2011 Aralık Anneleri

derin0606 arkadaşımıza tebrikler rabbim analı babalı büyütsün inşallah...
dderya senin adına çok sevindim canım öle yada böle sonuç oalrak barışmanıza çok sevindim.. ama eşinin kesinlikle annenden özür dilemesi gerekiyor bence ...

bende bu gün farklı bir doktora gittim bebeğimin kilosu 10 gün önceki diğer doktorumun ölçümüne göre az çıktı 10 gün önce 3337 gr. çok iri bebek olucak bu dediği bebek bu gün farklı doktorda 3125 gr. çıktı ve plasentada kireçlenme başlamış... sinirlerimi bozdu biraz ama yarın başka bir doktora gidip plasentada kireçlenme varmı yokmu gerçekten baktırıcam tekr
ar yoksa içim rahat etmiyecek daha gelesi yok bu kızın gelsede kurtarsa anacığını şu dertlerden ne olur sankim...

kızlarrr karnım taş gibii nıyekıı

komplikasyon oluşmuş canım ,dikkat etmelisin magnezyum içmiyorsan olabilir,benim karnımda bir sefer doktorun orada sertti ve kasılmaların var senin dedi magnezyumu ihmal etme yat dinlen bu iyiye alamet değil ,gün içinde takip et çok sertleşmemesi lazım karnının demişti ,sende dikkat et canım .geçmiş olsun

aynı doktorun ölçtügü bebek bile farklı olabiliyor ,sonuçta tartı değil ,benim bir hafta 1802 idi sonraki hafta 1800küsürdü yine ve yanlış ölçmüşümdür dedi ve ben artık inanmıyorum ultrason ölcümlerine ,ablam 4 gün önce 3 kg doğacak diye beklediği bebeği 3600 ile kucağına aldı ,arkadaşımda 2200 beklerken 1935 gram olarak kucağına aldı ,yani tam olarak birebir tutmuyor kilolar hele başka doktordaysa kesinlikle tutmuyor

gunaydın kızlarrrr bugun sanırım 3 sezeryan var hadi hayırlısı inş rabbim hepsini saglıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun..
5848BL demet cnm inş herşey güzel olur
akide şekeri arkadaşımızda bugun sezeryan olacaklar arasında
birde kudra07 arkadaşımız girecekti bugun sezeryana..allah yardımcıları olsunnn
gece zaten geç yatmıştım sabah 6 gıbı ogluma uyandım yıne yatagı ıslatmış ya bu doguma yakın neden arttı acaba oglumda budurum:44::44::44: arada bir oluyordu bu aralar cok sıklaştı off..tabi uyanınca bir daha uyku yok oturuyom

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

ayy bu doktorlar ılla hepsi farklı bişey dıyor ya benim doktorumun gene maşallahı var başından beri bugune kadar olumsuz tek kelıme duymadım agzından herzaman problem yok herşey normal dıyor belkı kendince bişeyler gördüğü oluyordur ama emin olmadan bana hiçbirşeyi yansıtmıyor..kılo konusuna hıc takılma cnm esas kılosu acak dogdugunda bellı olacak ultrason bılgıleri yaklaşık degerleri gösteriyor ancak

maşallah maşallah sağlıcakla gelırler inş.h belkı deryanında normal dogumu baslarbenım doktorumda şimdiye kadar hıc olumsuz bişey soylemedı ama normal doguma karsı oldugu cok bellı zaten sımdıye kadar yaptırdıgı normal dogum sayısı bellı.Gecen p.tesi kontrol vardı onumuzdekı p.tesiye randevu verdı dedi ondan sonrakı 15 gun içinde alırız ben dedım normal dogum ıstıyorum;normal dogum yapmaman için bisorun yok dedı ama bakalım.Sırf bu yuzden özelden vazgecıp kadın dogum hastanesıne gıtmeyı dusunuyorum dogum anında((

herkese günaydın kızlar, minnakımla erkenden geldik işe,

bugün doğum yapacak arkadaşlara allah kolaylıklar versin inş.

gnc seninde tarihin belli olmuş çok heyecanlı bir durum yaa, sana birkaçgün uyku yok bence

Şişli MemoriaL de yapıcam inşallah canım. Sen?

canım ablam orda doğum yaptı çok memnun kalmışlardı iyi bir hastane. ben anadolu yakasında oturuyorum doğumum yeditepe hast. olacak ama daha günüme var. 36 dayın şimdilik, normal istediğimden net bir tarihimiz yok

Gunaydin kizlarr..

