iyi geceler herkese..
akıntı problemi olan var mı aramızda?benim 3/4 gündür sarı renkte akıntım var,cuma günü gideceğim doktora,dahamı erken gitsem.var mı böyle sorunu olan?:44:
geçmiş olsun. bende de durum aynı. öksürük de başladı. en kısa zamanda iyileşmek dileğiyle. insan rahat rahat öksüremiyor da.kızlarrrr çok hastayım:2:boğazım çok ağrıyo öksürmekten helak oldum walla bi yandan burun akıntısı ölüyorum resmen hamileyken ne zormuş hastalıksabah 6 da uyandım kocişi gönderdim baktım ki benim kız öksürmemden yatamıyo odada döne döne 2 saat uyabildim anca şimdi çok halsiz ve bitkinim ama kızım benimle oynamak istiyo kıyamam ona da annelik işte bakıcaz bi çaresine artık
bugün doğuma giden arkadaşlarında hayırlı heberlerini bekliyoruz inşallh
ben çok ayakta kalırsam ya da yorulursam oluyor benim karnımda sertleşme. bence normal...kiz ben dun nstye girdim 4 kere sertlestim orda doktor biraz duraksadii ama normal dedi 2 hafta sonra gel dedi benim gun boyu sertlesmem oluyo ki sertlesme aninda ilik agri oluyo karnimda adet agrisi gibi assadan su aldi gelen suyu anlamadim valla sertlesme normalmiii deilmi
benim akıntım hep vardı valla.son zamanlarda daha kıvamlı daha sarı daha kokulu ama normal dedi doktorum.kaşıntı yanma ya da kasık ağrın yoksa problem yok dedi doktor.son rütuşlar artık Allah hepimize sabır versin her değişik olay korku sebebi oluyor hepimizde...
geçmiş olsun. bende de durum aynı. öksürük de başladı. en kısa zamanda iyileşmek dileğiyle. insan rahat rahat öksüremiyor da.
ben çok ayakta kalırsam ya da yorulursam oluyor benim karnımda sertleşme. bence normal...
gunaydın kızlarrrr bugun sanırım 3 sezeryan var hadi hayırlısı inş rabbim hepsini saglıkla sıhhatle bebeklerine kavuştursun..
5848BL demet cnm inş herşey güzel olur
akide şekeri arkadaşımızda bugun sezeryan olacaklar arasında
birde kudra07 arkadaşımız girecekti bugun sezeryana..allah yardımcıları olsunnn
gece zaten geç yatmıştım sabah 6 gıbı ogluma uyandım yıne yatagı ıslatmışya bu doguma yakın neden arttı acaba oglumda budurum:44::44::44: arada bir oluyordu bu aralar cok sıklaştı off..tabi uyanınca bir daha uyku yok oturuyom
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
ayy bu doktorlar ılla hepsi farklı bişey dıyor yabenim doktorumun gene maşallahı var başından beri bugune kadar olumsuz tek kelıme duymadım agzından herzaman problem yok herşey normal dıyor belkı kendince bişeyler gördüğü oluyordur ama emin olmadan bana hiçbirşeyi yansıtmıyor..kılo konusuna hıc takılma cnm esas kılosu acak dogdugunda bellı olacak ultrason bılgıleri yaklaşık degerleri gösteriyor ancak
kızlarrrr çok hastayım:2:boğazım çok ağrıyo öksürmekten helak oldum walla bi yandan burun akıntısı ölüyorum resmen hamileyken ne zormuş hastalıksabah 6 da uyandım kocişi gönderdim baktım ki benim kız öksürmemden yatamıyo odada döne döne 2 saat uyabildim anca şimdi çok halsiz ve bitkinim ama kızım benimle oynamak istiyo kıyamam ona da annelik işte bakıcaz bi çaresine artık
bugün doğuma giden arkadaşlarında hayırlı heberlerini bekliyoruz inşallh
