2011 Aralık Anneleri

kesinlikle dr işlerine geldıgı gıbı davranıyor hele özellerdekı dr lar yada benım karsılastıklrım oyle.Gecen p.tesi kontrolum vardı dr 2 hafta sonra gel sonrakı hafta içindede alırız dedı hıc sormuo bıle normal dogum ıstıyormusun dıye halbukı ben hep normal dıyorum ustune bıle basmıyor.normalde dr cok ıyı ama bu konuda sınır oluyorum sırf bu yuzden cuma gunu normal kadın dogum hast.gıdecegım orda zor durumda kalmadıkca sezeryan yapmıolar.tabıkı özele gıtmyede devam etcem ama bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.artık melegımı kucagıma almak ıstıyorum sanırım en sonlardayım ben

benim annem 4bucuk dogurdu kızkardeşimi normal olarak:)) birde celik1984 arkadaşımız 4kılo dogurdu normal dogumla..
acılman varmıydıkı cnm sunı sancı verecekelr bırde daha gununde varmış aslında:44::44:

yani canım amacım gözünü korkutmak değil insanlar normal doğumu bebeğin gelişimi en iyi duruma gelene kadar anne karnında tutmak için ister ve daha 38.haftadaki bi anneyi sırf bebek daha da kilo alırsa normal doğum yapamazsın mantığıyla zamanından önce suni sancıyla alma isteğini anlayamadım.kolay mı suni sancı çekmek bide olmazsa sezeryana tabi tutmak kobay gibi olduk zaten...bende sezeryan istiyorum doktorum 39 u doldurunca alacam diyor yani mantığa baksana 39 haftada hadi suyum geldi o stresi sezeryan isteyen birine niye yaşatırsın demi ama....ne olacaz bilmem ama umarım bebeğin senden yana olur yormadan gelir kucağına hakkımızda hayırlısı olsun...

kızlar benım doktorum cok ıyı bu konuda gerekırse son gune kadar bekleme taraftarı ve 37+larda kesinlikle dogum olsun istemıyor bana da sakın dogurayım deme dıyor ve bugune kadar sezeryan kelımesını hıç kullanmadı bıle oglumda da bu doktorumda dogum yapmıştım cok memnun kalmıştım onun ıcın yıne bu doktoruma devam ediyorum..hepsinden öte bugune kadar olumsuz hıcbırsey söylemedi bana her zaman gayet ıyı gayet guzel dıye yorumlarda bulunuyor..doktor cok önemlı gerçekten yaa

canım benım doktorumda şimdiye kadar hiç olumsuz bişey söylemedi her gıttıgımde huzurlu bı sekılde odasından cıkıyorum;istedıgım zaman tel acabılıyorum;işte en son gıttıgımızde olmazsa alırız demesi benim canımı sıktı halbukı bebeğim normal dogum pozısyonu almıs.Ve bu yuzden de dr degıstırmek zorunda kalabılırım.Eşim diyor hadi sancın basladı hangi hastaneye gıdecegız bende cevap yok

sunı sancının verilmesi için bazı belırtılerın olması lazım zaten durduk yere verıldıgınde bı anlamı olmuyor ve sezeryana alıyorlar devamında..

cnm sen demedın mı ben normal düşünüyorum diye:44:

hayir canim eve geri yollamis doktor ama heran olabilirmis tetikte bekliyo :)

anladım cnm. hayırlısı olsun bakalım...

cnm ben yan yatırma yastığını bebedor aldım. telsizi de chicco :))

Ayy canım oğlun çok tatlıymışşş, inşallah kötü kelimeleri çabuk öğrenmez (hiç öğrenmez diyemiyorum malesef)

dedim canım ama hiç üstünde bile durmadıhaftaya rand.var p.tesi yada salı gıdecegım o zaman ayrıntılı konusacagım .

cnm Allah yardımcın olsun. ben de yazılanları tek tek okudum. hayırlısı olsun bakalım. inşallah doktoru doğru olanı yapıyordur...

cnm beim dularımız hep bizimle. sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini...

hadi hayırlısı canım sevindim sizin adınıza tarihinizin belli olduğuna...

çok çok tşkler cnm...

halimem günün belli olmuş sanırım hadi hayırlısı inş

evet cnm belli oldu çok şükür. aslında 38+6 yı bekleyecektik. doktorum sezeryan da olsa ne kadar kalırsa o kadar iyidir diyordu ama maalesef suyum azalmış. riske atmayalım dedi. 38+3 de karar kıldık. sanırım yeterli bi tarih...:26:

kzlarrrrr bise sorcam yaa benim yaramaz efem duvarrlari karaladi hemde tukenmez kalemleee nasil cikarabiliriim lekelerii bilgisi olan varmi

canımmm gözün aydın ne güzel kurtulmuşsun hayırlısıyla darısı başımıza inşallah

dualarımız seninle canım, herşey yolunda gider inşallah merak etme cnm

bizim de bugün kontrolümüz vardı
36+6 3200 gr olmuş bebişim
öncekilere göre biraz daha az kilo almış
doktorum iyiki de öyle, fazla kilo almasın kolay doğurursun diyor
normal doğum konusunda o kararlı da ben değilim, heran sezeryana kayabilirim
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah, hayırlısıyla kurtulalım sağ salim ve sağlıklı bebişlerle...

Cnmm yazini okurken agladimm,Anali babali saglikla buyusun bebisin.darisi bizim basimiza

maşallah bebişine canımonlar sağlıklı olsunda doğum şekli hiiç önmli değil cnm...hakkımızda hyırlısı olsun inşallah...

kzlarrrrr bise sorcam yaa benim yaramaz efem duvarrlari karaladi hemde tukenmez kalemleee nasil cikarabiliriim lekelerii bilgisi olan varmi

valla kuzum hiçbir fikrim yok ya:)) sanırım senin evi boyatman gerekecek en sonunda

canımmm gözün aydın ne güzel kurtulmuşsun hayırlısıyla darısı başımıza inşallah

dualarımız seninle canım, herşey yolunda gider inşallah merak etme cnm

çok çok saol cnm teşekkür ederim... senin bebeğine de maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…