2011 Aralık Anneleri

kızlar bunlar bır kacgundur yapıyorum diye bahsettigım mınık kutularım bıttı sonunda:)

bir tek içleri dolacak..sonra inş hastanede gelenlere ikarm edilecek..

kutuları kırtasıyeden aldıgım parlak kartonlarla yaptım..üzerlerinide evde bulunan kurdelelerle süsledim:))

yahu sen düşman çatlatırsın vallaa :))) süper olmuş süperrrr

valla kuzum hiçbir fikrim yok ya:)) sanırım senin evi boyatman gerekecek en sonunda

çok çok saol cnm teşekkür ederim... senin bebeğine de maşallahhh

cnm ondn eminim ama esim yine yapack oglum diyoo hakliii olarak kendini yorma alistr gozunu diyoo ama ben istemiyorum alismaak bi yontem bulmam lazim bi ablaayi aradim bi sunger satiliyomuss magic eraser diyee islatip sil dedii int baktim cidden kadin duvardki boyayi siliyoduu ins tukenmez kalemdede ise yarar saolsun ise yarar dedi alcaam bugun ama burdaki deneyimli annelerin fikirlerine acigiim

kzlarrrrr bise sorcam yaa benim yaramaz efem duvarrlari karaladi hemde tukenmez kalemleee nasil cikarabiliriim lekelerii bilgisi olan varmi

kubracım bu konuda benımde pek fikrim yok tukenmez kalem bıraz zor cıkar gıbı ama bi cifle silmeyi dene eger onlada cıkmıyorsa cıkmaz gıbı sankı:44::44:

ben yenı boyatmama ragmen evimi doguma yakın tekrardan duvar siliyorum düşün güya dogum yapacam diye boyatmıştım ama cocuklarla temız durması mumkun deil

ben sana dicek bi soz bulamiyormm canim ayakta alkislayip kocamaaaaaan MASALLAH DIYORUUUM HARIKAA OLMUUSS

geriye mevlutte dagıtmak için kucuk kucuk lavanta keseleri dikmek kaldı onlarıda halledersem bu hafta inş haftayada dinlenirim ondan sonrada dogurayım artık

geriye mevlutte dagıtmak için kucuk kucuk lavanta keseleri dikmek kaldı onlarıda halledersem bu hafta inş haftayada dinlenirim ondan sonrada dogurayım artık

Maşallah sana ne güzel canım yaaa, böyle şeylerle uğraşmak stres de attırır insana. Üşenmemen de hamarat olduğunun kanıtı sanırım...ben bırak yapmayı, malzemelerini almaya bile üşenirim :111:

teşekkurler cnm.. ben seviyorum böyle şeylerle ugraşmayı gerci aklımda böyle birşey yoktu ilk zaman..carsıya gıdıp malzeme alıcaktım ama ozamanlar hep rahatsız oldugum için gidemedim şimdide wc durumlarından gidemiyom bende kırtasıyeden kartonlar alıp böyle bişeyler yaptım:)

Kutuları da mı sen yaptın, hazır almadın mı

maşallah bebişine canımonlar sağlıklı olsunda doğum şekli hiiç önmli değil cnm...hakkımızda hyırlısı olsun inşallah...

aminnnn çok tşk ederimmm canımm

her zamanki gibi süperrrrr
ellerine sağlık

kızlar maripositayı neden suni sancıyla doğurtacaklar haberi olan varmı.baktım ama göremedim nedenini.ankarada fatih hastanesine gidiyordu ama değiştirmeyi düşünüyordu.acaba hangi hastanede bu kararı aldılar acaba.

kizlar turkiye cok degismis azim acik okuyorum bazi yorumlarinizi bu doktorlar nekadar para goz herkezi sezeryana aliyolar kime sorarsam sezeryan diyor ablam doktoruna korkuyorum normalden nasi yapcam diye sormus doktora korkma sezeryan yapiveririz demis bukadar kolaymi ya ekstra para alcaklar diye akillarinizi nasil karistiriyolar sizin boyle yok tramva yasarmis bebek yok kalca kiri olurmus inanamiyorum ya avrupada asla gerek duyulmadimi yapmiyolar ben korkuyorum dedim doktoruma korkma hersey yolunda cok guzel dogum yapicaksin normal diyor zaten secme sansim yok sezerryan ama neden boyle yapiyo bu turk doktorlari resmen para tuzagi kadinlarin en hassas anini kolluyolar eskiden sezeryanmi varmis kadinlarimiz nasil dogurmuslar hicte bebeklerde travma yok yani

Maşallah tatlı kuzunaaa.

Ellerine sağlık çok şık gözüküyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…