canım benim ne güzel senin adına çok sevindim cumayı sayma son 2 günçook güzel bi hava var burda..açtım müziği ortalığı toparlıyrm,birazdan bi arkadaşımda geleck kahvaltıya,beni sakinleştirmeyegeceden buyana sakinleştim oysaki :)) 2yi geçiyordu yattığmda,sabahnamazdı,eşimi okula göndermeydi,wc molalarıydı derken 9u geçiyordu kalktığmda..günlerdir uykusuz olmama rağmen bi enerjikim yaa..neden acaaba bugün sezeryan olacak arkadaşlar Rabbim kolaylıklar versin inşallah,hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi
canım resimleri bekliyoruz sen doğurana kadar tam gaz devam hazırlıklara maşallahneyse kızlar size iyi geceler dileyeyim bende şu kalan bir kaç kutum daha var onları tamamlıyayım belkı yarına resimlerini paylaşırım sizinleallah rahatlık versin doguma gırecek arkadaşlarında yardımcısı olsunn
geçmiş olsun cnmkızlar herkese iyi geceler. ben hiç bu saatlere kdr kalmazdım ama burnum çok tıkalı ama akıyor aynı zamanda nefes almakta güçlük çekiyorum, ben grip oldum ya. uyumayı denicem şimdi. kociş uyuyalı yıl oldu
canım bende şimdiden bu sorun başladı bile bakalım bebişler doğunca napıcazsagol cnm üzerinde durmamaya calışıyorum kendiliğinden gecsin gitsin diyede bakalım :44::44:
ben şimdiden de cok uykusuzum yaa geceleri uyuyamıyorum sabahlarıda cocuklardan uyuyamıyorum gündüzleride işlerim oluyor napcan bilmiyom dogum sonrasıbirde benim cocuklar hep uykusuz oluyor sanırım bu kızımda öyle olacak gibi bütün gece kıpır kıpır oturuyor uyumadan
canım bebiş gelmekmi istiyo artık nekızlarrr karnım taş gibii nıyekıı
inanki bende herkes gibi meraktayım acaba ne zaman doğrucam dıye :))))) benım lıstedekı bebek çıktı çıkıcak ben daha burdayım..bide sezeryan olcak benımkı düşün artık son anaa kadar bekletıyo doktorum sağolsun
canım çok geçmiş olsunbenimde bir iki gündür hemeroidlerim problemler cıkarmaya başladı her wcden sonra kanama oluyor bır muddet uzerine oturamıyorum korkutuyor bu durum beni ama inş ilerlemez aklıma olbey gelıyor daha da korkuyorumyalnız ilk kanamayı görünce bian şok yaşadım acaba nişan mı dıye de sonra farklı yerden oldugunu anladım
kız neden se benimde hiç dogurasım yokkeşimede soruyom nasıl heyecan yapıyormusun dogsun artık falan dıye o da dıyor iyiydik böyle biz neler yaşıyacagımızı bıldıgımız için sanırım halımızden memnun oturuyoz şuan
kızlar çok şükür biz de 36 haftamızı tamamladık sonunda.zor oldu ama başardık. günler geçmek bilmedi valla.
sağol cnm sanada geçmiş olsun seni buralarda görmek ne güzellgeçmiş olsun. bende de durum aynı. öksürük de başladı. en kısa zamanda iyileşmek dileğiyle. insan rahat rahat öksüremiyor da.
ben çok ayakta kalırsam ya da yorulursam oluyor benim karnımda sertleşme. bence normal...
Çok geçmiş olsun canım.Bende geçenlerde grip geçirdim,hamileyken hasta olmak çok zor Allah yardım etsin.Ben zencefilli ballı süt ile kendime geldim.Doktoruma da zencefili sorarak kullandım 1 bardak süte 1 çay kaşığı zencefil koydum,öksürüğüme boğaz acıma çok iyi geldi,benden nacizane tavsiye.Birde otacının mentollü pastili çok çok iyi ondan da aldım sık sık,boğazımı çok yumuşattı onuda almanı tavsiye ederim.
