derya tecer canım :)
bizimde çarşamba günü belli olacak doğum tarihi!! yani umarım belli olur cünkü dr. biraz soğukkanlı bu konuda.. cok rahat davranıyor.. dilerim kesin bi tarih verir inşallahhhaynen bizde de heyecan dorukta ..şimdiden hayırlısı olsun canımmm
Tşk ederm cnm....facem yok ya öyle bakıyorum profil resimlerine :44:
face gel sende ordanda takıp edebılıoruz bırbırımızı
bizim doktorda ağırdan alıyo canım ama umut ediyorum inşallah kesin bi tarih verir senin içinde hayırlısı olsun canım
face gel sende ordanda takıp edebılıoruz bırbırımızı
internetim sınırlı evden giriyorumş,ben iyiyim haberlerinizi alıyorum ben dogum yapmadım daha 39 bitti 40 cı haftaya girdim, bebekleriniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hiç bir sıkıntı yok doktorların söylediklerine göre normal dogum yapacam şimdilik 4 kg buldu hale devam tık yok,neyseki kafası 9 cm civarnda boyu uzunmuş cadı kızımızınkendinize iyi bakın Allaha emanet olun
internetim sınırlı evden giriyorumş,ben iyiyim haberlerinizi alıyorum ben dogum yapmadım daha 39 bitti 40 cı haftaya girdim, bebekleriniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hiç bir sıkıntı yok doktorların söylediklerine göre normal dogum yapacam şimdilik 4 kg buldu hale devam tık yok,neyseki kafası 9 cm civarnda boyu uzunmuş cadı kızımızınkendinize iyi bakın Allaha emanet olun
canımmmm içimden ziyade kulaklarımı ateş basıyorrr. Kıpkırmızı oluyor cok fena
Kızlaaaar ıcınızdee ates basaan varmııı
beni de çok fena ateş basıyooo...eşim polar eşofmanla yatıyo, ben askılı pijama.... Yine de terliyorummm...
ben cook fenayıım yaaaa ates bastıı burnum bıle terlıooo:26:
canım sdc kanamam olduğunda alttan bakmıştı onun haricinde bakmadı hiç, çatı matı da bakılmadı hiç. ben de yarın gideceğim. bakabilir diye tedbirliyim ama arkadaşların dediğine göre 38.haftada fln bakıyolar herhalde.kızlar sizin doktorunuz kaçıncı haftada alttan muayene etti, bu cuma günü gdeceğim 36+1 oluyorum sizce bakar mı ya,
cumartesş doktorum çaışmayacakmış mecburen cuma gideceğim ve tek gidiyorum, utanırım yaa
neslihancım sen benden birkaç gün öndesin alttan muayene etti mi doktorun hiç?
canım çok sevindim. bu bebeğin şansı. maşşallah annesi onakızlar iki yıla yakındır evliyim . ama eşimden ayrıydık. bebişim bana uğur getirdi. doğum iznine ayrılmadan şansımı deniyim diye tayin dilekçesi vermiştim. bugün haber çıktı tayinim çıktı. sevinçten eşimle ağladık. bebeğim için gün sayarken bunun üzerine böyle bir haber... tarifi imkansız duygular içindeyim. prensesim bana şans uğur getirdi. kurban olurum ona. artık doğsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay çok sevindim canım ya. darısı başımıza ya ne güzel. ben de yarın gün verir mi diye düşünüyorum ama sizleri okudukça daha erken olduğunu anlıyorum.kızlar biz geldiiik...
Enes Tahamız ile buluşma tarihimiz kesinleşti sayılır,yani bi sürpriz yapmazsa oğluşum cuma günü kollarımda olacak inşallah..02.12.2011 :)) sabah 7de gelin dedi,lavman ve sonda yokmuş
benim kollarım ve bacaklarım çok kaşınıyor kaşımaktan kanatıyorum her yerimi yaklaşık bir haftadır bu böyle, doktora gittim bugun kan tahlili yaptılar, tahlil sonucunda normal dışı bir durum çıkarsa karaciğerlerden kaynaklı bir problem var demekmiş, iki gün içinde belli olacak sonuçlar. tahlilller anormal çıkarsa hemen doğuma alacaklar.. kaç gündür gelsin artık bebeğim derken bugun bu haberi alınca içim bi tuhaf oldunolur tahlil sonucum iyi çıksın
az kaldı kızlarrr az daha sabırBizim evde kalorifer tartışması var hergün! - eşim: üşüyorum neden söndürdün? - ben: Cok sıcak bunalıyorum! Gibi bi dialog var ... Bebiş olsun sonra hep sıcacık olacak evimiz diorum öyle kandırıyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?