kızlar bunlar bır kacgundur yapıyorum diye bahsettigım mınık kutularım bıttı sonunda:)
bir tek içleri dolacak..sonra inş hastanede gelenlere ikarm edilecek..
kutuları kırtasıyeden aldıgım parlak kartonlarla yaptım..üzerlerinide evde bulunan kurdelelerle süsledim:))
Eki Görüntüle 298285
Eki Görüntüle 298286
Eki Görüntüle 298287
Eki Görüntüle 298288
Eki Görüntüle 298289
kizlar turkiye cok degismis azim acik okuyorum bazi yorumlarinizi bu doktorlar nekadar para goz herkezi sezeryana aliyolar kime sorarsam sezeryan diyor ablam doktoruna korkuyorum normalden nasi yapcam diye sormus doktora korkma sezeryan yapiveririz demis bukadar kolaymi ya ekstra para alcaklar diye akillarinizi nasil karistiriyolar sizin boyle yok tramva yasarmis bebek yok kalca kiri olurmus inanamiyorum ya avrupada asla gerek duyulmadimi yapmiyolar ben korkuyorum dedim doktoruma korkma hersey yolunda cok guzel dogum yapicaksin normal diyor zaten secme sansim yok sezerryan ama neden boyle yapiyo bu turk doktorlari resmen para tuzagi kadinlarin en hassas anini kolluyolar eskiden sezeryanmi varmis kadinlarimiz nasil dogurmuslar hicte bebeklerde travma yok yani
kizlar turkiye cok degismis azim acik okuyorum bazi yorumlarinizi bu doktorlar nekadar para goz herkezi sezeryana aliyolar kime sorarsam sezeryan diyor ablam doktoruna korkuyorum normalden nasi yapcam diye sormus doktora korkma sezeryan yapiveririz demis bukadar kolaymi ya ekstra para alcaklar diye akillarinizi nasil karistiriyolar sizin boyle yok tramva yasarmis bebek yok kalca kiri olurmus inanamiyorum ya avrupada asla gerek duyulmadimi yapmiyolar ben korkuyorum dedim doktoruma korkma hersey yolunda cok guzel dogum yapicaksin normal diyor zaten secme sansim yok sezerryan ama neden boyle yapiyo bu turk doktorlari resmen para tuzagi kadinlarin en hassas anini kolluyolar eskiden sezeryanmi varmis kadinlarimiz nasil dogurmuslar hicte bebeklerde travma yok yani
Canım normal doğum ve sezaryenin ücretleri arasında sanıldığı kadar fark yok hatta bazı hastanelerde fiyatlar aynı.Bu durum sırf para ile açıklanacak bi durum diil yani.
Bence doğum şekli tercih meselesidir ve tartışma konusu değildir diye düşünüyorum.
aslinda canim ben drlarin paraci oldugunu dusunuyrdumm demekki oyle degilmssturkiyede yasamadigim icin para icin saniyorduum bence dogum seklinin yurt disindaki gibi tercihe sunulmamasi gerekiyor problem olmadikca sezeryan dusunulmemelii bence cunku secenek olsa bende korkudan sezeryani secerdiim secenek olmadigi icin insan mecbur normalee hazirliyor kendiini
Bnm gittiğim hastanede fiyatlar aynı....epidural, sezaryen, normal...hepsi aynı fiyat...
aslinda canim ben drlarin paraci oldugunu dusunuyrdumm demekki oyle degilmssturkiyede yasamadigim icin para icin saniyorduum bence dogum seklinin yurt disindaki gibi tercihe sunulmamasi gerekiyor problem olmadikca sezeryan dusunulmemelii bence cunku secenek olsa bende korkudan sezeryani secerdiim secenek olmadigi icin insan mecbur normalee hazirliyor kendiini
dedigim gibi iste bunu bilmiyordm remainder arkads deynce sasirdimben paracilar diyoduum utndim simdii
[
Evet bencede sezaryen artışı tercihe sunulmasıyla alakalı olabilir.Çünkü avrupada,abd de normal doğum nasıl bilmiyorum ama burdakı normal doğum yapan çoğu arkadaşım,doktor sadece göbek kordonunu kesmeye gelıyor geri kalanı ebe yaptırıyor dio.Ama sezaryende doktor operasyonun başından sonuna kadar hastanın başında ve eylem halinde.Yani doktorun kolayına gelen aslında normal doğum olması lazım.Ee sebep para ve kolayına gelme değilse ne değil mi??
