2011 Aralık Anneleri

ben hafta soyluyom ben hafta anlamam diyo ay soyle diyo ee 36 yi aya bolunce 9 oluyo doldurmus oluyon doktor anlamiyo sizin degistirin doktoru diyo bende korktum bendemi hata var diye dun geceden beri dusunuyom acaba bisi olurmu diye diyo gecikme olursa tehlikeli diyo biri varmis gecikme olmus doktor almamis olmus bebe k oyle boyle sitres oldum yaa

slm bayanlar... şimdi geldik kızımla doktordan. aslında haberler pek iç açıcı diil ama ben yine de kötü düşünmek istemiyorum. kızım yine kilo almamış hatta 50 gr kadar zayıflamış suyu azalmaya başlamış. o yüzden 10 aralık olan sezeryan tarihimizi 7 aralık a aldık. yani Allah'tan bi mani çıkmazsa 07/12/2011 de kızım yanımda olacak inşallah. bu arada çok alakasız bi doğum tarihi oldu ama neyse

inşallah o güne kadar sorunsuzca günlerimizi geçiririz ve babamız geldikten sonra sağlıkla doğar kızım...

bizden bu kadar teyzeleri, dualarımız sizinle, siz de eksik etmeyin e mi???

canım doğum tarihiniz belli olmuş hayırlı olsun gözünaydın sıkma canını sen emzirdikçe kilo alır sağlıkla al da kucağına gerisi boş inşallah doğumdan sonra bol bol sütümüz olur da bebişleri emziririz sen kafana taktıkça kilo almaz biraz düşünmemeye çalış

canım dualarımız seninle ve kızınla. lütfen kafana takmamaya çalış. doğduktan sonra da alır kilo. önemli olan sağlıklı olması. 7 aralık'a da bişi kalmadı. hadi hayırlısıyla al kucağına kızını annesi. bugunu sayma, doğuracağın günü de sayma, kaldı mı sana 7 gün. çok heyecanlı canım ya. allah kurtarsın. ben de bugun gideceğim. bakalım bizimki ne yapıyor içerde.:18::18:

Halimemm; son 2-3 ölçümdür bizim de saçma sapan şeyler çıkıyor. Doktorum diyor ki artık bu haftalarda yapılan ölçümler sağlıklı değil. Hatta uygulamalı gösterdi ekran üzerinde, bebeğin mesela göbek çevresini ölçerken bir iğne başı kadar ileri ya da geri gidince 300-400 gr. farkediyor ölçüm. O yüzden bebeğin o anki açısı ve görünüşüne bağlı olarak önceki haftaya göre hiç almamış, vermiş veya çok almış gibi görünebiliyor. Mesela son ölçümde bize 2.790 gr. dedi. 10 gün önceki ölçümde 2.700 gr. çıkmıştı halbuki. Bunu hatırlatıp bebek beslenemiyor mu, problem mi var falan diye sorunca detaylı açıklama yaptı. Ekrandan biraz önce anlattığım şekilde göstererek ya geçen gelişinizde fazla ölçmüşümdür ya da şu an bebeğin duruşuna göre böyle ölçü alabiliyorum, o yüzden böyle çıkıyor dedi. Kızımız biraz hareket ettikten sonra tekrar bir ölçüm yaptı açıklayarak, bakın dedi bu açıdan ölçünce de 3.150 gr. çıkıyor. O yüzden hiç kafana takma canım.

kızlar çok şükür biz de 36 haftamızı tamamladık sonunda. zor oldu ama başardık. günler geçmek bilmedi valla.

maşallah cnm benim

giydiririm cnm zaten yaa... çok severek aldım çünkü:)

ben herkesten önce sen doğurursun diyordum ama demek ki kızının keyfi yerinde:) çok ii bak kendine...

ben tam dayaklığım di mi cnm ya?

inşallah cnm benim. sağlıkla doğarlar inşallah:))

vallahi çok heyecanlıı doktor söyledikten sonra ayakkabımı ters giydim heyacandan biliyor musun??? çok güzel bi duygu bu yaaa

arkadaşlar doğuma az kaldı.doğumdan sonraki emzirme sürecinde meme başlarında çatlamaları önlemek için güzel bi sır vericem size..mutlaka doğum iznine ayrılmış evde olacaksınız kendinizle başbaşa kaldığınızda cok az bi suyun içine küçük bi SOĞAN ı ikiye bölün kaynatın.altını kapatın ılıklaşıca suyuna pamuk batırıp şöyle meme başını bi güzel silin sonra soğanları alın meme başlarınıza bastırın katlarını açaça devam edin bunu doğumdan hemen sonra eve gelincede devam edin bikaç gün.. memişlerinize hiçbişey olmaz inş. tabi sadece başı değil kahverengi bölgenin tamamına uygulayın arkadaşlar:)

