günümüz dr.larıda işlerine geldiği gibi mi davranıyorlar ne? anlamıyorum cidden!! günün gelse sancılansa doğuramasa neyse!!1 ne diye simdi suni sancıyla doğum yaptırmaya çalışıyorki bu dr.????
benim dr. umda bi antika... gitmeye korkuyorum... erken almaya pek hevesli.. gecen cuma bekliyordu.. hicbişeycigim yok.. 2 si gibi alırız dio du son görüşmemizde... ben de açıkcası korktum gitmedim.. kaçtım resmenbakalım yarın gitmeyi düşünüyorum,kesin fırça atar bana umrumdaydı sanki.. oğluşum gayet rahat ağrım ,sancımda yok! neyse bakalım yarın ki görüşmemiz ne olacak.. merakla bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh
yeni bebişler gelmiş hayırlı uğurlu olsun:)
ben de yarın sabah gidiyorum inşallah. suni sancıyla alacaklar.sabah 5.30 gibi hastanede olcaz.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
dr 3630 ölçtü.1 hafta daha beklersek 4000i bulur normal doğuramazsın sezaryen olur dedi. bu drlar neden bu kadar sezaryenci anlayamıyorum. hiç 4000 kgli bebeği normal yolla doğuran kadın yok mu yani?
zırta sezaryen pırta sezaryen. bebek bekliosa beklesin niye dışardan müdahale ediliyo ki?
ya o kadar suniye açılmam olmazsa da sezaryene alacaklar.ondan çok korkuyorum.inşallah öle bişi olmaz.
belem canım o kanundan haberim yoktu yeni duydum:S
inşallah sen de hayırlısıyla doğurursun. ben de dua ediyorum ki suniye gerek kalamdan bu gece sancılansam die...ne güzel kendi sancınla doğurcaksın.
goldenblack ben de anlamıyorum kafam karışık.açıkçası çok güven vermiolar ve hastanem maalesef paragöz bi hastane
kızlar benım doktorum cok ıyı bu konuda gerekırse son gune kadar bekleme taraftarı ve 37+larda kesinlikle dogum olsun istemıyor bana da sakın dogurayım deme dıyor ve bugune kadar sezeryan kelımesını hıç kullanmadı bıle oglumda da bu doktorumda dogum yapmıştım cok memnun kalmıştım onun ıcın yıne bu doktoruma devam ediyorum..hepsinden öte bugune kadar olumsuz hıcbırsey söylemedi bana her zaman gayet ıyı gayet guzel dıye yorumlarda bulunuyor..doktor cok önemlı gerçekten yaa
canım bence başka bir hastaneye git fırsatın varsa çok saçma çünkü gününü beklemeyip suni verilmesi...
ben 40. haftama kadar doğuramassam suni deneyelim dedim doktoruma oda yumuşama varmı yokmu rahimde bakarız önce bebek tam oalrak inmişse suni deneriz yoksa suni vermenin bir anlamı olmaz açılma olmaz çünkü dedi...
bu yüzden bence sen bir başka doktora daha git canım tabi normal istiyorsan...
canım benım doktorumda şimdiye kadar hiç olumsuz bişey söylemedi her gıttıgımde huzurlu bı sekılde odasından cıkıyorum;istedıgım zaman tel acabılıyorum;işte en son gıttıgımızde olmazsa alırız demesi benim canımı sıktı halbukı bebeğim normal dogum pozısyonu almıs.Ve bu yuzden de dr degıstırmek zorunda kalabılırım.Eşim diyor hadi sancın basladı hangi hastaneye gıdecegız bende cevap yok
hayir canim eve geri yollamis doktor ama heran olabilirmis tetikte bekliyo :)
1)bebeği ilk doğduğunda ağzı yukarı yatırmamak lazımmış ya...yan yatırma yastığı alan var mı aranızda hatunlar?aldıysanız ne marka aldınız?
