çok teşekkür ederim cnm.. o bezlerden bende de var, kosla alıp o bezlerle sileyim ben, daha doğrusu eşim
karar vermende etkim olduysa ne mutlu bana...
kolay gelsin size, yormasın bebişinle sizi eşin yapsın şekerim...
sonra da eviniz mis gibi tertemiz olsun, bebeğin oralarda temiz temiz, yatsın uyusun, oynasın.. ay çok heyecanlııı...
evet cnm şu işler biterse inşallah bayağı rahatlayacağım...darısı sizlere...
evet insanın üstünde yük valla.. bizde annemler geldi hep beraber dün bitirdik.. bir de boya badana girince işin içine, 3 gün sürdü.. daha da ince işler hala devam ediyor.. ne varsa yıkadık
şimdi rahatladım artık.. huzur içinde temiz temiz oturuyorum.. bize destek olanlardan Allah razı olsun valla..benim eşimde hergün yoğun çalışıyor, napardım..
darısı senin başına canım..
sonra da bebeklerimizle oturcas inşallah temis temisss....
günaydınnnn yeni bir hafta yeni bir günnn..herşey cok güzel olsun hepimiz için inş...
bugun doguma girecek arkadaşların allah yardımcısı olsun...
darısı bıran önce dogurmak için can atanların başına olsunnnn(zuzuzu,seplem,gnc24,pamuk)
hepinize kocaman bir maşallahh
kızlar sizin doktorunuz kaçıncı haftada alttan muayene etti, bu cuma günü gdeceğim 36+1 oluyorum sizce bakar mı ya,
cumartesş doktorum çaışmayacakmış mecburen cuma gideceğim ve tek gidiyorum, utanırım yaa
neslihancım sen benden birkaç gün öndesin alttan muayene etti mi doktorun hiç?
istanbula gittin gideli seni gören cennetlik
sabırsızım sabırsızımmmmmmm
canım beni çatı muayenesi için 38+0 da çağırdı ogün bugün korkulu rüyam oldu zaten ama gidicem ozamana kadar gözümü kararttım
aynen öyle oldu hayatım ben geliyorum ama geceleri giriyorum bakıyorum ki yoksunuz yazmadan çıkıyorum buaralar nasıl stresteyim bir bilsen :)))))))) ama özledim sen nasılsın canım nasıl gidiyor
yaaa bulaşık makinam bozuldu( mutfakta temiz tek bi bardak bile kalmadı. şimdi başlasam akşama anca biter bu bulaşıklar offfffff of (
ve beennn..bugün ki derdim ağzım sanırım yaa..çünkü ağrıyan bir yirmilik dişe,düşen bir dolguya,sızlayan diş etlerine ve dilimde çıkan yaralara sahibim ben...bunların hepsi yaklaşık bir haftadır kendini hissettiriyordu ama bu gece bayaa canımı yaktı özellikle dilimdeki yaralar..varmı tavsiyesi olan?sağlık ocağına gitsem ilaç verir..naapsam bilemedm..
slm kızlar günaydın
biz c.tesi nst ye girdik dr da nst yi değerlendirirken sancın başlamış hissetmiyormusun dedi :18::18::18::18::18:
o gün hissetmedim gerçi hala da bişey hissetmiyorum işyerindeyim maaşları çalışmam lazım bu hafta ben doğurdum diye maaşsız kalmasın millet dimi:)))
haftada 1 gidiyodum dra çarş yada perş gel çatı muaynesi yapalım açılmana bakalım dedi perş 17:30 da gidicem he bir de sancın başlamış diyince 40 haftayı beklemez o zaman dimi dedim beklemez dedi bence 10 güne gelir bebek ben halaaaa bişey hissetmesemde
bu arada taaaa ne zaman sipariş vermeme rağmen çıkan bazı aksilikler sonucu bebek şekerlerim anca geldi...Eki Görüntüle 297016 Eki Görüntüle 297017 Eki Görüntüle 297018 Eki Görüntüle 297019
Fatmacım herşeyim hazırken ben sabırsız olmayayımda kim olsun ama yaa
benim de randevum yarın. bakalım doktor amca ne diyecek. bize de bi gün verse de geri geri saysak artık. kızlar burun tıkanıklığım had safhada. gece uyurken çok zorlanıyorum. bi de artık nefes almak da çok güç olmaya başladı. özellikle yatarken. bi de sürekli bişeyler yemek istiyorum, karnım aç olmamasına rağmn. sonra da fazla yediğim için midem artık istemiyo, kusuyorum. ne olcam ben böyle ya.
