2011 Aralık Anneleri

Ahh ahhh hiç sorma, sağa yatınca o tarafın etleri, sola yatınca da o tarafın etleri eziliooo...uyku saatimiz bayağı bi düştü...

cnm kutuyu nasıl yaptın sen yaaaa??? şoklara soktun beni

cnm çok merak ettiğim bişi var, doğumunu doktor mu yaptırmış ebe mi???
egzersiz konusuna gelince, arkadaşlar bahsetmişlerdi bir pozisyondan ama aklımda kalmadı, bilen vardır inşallah, dene cnm, belki işe yarar :122:

cok güzel olmuşlar ellerine ,emeğine sağlık...
kutu kesmekle uğraşamam ,vakit yok ya da beceremem diyen varsa !!!
http://www.birmax.com/kutu.html]nikah şekeri kutuları burda da uygun fiyatlı kutular var...

istanbul da oturanlar icin eminönü nü tavsiye edebilirim bu siteden daha ucuza temin edebilirsiniz... ben oğlum icin biberon şeklinde obje,tül ,kurdele ve çikolatalı badem şekerini ordan temin ettim.

Son düzenleme:

canım 2 asistan 1 doktor.. 2 ebe ..
sürekli kontrol etmişler.. ama doğum esnasında hangileri varmış bilmiyorum..
egzersizi biri dediydi hatırlar gibii oldum.. burdan okumuştum
dizlerin ve ellerin üstüne duruyorduk herhalde.. bi araştırayım

DESTİNA kutu yapımı nasıl oluyor ya bende evde sklyorum bende yapayım.tarif edilir birşeymi yada o kutunun açık halini bi koysan mümkünmse

yarına kısmetse koyarım inş..evde kucuk altın kutusu vardı onun actım baktım nasıl katlamışlar bende kendi ölcülerimi oluşturup yaptım kendi kutumu:))
eger daha ince karton kullanacaksan katlama usulu yapılan kutu modelıde var ama o bıraz daha sekil olarak farklı yalnız yapılışı daha kolay internette de var yapılışı..

cnm gidebilsem bende eminönünden alma nıyetindeydim ama şartlar el vermeyince iş başa düştü:))

kızlar geçmişi okumadan bi derdimi anlatayım dedim. ben doğum hastanesinde çalışan bi doktorun muayenehanesine gidiyordum, malum tam gün yasası çıktı, doktorum doğum hastanesinden istifa etmiş. özel bir hastanede yapabilirim doğumu diyor ve 700-800 civarı bi para istiyor veya doğum hastanesinde bi arkadaşıma yönlendireyim diyor. moralim çok bozuk. baştan beri zaten 1000tl verdik biz bu adamın muayenehanesine doğum da doğum hastanesinde ücret ödemeden olacaktı, dolayısıyla herhangi bir bütçe ayırmamıştık doğum için. şimdi aralık 16'da sezeryan olacak. bi 15-20 gün daha bekleyememiş. beni bu şekilde ortada bırakmak doğru mu yani. ben 9 ay ona güvendim. çok moralim bozuldu. siz olsanız ne yapardınız? doğum hastanesinde beni yönlendirdiği doktoru biraz araştırdık, kötü bişey diyen çıkmadı, herkes iyi diyor ama ben hiç tanımıyorum. off ya ne yapcaz biz şimdi??

bebek şekerini kendin yaptın heralde cnm...resmini paylaştın mı burda?

sende ki bu yetenek varken eminönüne gitmek kendine haksızlık etmek olurdu zaten! cidden hepsi cok güzeller ellerine emeğine sağlık

aynen cnm katılıyorum sana illa böyle bir dönemleri oluyor oglumda kızımda resimler yaptılar duvara kızım o dönemi atlattıktan sonra boya badana yaptırdık sonra oglumda aynı şeyleri yaşayınca ondan sonrada yıne yaptırdık bu kızımda da aynı süreçleri bir daha yaşıyacam sanırım

