodu ama haftasını hatırlayamadım da..acaba gerçekleştimi ki doğumu??

nanan sanırım bugun sezeryan olacaktı olmuştur belkı:26:

inş döner cnm ama ilk bebeklerde bu şans daha düşük oluyormuş nasip artık dua et yinede benimki tam bu zamanda döndü cok şükür

halimecim ben o tezlerin hepsini çürüttüm kızımda oglumda 9ay 10 gunu dolu dolu doldurdular

cnm daha günün var inş gelir kendi sancın gelmezsede bak ben ıkı kere sunı sancıyla yaptım dogumu ölünmüyor yani merak etme atlatırsın agrı eşiğin yüksekse daha rahat gecer

kız halıme sen beni öldürecen durup durup bişeyleri dert ediniyon illa pembe olması şart diye bişey yokki istediğin rengi giydirebilirsin renklere takılma hiçç

Selam annecikler . Keyifler iyidir umarım . Biz doktordan geldik şimdilik herşey yolunda hamdolsun .

cok sevindim cnm

gözün aydın cnm dogum öncesi bol bol dinlen bari

ayy negüzel cnm sizin adınıza cok sevindim cok güzel olmuş maşallah

ohh gözün aydın elifcim ne zaman ne zaman derken günün belli olmuş hadi hayırlısı artık cumaya kadar naparsın bilmem heyecandan darısı zuzuzunun başına

perşembe doğuran yokmu ki?

perşembe doguran bırısı vardı ama kımdı aklıma gelmedi sezeryan olacaktı :26::44::44::44:

walla bence eşinden yardım al..çünkü ben ağda yapmaya karar verdim oturduk eşimle tam başlayacaktık aynada bi gördüm ben bile korktum beğenmedim yani tipsiz şeyy hemen yalandan bi bahaneler bulup kavga çıkardım eşimi uzaklaştırmak için ama ne yaptıysam beceremedim yanlız yapamazsın karnını sıkıştırırsın kasılırsın şekerim en güzeli eşinden yardım alman bence

yok kuzum yaa, asıl bebek sarılık olursa teşhis koymada yanıltabiliyormuş sarı kıyafetler ben de kara kara bunu düşünüyorum öğlenden beri. sanırım yarın gidip başka renk alıcam

ay cnm benim gözün aydın. ben zaten eşlerin ayrı yerlerde çalışmasına çok üzülüyorum bebeğin hep şans getirsin inşallah sana...

bak senin yaramaz 4 günle şaşırttı bizi görüyor musun? neyse; en azından aralık annesi olmaya hak kazandın :)))

inşallah ii olur cnm... güzel haberler ver inşallah...

iyiyim cnm, yarın eşimle temizlik yapcaz onun derdine düştüm... sen neden bu aralar streslisin, özel bi durum mu var yoksa genel olarak mı?

yarın temizlik var he kolay gelsin canım
benim bel ağrılarım çok yoğun oldu arada vajinal bölgeye kramplar giriyo tutulup kalıyorum çatı muayenesine çok kafamı takıyorum ayın 8 inde gidicem tırsıyorum :18: ama gitmem lazım bunuda biliyorum sonra bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık :18: doğum yaklaştıkça stres yapıyorum normal doğum yapabilecekmiyim diye :18: bir sürü derdim varmış dimi

nusya canım sabahları benimde ellerim tombik tombik oluyor ve uyuşuk kramplı gibi oluyor canım tek değilsin sabahları kalktığımda ellerimi soğuk duvara tutuyorum
bende ağda yapsammı diye düşünüyorum ayın 8 inde çatı muayenem var kuaföre giderim hazırlık olsun diye ama çok hassas oluyo insan hamileyken bakalım neyaparım

valla ben de çok şaşırıyorum kendime yahuuu:)))))) şimdi de sarılık olayına taktım kafayı. sarı ii diilmiş... pöfff yaaaaaa

Fatmacım maşallahın var ya giremiyorsun falan ama girdinmide herkese cvp yazmaya çalışıyorsun baktım da bnm tüm yazdıklarıma bile yazmışsın cnm çook teşekkür ederim..kardur suyu nerden bulayım ki ben şimdi?bikaç kişide karanfil dedi,onu denicem bakalım inş geçer...eweet günüm belli oldu sonunda:)) darısı hakkaten zuzuya bu arada o terlikler de bnmdi,hediye
gzl dileklerin için çook teşekkür ederim...

Halimem erkek ya bnmki ondan şaşırttı senn tahminleri bence..zaten bugün bitti e cumayıda sayma kaldı mı üç gün

perşembe uyuyabilecekmisin çok merak ediyorum :))))))))))))
cuma günü sabah dimi 10 gibi falandır sanırım

:))) bence de öyle oldu :)) yarın ben de doktora gidicem. bakalım değişiklik yapacak mı? yoksa; bugünü sayma, ayın 10 unu sayma kaldı 10 gün

perşembe uyuyabilecekmisin çok merak ediyorum :))))))))))))
cuma günü sabah dimi 10 gibi falandır sanırım

iki gündür zaten bende uyku sıfır perşembe mi hiiiç sanmıyorum ama olsuuun sabah 7de çağırdı ama kaçta alırlar bilmyrm,muayneler başlamadan alırım dediğine göre 8buçuk en geç bence

bence ağda yaptır cnm en temizi ama birazcıkk kasıyo insan kendini bana öyle olmuştu

tmm cnm bi deneyim bakalım...eşim de sordu dün ne zaman yapcaz diye...halbuki ben bişi demedim ona...allah allaaah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…