2011 Aralık Anneleri

GNC24 canım çok sevindim sonunda sende bebişine kavuşuyosun gözünaydın

ÇEHREGÜL canım temizlikte genel olrak mikrofiberli bezler çok iyi oluyo geçen haftasonu da sağolsun annem yardım etti bizde temizliği
bitirdik ve bezler acayip işimize yaradı

DDERYA canım çok sevindim olayların biraz da olsa yoluna girmesine inan sen yazdıkça benim 2 sene önce yaşadıklarım gözümün önüne geliyo tıpatıp aynısını yaşadım senin yaşadıklarının ama çok şükür şuan herşey yolunda sabret canım herşey daha güzel olucak zamanla

GNC24 canım çok sevindim sonunda sende bebişine kavuşuyosun gözünaydın

ÇEHREGÜL canım temizlikte genel olrak mikrofiberli bezler çok iyi oluyo geçen haftasonu da sağolsun annem yardım etti bizde temizliği
bitirdik ve bezler acayip işimize yaradı

DDERYA canım çok sevindim olayların biraz da olsa yoluna girmesine inan sen yazdıkça benim 2 sene önce yaşadıklarım gözümün önüne geliyo tıpatıp aynısını yaşadım senin yaşadıklarının ama çok şükür şuan herşey yolunda sabret canım herşey daha güzel olucak zamanla

tmm cnm bi deneyim bakalım...eşim de sordu dün ne zaman yapcaz diye...halbuki ben bişi demedim ona...allah allaaah!!!

ben iki hafta önce yapmıştım aynayla olmuştu bayaaa :)) ama bugün denedim çook zorlandım görmeden halletmeye çalıştım ama olamadı..ben kuaförede gidemem,eşimdende isteyemem...daha pratik bi yolla hallettim mecburen

tmm cnm bi deneyim bakalım...eşim de sordu dün ne zaman yapcaz diye...halbuki ben bişi demedim ona...allah allaaah!!!

bende bu yaşıma kadar ağda yaptım ama 6.aydan sonra jilete karar vermiştim çoktaa uzamıştım bende eşimin ısrarıyla mecbur ağda yaptık jiletle olmaz gel ben 2 dakkada yaparım dedi zaten evlendiğimizden beri o yapıyo ben kendim asla yapamam bekarken ablam yapardı ewlenınce eşim yaptı hep

yok kuzum yaa, asıl bebek sarılık olursa teşhis koymada yanıltabiliyormuş sarı kıyafetler ben de kara kara bunu düşünüyorum öğlenden beri. sanırım yarın gidip başka renk alıcam

.[/I][/B]

sorma canım ya, bende okudum sonradan sana gelen cevapları ve senin yazdıklarını okudum, biraz da araştırdım ve aynen kara kara düşünüyorum, çok ta heveslenmiştim, defalarca çıkarıp çıkarıp bakıyordum minnak bebeğimin minnak kıyafetlerine..
ama artık küçük bi takım alırız canım beyezlı pembeli filan.. ama sarı dışında
20 li ye filan gerek yok bence, 20-25 gün sonra giydiremeyeceğiz çünkü...
hastanede ve ilk günlerde onu giydiririz, sonrasında da evimizde inşallah beğenip aldığımız sarı takımlarını giydiririz kızlarımıza...
sağlıklı olsunlar da..

valla ben de çok şaşırıyorum kendime yahuuu:)))))) şimdi de sarılık olayına taktım kafayı. sarı ii diilmiş... pöfff yaaaaaa

cnm ya renklere takılma hem sarılık olursa da anlaşılıyor merak etme gözbebeklerinden bakınca anlıyorsun kıyafet engel olmaz buna...gözlerine bakınca beyaz kısmı sarı oluyor sonra yüzündende anlaşılıyor derisinin rengi sarımtraklaşıyor..rahat ol yani ne renk seviyorsan onu gıydır

kızlar DDERYA facede yazmış sancıları gelmeye başlamış nişanıda gelmiş hastaneye gideceklermiş dualarımız onunla olsun inş sag salim alır kızını kucagına ve o minik masum bebiş huzur getirir evlerine inşş

artık öyle yapıcaz napalım. ama cidden heveslenmiştim bi de 5 li 7 li takımlara bakmıştım ben çok eksik geldi. 20 li de 100 liraydı. tekrar almaya gerek yok demişsin. ben de almasam ii ederim. o kadar çok şey aldım ki paralar suyunu çekti

canım sendekide iyi cesaret valla 4. yılımıza girdik ben hala çok utanıyorum

ayyyy hadi hayırlısı valla doğurucakların haberini alınca ben onlardan çok heyecanlanıyorum sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini

sağol canım, ben de o bezleri kullancam

sakın bana o pratik yolun jiletten geçtiğini söyleme, hayatta elime almadım, yapayım desem kesilmedik yer bırakmam heralde...

kuaför ve eş konusuna gelince, hiç kuaföre gitmedim, eşime de 2 yıllık evliliğimizde hiç göstermedim (inanılır gibi diil de mi, ben de utangaçlık hat safhada )

yani ben kör topal kendi başıma ne yapabilicem bakalım

eşimle o kadar samimi olamadım malesef, o çok samimidir ama beni açamadı hala

nasıl yani hiç göstermedinn

kızlar derin0606 arkadaşımız 2011 aralık annelerinin dogum listesi sayfasında doğum hıkayesini paylaşmış cok duygulandım okurken tavsiye ederim okumanızı..

inanmıyorum, kızcağız doğumundan 1 gece önce barıştı eşiyle...çok şükür!!!

ay inanmıyorum ben ya, canım benim gece olan, eşinin pişmanlığını, gözyaşlarını gördükten sonra kızının gelmeye karar vermesi gerçekten çok dokunaklı geldi bana... az önce eşime anlatırken gözlerim doldu, lafımı bile tamamlayamadım..
Allah dderya ya ve bebişine yardım etsin inşallah, sağlıkla onu kucağına alsın... sonra da bebeğiyle birlikte herşey son bulsun...

aynen canım, takma artık bak küçük bi takımla çözebiliriz bu durumu ... büyüyüp giyememesini istemem heveslenip aldıklarımı hem onları da giydireceğiz destinanında söylediği gibi... keyfimize bakar.. canımız nasıl isterse..
ben hastane kısmını atlatayım yeter diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…