2011 Aralık Anneleri

cnm merak etme ilgililenmesine ilgilenir bence nıye ilgilenmesin doktor mesleği bu sonuçta :44::44: ıyı yorumlar aldıysan o doktor hakkında bideneyebılırsın bence en azından görmüş olursun bi ön izlenim olmuş olur sana

çok güzel olmuşlar cnm...güle güle kullan...şekerlerden kaç tane yaptın?

teşekkür ederim canım.. daha iyisi sizlerin olsun inş. her pakette 12liydi biberonlar.. 6 paket aldım etti 72 sanırım yeterli olacaktır.. buarada ben cocuklar icin şu yuvarlak renkli helezonik şekerlerden alıcam bu pazar inş. onları renkli kurdelelerle süsleyecegim.. sanki cocukların ilgisini daha cok çeker gibime geldi.. ben bile bayılıyorum cocuklar da begenir herhalde onlarıda eminönünde alıcam cok uyguna geliyor ... alınca bilgilendiririm tabii resimde cekerim inş. tabii o güne dek doğurmazsam

kızlar dün gece 2yı geçe yatmıştım sabah 6da kalktım ondan beri uyanıkım artık yatayım barı gözlerim yanmaya başladı uyurum inş..herkese iyi geceler dilerim allah rahatlık versinn

ellerine saglık cnm ıyı gunlerde dagıt inş bu biberonlardan bende almayı istiyordum özellikle cocuklara dagıtmak için ama olmadı kısmet
sepetinde de saglıkla mutlulukla yatrın inş bebişi

mevlütte alırsın inş. güzel temennilerin icin teşekür ederim canım .. herşeyin daha iyisi sizlerin olsun inşallah... ayyy cok heyecanlıyım.. içim içime sığmıyor yarın dr. a gidicem dua edin lütfen.. hayırlı haberlele dönelim

buarada bana müsade uyumayı denemek istiyorum... tabii ne kadar başarılı olabilirim o da tartışılır.. ama hic değilse dinlenmiş olurum.. herkese iyiuykular&tatlı rüyalar güzel anneler

Bnm gittiğim hastanede fiyatlar aynı....epidural, sezaryen, normal...hepsi aynı fiyat...

benim bildiğim hastane fiyatlarıyla doktorun alkası yok zaten onlar sezeryan yaptırdıkları zaman devletten ayrıca ücret alıyorlar bıçak parası gbi birşey o yüzden sezeryana eğilimleri olduğunu duymuştum......

tennieterenne tebrik ederim canım bende rabbim analı babalı büyütsün inşallah...

özge senın bebişinde kafası büyük olduğunu bilmiyordum

evet cnm yazmıştım daha önce
ben böyle giderse normal doğuma almaz doktor diyordum ama yavaşladı büyümesi çok şükür
genetik de olabilir, ölçüm hatası da olabilir diyor doktor
takılmayın diyor
10.5 a kadar normale alıyormuş

Cook ciciler cnm oglusima hamileyken gelmistim tr yeye ozamn senin biberonlardan yaptirmistim sepetiyle ama inan seninki daha guzel suslu :) masAllah

Son düzenleme:
günaydın kızlar!