2)bebek telsizi alanlar onu ne marka aldınız?haydin benim duyarlı hamiledaşlarım cevap yazın
canım benim oğlan da son 10 gündür falan çok hırçın. çocuk sinirden titriyor resmen. o kadar sinirli ki babasına ve bana karşı. önceleri anlam veremiyordum ama şimdi daha iyi anlıyorum benim hareketlerim kısıtlandıkça babası bana destek oldukça bunların bebekle alakalı olduğunu hissediyor galiba ve kıskanıyor diye düşünüyorum. sürekli karnımda zıplamak istiyor. bi anda bi yere çıkıp üstüme atlıyor. ben uyurken karnıma atlıyor. hiç durmadan mücadele etmek zorunda kalıyoruz. eşim de ben de çok yoruluyoruz. bizimki böyle tepki veriyor seninki de altını ıslatarak. inan herşeyin farkındalar. bebeğin ona hediyeler getireceğini söylüyoruz. seviyor öpüyor karnımı. hemen sonra kafa atıyor, tekme atmaya çalışıyor.
bana hakaret etmeye çalışıyor kuzucuğum o kadar gülüyoruz ki. geçen akşam çok sinirlendi bana ve bana anne senn (düşündü) parmaksın dedi. ben de ona şakadan sen de parmaksın dedim. ama tam hakarek eder gibi söylüyor. başka bir gün anne sen vinçsin, polis arabasısın gibi hakaretlerini dinledim. henüz kötü kelimeleri bilmiyor ve hırsını bu şekilde çıkarıyor.
sunı sancının verilmesi için bazı belırtılerın olması lazım zaten durduk yere verıldıgınde bı anlamı olmuyor ve sezeryana alıyorlar devamında..
cnm sen demedın mı ben normal düşünüyorum diye:44:
anladım cnm. hayırlısı olsun bakalım...
cnm ben yan yatırma yastığını bebedor aldım. telsizi de chicco :))
yeni bebişler gelmiş hayırlı uğurlu olsun:)
ben de yarın sabah gidiyorum inşallah. suni sancıyla alacaklar.sabah 5.30 gibi hastanede olcaz.çok heyecanlıyım ve korkuyorum.
dr 3630 ölçtü.1 hafta daha beklersek 4000i bulur normal doğuramazsın sezaryen olur dedi. bu drlar neden bu kadar sezaryenci anlayamıyorum. hiç 4000 kgli bebeği normal yolla doğuran kadın yok mu yani?
zırta sezaryen pırta sezaryen. bebek bekliosa beklesin niye dışardan müdahale ediliyo ki?
ya o kadar suniye açılmam olmazsa da sezaryene alacaklar.ondan çok korkuyorum.inşallah öle bişi olmaz.
iyi akşamlar arkadaşlar bugün dr kontürolümüz vardı gittik dr alltan muayene etti 2cm açılmmam varmış dogum her an olabilir kızlar anlayacagınız sayılı gün geldi çattı bugün ayarın agrın sancın olursa geldedi bakalım olmazsa perşenbe artıkolur dedi bebegim 3kilo
37+4 kızlar dua edin bana bugün dogum yapan kimse varmı artık başladı dogumlar sırayla dökülüyoz
hadi hayırlısı canım sevindim sizin adınıza tarihinizin belli olduğuna...
halimem günün belli olmuş sanırım hadi hayırlısı inş
canımmm gözün aydın ne güzel kurtulmuşsun hayırlısıyla darısı başımıza inşallahbende dogurdummmmmmmm
selam kızlar geçmişi okuyamadım direk konuya giriyorum
biliyorsunuz çok uzun süredir girmiyordum foruma, en son kanamam vardı ama kötü bişi çıkmadı
zatn sonra izne ayrıldım evde de nete giremedim. herşey güzel gidiyordu 24 kasımda kan sayımım ve nts kontrolum vardı
o gün sezeryan için de gün alacaktım, nts de sancım çıktı ve 3 cm açılmam çıktı, doktorum bu çocuk geliyo sezeryanı beklemez hemen doguma alıcaz seni dedi, elim ayagım dolandı daha 1-2 haftam vardı, ama bnm sezeryan olmam gerekiyordu
geçirdigim anal fissur ameliyatı sebebiyle, doktorum hemen genel cerrahla bi görüşme yaptı ve normal dogum yapabileceğime
karar verdiler, 24 kasım perşembe gunu saat öğlen 2de sancılarım artmaa başladı 1 saat sancı çektiken sonra doguma aldılar
45 dakika içinde dogurdum kızımı, kafası çok zor çıktı geri kalanı çok kolay geliyo zaten omuzları çıkarken epey bi yırtık oluşmuş
4 tane dikişim var ama dogum bittikten sonra yeniden doguyosun, çok şükür hemoroid oluşmadı şu an çok iyiyim kızımda öyle,
3 kilo 130 gr dogdu boyu 50 cm. benden tavsiye sakın normal dogumdan kokmayın çok ama çok guzel bir duygu.