..... herşeyin üstüne bi sünger çekellim, büyükler de çeksinler dedi. ben de olur dedim. ama tabi bi taraftan da daha saatler önce bana söylediği hakaretler var. ama ne yapalım, kızımız için unutucam. sonra da bütün gece sarılarak uyudu bana. ama ben??? belki 1 belki 2saat uyuyabildim, o da sabaha karşı. çok kinlendim annesine çünkü. gerçek yüzünü gördük işte. ne fesat bi kadın ortaya çıktı! benim de neden uzak durduğumu bi nebze anlamıştır inşallah eşim!! sonuç: çoook kötü şeyler yaşandı ama kızım için unutmam şart!!!! (çok uzun yazmışım yaaa...)
39 haftalığız ve bugün kontrolümüz var... bakalım kızımız daha ne kadar bekleme niyetinde?
Eki Görüntüle 297061 buda hediye gelen lohusa tacım :))
halimem gün uzunnn,,beklicem bakalım
kızlar bu arada nanandan hbri olan varmııı???en son sezeryan için form doldurdum falan diyodu ama haftasını hatırlayamadım da..acaba gerçekleştimi ki doğumu??
ay sohbetin neresinden gireceğimi şaşırdım :) fazla takip edemiyorum açıkçası.. ordan burdan azar azar okuyorum.. aralık gelmeden nekadar çok bebişimiz gelmiş maşallah.. Rabbim hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin..
bugün kontrolüm vardı.. 35+3.. ve sıpam hala dönmemişş..
doktorum da ayy bu niye dönmemiş hala demesini duymanız gerekirdi.. pörtlettim gözlerimi.. dönmez mi dedim..
bu saatten sonra biraz zor dedi.. canım çok sıkıldı.. normal doğum istiyordum..
ultrasona göre de 36+6 yazdı..
nst ye ilk defa girdim.. Allahım nasıl bir odaydı yaw.. devlet hastanesine gidiyorum ya..
en az 10 yatak vardı.. hepsinde birer kocaman göbişli hamiş
oda inliyor.. gümbüdü gümbüdü.. bebişlerin kalpleriyle
10gün sonra tekrar kontrolüm var.. dönmediyse sezeryan günü verilecek 15-22 aralık haftasına. ..
hakkımızda hayırlısı artık.. bebişlerimiz sağlıklı olsun da...
boşa dememişler erkekler 9 ay 10 günü bekler diye. ben kız için hesap yapmışım demek ki
gerçi benim doktorum da benim teorimi çürüttü ya. 9 ay 2 günlükken yapacak sezeryanı. yahu bu kızz.. annem başımın eti yiyor kızlar 9 ayı geçmez diye. delirecem yaaaşaka bi yana hayırlı, sağlıklı bi şekilde gelsin kuzularımız. Allah'tan bi mani çıkmazsa tabi, çok şükür ki kritik dönemleri atlattık çoğumuz. şimdi bekleme zamanı...
kızlar nihalla msj yazmış face'e . "selam herkese kkdan blue arkadaşımız suan doğuma giriyor face de yok. 37 haftalık suyu fazlaydı dr acil doğuma almış. Dualarimiz onunla olsun. Kızı olacak ins zeynep ada sağlıkla dünyaya gelecek."
