2011 Aralık Anneleri

destina kırtasiyeden parlak karton mu aldın yoksa kutumu aldın.kartonu aldıysan nasıl bu hale getirdin anlamadım valla ama süper olmuş süper

bazi doktorlar hatta cogu oyle bendee burdaa sancinin sonlarinda bagirdim sezeryana alinn diyee doktorr dogurabilirsin dediii iyikide almamis normal dogurdum sukurr simdidee sezeryandan korkuyorum

Kesinlikle katiliyorum sana.TR de de yasak olmali mecburi durumlarda sezeryan olmali

Canım normal doğum ve sezaryenin ücretleri arasında sanıldığı kadar fark yok hatta bazı hastanelerde fiyatlar aynı.Bu durum sırf para ile açıklanacak bi durum diil yani.
Bence doğum şekli tercih meselesidir ve tartışma konusu değildir diye düşünüyorum.

aslinda canim ben drlarin paraci oldugunu dusunuyrdumm demekki oyle degilmss turkiyede yasamadigim icin para icin saniyorduum bence dogum seklinin yurt disindaki gibi tercihe sunulmamasi gerekiyor problem olmadikca sezeryan dusunulmemelii bence cunku secenek olsa bende korkudan sezeryani secerdiim secenek olmadigi icin insan mecbur normalee hazirliyor kendiini

Bnm gittiğim hastanede fiyatlar aynı....epidural, sezaryen, normal...hepsi aynı fiyat...

[
Evet bencede sezaryen artışı tercihe sunulmasıyla alakalı olabilir.Çünkü avrupada,abd de normal doğum nasıl bilmiyorum ama burdakı normal doğum yapan çoğu arkadaşım,doktor sadece göbek kordonunu kesmeye gelıyor geri kalanı ebe yaptırıyor dio.Ama sezaryende doktor operasyonun başından sonuna kadar hastanın başında ve eylem halinde.Yani doktorun kolayına gelen aslında normal doğum olması lazım.Ee sebep para ve kolayına gelme değilse ne değil mi??

Devlet hastanelerinde seçime sunulmuyor diye biliyorum canım...bi de doktorlar önceden (şimdi değişti mi bilmiyorum ama) her operasyon başına devletten bıçak parası alıyorlardı, normal doğum operasyon sayılmıyordu...

Bnm gittiğim hastanede fiyatlar aynı....epidural, sezaryen, normal...hepsi aynı fiyat...

Evt fiyatlarda esitkik saglandi ama su varki cogu dr un kolayina geliyor,saat gun verip pirt die cikarmk o konuda da dediginize hak veriyorum melegim olsun

selam kizlar

ben ocak 25 de dogum yapacam ama sizin toüigide arada takip ediyorum.

Güzel paylasimlariniz var.

ben 33+2 yim artik baya bir agirlastim geceleri yatamiyorum nefes alamiyorum karnim bir tuhaf

sizde durumlar nasil son ayiniz ?

sende haklsin cnm walla bilemedim senin dedigine gorede sezeryan daha ugrastirici normal dogumn kolay olmasi lazim ama sezeryanda saat gun belli oldugu icn doktorda planini oona gore yapio yani o acidan kolay olabilir onlar icin:44:

allah sagsaglm kucagımza almayı nasıp etsın ıns hepımıze cnmm bende senın gıbıyım pek bı fark yok :26: ONUMUZDEKI AY DEMEK COK GUZELDII DOGUMU SORAANLARA BI KAC GUN SONRA AY SONU DICEM INSS BU COK HEYECANLI ARTK SENDE ONUMZDEKI AY DICEKSIIN 30 aralık muhtemel dogum tarıhı ıns normal olacagı ıcın gec gelırse kzım bendee ocak annesı olabılırım

Son düzenleme:
Kutuları da mı sen yaptın, hazır almadın mı

cnm kutuları da kendim yaptım

[SUP][/SUP]

maşallah maşallahdencek söz yookki bu hamarat anneye:+6:
tesekkurler elifcimm

Maşallah tatlı kuzunaaa.

Ellerine sağlık çok şık gözüküyolar.

cok sagol cnm

destina kırtasiyeden parlak karton mu aldın yoksa kutumu aldın.kartonu aldıysan nasıl bu hale getirdin anlamadım valla ama süper olmuş süper

yok cnm kutu nerde bulunacak kırtasıyede karton olarak aldım cızdım kestim katladım bu hale geldi 104 tane yapmışım 10 tane karton yeterli geldi

ben ıkı dogum yaptım cnm ıkısının basında da kendı doktorum bulundu ebe sadece doktora destek verdi..normal dogum da gecenın bır vaktıde dogum yapacak olsam doktorum gelecek 24 saat ona ulaşabılme ımkanım var..sezeryan olmuş olsa doktor için cok rahatlık saat gun verecek ogun senın işini halledecek ama normal dogumda heran süpriz olur oyuzden normal dogum doktor için daha zor bırde süresi belli deil ne zamana dogar..ne kadar sürer dogum..ama ssezeryanda 15 dakka yeterli..

Paracılar diyemeyiz belki ama işin kolayına kaçıyorlar diyebiliriz...eşimin kardeşi doktor, sezaryen daha pratiktir der hep, normal doğumla uğraşmaktan kolaydır der... :44:

doktorlar için kesinlikle sezeryan daha pratıktır hem vakıt olarak hem plan program olarak o yuzden bır cok doktorun işine gelir sezeryan..

devlette para konusu nedir nasıldır bilmiyorum ama..
bende devlet hastanesinde doğum yapıcam.. aynı hastanede eltim 42. haftasında suni sancı ile normal doğum yaptı hiç bir açıklık ve sancısı yokken.. sancıların tavan yaptığı anda sezeryan olsun diye bayağı diretmiş ama ona rağmen doktorlar normal doğurabiliyorsun herşey yolunda gidiyor demişler..
tabi sonrasında iyi ki sezeryan olmamışım dedi :)
ama bakalım inş benim sıpa döner de sezeryana gerek kalmaz..

kızlar bebenin dönmesi i.çin herhangi egzersiz bişiler biliyormusunuz.. ?

DESTİNA kutu yapımı nasıl oluyor ya bende evde sklyorum bende yapayım.tarif edilir birşeymi yada o kutunun açık halini bi koysan mümkünmse

çocukların belli dönemlerinde duvarları boyama gibi bir dönemi oluyor! bizim prensesimizde 2-3 yaş aralıgında böyle bi hevesi vardı! çocuk dr. umuza dert yanmıştım. o da bana gayet soğukkanlı bi şekilde kendi 3 çocugununda aynı dönemden geçtigini anlatmıştı ve fikir vermişti.. ya gidip acık renk bi top duvar kagıdı al, ya da ikea da kagıtlar satılıyor çocukların resim yapabilmesi icin diye duvar kağıdı gibi rulo .. ondan al bikaç şerit duvara yapıştır ve oyun haline gelmesini sağla. birlikte yapın gerekiyorsa duvar çalışmalarını diyerek bitirmişti konuyu gerçekten ben uyguladım ve işe yaradı.. umarım sizede yardımcı olur... en azından bundan sonraki dönemlerde duvarlarınızı korumuş olursunuz! ben şimdi cifle siliyorum süngerler sonra nemli bezle duruluyorum tertemiz oluyor ama duvardaki malzemeye bağlı tabii.. benim duvarlar mat saten.. şimiden kolay gelsin canım.. bu bir dönem öyle ya da böyle geçiyor... artık canları sağolsun küçümenlerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…