ağda için çok net görmek lazım, ama özel anlarda netliğe gerek yok
ee özel anlarınızda görmüyor mu sanki orayı :26:
sakın bana o pratik yolun jiletten geçtiğini söyleme, hayatta elime almadım, yapayım desem kesilmedik yer bırakmam heralde...
kuaför ve eş konusuna gelince, hiç kuaföre gitmedim, eşime de 2 yıllık evliliğimizde hiç göstermedim (inanılır gibi diil de mi, ben de utangaçlık hat safhada)
yani ben kör topal kendi başıma ne yapabilicem bakalım
kız allah seni iyi etsin yaa nasıl net görmüyor neyse ben bişey anlamadım bu iştenbence özel anlarda daha çok we net görüyor ağda yaparken sadece benm yapıştırdığım bez parçasını çekiyo okadar yani
maalesef jilet cnm.şimdiye kadar hep kendm hep ağdayla yaptım ama bugün dayanamadım artık...bnde senn gibiyim çünkü eşimde dahil kimseye göstermedm drumdan başka3bitti 4.yılımız evliliğimizde ama aynı utangaçlık bizdede var:26: ama dedimya iki hafta önce ben yaptım aynayla çokda zor olmadı,bugün artık zorlandm ama olsun o kadar son haftalardayım..sende önce aynayla dene istersen..bide çok özel olcak ama onuda yaptım söyleyeyeim,ağda bandını tam yapıştırmayıp sürüyrm orama,yapış yapış oluyo ya elimle koparıyrm kalanları,uzun sürüyo ama temiz oluyo en azından,deneyebilrsen dene istersen
AYYY RABBIM NE BUYUK YAAA DERYANIN ESI TAM KIZI GELMEDEN YAPTIKLARINA PISMANLIK DUYMUSS RABBIM IKISINDE KURTARSIIIN AILESIYLEE MUTLULK HUZUR VERSIIN COOK DUYGULANDIIM
Durusko kosla nın halı ve döşeme şampuanı ve beyaz sabunla siliyorum demiş....tamamdııııır, çok sağolun arkadaşlar yaaa iyi ki varsınız, insanın aklına bişi takılınca hmn sorabileceği birilerinin olması süper !!!
canım ben de şaşkınlık içindeyim...maşallah diyelim
maalesef jilet cnm.şimdiye kadar hep kendm hep ağdayla yaptım ama bugün dayanamadım artık...bnde senn gibiyim çünkü eşimde dahil kimseye göstermedm drumdan başka3bitti 4.yılımız evliliğimizde ama aynı utangaçlık bizdede var:26: ama dedimya iki hafta önce ben yaptım aynayla çokda zor olmadı,bugün artık zorlandm ama olsun o kadar son haftalardayım..sende önce aynayla dene istersen..bide çok özel olcak ama onuda yaptım söyleyeyeim,ağda bandını tam yapıştırmayıp sürüyrm orama,yapış yapış oluyo ya elimle koparıyrm kalanları,uzun sürüyo ama temiz oluyo en azından,deneyebilrsen dene istersen
ay inanmıyorum ben ya, canım benim gece olan, eşinin pişmanlığını, gözyaşlarını gördükten sonra kızının gelmeye karar vermesi gerçekten çok dokunaklı geldi bana...az önce eşime anlatırken gözlerim doldu, lafımı bile tamamlayamadım..
Allah dderya ya ve bebişine yardım etsin inşallah, sağlıkla onu kucağına alsın... sonra da bebeğiyle birlikte herşey son bulsun...
aynen canım, takma artık bak küçük bi takımla çözebiliriz bu durumu ...büyüyüp giyememesini istemem heveslenip aldıklarımı hem onları da giydireceğiz destinanında söylediği gibi... keyfimize bakar.. canımız nasıl isterse..
ben hastane kısmını atlatayım yeter diye düşünüyorum..
aynen cnm... bakıcaz artık çaresine...
kızlar bizimde çarşambaya doğumun ne zaman olacağı belli olucak inşallah gittikçe daha çok heyecen basıyo beni
kızlar, dderya facede derya uslu mu? profil resminde eşiyle beraber olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?