hepinizi öptüm allah kurtarsın.
slm bayanlar... şimdi geldik kızımla doktordan. aslında haberler pek iç açıcı diil ama ben yine de kötü düşünmek istemiyorum. kızım yine kilo almamış hatta 50 gr kadar zayıflamışsuyu azalmaya başlamış. o yüzden 10 aralık olan sezeryan tarihimizi 7 aralık a aldık. yani Allah'tan bi mani çıkmazsa 07/12/2011 de kızım yanımda olacak inşallah. bu arada çok alakasız bi doğum tarihi oldu ama neyse
inşallah o güne kadar sorunsuzca günlerimizi geçiririz ve babamız geldikten sonra sağlıkla doğar kızım...
bizden bu kadar teyzeleri, dualarımız sizinle, siz de eksik etmeyin e mi???
kzlarrrrr bise sorcam yaa benim yaramaz efem duvarrlari karaladi hemde tukenmez kalemleeenasil cikarabiliriim lekelerii bilgisi olan varmi
Cnmm yazini okurken agladimm,Anali babali saglikla buyusun bebisin.darisi bizim basimizabende dogurdummmmmmmm
selam kızlar geçmişi okuyamadım direk konuya giriyorum
biliyorsunuz çok uzun süredir girmiyordum foruma, en son kanamam vardı ama kötü bişi çıkmadı
zatn sonra izne ayrıldım evde de nete giremedim. herşey güzel gidiyordu 24 kasımda kan sayımım ve nts kontrolum vardı
o gün sezeryan için de gün alacaktım, nts de sancım çıktı ve 3 cm açılmam çıktı, doktorum bu çocuk geliyo sezeryanı beklemez hemen doguma alıcaz seni dedi, elim ayagım dolandı daha 1-2 haftam vardı, ama bnm sezeryan olmam gerekiyordu
geçirdigim anal fissur ameliyatı sebebiyle, doktorum hemen genel cerrahla bi görüşme yaptı ve normal dogum yapabileceğime
karar verdiler, 24 kasım perşembe gunu saat öğlen 2de sancılarım artmaa başladı 1 saat sancı çektiken sonra doguma aldılar
45 dakika içinde dogurdum kızımı, kafası çok zor çıktı geri kalanı çok kolay geliyo zaten omuzları çıkarken epey bi yırtık oluşmuş
4 tane dikişim var ama dogum bittikten sonra yeniden doguyosun, çok şükür hemoroid oluşmadı şu an çok iyiyim kızımda öyle,
3 kilo 130 gr dogdu boyu 50 cm. benden tavsiye sakın normal dogumdan kokmayın çok ama çok guzel bir duygu.
hepinizi öptüm allah kurtarsın.
bizim de bugün kontrolümüz vardı
36+6 3200 gr olmuş bebişim
öncekilere göre biraz daha az kilo almış
doktorum iyiki de öyle, fazla kilo almasın kolay doğurursun diyor
normal doğum konusunda o kararlı da ben değilim, heran sezeryana kayabilirim
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah, hayırlısıyla kurtulalım sağ salim ve sağlıklı bebişlerle...
bu soruna tecrubeli annecikler cvp verir sanırım yaa
ayneeeen zaten yazdiktan sonra direk baktm destina burdami diyee
kzlarrrrr bise sorcam yaa benim yaramaz efem duvarrlari karaladi hemde tukenmez kalemleeenasil cikarabiliriim lekelerii bilgisi olan varmi
canımmm gözün aydın ne güzel kurtulmuşsun hayırlısıyla darısı başımıza inşallah
dualarımız seninle canım, herşey yolunda gider inşallah merak etme cnm
bizim de bugün kontrolümüz vardı
36+6 3200 gr olmuş bebişim
öncekilere göre biraz daha az kilo almış
doktorum iyiki de öyle, fazla kilo almasın kolay doğurursun diyor
normal doğum konusunda o kararlı da ben değilim, heran sezeryana kayabilirim
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah, hayırlısıyla kurtulalım sağ salim ve sağlıklı bebişlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?