cnm ya alttan muayne olunca boy abdestine gerek yokkı
doguracak olmayasın zuzum
suan bende oyleyım ıstee efe buyuk olsa yatacm derımGeceee ben yatamıyormm gunduzz efe yatmıyo o yatıncada evı temızle yemek yap oluyor ıns umudumm kaynanam ıns bu kzın senı sasırtırr cnm hem kendı sancıınla dogurark hemde mısıl mısıl uyuyaraak Allah yardımcın olsuun
Nusya canım benim bebeğiminde aynı şekile boyu kilosu normal kafa çapı 36 haftalıkken 39 gösteriyodu çok kafama takılıyo inş. normal doğumumuzu etkilemez sen normal mi yapıcaksın doğumunu
cnm ya alttan muayne olunca boy abdestine gerek yokkı
Doguracak olmayasın zuzum
Rabbim sizlere debağışlasın bebişlerinizi
alttan muayene de de her ihtimale karşı boy abdesti gerekiyo anneler
çünkü içeri bişey giriyo ve acııı ile karışık haz olunabiliyor bu konularda çok hassaz davranılması gerekiyorr
öylemı dersın fatmacımmmmmmmmmmdoğurcammı yoksa
bence senin doktor sezeryan yapmak istemiyo, o yüzden bekliyoki sancın gelsin de normal doğurinanki bende herkes gibi meraktayım acaba ne zaman doğrucam dıye :))))) benım lıstedekı bebek çıktı çıkıcak ben daha burdayım..bide sezeryan olcak benımkı düşün artık son anaa kadar bekletıyo doktorum sağolsun
insallah canım. burdaki arkadaşları gördükçe sabırsızlanıyoruz biz bence.seninle aynıyız canım
valla geçmek bilmedi.. herkes burda doğum yapıp bebeklerine kavuştukça daha çok varmış gibi geliyor galiba...
ama az kaldı canım.. biz de bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah..
kızlarrr karnım taş gibii nıyekıı
cnm yanlışın var bu konuda gusulu gerektıren durumların içinde böyle bir şey yazmıyor gusulu gerektıren şeyler belli..alttan muayne olununca sadece namaz abdesti almak yeterli ama sen istersen gusul abdestide alırsın ama o senın tercıhıne kalmış illa şart deil
ayy inş kubracım ya bu sefer bende de bir umut var bakalım gelecek diye düşünüyorum sancım ama hayırlısı
Cocuklarımda yasadıgım en buyuk sorun ıkısınde de yemek ve uyku oldu bu kızım farklı olur inş
Kayınvalıden gelınce rahatlarsın cnm en azından efeyle ilgilenir sen dınlenırsın şimdiden allah kavuştursun
canım illa şart değil ama bayanlar erkekler gibi boşaldıklarını anlamayabiliyor bnm doktorumm alttan muayene ettiği sırada suyum geldi ve biraz bekletti sonra baktı devamı yok eve gidince boy abdestini al dedi farkında olmadan da olabilirsin dedi ki bu konulara dikkat eden bi byandıı zaten sehvet duyulmadan gusle ihtiyac yok ama en iyisi almak derim ben
saol cnm sende fıkrın ıcın sanırım benımde ıcım rahat etmez gıbıme gelıyorr ama boyle bıseyın sart olmadıgını bılmek ıyı oldu snırım ıcın rahat etsın dıye alınması gerekebılır olayın takva boyutu sanırsam:26: Sanada cok tesekkurler cnm
Destınacım bılmedıgım bır seydı saol soyledgın ıcın
aynen benm durumumdasın yani peki senın bebişde mi genetikmiş ne dedi doktorun.normal doğumu çok istiyorum ama şuanda kesin belli olan bişey yok son haftada belli olacak dedi doktor 36+3 te 96mm kafası senin kaç mm cnm yazarmısın
canım benimde 36 hafta 1 günlükken 95.3mm di bi sorun yok dedi genetik olabilir dedi bende normal doğumu çok istiyorum ama doktorum büyüklüğü devam ederse normal doğumu zorlar demişti inş.dğuma kadar daha fazla büyümezde normal yapabiliriz doğumlarımızı
kızlar bnden de çıkmaz dendi ama bii doğdu oo koca kafalı bebek dediklerii normal biikafa çıktıı normali zorlayın derimm anneler nasıl anne oldum halen farkında bile değilim gerçeği gibi hak olan gibi olmuyr ötekiler
sen sezeryan istiyon normal dogururmussun birde ayy ne gülerim ozaman bu kadar doguramadım doguramadım demen üzerine
benim kollarım ve bacaklarım çok kaşınıyor kaşımaktan kanatıyorum her yerimi yaklaşık bir haftadır bu böyle, doktora gittim bugun kan tahlili yaptılar, tahlil sonucunda normal dışı bir durum çıkarsa karaciğerlerden kaynaklı bir problem var demekmiş, iki gün içinde belli olacak sonuçlar. tahlilller anormal çıkarsa hemen doğuma alacaklar.. kaç gündür gelsin artık bebeğim derken bugun bu haberi alınca içim bi tuhaf oldunolur tahlil sonucum iyi çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?