2011 Aralık Anneleri

Kızlar demekkı bu ates basma genelımızde varmıss yaaa bende buyuk tuvalet gelmıs gıbı baskı oluyoor :18::18: Aslında ılk dogumumda 39 haftada olduu bu braz suphelendırdı benı ama sancı su nısan yook

canım daha sana erken değilmi yahuu...sancı için falan :)) du bakalım bı bız doğurak aaaa

canım daha sana erken değilmi yahuu...sancı için falan :)) du bakalım bı bız doğurak aaaa

ayy tabıkı erkeen ama oglumdada bu buyuk tuvalet gelmıs hıssı oluyordu yanı herkeste ollur Hatta dogumda daha cok oluyorr ben acılmadan korktum :18: Onumuzde ablalarımız abılerımız var teyzesıı bız beklıceez ıns kızımlaaa buyukler ondeen

bende hergun merakla acıyorum sen dogurdunmu dıee ıns kolay dogumun olsuunda gec olsun guc olmasın yanı

inanki bende herkes gibi meraktayım acaba ne zaman doğrucam dıye :))))) benım lıstedekı bebek çıktı çıkıcak ben daha burdayım.. bide sezeryan olcak benımkı düşün artık son anaa kadar bekletıyo doktorum sağolsun

yaaaaaaaaaaa ben normal sandıım ılgıncc cok sasırdıım walla:44:

Kızlar demekkı bu ates basma genelımızde varmıss yaaa bende buyuk tuvalet gelmıs gıbı baskı oluyoor :18::18: Aslında ılk dogumumda 39 haftada olduu bu braz suphelendırdı benı ama sancı su nısan yook

benimde bir iki gündür hemeroidlerim problemler cıkarmaya başladı her wcden sonra kanama oluyor bır muddet uzerine oturamıyorum korkutuyor bu durum beni ama inş ilerlemez aklıma olbey gelıyor daha da korkuyorum yalnız ilk kanamayı görünce bian şok yaşadım acaba nişan mı dıye de sonra farklı yerden oldugunu anladım

ayy banada ateş basıyo,ıkıdebır tuvalete gidiyorum,mıgedem yanıyo,uyuyamıyorum......daha sayıyımmı :)))) artı doğurmak ıstıyorum

kız neden se benimde hiç dogurasım yokk eşimede soruyom nasıl heyecan yapıyormusun dogsun artık falan dıye o da dıyor iyiydik böyle biz neler yaşıyacagımızı bıldıgımız için sanırım halımızden memnun oturuyoz şuan

bu cuma mı doğummm süpermiş ozman yaa
boyu ve kilosu haftasıyla uyumlu sadece kafası 3 hafta önde gidiyor işte

Nusya canım benim bebeğiminde aynı şekile boyu kilosu normal kafa çapı 36 haftalıkken 39 gösteriyodu çok kafama takılıyo inş. normal doğumumuzu etkilemez sen normal mi yapıcaksın doğumunu

cnm annisde böyle hissettiğini söylemişti acılması cıkmıştı

ayyy gecmıs olsun cnm ıns ılerlemezz kızzz benımkı daha cıddeen erkeeen aceep aacıklıklı var dıe suphelendıım benm daha dogurasım yook bıraz buyusun kızım her aksam uyku problemı cekerken kendıme hadı uyu kubraa bak en fazla 1 ay sonraa ne gece ne gunduz uyuyabılcen dıyormm Kızım dogmadan uykuyu stoklamam lazıım

cnm annisde böyle hissettiğini söylemişti acılması cıkmıştı

ayyy evet bılıyorrmm:18: Dr gıtcem carsamba amaaa baktıramıcam cunku eve gelmıceem aksama kadar dısarda olacm kaynanam gelıo onu karsılıcz bendee namazlarımdan olcam eger alttan baktırırsam nerde boy abdestı alacm kıı ıns dıger hafta baktırırım bende dınlenırm artıkın bıse olmz dımmı:26:

sagol cnm üzerinde durmamaya calışıyorum kendiliğinden gecsin gitsin diyede bakalım :44::44:

ben şimdiden de cok uykusuzum yaa geceleri uyuyamıyorum sabahlarıda cocuklardan uyuyamıyorum gündüzleride işlerim oluyor napcan bilmiyom dogum sonrasıbirde benim cocuklar hep uykusuz oluyor sanırım bu kızımda öyle olacak gibi bütün gece kıpır kıpır oturuyor uyumadan

kızlar çok şükür biz de 36 haftamızı tamamladık sonunda. zor oldu ama başardık. günler geçmek bilmedi valla.

seninle aynıyız canım
valla geçmek bilmedi.. herkes burda doğum yapıp bebeklerine kavuştukça daha çok varmış gibi geliyor galiba...
ama az kaldı canım.. biz de bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah..

Nusya canım benim bebeğiminde aynı şekile boyu kilosu normal kafa çapı 36 haftalıkken 39 gösteriyodu çok kafama takılıyo inş. normal doğumumuzu etkilemez sen normal mi yapıcaksın doğumunu

ARKADAŞLAR BEN MART ANNESİYİMM
forumda okudum bebeğiniZİN KAFASI ÖNDE VEYA GERİ KALMIS HİÇ DERT ETMEYİN OLURMU BN moral vermek istedim sİZE bnm bebeğimin de 1 ay geri kalmıs aptal olur dediler 7 aylıkken alalım dediler ama ben aldırtmadım ilk bebeğimdi ve biz herşeye hazrılıklı idik çok dua ettim çapımdam çıkmaz diye sezeryan oldumm ama şimdi kızım 9 aylık ve bnm evimin beter böcüğü aşırı hareketli
prof....... doktorun almak istediği özürlü çoçukk akıllımı akıllı ve şuan ki gelişimini takip eden doktorum ailenizde varmı bu süper zekii olabilir diyo belki bizi raahatlakmak için diyo ama kızımı seviyorum RABBİM ONU BİZEBAĞIŞLADI BOL DUA EDİN KIZLAR BOL DUAA

suan bende oyleyım ıstee efe buyuk olsa yatacm derım Geceee ben yatamıyormm gunduzz efe yatmıyo o yatıncada evı temızle yemek yap oluyor ıns umudumm kaynanam ıns bu kzın senı sasırtırr cnm hem kendı sancıınla dogurark hemde mısıl mısıl uyuyaraak Allah yardımcın olsuun

MASALLAH CNMM RABBIM SIZE BAGISLASIIN INSS

cnm ya alttan muayne olunca boy abdestine gerek yokkı

kızlarrr karnım taş gibii nıyekıı

doguracak olmayasın zuzum

Rabbim sizlere debağışlasın bebişlerinizi

alttan muayene de de her ihtimale karşı boy abdesti gerekiyo anneler
çünkü içeri bişey giriyo ve acııı ile karışık haz olunabiliyor bu konularda çok hassaz davranılması gerekiyorr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…