canım benim oğlan da son 10 gündür falan çok hırçın. çocuk sinirden titriyor resmen. o kadar sinirli ki babasına ve bana karşı. önceleri anlam veremiyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum benim hareketlerim kısıtlandıkça babası bana destek oldukça bunların bebekle alakalı olduğunu hissediyor galiba ve kıskanıyor diye düşünüyorum. sürekli karnımda zıplamak istiyor. bi anda bi yere çıkıp üstüme atlıyor. ben uyurken karnıma atlıyor. hiç durmadan mücadele etmek zorunda kalıyoruz. eşim de ben de çok yoruluyoruz. bizimki böyle tepki veriyor seninki de altını ıslatarak. inan herşeyin farkındalar. bebeğin ona hediyeler getireceğini söylüyoruz. seviyor öpüyor karnımı. hemen sonra kafa atıyor, tekme atmaya çalışıyor.
bana hakaret etmeye çalışıyor kuzucuğum o kadar gülüyoruz ki. geçen akşam çok sinirlendi bana ve bana anne senn (düşündü) parmaksın dedi. ben de ona şakadan sen de parmaksın dedim. ama tam hakarek eder gibi söylüyor. başka bir gün anne sen vinçsin, polis arabasısın gibi hakaretlerini dinledim. henüz kötü kelimeleri bilmiyor ve hırsını bu şekilde çıkarıyor.
merhaba kızlar.doğum yapanlar ortada yok herhalde.
bebek bakmak ne kadar zormuş meğerse.2 saatte bir kalkıp emzirme savaşı veriyoruz. sütüm az hala çoğalmadı. offf kızlar
benim bebiş kilo alır mı yaa çok üzülüyorum.
hoşgeldin canım kuzucuk nasıl sen nasılsın stres yapma inşallah sen emzirdikçe sütün çoğalacak ve bebişin kilo alicak sen hiç canını sıkma arkadaşların tavsiyelerini uygula inşallah herşey istediğin gibi olur bebişi öp yerimize
Yerim onun akıllarını,ay bayıldım sana kızma yöntemine,sen vinçsin,polis arabasısın :) maşallah çok akıllı bi çocuk olacağı belli.
Benim kazık oğlum 7 yaşında açık açık belli etmesede 2 haftadır farklı hareketler ve yorumlarda bulunuyor.Ben bile hediye hazırladım,kardeşin getirecek die,saçmalama anne karnında alışveriş merkezimi var nerden alacak dio :)))
Bende o ultrasonda doktorlarla konuşuyo onlara aldıracaktır dedim ona inandı.
Geçen gün bir programda mümin sekmanı izlemiştim diyo ki,evdeki çocuğunuzu 1 sandalyede oturur durumda düşünün,yeni gelende kendine yer açma derdinde olduğuna göre,o saldalyede oturmak isticek ve oturanı biraz sarsarak kay azıcık bende oturucam diyecektir.Büyük çocugunuz kaç yaşında olursa olsun o sarsıntıyı yaşayacaktır ama sonra o sandalyede beraber oturmaya alışacaklardır dedi.Çok hoşuma gitti,bu süreci en iyi şekilde atlatırız inşallah.
bebek bakmak ne kadar zormuş meğerse.2 saatte bir kalkıp emzirme savaşı veriyoruz. sütüm az hala çoğalmadı. offf kızlar
bebişim doyduğu sürece iyi. ama bazen doyamıyor herhalde.sürekli emmek istiyor.emmeyi bırakınca uyumuyor. kucağımda ağzında meme uyuyor beşiğine koyunca uyanıyor ya
canım herkesin kendi tercihi. kim nasıl rahat olacaksa öyle doğursun. ben de çok kararsızdım. bi arkadaşım ebe. şahit olduğum doğumları bi görsen normalin sezeryanden bi farkı yok diyo, o da normal istemiyo. birinde dikiş biraz yukarda birinde aşağıda, tercih meselesi, nerenin kesilmesini istediğin. 20 dikişli normal doğum da gördüm diyo. bi de bazen çocuğun kollarını çekerken sinirleri ezilen ve daha 1 yaşında falan fizik tedaviye başlayan çocuklar var çevremde. ben de istemiyorum normal doğum. buna ek olarak benim durumum biraz daha farklı eşim genelde 130 km uzakta oluyo gün içinde. sancım falan olsa gelmesi en az 2 saat sürer. tarih belli olursa en azından panik olmadan kızımı kucağıma alırım. eşim de yanımda olur.
