kızlar bunlar bır kacgundur yapıyorum diye bahsettigım mınık kutularım bıttı sonunda:)
bir tek içleri dolacak..sonra inş hastanede gelenlere ikarm edilecek..
kutuları kırtasıyeden aldıgım parlak kartonlarla yaptım..üzerlerinide evde bulunan kurdelelerle süsledim:))
Eki Görüntüle 298285
Eki Görüntüle 298286
Eki Görüntüle 298287
Eki Görüntüle 298288
Eki Görüntüle 298289
valla kuzum hiçbir fikrim yok ya:)) sanırım senin evi boyatman gerekecek en sonunda
çok çok saol cnm teşekkür ederim... senin bebeğine de maşallahhh
kzlarrrrr bise sorcam yaa benim yaramaz efem duvarrlari karaladi hemde tukenmez kalemleeenasil cikarabiliriim lekelerii bilgisi olan varmi
kızlar bunlar bır kacgundur yapıyorum diye bahsettigım mınık kutularım bıttı sonunda:)
kutuları kırtasıyeden aldıgım parlak kartonlarla yaptım..üzerlerinide evde bulunan kurdelelerle süsledim:))
Eki Görüntüle 298285
Eki Görüntüle 298286
Eki Görüntüle 298287
Eki Görüntüle 298288
Eki Görüntüle 298289
valla kuzum hiçbir fikrim yok ya:)) sanırım senin evi boyatman gerekecek en sonunda
çok çok saol cnm teşekkür ederim... senin bebeğine de maşallahhh
geriye mevlutte dagıtmak için kucuk kucuk lavanta keseleri dikmek kaldı onlarıda halledersem bu hafta inş haftayada dinlenirim ondan sonrada dogurayım artık
Maşallah sanane güzel canım yaaa, böyle şeylerle uğraşmak stres de attırır insana. Üşenmemen de hamarat olduğunun kanıtı sanırım...ben bırak yapmayı, malzemelerini almaya bile üşenirim :111:
yahu sen düşman çatlatırsın vallaa :))) süper olmuş süperrrr
ben sana dicek bi soz bulamiyormm canim ayakta alkislayip kocamaaaaaanMASALLAH DIYORUUUM HARIKAA OLMUUSS
daha güzelleri sizlerin olsun kızlar
teşekkurler cnm.. ben seviyorum böyle şeylerle ugraşmayı gerci aklımda böyle birşey yoktu ilk zaman..carsıya gıdıp malzeme alıcaktım ama ozamanlar hep rahatsız oldugum için gidemedim şimdide wc durumlarından gidemiyom bende kırtasıyeden kartonlar alıp böyle bişeyler yaptım:)
maşallah bebişine canımonlar sağlıklı olsunda doğum şekli hiiç önmli değil cnm...hakkımızda hyırlısı olsun inşallah...
Eki Görüntüle 298285
Eki Görüntüle 298286
Eki Görüntüle 298287
Eki Görüntüle 298288
Eki Görüntüle 298289
kzlarrrrr bise sorcam yaa benim yaramaz efem duvarrlari karaladi hemde tukenmez kalemleeenasil cikarabiliriim lekelerii bilgisi olan varmi [/QUOT
cnm ayni renk boya alip cikarabilirsin yada klorak bas
Kızlar faceye üye olmak için ne yapmam lazım, istek gönderdim.
belem canım o kanundan haberim yoktu yeni duydum:S
inşallah sen de hayırlısıyla doğurursun. ben de dua ediyorum ki suniye gerek kalamdan bu gece sancılansam die...ne güzel kendi sancınla doğurcaksın.
goldenblack ben de anlamıyorum kafam karışık.açıkçası çok güven vermiolar ve hastanem maalesef paragöz bi hastane
bizim de bugün kontrolümüz vardı
36+6 3200 gr olmuş bebişim
öncekilere göre biraz daha az kilo almış
doktorum iyiki de öyle, fazla kilo almasın kolay doğurursun diyor
normal doğum konusunda o kararlı da ben değilim, heran sezeryana kayabilirim
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah, hayırlısıyla kurtulalım sağ salim ve sağlıklı bebişlerle...
Eki Görüntüle 298285
Eki Görüntüle 298286
Eki Görüntüle 298287
Eki Görüntüle 298288
Eki Görüntüle 298289
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?