2011 Aralık Anneleri

saol cnm allah sanada nasip etsin inş. ben çok memnunum tavsiye ederim.

kızlar doğuma saatler kaldı DD saat 19.30 dA hastanede olacağız.çooook heyecanlıyım.sezeryan oluck. makyaj yapsam şimdi giderken sildirirlermi acaba???ayrıca çoook açım bişi yiyip içmek yasak su bile.oğlum hiç durmuyo karnımda.acıktı oda tabi.

Ayy canım benim Allah hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın ikinizide, ne güzel akşam kollarında olacak inşallah oğlun...

ayy ne güzel bende heyecanlandım :) okuyunca..hafif bir makyaj yap bence doğumddan çıktıktan sonraki yorgunluğun belli olmaz canım.şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Tenniterenne gözün aydın olsun ne güzel süpriz güzel bir doğum olmuş
Sağlıkla analı babalı büyütürsün kızını inşallah...

özel anlarda bile ben eşimle mesafeli dururum. çok utandığımdan dolayı. hele orayı onunla asla ağdalamam. tebrikler valla. cesursun. birazdan kendi başıma halletmeye çalışacam. yarın dr. gidecem. umarım tek başıma halledebilirim:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kızlar aysalh ile konuştum herkese selamı var dogurmayanlar acele etmesinler hiç diyor dogum sonrası daha zormuş diyorbirde kıloları hıc dert etmeyın gıdıyor hemen dıyor özellikle neslihancım bu sözü sana

canımmm tebrik ederim, allah analı babalı büyütmek nasip etsin, bizim gibi normal doğum düşünenlere moral oldun valla sağol :):)

cnm hiç korkulcak bişi yok, sancılar dayanılmaz oldugunda zaten doguma alıyolar, her sancı girdiğinde ıkınıyosun ve sancının acısını çok fazla hissetmiyosun, ne kadar kuvvetli ıkınırsan okadar çabuk ilerliyo çıkışa :)))) herşey bitince ohhhhhhhh diyosun süper bişiiii

hade hayırlısı canım. sağlıkla kavuş oğluşuna

cnm sag salım kavuş inş bebişine allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Canım dualarımız senınle,rabbim yardımcınız olsun!

hadi bakalım hayırlısı... Şimdiden tebrikler,allah analı babalı büyütsün inşallahsağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallahhhh

yooooo hiçte bile zor değil, evet sezeryan olursa zor olabilir ama normal dogumda hemen ayaklanıyosun çocukla çok rahat ilgileniyosun, karnını doyur altını temizle gazını al uyut başkada bişi yok, meme çatlakları acıtıyo ama onun karnı doyunca acı fala hissetmiyosun, ben şu anda hem size yazıyrum hem emziriyorum kızımı, memem cız cız ediyo ama değer yeterki karnı doysun.

Rabbim analı babalı buyutsun canım,mis mis kokla bebişini

cnm çok sevindim allah analı babalı büyütsün negüzel doğum yapmışsın bizlerede cesaret veriyosun sağol

canim gozun aydin tebrik ederim..kizinin adi neydi listeye ekledim o eksik kaldi..

Cnm hayirli olsun son ayda ins sagsaglim alirsin kucagina

canım gözün aydın..
bebişiniz size hayırlı evlat olur inşallah.. Rabbim güzel ve mutlu günlerde büyütsün..
doğum hikayene bayıldım ve duygulandım..
bende çok istiyorum normal doğumu ama benim sıpa dönmemekte diretiyor.. hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…