- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
aynen cnm az kaldı ıns bızdede aynı muhabbett aama tabıkı kapatmıyoruuzz cunku zateen evde bı kucuk abımız varr
aynen cnm az kaldı ıns bızdede aynı muhabbett aama tabıkı kapatmıyoruuzz cunku zateen evde bı kucuk abımız varr
Şöyle bi durum da var,
midemi de ateş basıyooooo
offffff offffff :120:
valla bebişlerimiz büyüdükçe organlarımız nasıl ezlip büzüldü hatta yer değiştirdi allah bilsin.. az kaldı ama biraz daha sabır... geçmiş olsun canım
kızlar biz geldiiik...
Enes Tahamız ile buluşma tarihimiz kesinleşti sayılır,yani bi sürpriz yapmazsa oğluşum cuma günü kollarımda olacak inşallah..02.12.2011 :)) sabah 7de gelin dedi,lavman ve sonda yokmuş
Amino halde kolay gelsin sizegeçen gün benim eşimde camları sildi tabii benim talimatlarımla normalde sinir olur ama alttan alıyor son nazlarımızı çeksinler bakalım... şaka bi yana allah razı olsun eşlerimizden
Sağ ol canm.selam kızlarr
bugun ne zaman topiğe girsem hep biseyler oldu bir turlu takılamadım epey sayfa bırıkmış bu arada oku oku yoruldumelektirikler kesildi komsum geldi kızım ödev için pcyı aldı derken yeni bakabıldımm
kötü olmuş cnm bisefer benim başımada gelmişti içindekileri tek tek cıkarıp yıkamıştım
agız yaralarına kara dut suyu ıyı gelıyor annem yazdan kaynatıp hazırlıyor kavanoza kışın kıme lazımsa kullanıyoruz hatta yazın yiğenimin dili pamukcuk olmuştu onun dilinide mendili batırıp batırıp silmiştik..benimde dolabımda duruyor kucuk bır kavanoz bebişin dili pamukcuk olursa kullanıcam
sen hiçbirşey anlamadan doguracan tülaycım maşallah
cnm cok güzeller ıyı gunlerde dagıt inş
aynı bende senin gibiyim cnm hep bişeyler yiyesim var ve mıdem kabul etmıyor cıkarıyorum artık bişey yerken eşim yine cıkarmak için mi yiyorsun diyortutamıyorum kendimi napim
deryacım siz aradan aileleri cıkarsanız eşinle anlaşabileceksinizde hep aileler yuzunden cıkıyor sanırım problem ayrıca dün eşinin facede duvarına yazdıgı satırlarda cok hoş aslında o da böyle olsun istemıyor ama işte..neyse inş bundan sonrası güzel olur..
aman da aman tacımızda cok şekermişkız senindi dimi birde böyle değişik terlıklerın vardı hediye
nanan sanırım bugun sezeryan olacaktı olmuştur belkı:26:
inş döner cnm ama ilk bebeklerde bu şans daha düşük oluyormuş nasip artık dua et yinede benimki tam bu zamanda döndü cok şükür
halimecim ben o tezlerin hepsini çürüttüm kızımda oglumda 9ay 10 gunu dolu dolu doldurdular
cnm daha günün var inş gelir kendi sancın gelmezsede bak ben ıkı kere sunı sancıyla yaptım dogumu ölünmüyor yani merak etme atlatırsın agrı eşiğin yüksekse daha rahat gecer
kız halıme sen beni öldürecen durup durup bişeyleri dert ediniyonilla pembe olması şart diye bişey yokki istediğin rengi giydirebilirsin renklere takılma hiçç
cok sevindim cnm
gözün aydın cnm dogum öncesi bol bol dinlen bari
ayy negüzel cnm sizin adınıza cok sevindim cok güzel olmuş maşallah
ohh gözün aydın elifcim ne zaman ne zaman derken günün belli olmuş hadi hayırlısı artık cumaya kadar naparsın bilmem heyecandandarısı zuzuzunun başına
perşembe doguran bırısı vardı ama kımdı aklıma gelmedi sezeryan olacaktı :26::44::44::44:
valla ben de çok şaşırıyorum kendime yahuuu:)))))) şimdi de sarılık olayına taktım kafayı. sarı ii diilmiş... pöfff yaaaaaa
Sağol cnm, sende olmadı mı mide yanması?
yok canım olmadısadece kulaklarım yanıyor ...
