tmm cnm bi deneyim bakalım...eşim de sordu dün ne zaman yapcaz diye...halbuki ben bişi demedim ona...allah allaaah!!!
tmm cnm bi deneyim bakalım...eşim de sordu dün ne zaman yapcaz diye...halbuki ben bişi demedim ona...allah allaaah!!!
yok kuzum yaa, asıl bebek sarılık olursa teşhis koymada yanıltabiliyormuş sarı kıyafetlerben de kara kara bunu düşünüyorum öğlenden beri. sanırım yarın gidip başka renk alıcam
.[/I][/B]
Fatmacım maşallahın var ya giremiyorsun falan ama girdinmide herkese cvp yazmaya çalışıyorsunbaktım da bnm tüm yazdıklarıma bile yazmışsın cnm çook teşekkür ederim..kardur suyu nerden bulayım ki ben şimdi?bikaç kişide karanfil dedi,onu denicem bakalım inş geçer...eweet günüm belli oldu sonunda:)) darısı hakkaten zuzuya bu arada o terlikler de bnmdi,hediye
gzl dileklerin için çook teşekkür ederim...
Halimem erkek ya bnmki ondan şaşırttı senn tahminleri bence..zaten bugün bitti e cumayıda sayma kaldı mı üç gün
valla ben de çok şaşırıyorum kendime yahuuu:)))))) şimdi de sarılık olayına taktım kafayı. sarı ii diilmiş... pöfff yaaaaaa
sorma canım ya, bende okudum sonradan sana gelen cevapları ve senin yazdıklarını okudum, biraz da araştırdım ve aynen kara kara düşünüyorum, çok ta heveslenmiştim, defalarca çıkarıp çıkarıp bakıyordum minnak bebeğimin minnak kıyafetlerine..
ama artık küçük bi takım alırız canım beyezlı pembeli filan.. ama sarı dışında
20 li ye filan gerek yok bence, 20-25 gün sonra giydiremeyeceğiz çünkü...
hastanede ve ilk günlerde onu giydiririz, sonrasında da evimizde inşallah beğenip aldığımız sarı takımlarını giydiririz kızlarımıza...
sağlıklı olsunlar da..
bende bu yaşıma kadar ağda yaptım ama 6.aydan sonra jilete karar vermiştim çoktaa uzamıştım bende eşimin ısrarıyla mecbur ağda yaptık jiletle olmaz gel ben 2 dakkada yaparım dedi zaten evlendiğimizden beri o yapıyo ben kendim asla yapamam bekarken ablam yapardı ewlenınce eşim yaptı hep
kızlar DDERYA facede yazmış sancıları gelmeye başlamış nişanıda gelmiş hastaneye gideceklermiş dualarımız onunla olsun inş sag salim alır kızını kucagına ve o minik masum bebiş huzur getirir evlerine inşş
GNC24 canım çok sevindim sonunda sende bebişine kavuşuyosun gözünaydın
ÇEHREGÜL canım temizlikte genel olrak mikrofiberli bezler çok iyi oluyo geçen haftasonu da sağolsun annem yardım etti bizde temizliği
bitirdik ve bezler acayip işimize yaradı
DDERYA canım çok sevindim olayların biraz da olsa yoluna girmesine inan sen yazdıkça benim 2 sene önce yaşadıklarım gözümün önüne geliyo tıpatıp aynısını yaşadım senin yaşadıklarının ama çok şükür şuan herşey yolunda sabret canım herşey daha güzel olucak zamanla
sağol canım, ben de o bezleri kullancam
ben iki hafta önce yapmıştım aynayla olmuştu bayaaa :)) ama bugün denedim çook zorlandım görmeden halletmeye çalıştım ama olamadı..ben kuaförede gidemem,eşimdende isteyemem...daha pratik bi yolla hallettim mecburen
canım sendekide iyi cesaret valla4. yılımıza girdik ben hala çok utanıyorum
bende bu yaşıma kadar ağda yaptım ama 6.aydan sonra jilete karar vermiştim çoktaa uzamıştım bende eşimin ısrarıyla mecbur ağda yaptık jiletle olmaz gel ben 2 dakkada yaparım dedi zaten evlendiğimizden beri o yapıyo ben kendim asla yapamam bekarken ablam yapardı ewlenınce eşim yaptı hep
sakın bana o pratik yolun jiletten geçtiğini söyleme, hayatta elime almadım, yapayım desem kesilmedik yer bırakmam heralde...
kuaför ve eş konusuna gelince, hiç kuaföre gitmedim, eşime de 2 yıllık evliliğimizde hiç göstermedim (inanılır gibi diil de mi, ben de utangaçlık hat safhada)
yani ben kör topal kendi başıma ne yapabilicem bakalım
cnm ya renklere takılma hem sarılık olursa da anlaşılıyor merak etme gözbebeklerinden bakınca anlıyorsun kıyafet engel olmaz buna...gözlerine bakınca beyaz kısmı sarı oluyor sonra yüzündende anlaşılıyor derisinin rengi sarımtraklaşıyor..rahat ol yani ne renk seviyorsan onu gıydır
kızlar DDERYA facede yazmış sancıları gelmeye başlamış nişanıda gelmiş hastaneye gideceklermiş dualarımız onunla olsun inş sag salim alır kızını kucagına ve o minik masum bebiş huzur getirir evlerine inşş
ee özel anlarınızda görmüyor mu sanki orayı :26:
nasıl yani hiç göstermedinn
artık öyle yapıcaz napalım. ama cidden heveslenmiştimbi de 5 li 7 li takımlara bakmıştım ben çok eksik geldi. 20 li de 100 liraydı. tekrar almaya gerek yok demişsin. ben de almasam ii ederim. o kadar çok şey aldım ki paralar suyunu çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?