2011 Aralık Anneleri

eger su kananmam durursa Allahım bebegimi kucagıma almayı nasip ederse aralık annesi olucam bende

Allah sağ sağlim yavrunu kucağına almayı nasip etsin cnm. Mutlaka yat.Progesteron kullanmayı ihmal etme tam vaktin de al progesteronu. İnşallah geçer. Ama geçene kadar tuvalet dışında kalkma ayağa.
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm.

Artık kahve lekeye dönmeye başladıysa bu iyi bişey diye biliyorum canım, inşallah yanılmıyorumdur aman yediklerine de çok dikkat et, kabız yapacak, tuvalette seni ıkınmaya zorlayacak bişeyler yeme sakın

saol tatlım önerilerin için çok haklısın kabızlık kötü bende kayısı kurusu yiyorum günde 4 5 tane ne olur ne omaz diye...

eger su kananmam durursa Allahım bebegimi kucagıma almayı nasip ederse aralık annesi olucam bende

canım inş en kısa zamanda geçer kanaman ve bebişini sağ sağlim kucağına alırsın tai cümlemiz....bendede var kanama sorun üç gündür rapor aldım yatıyorum sen kaç haftalık hamilesin tatlım.

kızlar aklıma gelmişken doktor bana mayısın 22 sine gün verdi acil bişey olmadığı sürece bu tarihte gel dedi fakat galiba bu zamanlarda kan tahlili filan yapılıyomuş bir bilgisi olan varmı ?

Cnm dr. un hiç tahlil istemedimi şimdiye kadar senden?? benden daha ilk görmede tüm tahlillerimi istedi... daha 2 li teste kadar bişi yok.. telefonu varsa aç bir sor cnım bence.. aklında kalmasın boşuna stres yapma:)

Geçmiş olsun canım,neyseki bebişin iyi ekşilerrrr kızın yolda hayırlı evlat olur inşallahhhh canım.

selam kızlar
bu aralar fazla girmemeye çalışıyorum topiğe.çünkü kayıplar olmuş etkiliyor ister istemez.birde buraya girince vücudumu daha çok dinliyorum.en ufak birşeyde acaba kötü birşey mi oluyor diyorum.galiba birbirimizi çok etkiliyoruz.
pazartesi doktora gideceğim kalp atışlarını duymak için.umarım ters birşeyle karşılaşmam.
kendinize ve bebişlere iyi bakın...

Son düzenleme:
Sen ne kadarlıksın cnm. Ben 10.haftadayım 2 haftadır çok yoğun acıma hissi oluyor.
Bebişlerimiz sağ salim olsunlarda hiç önemli değil gerisi.

Benim 6+3 ama 1 aydır var bu şişlik ve acıma, bir şikayetim yok da bazen artıyor bazen azalıyor.

Son düzenleme:

ah canım yaa allah yardımcın olur inşallah hakkında hayırlısı olur nolur güzel düşün herşeyden önce allaha sığın biizim yapabileceğimiz hiçbirşey yok!!!!yarında benim kontrolüm var bende çok korkuyorummm rabbim yardımcımız olsun inşallahh..

2. adet dönemim geldi..karnımda ufak ufak sızılar var...tuvalete gidip kontrol etmekten psikopata bağladım ben de...

benim bebeğimde 9+6 günlük 3cm inşallah gelişimi normaldir.
bende hem devlete hem özele gidiyorum ikiside birbirinden habersiz.devletteki doktor 40 gün sonra gel dedi 3lü test için,özeldekide 2 hafta sonra bekliyor beni

Son düzenleme:

öff birde bu ölçümler mi çıktı başımızaa herkesin bebeğide ölçümde kendine arkadaslar birbirimizin kafasını bulandırmayalım lütfen yaaa herkesin bünyesi farklı....

kızlar hani çizelge için herkese yardım eden bi derya arkadaşımız vardı bebekleri ikizdi de biri olmamıştı baya bayadır yok buralarda haberi olan varmı ben çok merak ettim onu.

kızlar hani çizelge için herkese yardım eden bi derya arkadaşımız vardı bebekleri ikizdi de biri olmamıştı baya bayadır yok buralarda haberi olan varmı ben çok merak ettim onu.

canım öncelikle hoşgeldin. merak etmiştik seni. deryanın biraz kanaması olmuştu gecen günlerde, 2 gün hastanede yatmış, şimdi iyiymiş ama.
sen nasılsın? bulantılarla aran nasıl? mercimek nasıl

demettuba
bu arada bana da 15 gün sonra gel dedi. mayısın 25i falan olacak. o zaman test isteyecekmiş. onun için canını sıkma. herkesin doktoru farklı. zamanı gelince biz de yaptırırız testleri. bence sorun olmaz erken veya biraz daha sonra olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…