ay allah kurtarsın blue arkadaşımızı. ne güzel akşam mis kokulu bebişi yanında uyuyacak
evet cnm epidural normal doğum istiyorum hayırlısı olsun tabiki doktor normal yapamazsın tehlikesi deseydi ısrar etmezdim :18:geçen pazartesi doktor suyum az diye normal doğuma çağırdı ama gitmedim:18: ne açılmam var ne sancım sadece kasılmalarım var.ordan başka bir özel hastaneye gittik doktor erken dedi bebeğinin gelişmesi lazım 1 gün 1 gündür dedi.neden erken doğan bebekleri küvezde tutarlar biliyormusun dedi anne karnındaki sıcaklığı ve mikropsuz ortamı sağlamak için dedi.önceki kontroldede artık 3-4 güne doğsa iyi olur gibi birşey söyledi ama sancım yok yrn gidicem ve yine sancı çıkmazsa bana şu gün gel suni sancı verelim diyecek gibime geliyor inşallah kendi sancım gelir ya çok zormuş suni sancı.
sevgili kız anneleri; kendime yine kafama takıcak bişey buldum. hastane çantamı kontrol ettim biraz önce. ben 20 li hastane çıkışı aldım. içinde herşey var. rengi de çok tatlı bi sarı. bikaç kişi tutturdu neden pembe almadın diye. illa pembe mi olmalı ya? siz hangi renkleri tercih ettiniz?pembeli 5 li,7li takımları var ama içime sinmedi. gidip bi takım daha alayım mı???
Selam annecikler .Keyifler iyidir umarım . Biz doktordan geldik şimdilik herşey yolunda hamdolsun .
herkese slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
biz bugün izne ayrıldık oğluşumla nihayetttt
evdeyiz annanemiz de yanımızda dinleniyoruz
ayy ne güzelmiş çalışmamak
bütün gün aylaklık yaptık
kadın ve evlendirme programları izledikkk
yarın da kontrolümüz var, nst ye giricez Rabbimden hayırlısı
öptükkk hepiniziiiii
kızlar iki yıla yakındır evliyim . ama eşimden ayrıydık. bebişim bana uğur getirdi. doğum iznine ayrılmadan şansımı deniyim diye tayin dilekçesi vermiştim. bugün haber çıktı tayinim çıktı. sevinçten eşimle ağladık. bebeğim için gün sayarken bunun üzerine böyle bir haber... tarifi imkansız duygular içindeyim. prensesim bana şans uğur getirdi. kurban olurum ona. artık doğsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar biz geldiiik...
Enes Tahamız ile buluşma tarihimiz kesinleşti sayılır,yani bi sürpriz yapmazsa oğluşum cuma günü kollarımda olacak inşallah..02.12.2011 :)) sabah 7de gelin dedi,lavman ve sonda yokmuş
perşembe doğuran yokmu ki?
Nusyacım sana bişi sorcam ben yaaa,
Geçen gün özel bölge temizliğinden bahsetmiştin, eşimden çekindim falan demiştin yaa, ne yaptın hallettin mi, bu aralar ağda yapmayı düşünüyorum ama aynayla işin içinden çıkabilir miyim bilmiyorum açıkcası :26:
benimde öyle canım merak etme.. bayıldım o sarıya ama.. vee kızıma da çok yakışacağına eminim..
takma kafana, ve giydir kızına güzel güzel..
hem sarı olması, sarılık olmaması içinde iyi diyorlar..
kızlarımız sarı kıyafetlerinin içinde çok tatlı olacaklar..
kızlar iki yıla yakındır evliyim . ama eşimden ayrıydık. bebişim bana uğur getirdi. doğum iznine ayrılmadan şansımı deniyim diye tayin dilekçesi vermiştim. bugün haber çıktı tayinim çıktı. sevinçten eşimle ağladık. bebeğim için gün sayarken bunun üzerine böyle bir haber... tarifi imkansız duygular içindeyim. prensesim bana şans uğur getirdi. kurban olurum ona. artık doğsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar biz geldiiik...
