2011 Aralık Anneleri

bizim doktorda ağırdan alıyo canım ama umut ediyorum inşallah kesin bi tarih verir senin içinde hayırlısı olsun canım

internetim sınırlı evden giriyorumş,ben iyiyim haberlerinizi alıyorum ben dogum yapmadım daha 39 bitti 40 cı haftaya girdim, bebekleriniz hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hiç bir sıkıntı yok doktorların söylediklerine göre normal dogum yapacam şimdilik 4 kg buldu hale devam tık yok,neyseki kafası 9 cm civarnda boyu uzunmuş cadı kızımızınkendinize iyi bakın Allaha emanet olun

Deyam özledik seni walla...hala gelmedimi senn cadı yaa?maşallah kilosuna daen hayırlı zamanda gelsin inşallah

Ayyy maşallah canım bebişin çok tatlı olmuştur ksn...inş kolay bir normal doğum gerçekleştirirsin...

maşallahhhh benim bebişim sanırım minik bi adam olacak. ama napalım sağlıklı olsunda varsın minik olsun sanada hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün...

Son düzenleme:

MASALLAH CNM KIZINAA INS SAGLIKLICA KAVUSURSUNUZZ MELEGINE

Iygeceler kızlar yarın dr kontürolüm var bakalım nediyecek sanırım artık bu hafta altan bakıcak işallah bi sorun çıkmaz

ben cook fenayıım yaaaa ates bastıı burnum bıle terlıooo:26:

az kaldı kızlarrr az daha sabır bizim evde kalorifer tartışması var hergün! - eşim: üşüyorum neden söndürdün? - ben: cok sıcak bunalıyorum! gibi bi dialog var ... bebiş olsun sonra hep sıcacık olacak evimiz diorum öyle kandırıyorum şimdilik

canım sdc kanamam olduğunda alttan bakmıştı onun haricinde bakmadı hiç, çatı matı da bakılmadı hiç. ben de yarın gideceğim. bakabilir diye tedbirliyim ama arkadaşların dediğine göre 38.haftada fln bakıyolar herhalde.
canım çok sevindim. bu bebeğin şansı. maşşallah annesi onaallah ayırmasın sizi.
ay çok sevindim canım ya. darısı başımıza ya ne güzel. ben de yarın gün verir mi diye düşünüyorum ama sizleri okudukça daha erken olduğunu anlıyorum.

insallah iyi çıkar canım. çok geçmiş olsun. moralini bozmak istemem, ama bi tanıdığımız da aynen böle bişeden bahsetmişti, onu hemen sezeryane almışlardı. allah yardımcın olsun. sezeryan de çok feci bişi değil sonuçta. doğumdan sonra geçiyomuş o kaşıntılar.canını sıkma. zaten gün olarak da epey ideal bi zamandasın doğum için. hiç telaşlanma. keyfini bozma derim ben

aynen cnm az kaldı ıns bızdede aynı muhabbett aama tabıkı kapatmıyoruuzz cunku zateen evde bı kucuk abımız varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…