Sabah sabah facebooktaki aralik anneleri grubuna katildim ay cok guzel bir ortam varmis..tavsiye ederim herkese :)

bu arada kizlar bana yardimci olun..dogum yapip listeye girmeyenler varsa yazarmisiniz.ayrica dun sezeryan olanlar kimlerdi.onlarida ekliyim listeye.ay iyice yarim akilli oldum hic aklimda tutamiyorum ya.birde dogumlar cogaldikca not tutmak daha zor oluyo valla

çook güzel bi hava var burda..açtım müziği ortalığı toparlıyrm,birazdan bi arkadaşımda geleck kahvaltıya,beni sakinleştirmeye geceden buyana sakinleştim oysaki :)) 2yi geçiyordu yattığmda,sabahnamazdı,eşimi okula göndermeydi,wc molalarıydı derken 9u geçiyordu kalktığmda..günlerdir uykusuz olmama rağmen bi enerjikim yaa..neden acaaba bugün sezeryan olacak arkadaşlar Rabbim kolaylıklar versin inşallah,hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi

İlkerozge merhaba; ben de epidural sezaryan yapacagim. Senin bir ebe olarak sezaryan tercih etme sebebin nedir? Paylasabilir misin?

İlkerozge merhaba; ben de epidural sezaryan yapacagim. Senin bir ebe olarak sezaryan tercih etme sebebin nedir? Paylasabilir misin?

yaaa ben kesinlikle bebek de sorun cikmadigi takdirde sezaryannnn istemiyorummmm.normal dogurmak istiyorum epiduralle ne grek var ortadan ayrilmama :)) kizlarr madem bize dogurma ozelligi verilmis,doguralimmm.yoksa sorun bosverin sezeryanii derim ben.hatta biraz daha guc gelse epiduralsiz dogurabilsem keske :))

canım herkesin kendi tercihi. kim nasıl rahat olacaksa öyle doğursun. ben de çok kararsızdım. bi arkadaşım ebe. şahit olduğum doğumları bi görsen normalin sezeryanden bi farkı yok diyo, o da normal istemiyo. birinde dikiş biraz yukarda birinde aşağıda, tercih meselesi, nerenin kesilmesini istediğin. 20 dikişli normal doğum da gördüm diyo. bi de bazen çocuğun kollarını çekerken sinirleri ezilen ve daha 1 yaşında falan fizik tedaviye başlayan çocuklar var çevremde. ben de istemiyorum normal doğum. buna ek olarak benim durumum biraz daha farklı eşim genelde 130 km uzakta oluyo gün içinde. sancım falan olsa gelmesi en az 2 saat sürer. tarih belli olursa en azından panik olmadan kızımı kucağıma alırım. eşim de yanımda olur.

Selammm kızlar...
bugun doğum yapacak arkadaşlara ALLAH kolaylık versin.. Hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsınlar inşallahhhh

doğum konusunda herkes nasıl rahat edecekse ALLAH herkesin gönlüne göre versin.. normal isteyene normal,sezeryan isteyene sezeryan sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalımda gerisi nasılolsa geçecek

cnm normal doğum yapacak kadın bellidir herkes yapamaz ben kendimde o gücü görmüyorum ağrı fobim var epidurallimiymiş değilmiş hepsi yalan hepsinde ağrı çekiyosun normal doğumda bi de bebeğime o travmayı yaşatamam tercih meselesi tabi yönlendirmek istemem zaten bizim camiada yoktur normal doğum yapan eskisi gibi sezeryan doğumlar da facia değil üstelik 4 saat sonra ayağa kalkabiliyosun bu yüzden tek doz spinal anestezi istiyorum inş tutar o an tutmazsa mecburen genel olucam

