canım gözün aydın..
bebişiniz size hayırlı evlat olur inşallah.. Rabbim güzel ve mutlu günlerde büyütsün..
doğum hikayene bayıldım ve duygulandım..
bende çok istiyorum normal doğumu ama benim sıpa dönmemekte diretiyor.. hakkımızda hayırlısı..
Halimem ölçümlere takılma kuzum yaa..aynı makine bile farklı farklı ölçerken,dr milim kaydırsa hatalı çıkar sonucu..bizimkiler doğrumu sanki?hiç sanmıyorum,sen içini ferah tut,Gününü bekle inşallah :)) zaten 7sini sayma bugünüde..ne kaldııı
kuzular takmayın sakın kilo olayına.. ben devlet hastanesine gidiyorum hiç bir kez bana kilosunu söylemediler bebeğimin..
sadece 16. haftada özele gitmiştim cinsiyet için.. ordaki ölçümde 171gram çıkmıştı..
dünkü kontrolümde (devlette) sordum tahmini kg nedir diye.. kaşlarını kaldırdı kadın söyleyemiycem dedi...
bende 2,500 den aşağı olmaması için dua ediyorum sadece.. ve beslenmeme dikkat ediyorum
kizlar ya karnimdaki sertlesme oldugunda hafif karin agrimda oluyor adet agrisi gibi ilik giriyor ama sabah siddetlendi yarim saat oncede siddetli oldu nstdede 4 5 defa kasilma cikti doktor biraz duraksadi ama sorun olmaz dedi alttan muayne atti acilma yok cok sanci oldu muayne esnasinda cok acidi yaaa ondan mi acaba sertlesme aninda agri oluyo anliyamadim oncesi yoktu
bende dogurdummmmmmmm
selam kızlar geçmişi okuyamadım direk konuya giriyorum
biliyorsunuz çok uzun süredir girmiyordum foruma, en son kanamam vardı ama kötü bişi çıkmadı
zatn sonra izne ayrıldım evde de nete giremedim. herşey güzel gidiyordu 24 kasımda kan sayımım ve nts kontrolum vardı
o gün sezeryan için de gün alacaktım, nts de sancım çıktı ve 3 cm açılmam çıktı, doktorum bu çocuk geliyo sezeryanı beklemez hemen doguma alıcaz seni dedi, elim ayagım dolandı daha 1-2 haftam vardı, ama bnm sezeryan olmam gerekiyordu
geçirdigim anal fissur ameliyatı sebebiyle, doktorum hemen genel cerrahla bi görüşme yaptı ve normal dogum yapabileceğime
karar verdiler, 24 kasım perşembe gunu saat öğlen 2de sancılarım artmaa başladı 1 saat sancı çektiken sonra doguma aldılar
45 dakika içinde dogurdum kızımı, kafası çok zor çıktı geri kalanı çok kolay geliyo zaten omuzları çıkarken epey bi yırtık oluşmuş
4 tane dikişim var ama dogum bittikten sonra yeniden doguyosun, çok şükür hemoroid oluşmadı şu an çok iyiyim kızımda öyle,
3 kilo 130 gr dogdu boyu 50 cm. benden tavsiye sakın normal dogumdan kokmayın çok ama çok guzel bir duygu.
hepinizi öptüm allah kurtarsın.
kızlar doğuma saatler kaldıDD saat 19.30 dA hastanede olacağız.çooook heyecanlıyım.sezeryan oluck. makyaj yapsam şimdi giderken sildirirlermi acaba???ayrıca çoook açım bişi yiyip içmek yasak su bile.oğlum hiç durmuyo karnımda.acıktı oda tabi.
kızlar aysalh ile konuştum herkese selamı var dogurmayanlar acele etmesinler hiç diyor dogum sonrası daha zormuş diyorbirde kıloları hıc dert etmeyın gıdıyor hemen dıyor özellikle neslihancım bu sözü sana
Cnm hayirli olsun son ayda ins sagsaglim alirsin kucagina
dderya doğurdu mu kızlar????
bende dogurdummmmmmmm
biliyorsunuz çok uzun süredir girmiyordum foruma, en son kanamam vardı ama kötü bişi çıkmadı
zatn sonra izne ayrıldım evde de nete giremedim. herşey güzel gidiyordu 24 kasımda kan sayımım ve nts kontrolum vardı
o gün sezeryan için de gün alacaktım, nts de sancım çıktı ve 3 cm açılmam çıktı, doktorum bu çocuk geliyo sezeryanı beklemez hemen doguma alıcaz seni dedi, elim ayagım dolandı daha 1-2 haftam vardı, ama bnm sezeryan olmam gerekiyordu
geçirdigim anal fissur ameliyatı sebebiyle, doktorum hemen genel cerrahla bi görüşme yaptı ve normal dogum yapabileceğime
karar verdiler, 24 kasım perşembe gunu saat öğlen 2de sancılarım artmaa başladı 1 saat sancı çektiken sonra doguma aldılar
45 dakika içinde dogurdum kızımı, kafası çok zor çıktı geri kalanı çok kolay geliyo zaten omuzları çıkarken epey bi yırtık oluşmuş
4 tane dikişim var ama dogum bittikten sonra yeniden doguyosun, çok şükür hemoroid oluşmadı şu an çok iyiyim kızımda öyle,
3 kilo 130 gr dogdu boyu 50 cm. benden tavsiye sakın normal dogumdan kokmayın çok ama çok guzel bir duygu.
