2011 Aralık Anneleri

kızlar çok şükür biz de 36 haftamızı tamamladık sonunda. zor oldu ama başardık. günler geçmek bilmedi valla.

aynen cnm az kaldı ıns bızdede aynı muhabbett aama tabıkı kapatmıyoruuzz cunku zateen evde bı kucuk abımız varr

bizimde ablamız var ve cok sıcağı sevmiyor.. benden önce o soyunup dökünmeye başlıyor... odasına dogru bi hat oluşturuyor resmen prensesim önce patikler ve çorapları buluyorum koridorda sonra yelek e devam ediyor... offflaya poflayaaa yataga giriyor zavallım.. sabah kadar üstünü örtücem diye git- gel yapıyorum ... bu evin kadınları ateşli diyip duruyor eşim.. oğlumuz(hayırlısıyla doğsun) durum eşitlenecekmiş -miş-miş....

Son düzenleme:
aynen cnm az kaldı ıns bızdede aynı muhabbett aama tabıkı kapatmıyoruuzz cunku zateen evde bı kucuk abımız varr

bizim ev merkezi sistem ısıtmalı, yani biz açıp kapatamıyoruz, dolayısıyla ev çok sıcak oluyo, ben de pencereyi aralıyorum, eşim diyo ben üşüyorum. ben de diyorum yanıyorum. ne zamandır atlet bile giymiyorum, eşimin tişörtleriyle dolaşıyorum daha ne yapayım, ne kadar çıkarayım dimi ama??o giyinsin biraz da. eve misafir gelince bi bakıyolar birimiz kalın eşofmanlarla, birimiz yazlık tişörtlerle. yapcak bişey yok dayancaz mecburen

herkese iyigeceler&tatlı rüyalar (herne kadar bu zor olsa da ) kendinize iyi bakın güzel anncikler yarın görüşmek üzere iyiakşamlarrrr

Oy oyy haydi bakalım hayırlısıyla :)
Amin :)
Sağ ol canm. Kara dut suyunu öğrenmem iyi oldu.
valla ben de çok şaşırıyorum kendime yahuuu:)))))) şimdi de sarılık olayına taktım kafayı. sarı ii diilmiş... pöfff yaaaaaa

Tatlım zaten bir günde kaç kere kıyafeti değişiyor bebeğin onca heveslendin aldın ilk gün bari giydir . Ertesigün çıkartırsın Allah korusun zaten sarılık varsa bile ikinci günden sonra anlaşılıyor sanırsam .
İyi geceler tatlı annecikler buraya kadar okuyabildim. Herkes iyidir inşallah .

Kizzlarrrrr sizce ilik mi soguk mu buhar makinesi????hepinize iiiiii geceler

Kızlaaaar ıcınızdee ates basaan varmııı

ben ben cnm yanıyorum resmen ya

Beni de çok fena ateş basıyooo...eşim polar eşofmanla yatıyo, ben askılı pijama.... yine de terliyorummm...

bende geceleri öyle yatıyorum nerdeyse don südyen takılacam hatta tek yatıyor olsam cam acık yatacamda eşim izin vermiyor

kızlar çok şükür biz de 36 haftamızı tamamladık sonunda. zor oldu ama başardık. günler geçmek bilmedi valla.

Şöyle bi durum da var,

midemi de ateş basıyooooo

offffff offffff :120:

o bende de var alev alev yanıyor resmen cok kötü yaaa

iyi geceler herkese..
akıntı problemi olan var mı aramızda?benim 3/4 gündür sarı renkte akıntım var,cuma günü gideceğim doktora,dahamı erken gitsem.var mı böyle sorunu olan?:44:

gnc24,canım şekerler sepet taç hepsi çok guzellerrr yaaaaaaaaaaaaa.....gule gule kullan dağıt :)aralıkta doğurcanı nerden bıldın kızzzzz 12 dıye yazdrmıssın ya şu aralar gelırse bıde
hepiniz benım doğurmamı beklıyo bılıyorum amaa ben ne dıyorumsızeee en son ben doğurcam :))) baksana ben den oncekıler doğurdu çatır çatır ben halen beklıyorum
ayyy darısı basıma artıkkkkk

slm kızlar ben de 36+4 haftalığım dr um hala gün vermedi spinal sezeryan istiyorum ben de bakalım muhtelemen çalıştığım hastanede olucam inş sağ salim doğum yaparız ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz bile bile gitmek korkutucu geliyodu bana ebeyim ben ama şu an korkmuyorum önemli olan oğlumun sağlığı

slm canımm nasılsınn :)) bak sanada dıyorum benden once doğurcan sende ben buraların bekçisi olucam..yaşlanıp gitcem buralarda

iyi geceler herkese..
akıntı problemi olan var mı aramızda?benim 3/4 gündür sarı renkte akıntım var,cuma günü gideceğim doktora,dahamı erken gitsem.var mı böyle sorunu olan?:44:

bende de var ama normaldir diye düşündüğümden bişey demedim doktora..yani cok yogun deil ama yinede sormanda fayda var..

slm canımm nasılsınn :)) bak sanada dıyorum benden once doğurcan sende ben buraların bekçisi olucam..yaşlanıp gitcem buralarda

iiyidir cnm sen nasılsın yok cnm ben bu konuda cok tecrubelıyım sen bile gecemessin beni bence sen bir daha ki haftaya kadar dogurmuş olacaksın içime öyle doguyor

Kızlar demekkı bu ates basma genelımızde varmıss yaaa bende buyuk tuvalet gelmıs gıbı baskı oluyoor :18::18: Aslında ılk dogumumda 39 haftada olduu bu braz suphelendırdı benı ama sancı su nısan yook

ayy banada ateş basıyo,ıkıdebır tuvalete gidiyorum,mıgedem yanıyo,uyuyamıyorum......daha sayıyımmı :)))) artı doğurmak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…