cnm normal doğum yapacak kadın bellidir herkes yapamaz ben kendimde o gücü görmüyorum ağrı fobim var epidurallimiymiş değilmiş hepsi yalan hepsinde ağrı çekiyosun normal doğumda bi de bebeğime o travmayı yaşatamam tercih meselesi tabi yönlendirmek istemem zaten bizim camiada yoktur normal doğum yapan eskisi gibi sezeryan doğumlar da facia değil üstelik 4 saat sonra ayağa kalkabiliyosun bu yüzden tek doz spinal anestezi istiyorum inş tutar o an tutmazsa mecburen genel olucam
canım geçmiş olsun. seni aramızda görmek ne güzel.ama öle filmler izleyip çok ağlama. belki bebişin de üzülüyordur.merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben bugün bademciklerim şiş bi vaziyette sesim çıkmıyordu sabah. uyandım çok kötüydüm. eşim kahvaltı hazırlamış. daha başlamadan kahvaltıya defalarca istifra ettim. sonra midem sakinleşene dek tv izledim mutfağa gitmedim. kendimi iyi hissedince kahvaltı yaptım. okula gelirken çantama peçete ıslak mendil ve poşet aldım. biliyorum başıma gelecekleri. okula geldim arkadaşlar bişeyler yiyeyim diye ısrar etti yok dedim. 1 bardak su içtim. daha derse girmeden onu da çıkardım. 2-3 güne bi bu sahneyi yaşıyorum doğdu doğacak hala devam ediyor mide bulantılarım.
dün gece eşimle bi hint filmi izledik. çok romantikti. ağla ağla bittim. bilseydim bu kadar kendini helak edeceğini izletmezdim sana dedi önce. film bittikten sonra da ben de çok duygulandım utanmasam ağlayacaktım dedi. tavsiye ederim. filmin adı fanaa yönetmeni aamir kaan . bu adamın filmlerini izliyoruz interneti kapattığından beri eşim çok güzeller. komik ya da romantik oluyor.
canım benim sat 22 mart. normalde doğum 27 aralık görünüyordu, ama ben sezeryan istiyorum 16'sı diye düşünüyorum. bugun doktorum da öğrenecek bakalım ne diyecek. erken der mi acaba? 38+3 oluyorum 16 aralıkta.canım hayırlı olsun yeni bi haftaya daha girdin bişey sorcucam sana senin sat ne zamandı
canım ya üzülme hemen toparlanır bebişin. ama azcık sabret zaten doğuralı sunun surasında 4-5 gün oldu. hemen birden kilo alamazlarki. bol su iç, komposto iç, marullu salatalar ye.merhaba kızlar.doğum yapanlar ortada yok herhalde.
soruma cvb yokmu ya uhuuuu
canım geçmiş olsun. seni aramızda görmek ne güzel.ama öle filmler izleyip çok ağlama. belki bebişin de üzülüyordur.
canım benim sat 22 mart. normalde doğum 27 aralık görünüyordu, ama ben sezeryan istiyorum 16'sı diye düşünüyorum. bugun doktorum da öğrenecek bakalım ne diyecek. erken der mi acaba? 38+3 oluyorum 16 aralıkta.
canım ya üzülme hemen toparlanır bebişin. ama azcık sabret zaten doğuralı sunun surasında 4-5 gün oldu. hemen birden kilo alamazlarki. bol su iç, komposto iç, marullu salatalar ye.
canım ben bugun itibariyle 36+0'ım. dokuz aylık oldu diyorum, zaten 16-17 gün sonra sezeryan olacğım kısmetse. onun için hesaplar tutuyor. ama aslında 36+0da 9 değil 8,5 aylık hamile oluyorsun, çünkü doğum için 40 haftalık bir süreç diyorlar. aslında bu çok karmaşık bişey takma kafana. sen soranlara 36 haftalık dersin artık biraz da onlar hesaplasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?