1)bebeği ilk doğduğunda ağzı yukarı yatırmamak lazımmış ya...yan yatırma yastığı alan var mı aranızda hatunlar?aldıysanız ne marka aldınız?
2)bebek telsizi alanlar onu ne marka aldınız?haydin benim duyarlı hamiledaşlarım cevap yazın
ben sadece 1e cvp verebilcm cnm..almadım yastık,gereksiz çünküü..bi mağazada gördüm inceledim,öyle çok kullanışlı gelmedi bana,,yan yatırırken minik bi yastıkla arkasından desteklicem inşallah...
hilal kızımın adı cnm
1)bebeği ilk doğduğunda ağzı yukarı yatırmamak lazımmış ya...yan yatırma yastığı alan var mı aranızda hatunlar?aldıysanız ne marka aldınız?
2)bebek telsizi alanlar onu ne marka aldınız?haydin benim duyarlı hamiledaşlarım cevap yazın
yeni bebişler gelmiş hayırlı uğurlu olsun:)
ben de yarın sabah gidiyorum inşallah. suni sancıyla alacaklar.sabah 5.30 gibi hastanede olcaz.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
dr 3630 ölçtü.1 hafta daha beklersek 4000i bulur normal doğuramazsın sezaryen olur dedi. bu drlar neden bu kadar sezaryenci anlayamıyorum. hiç 4000 kgli bebeği normal yolla doğuran kadın yok mu yani?
zırta sezaryen pırta sezaryen. bebek bekliosa beklesin niye dışardan müdahale ediliyo ki?
ya o kadar suniye açılmam olmazsa da sezaryene alacaklar.ondan çok korkuyorum.inşallah öle bişi olmaz.
ben de yarın sabah gidiyorum inşallah. suni sancıyla alacaklar.sabah 5.30 gibi hastanede olcaz.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
dr 3630 ölçtü.1 hafta daha beklersek 4000i bulur normal doğuramazsın sezaryen olur dedi. bu drlar neden bu kadar sezaryenci anlayamıyorum. hiç 4000 kgli bebeği normal yolla doğuran kadın yok mu yani?
zırta sezaryen pırta sezaryen. bebek bekliosa beklesin niye dışardan müdahale ediliyo ki?
ya o kadar suniye açılmam olmazsa da sezaryene alacaklar.ondan çok korkuyorum.inşallah öle bişi olmaz.
aynı doktorun ölçtügü bebek bile farklı olabiliyor ,sonuçta tartı değil ,benim bir hafta 1802 idi sonraki hafta 1800küsürdü yine ve yanlış ölçmüşümdür dedi ve ben artık inanmıyorum ultrason ölcümlerine ,ablam 4 gün önce 3 kg doğacak diye beklediği bebeği 3600 ile kucağına aldı ,arkadaşımda 2200 beklerken 1935 gram olarak kucağına aldı ,yani tam olarak birebir tutmuyor kilolar hele başka doktordaysa kesinlikle tutmuyor
ayy bu doktorlar ılla hepsi farklı bişey dıyor yabenim doktorumun gene maşallahı var başından beri bugune kadar olumsuz tek kelıme duymadım agzından herzaman problem yok herşey normal dıyor belkı kendince bişeyler gördüğü oluyordur ama emin olmadan bana hiçbirşeyi yansıtmıyor..kılo konusuna hıc takılma cnm esas kılosu acak dogdugunda bellı olacak ultrason bılgıleri yaklaşık degerleri gösteriyor ancak
kızlarrrr çok hastayım:2:boğazım çok ağrıyo öksürmekten helak oldum walla bi yandan burun akıntısı ölüyorum resmen hamileyken ne zormuş hastalıksabah 6 da uyandım kocişi gönderdim baktım ki benim kız öksürmemden yatamıyo odada döne döne 2 saat uyabildim anca şimdi çok halsiz ve bitkinim ama kızım benimle oynamak istiyo kıyamam ona da annelik işte bakıcaz bi çaresine artık
bugün doğuma giden arkadaşlarında hayırlı heberlerini bekliyoruz inşallh
hadi hayırlısı canım sevindim sizin adınıza tarihinizin belli olduğuna...slm bayanlar... şimdi geldik kızımla doktordan. aslında haberler pek iç açıcı diil ama ben yine de kötü düşünmek istemiyorum. kızım yine kilo almamış hatta 50 gr kadar zayıflamışsuyu azalmaya başlamış. o yüzden 10 aralık olan sezeryan tarihimizi 7 aralık a aldık. yani Allah'tan bi mani çıkmazsa 07/12/2011 de kızım yanımda olacak inşallah. bu arada çok alakasız bi doğum tarihi oldu ama neyse
inşallah o güne kadar sorunsuzca günlerimizi geçiririz ve babamız geldikten sonra sağlıkla doğar kızım...
bizden bu kadar teyzeleri, dualarımız sizinle, siz de eksik etmeyin e mi???
bende dogurdummmmmmmm
belem canım o kanundan haberim yoktu yeni duydum:S
inşallah sen de hayırlısıyla doğurursun. ben de dua ediyorum ki suniye gerek kalamdan bu gece sancılansam die...ne güzel kendi sancınla doğurcaksın.
goldenblack ben de anlamıyorum kafam karışık.açıkçası çok güven vermiolar ve hastanem maalesef paragöz bi hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?