Kızlaaaar ıcınızdee ates basaan varmııı
Beni de çok fena ateş basıyooo...eşim polar eşofmanla yatıyo, ben askılı pijama.... yine de terliyorummm...
kızlar çok şükür biz de 36 haftamızı tamamladık sonunda.zor oldu ama başardık. günler geçmek bilmedi valla.
Şöyle bi durum da var,
midemi de ateş basıyooooo
offffff offffff :120:
selam kızlarr
bugun ne zaman topiğe girsem hep biseyler oldu bir turlu takılamadım epey sayfa bırıkmış bu arada oku oku yoruldumelektirikler kesildi komsum geldi kızım ödev için pcyı aldı derken yeni bakabıldımm
kötü olmuş cnm bisefer benim başımada gelmişti içindekileri tek tek cıkarıp yıkamıştım
agız yaralarına kara dut suyu ıyı gelıyor annem yazdan kaynatıp hazırlıyor kavanoza kışın kıme lazımsa kullanıyoruz hatta yazın yiğenimin dili pamukcuk olmuştu onun dilinide mendili batırıp batırıp silmiştik..benimde dolabımda duruyor kucuk bır kavanoz bebişin dili pamukcuk olursa kullanıcam
sen hiçbirşey anlamadan doguracan tülaycım maşallah
cnm cok güzeller ıyı gunlerde dagıt inş
aynı bende senin gibiyim cnm hep bişeyler yiyesim var ve mıdem kabul etmıyor cıkarıyorum artık bişey yerken eşim yine cıkarmak için mi yiyorsun diyortutamıyorum kendimi napim
deryacım siz aradan aileleri cıkarsanız eşinle anlaşabileceksinizde hep aileler yuzunden cıkıyor sanırım problem ayrıca dün eşinin facede duvarına yazdıgı satırlarda cok hoş aslında o da böyle olsun istemıyor ama işte..neyse inş bundan sonrası güzel olur..
aman da aman tacımızda cok şekermişkız senindi dimi birde böyle değişik terlıklerın vardı hediye
nanan sanırım bugun sezeryan olacaktı olmuştur belkı:26:
inş döner cnm ama ilk bebeklerde bu şans daha düşük oluyormuş nasip artık dua et yinede benimki tam bu zamanda döndü cok şükür
halimecim ben o tezlerin hepsini çürüttüm kızımda oglumda 9ay 10 gunu dolu dolu doldurdular
cnm daha günün var inş gelir kendi sancın gelmezsede bak ben ıkı kere sunı sancıyla yaptım dogumu ölünmüyor yani merak etme atlatırsın agrı eşiğin yüksekse daha rahat gecer
kız halıme sen beni öldürecen durup durup bişeyleri dert ediniyonilla pembe olması şart diye bişey yokki istediğin rengi giydirebilirsin renklere takılma hiçç
cok sevindim cnm
gözün aydın cnm dogum öncesi bol bol dinlen bari
ayy negüzel cnm sizin adınıza cok sevindim cok güzel olmuş maşallah
ohh gözün aydın elifcim ne zaman ne zaman derken günün belli olmuş hadi hayırlısı artık cumaya kadar naparsın bilmem heyecandandarısı zuzuzunun başına
perşembe doguran bırısı vardı ama kımdı aklıma gelmedi sezeryan olacaktı :26::44::44::44:
iyi geceler herkese..
akıntı problemi olan var mı aramızda?benim 3/4 gündür sarı renkte akıntım var,cuma günü gideceğim doktora,dahamı erken gitsem.var mı böyle sorunu olan?:44:
slm canımm nasılsınn :)) bak sanada dıyorum benden once doğurcan sende ben buraların bekçisi olucam..yaşlanıp gitcem buralarda
ben ben cnm yanıyorum resmen ya
bende geceleri öyle yatıyorum nerdeyse don südyen takılacamhatta tek yatıyor olsam cam acık yatacamda eşim izin vermiyor
o bende de varalev alev yanıyor resmen cok kötü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?