Bende bi sir verim buda iyi ayva cekirdeklerini gul suyuyla karistirim buz dolabinda bi gun kadar bekletin jole kivami olcak surun memislerinize emzirme aninda yikama bile gerektirmez 2 ablam memnun trde kime sorarsam memnun bide catlaklara iyi geliymis memislerdeki deformeye

cnm benim doktorum da aynı şeyi söyledi hatta yapıp gösterdi :)) sonra da 3 kilonun altında doğmaz büyük ihtimalle dedi de içim rahatladı. fazlasında gözüm yok zaten. 3 kilo olsun sağlıklı olsun yeter bana... bu arada ben de isteğe bağlı sezeryan olacaklardanım Allah izin verirse. spinal yapacak doktorum. sanırım doktorlar artık spinali tercih ediyorlar.

Halimem ölçümlere takılma kuzum yaa..aynı makine bile farklı farklı ölçerken,dr milim kaydırsa hatalı çıkar sonucu..bizimkiler doğrumu sanki?hiç sanmıyorum,sen içini ferah tut,Gününü bekle inşallah :)) zaten 7sini sayma bugünüde..ne kaldııı

kuzular takmayın sakın kilo olayına.. ben devlet hastanesine gidiyorum hiç bir kez bana kilosunu söylemediler bebeğimin..
sadece 16. haftada özele gitmiştim cinsiyet için.. ordaki ölçümde 171gram çıkmıştı..
dünkü kontrolümde (devlette) sordum tahmini kg nedir diye.. kaşlarını kaldırdı kadın söyleyemiycem dedi...

bende 2,500 den aşağı olmaması için dua ediyorum sadece.. ve beslenmeme dikkat ediyorum

kizlar ya karnimdaki sertlesme oldugunda hafif karin agrimda oluyor adet agrisi gibi ilik giriyor ama sabah siddetlendi yarim saat oncede siddetli oldu nstdede 4 5 defa kasilma cikti doktor biraz duraksadi ama sorun olmaz dedi alttan muayne atti acilma yok cok sanci oldu muayne esnasinda cok acidi yaaa ondan mi acaba sertlesme aninda agri oluyo anliyamadim oncesi yoktu

bende dogurdummmmmmmm
selam kızlar geçmişi okuyamadım direk konuya giriyorum
biliyorsunuz çok uzun süredir girmiyordum foruma, en son kanamam vardı ama kötü bişi çıkmadı
zatn sonra izne ayrıldım evde de nete giremedim. herşey güzel gidiyordu 24 kasımda kan sayımım ve nts kontrolum vardı
o gün sezeryan için de gün alacaktım, nts de sancım çıktı ve 3 cm açılmam çıktı, doktorum bu çocuk geliyo sezeryanı beklemez hemen doguma alıcaz seni dedi, elim ayagım dolandı daha 1-2 haftam vardı, ama bnm sezeryan olmam gerekiyordu
geçirdigim anal fissur ameliyatı sebebiyle, doktorum hemen genel cerrahla bi görüşme yaptı ve normal dogum yapabileceğime
karar verdiler, 24 kasım perşembe gunu saat öğlen 2de sancılarım artmaa başladı 1 saat sancı çektiken sonra doguma aldılar
45 dakika içinde dogurdum kızımı, kafası çok zor çıktı geri kalanı çok kolay geliyo zaten omuzları çıkarken epey bi yırtık oluşmuş
4 tane dikişim var ama dogum bittikten sonra yeniden doguyosun, çok şükür hemoroid oluşmadı şu an çok iyiyim kızımda öyle,
3 kilo 130 gr dogdu boyu 50 cm. benden tavsiye sakın normal dogumdan kokmayın çok ama çok guzel bir duygu.
hepinizi öptüm allah kurtarsın.

cnm gözün aydın hayırlı olsun tahmın etmiştim ben dogurdugunu uzun zaman görünmeyincemaşallah cnm sana da bebişe de

maşallah bebişine canım.allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah..
bende ısrarla normal doğum istiyorum,allah biz kadınlara böyle bir güç yetenek vermiş.sezeryan mı varmış önceden anne ve ananelerimiz nasıl doğurmuş o kadar çocuğu.ben bi tane mi doğuramıcam.

canımmm tebrik ederim, allah analı babalı büyütmek nasip etsin, bizim gibi normal doğum düşünenlere moral oldun valla sağol :):)

gözünüz aydın tebrik ederimmmm allah analı babalı büyütsün.. güzel bi süpriz olmuş maşallah bebeğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…