maşallah bebişine canım.allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah..
bende ısrarla normal doğum istiyorum,allah biz kadınlara böyle bir güç yetenek vermiş.sezeryan mı varmış önceden anne ve ananelerimiz nasıl doğurmuş o kadar çocuğu.ben bi tane mi doğuramıcam.
kızlar doğuma saatler kaldıDD saat 19.30 dA hastanede olacağız.çooook heyecanlıyım.sezeryan oluck. makyaj yapsam şimdi giderken sildirirlermi acaba???ayrıca çoook açım bişi yiyip içmek yasak su bile.oğlum hiç durmuyo karnımda.acıktı oda tabi.
kızlar doğuma saatler kaldıDD saat 19.30 dA hastanede olacağız.çooook heyecanlıyım.sezeryan oluck. makyaj yapsam şimdi giderken sildirirlermi acaba???ayrıca çoook açım bişi yiyip içmek yasak su bile.oğlum hiç durmuyo karnımda.acıktı oda tabi.
canımmm tebrik ederim, allah analı babalı büyütmek nasip etsin, bizim gibi normal doğum düşünenlere moral oldun valla sağol :):)
kızlar aysalh ile konuştum herkese selamı var dogurmayanlar acele etmesinler hiç diyor dogum sonrası daha zormuş diyorbirde kıloları hıc dert etmeyın gıdıyor hemen dıyor özellikle neslihancım bu sözü sana
bende dogurdummmmmmmm
selam kızlar geçmişi okuyamadım direk konuya giriyorum
biliyorsunuz çok uzun süredir girmiyordum foruma, en son kanamam vardı ama kötü bişi çıkmadı
zatn sonra izne ayrıldım evde de nete giremedim. herşey güzel gidiyordu 24 kasımda kan sayımım ve nts kontrolum vardı
o gün sezeryan için de gün alacaktım, nts de sancım çıktı ve 3 cm açılmam çıktı, doktorum bu çocuk geliyo sezeryanı beklemez hemen doguma alıcaz seni dedi, elim ayagım dolandı daha 1-2 haftam vardı, ama bnm sezeryan olmam gerekiyordu
geçirdigim anal fissur ameliyatı sebebiyle, doktorum hemen genel cerrahla bi görüşme yaptı ve normal dogum yapabileceğime
karar verdiler, 24 kasım perşembe gunu saat öğlen 2de sancılarım artmaa başladı 1 saat sancı çektiken sonra doguma aldılar
45 dakika içinde dogurdum kızımı, kafası çok zor çıktı geri kalanı çok kolay geliyo zaten omuzları çıkarken epey bi yırtık oluşmuş
4 tane dikişim var ama dogum bittikten sonra yeniden doguyosun, çok şükür hemoroid oluşmadı şu an çok iyiyim kızımda öyle,
3 kilo 130 gr dogdu boyu 50 cm. benden tavsiye sakın normal dogumdan kokmayın çok ama çok guzel bir duygu.
hepinizi öptüm allah kurtarsın.
yooooo hiçte bile zor değil, evet sezeryan olursa zor olabilir ama normal dogumda hemen ayaklanıyosun çocukla çok rahat ilgileniyosun, karnını doyur altını temizle gazını al uyut başkada bişi yok, meme çatlakları acıtıyo ama onun karnı doyunca acı fala hissetmiyosun, ben şu anda hem size yazıyrum hem emziriyorum kızımı, memem cız cız ediyo ama değer yeterki karnı doysun.
bende dogurdummmmmmmm
selam kızlar geçmişi okuyamadım direk konuya giriyorum
biliyorsunuz çok uzun süredir girmiyordum foruma, en son kanamam vardı ama kötü bişi çıkmadı
zatn sonra izne ayrıldım evde de nete giremedim. herşey güzel gidiyordu 24 kasımda kan sayımım ve nts kontrolum vardı
o gün sezeryan için de gün alacaktım, nts de sancım çıktı ve 3 cm açılmam çıktı, doktorum bu çocuk geliyo sezeryanı beklemez hemen doguma alıcaz seni dedi, elim ayagım dolandı daha 1-2 haftam vardı, ama bnm sezeryan olmam gerekiyordu
geçirdigim anal fissur ameliyatı sebebiyle, doktorum hemen genel cerrahla bi görüşme yaptı ve normal dogum yapabileceğime
karar verdiler, 24 kasım perşembe gunu saat öğlen 2de sancılarım artmaa başladı 1 saat sancı çektiken sonra doguma aldılar
45 dakika içinde dogurdum kızımı, kafası çok zor çıktı geri kalanı çok kolay geliyo zaten omuzları çıkarken epey bi yırtık oluşmuş
4 tane dikişim var ama dogum bittikten sonra yeniden doguyosun, çok şükür hemoroid oluşmadı şu an çok iyiyim kızımda öyle,
3 kilo 130 gr dogdu boyu 50 cm. benden tavsiye sakın normal dogumdan kokmayın çok ama çok guzel bir duygu.
hepinizi öptüm allah kurtarsın.
slm bayanlar... şimdi geldik kızımla doktordan. aslında haberler pek iç açıcı diil ama ben yine de kötü düşünmek istemiyorum. kızım yine kilo almamış hatta 50 gr kadar zayıflamışsuyu azalmaya başlamış. o yüzden 10 aralık olan sezeryan tarihimizi 7 aralık a aldık. yani Allah'tan bi mani çıkmazsa 07/12/2011 de kızım yanımda olacak inşallah. bu arada çok alakasız bi doğum tarihi oldu ama neyse
inşallah o güne kadar sorunsuzca günlerimizi geçiririz ve babamız geldikten sonra sağlıkla doğar kızım...
bizden bu kadar teyzeleri, dualarımız sizinle, siz de eksik etmeyin e mi???
hade hayırlısı canım. sağlıkla kavuş oğluşuna
canim gozun aydin tebrik ederim..kizinin adi neydi listeye ekledim o eksik kaldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?