2011 Aralık Anneleri

hayırlısı cnm, inşallah dönerde normal dogurursun, herkese hayırlı dogumlar nasip etsin allahım.
sağ salim kucaklarınıza alın bebelerinize kavuşun.

takmıyorum artık kuzum :))) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize...

cnm benim, kiloya takılmıyorum aslında. sanırım ben yanlış anlattım. sadece son 20 günde kilo vermiş görünüyor kuzum. o yüzden üzüldüm. ama arkadaşların da dediği gibi herkeste aynı durum varmış. artık hayırlısı inşallah:)

cnm çok geçmiş olsun... inşallah bi sorun yoktur...

hadi gözün aydın cnm maşallah güzel kızına

ben burda panik oldummmmmmmmmmmmm:)) inşallah sağ salim kucağına alırsın cnm bebeğini...

aysalh ın da gözü aydın. darısı başımıza kızlarrrr

Cnm hayirli olsun son ayda ins sagsaglim alirsin kucagina

amin cnm, hepimiz inşallah...

gözün aydın cnm:)) çok güzel yaa,sürpriz bir doğum ikinizinde iyi olmasına da çook sevindim ayrıcadarısı başımıza

1)bebeği ilk doğduğunda ağzı yukarı yatırmamak lazımmış ya...yan yatırma yastığı alan var mı aranızda hatunlar?aldıysanız ne marka aldınız?
2)bebek telsizi alanlar onu ne marka aldınız?haydin benim duyarlı hamiledaşlarım cevap yazın

ben sadece 1e cvp verebilcm cnm..almadım yastık,gereksiz çünküü..bi mağazada gördüm inceledim,öyle çok kullanışlı gelmedi bana,,yan yatırırken minik bi yastıkla arkasından desteklicem inşallah...

1) ben normal kücük bir yastıkla destekleyeceğim oğluşumu.. (kızımda da öyle yapmıştım)
2)phılıps avent marka telsiz aldık.. şimdiden test ediyoruz. sağolsun kızım kardeşi rolüne bürünüyor ... gayet iyi çekiyor yukarı daireye ve karsı daireden de denedik memnunuz

yeni bebişler gelmiş hayırlı uğurlu olsun:)
ben de yarın sabah gidiyorum inşallah. suni sancıyla alacaklar.sabah 5.30 gibi hastanede olcaz.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
dr 3630 ölçtü.1 hafta daha beklersek 4000i bulur normal doğuramazsın sezaryen olur dedi. bu drlar neden bu kadar sezaryenci anlayamıyorum. hiç 4000 kgli bebeği normal yolla doğuran kadın yok mu yani?
zırta sezaryen pırta sezaryen. bebek bekliosa beklesin niye dışardan müdahale ediliyo ki?
ya o kadar suniye açılmam olmazsa da sezaryene alacaklar.ondan çok korkuyorum.inşallah öle bişi olmaz.

iyi akşamlar arkadaşlar bugün dr kontürolümüz vardı gittik dr alltan muayene etti 2cm açılmmam varmış dogum her an olabilir kızlar anlayacagınız sayılı gün geldi çattı bugün ayarın agrın sancın olursa geldedi bakalım olmazsa perşenbe artıkolur dedi bebegim 3kilo
37+4 kızlar dua edin bana bugün dogum yapan kimse varmı artık başladı dogumlar sırayla dökülüyoz

canım işallah kolayca dogurursun ama neden suni sancıile alıcaklar normal sancın olmuyomu maşallah bebegin kilosu çok iyi şimdi yeni kanun çıktıbebek 4kilo oldumu sezeryan mecburi ay korkma diyorum ama bende çok tırsıyorum
:18::18::18::18:

ben yastık almadım canım bı fıkrım yok bu konuda
telsiz olarak kraft aldık biz arkadaşlarımız kullanıyor suan baya memnunlar.hatta hepsiburada da buldum bak ıstersen
Kraft Bebek Dinleme Telsizi - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

ya ben bişey anlamadım bu işten daha normal doğum zamanı gelmemiş,38 haftalık bile olmamış bi bebeği zorla suni sancıyla doğurmak niye?

belem canım o kanundan haberim yoktu yeni duydum:S
inşallah sen de hayırlısıyla doğurursun. ben de dua ediyorum ki suniye gerek kalamdan bu gece sancılansam die...ne güzel kendi sancınla doğurcaksın.
goldenblack ben de anlamıyorum kafam karışık.açıkçası çok güven vermiolar ve hastanem maalesef paragöz bi hastane

günümüz dr.larıda işlerine geldiği gibi mi davranıyorlar ne? anlamıyorum cidden!! günün gelse sancılansa doğuramasa neyse!!1 ne diye simdi suni sancıyla doğum yaptırmaya çalışıyorki bu dr.????

benim dr. umda bi antika... gitmeye korkuyorum... erken almaya pek hevesli.. gecen cuma bekliyordu.. hicbişeycigim yok.. 2 si gibi alırız dio du son görüşmemizde... ben de açıkcası korktum gitmedim.. kaçtım resmen bakalım yarın gitmeyi düşünüyorum,kesin fırça atar bana umrumdaydı sanki.. oğluşum gayet rahat ağrım ,sancımda yok! neyse bakalım yarın ki görüşmemiz ne olacak.. merakla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh

kilo konusuna plasentada kireçlenme başladığı için takılmıştım yoksa biliyorum bende farklı ult. farklı ölçümleri olduğunu... ben plasenta görevini yitirdiği için bebek kilo mu veriyor acaba diye endişelendim ama bu gün farklı bir doktora daha gittim
oda plasentanın kireçlenmeye başladığını söledi
38. haftandasın artık 2 haftan kalmış doğuma bunun için sorun olmaz dedi eğer 4 hafta daha beklersen o zaman sorun olur bebek için dedi hareketlerin çok iyi takip et dedi 1-2 gün azalma olursa hemen doktora git dedi 2-3 günde bir sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlet dedi haftada bir nstye gir dedi kilosunun düşük çıktığını söledim her ultrasyon farklıdır dedi son haftalardaki ölçümlerde genelde hep oynar önemli olan 2.5 kilo üstünde olması seniinkide 3 kiloyu geçmiş zaten dedii öle işte içim rahatladı en azından... :)

geçmiş olsun canım sürekli sıvı tüket özellikle sıcak şeyler boğazın yumuşasın...

hadi hayırlısı canım sevindim sizin adınıza tarihinizin belli olduğuna...

allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah ...

neden erkenden suni sancı veriyorlar canım kendi sancını beklemiyorlar???

canım bence başka bir hastaneye git fırsatın varsa çok saçma çünkü gününü beklemeyip suni verilmesi...
ben 40. haftama kadar doğuramassam suni deneyelim dedim doktoruma oda yumuşama varmı yokmu rahimde bakarız önce bebek tam oalrak inmişse suni deneriz yoksa suni vermenin bir anlamı olmaz açılma olmaz çünkü dedi...

bu yüzden bence sen bir başka doktora daha git canım tabi normal istiyorsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…