2011 Aralık Anneleri

ağda için çok net görmek lazım, ama özel anlarda netliğe gerek yok

kız allah seni iyi etsin yaa nasıl net görmüyor neyse ben bişey anlamadım bu işten bence özel anlarda daha çok we net görüyor ağda yaparken sadece benm yapıştırdığım bez parçasını çekiyo okadar yani

maalesef jilet cnm.şimdiye kadar hep kendm hep ağdayla yaptım ama bugün dayanamadım artık...bnde senn gibiyim çünkü eşimde dahil kimseye göstermedm drumdan başka 3bitti 4.yılımız evliliğimizde ama aynı utangaçlık bizdede var:26: ama dedimya iki hafta önce ben yaptım aynayla çokda zor olmadı,bugün artık zorlandm ama olsun o kadar son haftalardayım..sende önce aynayla dene istersen..bide çok özel olcak ama onuda yaptım söyleyeyeim,ağda bandını tam yapıştırmayıp sürüyrm orama,yapış yapış oluyo ya elimle koparıyrm kalanları,uzun sürüyo ama temiz oluyo en azından,deneyebilrsen dene istersen

AYYY RABBIM NE BUYUK YAAA DERYANIN ESI TAM KIZI GELMEDEN YAPTIKLARINA PISMANLIK DUYMUSS RABBIM IKISINDE KURTARSIIIN AILESIYLEE MUTLULK HUZUR VERSIIN COOK DUYGULANDIIM

off hiç sorma, ben de eşim de bu huyuma sinir oluyoruz ama dedim ye utangaçlık hat safhada

Anladım canım sağol...beni daha dr da görmedi. doğum da sancı duymayabilirim utangaçlıktan annem hiç bişeyi gözün görmez sanci gelince diyo ama bakalımmm

Ne demek ne demekkek mek decguzel yaparm gonul isterdi is arasi cay molaniza da yardim etmek

doğum fotoğrafçısı tutacak mısınız kızlar?ben sanırım vazgectim.çünkü bebekler doğduklarında yüzleri gözleri şiş oluyo-anne desen o da ayrı bi boyut zaten.sanırım eşim çekecek fotoları :) herkes hastanede dagıtcakları bebek şekerlerini bile hazır etmiş,eşim tarafı daha cok gelecegi için hiç üzerinde durmadım o konunun valla :) hiç özenmedim yani kötü mü yapıyorum acaba.hani çok şaşalı bişi hazırlamak bile içimden gelmiyo,onları eglendircekmiş gibi ...ne bilim.

Ben derimki kuafore gidin rahat edin,ben onumu goremiyorum sizz nasl becerceniz yaww:))) yaa yada katlanin yapiversin kocalar sanki hiiiic gormediler ehuheuheuehu:))))

aynen cnm... bakıcaz artık çaresine...

aynen cnm... bakıcaz artık çaresine...

halimem yaa renklere takılma artık bu kadar da yaa...gerçekten takcak şey arıyon kendine,zaman geçmiyo ya tabii :)) walla giydir gitsin destinanında dediği gbi gözlerinden anlaşılıyo sarılık,zaten ilk kan alıncada ona bakılıyo...renk olayı batıl inanç bence :))

OLBEY cnm bebişinin herşeyi çok çok güzel bugün baktım ama yazamadım a dan z ye herşeyini almışsın maşallah güzel günlerde kullansın bebişin inşallah

OLBEY cnm bebişinin herşeyi çok çok güzel bugün baktım ama yazamadım a dan z ye herşeyini almışsın maşallah güzel günlerde kullansın bebişin inşallah

kızlar bizimde çarşambaya doğumun ne zaman olacağı belli olucak inşallah gittikçe daha çok heyecen basıyo beni

Son düzenleme:
kızlar ben 38+0 da çatı muayenesi yaptırıcam açıklık ozaman olurmu sizce yoksa canım acırmı :18:

kızlar bizimde çarşambaya doğumun ne zaman olacağı belli olucak inşallah gittikçe daha çok heyecen basıyo beni

bizimde çarşamba günü belli olacak doğum tarihi!! yani umarım belli olur cünkü dr. biraz soğukkanlı bu konuda.. cok rahat davranıyor.. dilerim kesin bi tarih verir inşallahhh aynen bizde de heyecan dorukta ..şimdiden hayırlısı olsun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…