eger su kananmam durursa Allahım bebegimi kucagıma almayı nasip ederse aralık annesi olucam bende
Artık kahve lekeye dönmeye başladıysa bu iyi bişey diye biliyorum canım, inşallah yanılmıyorumduraman yediklerine de çok dikkat et, kabız yapacak, tuvalette seni ıkınmaya zorlayacak bişeyler yeme sakın
eger su kananmam durursa Allahım bebegimi kucagıma almayı nasip ederse aralık annesi olucam bende
kızlar aklıma gelmişken doktor bana mayısın 22 sine gün verdi acil bişey olmadığı sürece bu tarihte gel dedi fakat galiba bu zamanlarda kan tahlili filan yapılıyomuş bir bilgisi olan varmı ?
bebişini kaybeden arkadaşlar olmuş,başınız sağolsun,Allah sabır versin,herşeyde vardır bi hayır,ben de hastanelik oldum,kanamam var diye,tahlil yapıldı,enfeksiyon çıktı,4serum,15 kadar iğne,6 sı antibiyotik olmak üzere,çok sersemleştirdi beni,işe bile zorla geldim,şu an bile hiç halim yok,ilaçlar sersemleştirdi beni,bebiş günlük hızı bi şekilde büyüyodu,ama bu tehlike,bir sürü ilaç,bendeki yorgunluk onu da etkiledi,9+4 te 8+1 gözüktü,geç döllenme olduğundan 4-5 gün fark oluyodu,şimdi 9 gün gözüküyo ama çok şükür kalp atışları normal,3 gün üst üste ultrasona girmek zorunda kaldım,her seferinde farkı pozisyondaydı bebişim,gözleri,burnu,küçücük kolları vardı,bi keresinde tam yüzünü dönmüştü,kemikleri aynı balık kılçığı gibi duruyodu,ben kıza benzettim,tehlikemin olduğu günlerde 2 gün üst üste bi kız çocuğu görmüştüm rüyamda,benden yardm istiyodu,sonra kanamam olmuştu,o rüyadan sonra kız olcağını hissettim,ilaçarın da sersemliğiyle canım bişey istemiyo ama tatlı hiç yiyemez oldum,erik,yeni dünya,elma gibi ekşi meyveler yiyom,hayırlısıyla gelsin bebişlermiz de:79::79:
Bu göğüslerdeki acıma hissi ne zaman kaybolacak arkadaşlar yoksa hep böyle sürecek mi?
bu göğüslerdeki acıma hissi ne zaman kaybolacak arkadaşlar yoksa hep böyle sürecek mi?
Sen ne kadarlıksın cnm. Ben 10.haftadayım 2 haftadır çok yoğun acıma hissi oluyor.
Bebişlerimiz sağ salim olsunlarda hiç önemli değil gerisi.
Benim 6+3 ama 1 aydır var bu şişlik ve acıma, bir şikayetim yok da bazen artıyor bazen azalıyor.
EVEEEETT BEN iyim :))) ya benim aklıma takılan bişey var benim ultrasonla aramda 9 gün fark çıktı ya sanırım kimsede o kadar fark etmedi(( haftaya c.tesi ye randevum var o güne kadar beklicem bi önceki hamileliğimde aşa yukarı bu dönem kalbi durmuştu bebeğin (( hep tedirginim haliyle sürekli çamaşır kontrol eder moddayım (( yani manevi duygular hariç iyim diyelim:)
Ay valla ben de aynı durumdayımson zamanlarda bayağı mazoşist görüyorum kendimi göğsüm hala acıyo mu, midem hala bulanıyo mu ooohhh rahatım, bebeğim de rahat diyorum
Midem bulandığı zaman sevinerek kocişe diyom ki, babası bebeğimiz büyüyo maşallah, nerden anladın diyo, midemi bulandırıyo diyompsikopat karı diyo bana
2. adet dönemim geldi..karnımda ufak ufak sızılar var...tuvalete gidip kontrol etmekten psikopata bağladım ben de...
benım bebegım 9 haftalıkken 2 cm fılandı
bunlara cok takılma cunku bende uzuldum ılk once dedım kucuk mu cok uzuldum kendımı sucladım
sut ıcmedım su ıcmedım yumurta yemedım fılan dıye
ama doktorum sonra acıkladı bebegımı baş ve popo mesefesını ölçüyorum o yzden dedı
sımdı yıne basın gerısınden poposuna kadar olctu..
her doktor farklı olcuyor..
senın bebegın gayet buyuk canım..zaten bebegımın en hızlı buyume zmanaıymıs sımdı.
onemlı olan ıkılı testte 4,5 cm den buyuk olması lazım dedı benım bır hafta ssonra ıkılı test zamanım o zamna baya buyur herhalde..
ama ıkılı test ıcın beklesem mı beklemesem mı bılmıyorum
bende hem devlete hem özele gidiyorum ikiside birbirinden habersiz.devletteki doktor 40 gün sonra gel dedi 3lü test için,özeldekide 2 hafta sonra bekliyor beniyok hastanede yapılıyor ,
ben ıkı doktorum var bırısı devlet hastanesı bırıısı ozel..
ozeldekı bır hafta sonraya cagırdı devlet hastanesı ıse benı daha once calıstıgı unıversıte hastanesıne yonlendırdı
karar veremedım hangıısıne gıtsem..
ama hastanelerde yapılıyor test hem ultrasyon hem de ıkı tup kan ıle bakıyorlar.
benim bebeğimde 9+6 günlük 3cm inşallah gelişimi normaldir.
bende hem devlete hem özele gidiyorum ikiside birbirinden habersiz.devletteki doktor 40 gün sonra gel dedi 3lü test için,özeldekide 2 hafta sonra bekliyor beni
kızlar hani çizelge için herkese yardım eden bi derya arkadaşımız vardı bebekleri ikizdi de biri olmamıştı baya bayadır yok buralarda haberi olan varmı ben çok merak ettim onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?