Ben olsam doktor arkadaşına devam ederdim canım ama baştan itibaren parayı ona verdiniz, arkadaşı yeterince ilgilenir mi acaba?

bebek şekerini kendin yaptın heralde cnm...resmini paylaştın mı burda?

evet canım kendim yaptım ..gerçi aldıgım malzemeleri birleştirdim hepsi bu..oğlumun ilk aylarda yatacağı bebek sepetini ve kapı süsümüde kendim yaptım .. resimleri paylaşayım tekrar...

kapı süsümüzün resmini cekmemişim .. biara onu da çeker koyarım inş.

sende ki bu yetenek varken eminönüne gitmek kendine haksızlık etmek olurdu zaten! cidden hepsi cok güzeller ellerine emeğine sağlık

daha önce böyle bişey yapmamıştım ama isteyince oluyormuş..

neslihancım yazdıgını görmedim ama çehregülün alıntısından okudum..doktorunun son anda seni böyle bırakması hiç iyi olmamış..ama belkı tavsıye ettiği kişi daha hayırlıda olabılır hakkında..ne desem boş bılmıyorum kı:44::44:

Kızlar çatlaklar ne alemde???

Bnm hiç çatlağım yok diye hava atıyordum millete, geçen gün küçük aynayla göbeğimin altına bi bakayım dedim :83:

Aman Allah!!! ışığın aynaya yansımasıyla tüm acı gerçeği gördüm, göbeğimle kasıklarımın arasında kalan yer çatlamış, en şişkin yer pırıl pırıl ama orası çatlamış işte ne alaka anlamadım... :44:

canları sağolsun miniklerimizin. içgüdüsel bişey işte herşey ortada başa gelen çekilirmiş.. tatlı dertler bunlar... dediğin gibi her cocukta tekrar tekrar yaşıyacagız hayırlısıyla...

ellerine saglık cnm ıyı gunlerde dagıt inş bu biberonlardan bende almayı istiyordum özellikle cocuklara dagıtmak için ama olmadı kısmet
sepetinde de saglıkla mutlulukla yatrın inş bebişi

Son düzenleme:

çok güzel olmuşlar cnm...güle güle kullan...şekerlerden kaç tane yaptın?

msj alındı tatlım:))
canım gözün aydın ya ben de diyordum nereye kayboldu bu kız diye. allah analı babalı büyütsün kuzunu.
canım ben 1 numarayı almadım gerek görmüyorum. 2 numarayı önce chicco aldım, denedik evde sesin az geldiğini farkettik, gittik geri verdik. şimdi kraft aldım. denedik süperrr.
sana kocaman bi maşallah. sen süpersin.ellerine sağlık canım.harika olmuşlar.
Ben olsam doktor arkadaşına devam ederdim canım ama baştan itibaren parayı ona verdiniz, arkadaşı yeterince ilgilenir mi acaba?

işte canımı sıkan da bu. arkadaşı nasıl ilgilenir bizle. benim de ağır basan tarafım arkadaşına devam etmek. hadi parayı bi şekilde ayarlarız ama beni yarı yolda bıraktığı için de çok kızgınım ona. bi kuruş daha vermek istemiyorum ona

canım benim karnımda çatlak yok. inanır mısın sadece sol bacağımda var, sağ bacağımda bile yok. ben sürekli soluma yattığıma yoruyorum. bayağı haritaya dönmüş bacağım.

valla çatlakları hiç sorma!!! sanki sesimi duydukca daha cok çatlıyor, çatlaklarım 2 hafta öncesine kadar hicbişey yoktu... şimdi nerdeyse saat başı çatlıyorum bide tatlı kaşınıyor ki hicccc sorma ben 2 tane Lierac Phytolastil Gel kullandım ama nafileymiş demek ki.. bünye yapıyor malesef.. oğluşumun canı sağolsunnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…