Enes Tahamız ile buluşma tarihimiz kesinleşti sayılır,yani bi sürpriz yapmazsa oğluşum cuma günü kollarımda olacak inşallah..02.12.2011 :)) sabah 7de gelin dedi,lavman ve sonda yokmuş
çehregülcüm ben koltuk yada halılarımı kosla halının elde yıkamasıyla siliyrm hep,çok da temiz oluyor,en son hatta azıcık domestos bile kattım içine bnm koltukarda açık renk,mis gbi oldu...yakın zamanda silmedim annemi bekliyor onlar :))
bu arada biz doktor amcamıza gidiyoruuuuzzHalimem ve eşimin kehanetleri tutarsa dönemeyebiliriz daha doğrusu üç kişi dönebiliriz öpüyrm sizleri..gelince yazarım inşallah
benim kollarım ve bacaklarım çok kaşınıyor kaşımaktan kanatıyorum her yerimi yaklaşık bir haftadır bu böyle, doktora gittim bugun kan tahlili yaptılar, tahlil sonucunda normal dışı bir durum çıkarsa karaciğerlerden kaynaklı bir problem var demekmiş, iki gün içinde belli olacak sonuçlar. tahlilller anormal çıkarsa hemen doğuma alacaklar.. kaç gündür gelsin artık bebeğim derken bugun bu haberi alınca içim bi tuhaf oldunolur tahlil sonucum iyi çıksın
iyiyim cnm, yarın eşimle temizlik yapcaz onun derdine düştüm... sen neden bu aralar streslisin, özel bi durum mu var yoksa genel olarak mı?
Fatmacım maşallahın var ya giremiyorsun falan ama girdinmide herkese cvp yazmaya çalışıyorsunbaktım da bnm tüm yazdıklarıma bile yazmışsın cnm çook teşekkür ederim..kardur suyu nerden bulayım ki ben şimdi?bikaç kişide karanfil dedi,onu denicem bakalım inş geçer...eweet günüm belli oldu sonunda:)) darısı hakkaten zuzuya bu arada o terlikler de bnmdi,hediye
gzl dileklerin için çook teşekkür ederim...
Halimem erkek ya bnmki ondan şaşırttı senn tahminleri bence..zaten bugün bitti e cumayıda sayma kaldı mı üç gün
Fatmacım maşallahın var ya giremiyorsun falan ama girdinmide herkese cvp yazmaya çalışıyorsunbaktım da bnm tüm yazdıklarıma bile yazmışsın cnm çook teşekkür ederim..kardur suyu nerden bulayım ki ben şimdi?bikaç kişide karanfil dedi,onu denicem bakalım inş geçer...eweet günüm belli oldu sonunda:)) darısı hakkaten zuzuya bu arada o terlikler de bnmdi,hediye
gzl dileklerin için çook teşekkür ederim...
Halimem erkek ya bnmki ondan şaşırttı senn tahminleri bence..zaten bugün bitti e cumayıda sayma kaldı mı üç gün
perşembe uyuyabilecekmisin çok merak ediyorum :))))))))))))
cuma günü sabah dimi 10 gibi falandır sanırım
nusya canım sabahları benimde ellerim tombik tombik oluyor ve uyuşuk kramplı gibi oluyor canım tek değilsin sabahları kalktığımda ellerimi soğuk duvara tutuyorum
bende ağda yapsammı diye düşünüyorum ayın 8 inde çatı muayenem var kuaföre giderim hazırlık olsun diye ama çok hassas oluyo insan hamileyken bakalım neyaparım
walla bence eşinden yardım al..çünkü ben ağda yapmaya karar verdim oturduk eşimle tam başlayacaktık aynada bi gördüm ben bile korktum beğenmedim yani tipsiz şeyyhemen yalandan bi bahaneler bulup kavga çıkardım eşimi uzaklaştırmak için ama ne yaptıysam beceremedim yanlız yapamazsın karnını sıkıştırırsın kasılırsın şekerim en güzeli eşinden yardım alman bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?