Bnm gittiğim hastanede fiyatlar aynı....epidural, sezaryen, normal...hepsi aynı fiyat...
Paracılar diyemeyiz belki ama işin kolayına kaçıyorlar diyebiliriz...eşimin kardeşi doktor, sezaryen daha pratiktir der hep, normal doğumla uğraşmaktan kolaydır der... :44:
[
Evet bencede sezaryen artışı tercihe sunulmasıyla alakalı olabilir.Çünkü avrupada,abd de normal doğum nasıl bilmiyorum ama burdakı normal doğum yapan çoğu arkadaşım,doktor sadece göbek kordonunu kesmeye gelıyor geri kalanı ebe yaptırıyor dio.Ama sezaryende doktor operasyonun başından sonuna kadar hastanın başında ve eylem halinde.Yani doktorun kolayına gelen aslında normal doğum olması lazım.Ee sebep para ve kolayına gelme değilse ne değil mi??
selam kizlar
ben ocak 25 de dogum yapacam ama sizin toüigide arada takip ediyorum.
Güzel paylasimlariniz var.
Ben 33+2 yim artik baya bir agirlastim geceleri yatamiyorum nefes alamiyorum karnim bir tuhaf
sizde durumlar nasil son ayiniz ?
Kutuları da mı sen yaptın, hazır almadın mı
tesekkurler elifcimm[SUP][/SUP]
maşallah maşallahdencek söz yookki bu hamarat anneye:+6:
Maşallah tatlı kuzunaaa.
Ellerine sağlık çok şık gözüküyolar.
destina kırtasiyeden parlak karton mu aldın yoksa kutumu aldın.kartonu aldıysan nasıl bu hale getirdin anlamadım valla ama süper olmuş süper
[
Paracılar diyemeyiz belki ama işin kolayına kaçıyorlar diyebiliriz...eşimin kardeşi doktor, sezaryen daha pratiktir der hep, normal doğumla uğraşmaktan kolaydır der... :44:
Devlet hastanelerinde seçime sunulmuyor diye biliyorum canım...bi de doktorlar önceden (şimdi değişti mi bilmiyorum ama) her operasyon başına devletten bıçak parası alıyorlardı, normal doğum operasyon sayılmıyordu...
DESTİNA kutu yapımı nasıl oluyor ya bende evde sklyorum bende yapayım.tarif edilir birşeymi yada o kutunun açık halini bi koysan mümkünmsecnm kutuları da kendim yaptım
tesekkurler elifcimm
cok sagol cnm
yok cnm kutu nerde bulunacak kırtasıyedekarton olarak aldım cızdım kestim katladım bu hale geldi 104 tane yapmışım 10 tane karton yeterli geldi
ben ıkı dogum yaptım cnm ıkısının basında da kendı doktorum bulundu ebe sadece doktora destek verdi..normal dogum da gecenın bır vaktıde dogum yapacak olsam doktorum gelecek 24 saat ona ulaşabılme ımkanım var..sezeryan olmuş olsa doktor için cok rahatlık saat gun verecek ogun senın işini halledecek ama normal dogumda heran süpriz olur oyuzden normal dogum doktor için daha zor bırde süresi belli deil ne zamana dogar..ne kadar sürer dogum..ama ssezeryanda 15 dakka yeterli..
doktorlar için kesinlikle sezeryan daha pratıktır hem vakıt olarak hem plan program olarak o yuzden bır cok doktorun işine gelir sezeryan..
cnm ondn eminim amaesim yine yapack oglum diyoo hakliii olarak kendini yorma alistr gozunu diyoo ama ben istemiyorum alismaak bi yontem bulmam lazim bi ablaayi aradim bi sunger satiliyomuss magic eraser diyee islatip sil dedii int baktim cidden kadin duvardki boyayi siliyoduu ins tukenmez kalemdede ise yarar saolsun ise yarar dedi alcaam bugun ama burdaki deneyimli annelerin fikirlerine acigiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?