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben bugün bademciklerim şiş bi vaziyette sesim çıkmıyordu sabah. uyandım çok kötüydüm. eşim kahvaltı hazırlamış. daha başlamadan kahvaltıya defalarca istifra ettim. sonra midem sakinleşene dek tv izledim mutfağa gitmedim. kendimi iyi hissedince kahvaltı yaptım. okula gelirken çantama peçete ıslak mendil ve poşet aldım. biliyorum başıma gelecekleri. okula geldim arkadaşlar bişeyler yiyeyim diye ısrar etti yok dedim. 1 bardak su içtim. daha derse girmeden onu da çıkardım. 2-3 güne bi bu sahneyi yaşıyorum doğdu doğacak hala devam ediyor mide bulantılarım.

dderya canım senin adına çok sevindim. zamanla acıların azalacak inşallah. eşinin arkadaşını tebrik ederim valla. adam yola getirmiş biraz eşini. ailesinden uzak durmanız gerektiğini de sen değil de bence o telkin ederse daha da iyi olacak aranız bundan sonra. kolay değil yuva yıkmak.

bugün 3 tane sezewryan vardı bildiğim kadarıyla. inşallah arkadaşlarımız sağlıcakla alırlar bebeklerini kucaklarına. bi arkadaşımız daha doğum yapmış. ismini hatırlayamıyorum şu an ama tebrik ediyorum. ne güzel o da kavuştu minnakına.

son 21 günüm kaldı. biter mi bu günler. aynaya bakıyorum kendimi şişman bi adam gibi hissediyorum. offf offfff . doğumdan sonra en kısa sürede spora başlamalıyım.

dün gece eşimle bi hint filmi izledik. çok romantikti. ağla ağla bittim. bilseydim bu kadar kendini helak edeceğini izletmezdim sana dedi önce. film bittikten sonra da ben de çok duygulandım utanmasam ağlayacaktım dedi. tavsiye ederim. filmin adı fanaa yönetmeni aamir kaan . bu adamın filmlerini izliyoruz interneti kapattığından beri eşim çok güzeller. komik ya da romantik oluyor.

Evet bende çok memnunum hastanemden inşallah doğumdan sonrada aynı şeyleri söyleyebilirim.Doktoru kimdi ablanın? Figen hanım benim doktorum.
İnşallah rabbim gönlüne göre verir,en hayırlı tarihte gelir bebeğin..

ama ben hamıle oldum olası karnım sert,bu aralar dahada bı sertleştı,,,kötu bişeymıkı acaba,nolcak pekı napmam lazım

amin canım çok saol,
ablam doktorunu dışardan getirtti canım, nevra topalismailoğluydu doktoru ama hastaneden, hemşirelerden falan memnun kalmışlardı, odaları falan ferah çok güzel, bebeklede çok iyi ilgilenmişlerdi

kızlarrrr çok hastayım:2:boğazım çok ağrıyo öksürmekten helak oldum walla bi yandan burun akıntısı ölüyorum resmen hamileyken ne zormuş hastalık sabah 6 da uyandım kocişi gönderdim baktım ki benim kız öksürmemden yatamıyo odada döne döne 2 saat uyabildim anca şimdi çok halsiz ve bitkinim ama kızım benimle oynamak istiyo kıyamam ona daannelik işte bakıcaz bi çaresine artık

bugün doğuma giden arkadaşlarında hayırlı heberlerini bekliyoruz inşallh

ama ben hamıle oldum olası karnım sert,bu aralar dahada bı sertleştı,,,kötu bişeymıkı acaba,nolcak pekı napmam lazım

kiz ben dun nstye girdim 4 kere sertlestim orda doktor biraz duraksadii ama normal dedi 2 hafta sonra gel dedi benim gun boyu sertlesmem oluyo ki sertlesme aninda ilik agri oluyo karnimda adet agrisi gibi assadan su aldi gelen suyu anlamadim valla sertlesme normalmiii deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…