hani herşey düzelmişti herşeyin üzerine sünger çektik demiştim ya... çekememiş eşim!!!! o gece sancılandığımda, bana ettiği hakaretlerin üzerinden henüz 24 saat geçmemiş annesini hastaneye giderken çağırmadım diye heyheylenmiş kendi kendine yine. veee yine aynı konular! dün gece geç saatlerde ve alkollü geldi (normalde 3 senedir içmez ama böyle kafası bozulunca işte). ben de benim sağlıklı ve kolay doğum yapmam için psikolojimin rahat olması gerektiğini söylemeyeçalıştım. ama nafile. bir nebze bile anlamadı beni. hep annem hep diyor! ve benim annemi sevmediğini, doğumdan sonra kalmasını istemediğini falan söylüyor. bana ettiği hakaretlerin zaten sayamıcam burda!!! ben de günlerin getirdiği dolmuşlukla yeter artık deyip ağlamaya başladım! seni her şekilde vicdanına bırakıyorum dedim. ve çıktım odadan. o anda bi sancı girdi kasıklarımdan bacaklarıma, kalakaldım ortada. karnım taş gibi bebek hiç hareket etmiyor zaten!! sinirlerim boşaldı o anda. tutamadım kendimi. sonra yanıma geldi hadi gel otur falan diyor ama ben onu gördükçe bana dokundukça daha da sinirleniyorum. sonra annemi çağırdı kızına bak diye. 1-2 saat kesintisiz ağladım herhalde annemin bebeğini düşün sakin ol cümlelerine rağmen. o da gitti başka odada yattı zaten hemen. sabaha kadar da nasıl oldun diye gelip bakmadı bile. şimdi renkli akıntım devam ediyor ve hafiften sancım var yine. hastaneye gidicem. ama eminim ki kızım gelmek istemiyor bu huzursuzluğun içine. az biraz huzur gördüğünde nasıl da gelmek istemişti o gün oysa ((( haberlerleri veririm yine size!!!

bu arada bugün doğuma girecekler arkadaşlara da allah kolaylık versin, sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına alıp koklamayı nasip etsin!!!

günaydın kızlar, gece kuşları gene baya bir kaynatmışsınız herkes iyidir umarım

destina ne marifetli hatunsun çok güzel olmuş canım şeker kutuları, allah güzel güzel dağıtmayı nasip etsin
durusko bugün güzel haberlerle dönersin inş. bu arada şekerlerin ve sepetin süper olmuş güzel günlerde kullanın canım

sende haklsin cnm walla bilemedim senin dedigine gorede sezeryan daha ugrastirici normal dogumn kolay olmasi lazim ama sezeryanda saat gun belli oldugu icn doktorda planini oona gore yapio yani o acidan kolay olabilir onlar icin:44:
canım TR de devlet hastaneleride kesinlikle normal doğum taraftarı zorunda kalmadıkça sezeryana almıyorlar, çünkü nöbetçi doktor kimse doğumunu o yaptırıyor, ama özel hastanelerde gebelik takibini yapan doktor doğumuna geliyor, gecenin bir vakti, haftasonu farketmiyor, bu nedenle özel hastanedeki doktorlar uğraşmak istemediklerinden sezeryana yönlendiriyorlar, helede bayan doktora gidiyorsan normal doğum şansı çok az, ben ilk başlarda bayan doktora gidiyordum, 12. haftada değiştirdim, şimdilik memnunum normal istediğimi biliyor ve destekliyorda ama zaman ne gösterir bilmiyorum açıkçası

neslihancım bencede doğum hastanesindeki doktoru önce bir gör sonra karar verirsin canım

canım ne kadar üzme kendini desekte boş biliyorum, inş.kızının gelmesiyle herşey düzelir, dualarım sizinle

günaydın kızlar nasılsınız?bizim basımız agrıyor sanırım tansıyon sabah kahvaltısını agır yaptık bıraz( canım maşallah sana,hem ıkı cocuk hem de boyle ugraslar Rabbim nazarlardan saklasın seni

canım ellerine saglık güzel günlerde dagıtırsın inş.h

canım Rabbim yardımcın olsun;sana üzme bebişini dusun desek de nafıle bılıyorum ama elınden geldıgı kadar üzme umarım bebişini saglıklı bı sekılde kucagına alırsında sana destek olur annesi

durusko bugün güzel haberlerle dönersin inş. bu arada şekerlerin ve sepetin süper olmuş güzel günlerde kullanın canım

Umarım öyle olur canımm... cok teşekkür ederiminşallahhh beğenmenize sevindim daha iyileri sizlerin olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…