kızlarrr karnım taş gibii nıyekıı
aynı doktorun ölçtügü bebek bile farklı olabiliyor ,sonuçta tartı değil ,benim bir hafta 1802 idi sonraki hafta 1800küsürdü yine ve yanlış ölçmüşümdür dedi ve ben artık inanmıyorum ultrason ölcümlerine ,ablam 4 gün önce 3 kg doğacak diye beklediği bebeği 3600 ile kucağına aldı ,arkadaşımda 2200 beklerken 1935 gram olarak kucağına aldı ,yani tam olarak birebir tutmuyor kilolar hele başka doktordaysa kesinlikle tutmuyorderin0606 arkadaşımıza tebrikler rabbim analı babalı büyütsün inşallah...
dderya senin adına çok sevindim canım öle yada böle sonuç oalrak barışmanıza çok sevindim.. ama eşinin kesinlikle annenden özür dilemesi gerekiyor bence ...
bende bu gün farklı bir doktora gittim bebeğimin kilosu 10 gün önceki diğer doktorumun ölçümüne göre az çıktı 10 gün önce 3337 gr. çok iri bebek olucak bu dediği bebek bu gün farklı doktorda 3125 gr. çıktı ve plasentada kireçlenme başlamış... sinirlerimi bozdu biraz ama yarın başka bir doktora gidip plasentada kireçlenme varmı yokmu gerçekten baktırıcam tekrar yoksa içim rahat etmiyecek daha gelesi yok bu kızın gelsede kurtarsa anacığını şu dertlerden ne olur sankim...
kızlar herkese iyi geceler. ben hiç bu saatlere kdr kalmazdım ama burnum çok tıkalı ama akıyor aynı zamanda nefes almakta güçlük çekiyorum, ben grip oldum ya. uyumayı denicem şimdi. kociş uyuyalı yıl oldu
derin0606 arkadaşımıza tebrikler rabbim analı babalı büyütsün inşallah...
dderya senin adına çok sevindim canım öle yada böle sonuç oalrak barışmanıza çok sevindim.. ama eşinin kesinlikle annenden özür dilemesi gerekiyor bence ...
bende bu gün farklı bir doktora gittim bebeğimin kilosu 10 gün önceki diğer doktorumun ölçümüne göre az çıktı 10 gün önce 3337 gr. çok iri bebek olucak bu dediği bebek bu gün farklı doktorda 3125 gr. çıktı ve plasentada kireçlenme başlamış... sinirlerimi bozdu biraz ama yarın başka bir doktora gidip plasentada kireçlenme varmı yokmu gerçekten baktırıcam tekrar yoksa içim rahat etmiyecek daha gelesi yok bu kızın gelsede kurtarsa anacığını şu dertlerden ne olur sankim...
gunaydın kızlarrrr bugun sanırım 3 sezeryan var hadi hayırlısı inş rabbim hepsini saglıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun..
5848BL demet cnm inş herşey güzel olur
akide şekeri arkadaşımızda bugun sezeryan olacaklar arasında
birde kudra07 arkadaşımız girecekti bugun sezeryana..allah yardımcıları olsunnn
gece zaten geç yatmıştım sabah 6 gıbı ogluma uyandım yıne yatagı ıslatmışya bu doguma yakın neden arttı acaba oglumda budurum:44::44::44: arada bir oluyordu bu aralar cok sıklaştı off..tabi uyanınca bir daha uyku yok oturuyom
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
ayy bu doktorlar ılla hepsi farklı bişey dıyor yabenim doktorumun gene maşallahı var başından beri bugune kadar olumsuz tek kelıme duymadım agzından herzaman problem yok herşey normal dıyor belkı kendince bişeyler gördüğü oluyordur ama emin olmadan bana hiçbirşeyi yansıtmıyor..kılo konusuna hıc takılma cnm esas kılosu acak dogdugunda bellı olacak ultrason bılgıleri yaklaşık degerleri gösteriyor ancak
Şişli MemoriaL de yapıcam inşallah canım. Sen?
slm kızlar ben de 36+4 haftalığım dr um hala gün vermedi spinal sezeryan istiyorum ben de bakalım muhtelemen çalıştığım hastanede olucam inş sağ salim doğum yaparız ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz bile bile gitmek korkutucu geliyodu bana ebeyim ben ama şu an korkmuyorum önemli olan oğlumun sağlığı
İlkerozge merhaba; ben de epidural sezaryan yapacagim. Senin bir ebe olarak sezaryan tercih etme sebebin nedir? Paylasabilir misin?
yaaa ben kesinlikle bebek de sorun cikmadigi takdirde sezaryannnn istemiyorummmm.normal dogurmak istiyorum epidurallene grek var ortadan ayrilmama :)) kizlarr madem bize dogurma ozelligi verilmis,doguralimmm.yoksa sorun bosverin sezeryanii derim ben.hatta biraz daha guc gelse epiduralsiz dogurabilsem keske :))
İlkerozge merhaba; ben de epidural sezaryan yapacagim. Senin bir ebe olarak sezaryan tercih etme sebebin nedir? Paylasabilir misin?
canım ablam orda doğum yaptı çok memnun kalmışlardı iyi bir hastane. ben anadolu yakasında oturuyorum doğumum yeditepe hast. olacak ama daha günüme var. 36 dayın şimdilik, normal istediğimden net bir tarihimiz yok
komplikasyon oluşmuş canım ,dikkat etmelisin magnezyum içmiyorsan olabilir,benim karnımda bir sefer doktorun orada sertti ve kasılmaların var senin dedi magnezyumu ihmal etme yat dinlen bu iyiye alamet değil ,gün içinde takip et çok sertleşmemesi lazım karnının demişti ,sende dikkat et canım .geçmiş olsun
Evet bende çok memnunum hastanemden inşallah doğumdan sonrada aynı şeyleri söyleyebilirim.Doktoru kimdi ablanın? Figen hanım benim doktorum.
İnşallah rabbim gönlüne göre verir,en hayırlı tarihte gelir bebeğin..
kızlar çok şükür biz de 36 haftamızı tamamladık sonunda.zor oldu ama başardık. günler geçmek bilmedi valla.
ama ben hamıle oldum olası karnım sert,bu aralar dahada bı sertleştı,,,kötu bişeymıkı acaba,nolcak pekı napmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?