msj alındı tatlım:))
canım gözün aydın ya ben de diyordum nereye kayboldu bu kız diye. allah analı babalı büyütsün kuzunu.
canım ben 1 numarayı almadım gerek görmüyorum. 2 numarayı önce chicco aldım, denedik evde sesin az geldiğini farkettik, gittik geri verdik. şimdi kraft aldım. denedik süperrr.
sana kocaman bi maşallah. sen süpersin.ellerine sağlık canım.harika olmuşlar.
işte canımı sıkan da bu. arkadaşı nasıl ilgilenir bizle. benim de ağır basan tarafım arkadaşına devam etmek. hadi parayı bi şekilde ayarlarız ama beni yarı yolda bıraktığı için de çok kızgınım ona. bi kuruş daha vermek istemiyorum ona
çok güzel olmuşlar cnm...güle güle kullan...şekerlerden kaç tane yaptın?
ellerine saglık cnm ıyı gunlerde dagıt inş bu biberonlardan bende almayı istiyordum özellikle cocuklara dagıtmak için ama olmadı kısmet
sepetinde de saglıkla mutlulukla yatrın inş bebişi
kızlar dün gece 2yı geçe yatmıştım sabah 6da kalktım ondan beri uyanıkım artık yatayım barı gözlerim yanmaya başladı uyurum inş..herkese iyi geceler dilerim allah rahatlık versinn
Maşallah tatlı kuzunaaa.
Ellerine sağlık çok şık gözüküyolar.
Bnm gittiğim hastanede fiyatlar aynı....epidural, sezaryen, normal...hepsi aynı fiyat...
özge senın bebişinde kafası büyük olduğunu bilmiyordum
evet cnm yazmıştım daha önce
ben böyle giderse normal doğuma almaz doktor diyordum ama yavaşladı büyümesi çok şükür
genetik de olabilir, ölçüm hatası da olabilir diyor doktor
takılmayın diyor
10.5 a kadar normale alıyormuş
peki sen çatı muaynesi oldun mu cnm
hayır cnm 36+6 dayım henüz olmadım 38.haftada diyor doktorum
hmm ozman daha net belli olur senin normal mi sezeryan mı kafa ölçümüde yapılır tekrardan benmde çatı muaynesi son haftada yapılacak dedi dr hakkımızda hayırlısı olssun
evet canım kendim yaptım ..gerçi aldıgım malzemeleri birleştirdim hepsi bu..oğlumun ilk aylarda yatacağı bebek sepetini ve kapı süsümüde kendim yaptım .. resimleri paylaşayım tekrar...
Eki Görüntüle 298405
Eki Görüntüle 298406
Eki Görüntüle 298407
Eki Görüntüle 298407
Eki Görüntüle 298408
Eki Görüntüle 298404
kapı süsümüzün resmini cekmemişim .. biara onu da çeker koyarım inş.
canım TR de devlet hastaneleride kesinlikle normal doğum taraftarı zorunda kalmadıkça sezeryana almıyorlar, çünkü nöbetçi doktor kimse doğumunu o yaptırıyor, ama özel hastanelerde gebelik takibini yapan doktor doğumuna geliyor, gecenin bir vakti, haftasonu farketmiyor, bu nedenle özel hastanedeki doktorlar uğraşmak istemediklerinden sezeryana yönlendiriyorlar, helede bayan doktora gidiyorsan normal doğum şansı çok az, ben ilk başlarda bayan doktora gidiyordum, 12. haftada değiştirdim, şimdilik memnunum normal istediğimi biliyor ve destekliyorda ama zaman ne gösterir bilmiyorum açıkçasısende haklsin cnm walla bilemedim senin dedigine gorede sezeryan daha ugrastirici normal dogumn kolay olmasi lazim ama sezeryanda saat gun belli oldugu icn doktorda planini oona gore yapio yani o acidan kolay olabilir onlar icin:44:
neslihancım bencede doğum hastanesindeki doktoru önce bir gör sonra karar verirsin canımcnm merak etme ilgililenmesine ilgilenir bence nıye ilgilenmesin doktor mesleği bu sonuçta :44::44: ıyı yorumlar aldıysan o doktor hakkında bideneyebılırsın bence en azından görmüş olursun bi ön izlenim olmuş olur sana
günaydın kızlar!
hani herşey düzelmişti herşeyin üzerine sünger çektik demiştim ya... çekememiş eşim!!!! o gece sancılandığımda, bana ettiği hakaretlerin üzerinden henüz 24 saat geçmemiş annesini hastaneye giderken çağırmadım diye heyheylenmiş kendi kendine yine. veee yine aynı konular! dün gece geç saatlerde ve alkollü geldi (normalde 3 senedir içmez ama böyle kafası bozulunca işte). ben de benim sağlıklı ve kolay doğum yapmam için psikolojimin rahat olması gerektiğini söylemeyeçalıştım. ama nafile. bir nebze bile anlamadı beni. hep annem hep diyor! ve benim annemi sevmediğini, doğumdan sonra kalmasını istemediğini falan söylüyor. bana ettiği hakaretlerin zaten sayamıcam burda!!! ben de günlerin getirdiği dolmuşlukla yeter artık deyip ağlamaya başladım! seni her şekilde vicdanına bırakıyorum dedim. ve çıktım odadan. o anda bi sancı girdi kasıklarımdan bacaklarıma, kalakaldım ortada. karnım taş gibi bebek hiç hareket etmiyor zaten!! sinirlerim boşaldı o anda. tutamadım kendimi. sonra yanıma geldi hadi gel otur falan diyor ama ben onu gördükçe bana dokundukça daha da sinirleniyorum. sonra annemi çağırdı kızına bak diye. 1-2 saat kesintisiz ağladım herhalde annemin bebeğini düşün sakin ol cümlelerine rağmen. o da gitti başka odada yattı zaten hemen. sabaha kadar da nasıl oldun diye gelip bakmadı bile. şimdi renkli akıntım devam ediyor ve hafiften sancım var yine. hastaneye gidicem. ama eminim ki kızım gelmek istemiyor bu huzursuzluğun içine. az biraz huzur gördüğünde nasıl da gelmek istemişti o gün oysa((( haberlerleri veririm yine size!!!
bu arada bugün doğuma girecekler arkadaşlara da allah kolaylık versin, sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına alıp koklamayı nasip etsin!!!
canım maşallah sana,hem ıkı cocuk hem de boyle ugraslar Rabbim nazarlardan saklasın senikızlar bunlar bır kacgundur yapıyorum diye bahsettigım mınık kutularım bıttı sonunda:)
bir tek içleri dolacak..sonra inş hastanede gelenlere ikarm edilecek..
kutuları kırtasıyeden aldıgım parlak kartonlarla yaptım..üzerlerinide evde bulunan kurdelelerle süsledim:))
Eki Görüntüle 298285
Eki Görüntüle 298286
Eki Görüntüle 298287
Eki Görüntüle 298288
Eki Görüntüle 298289
canım ellerine saglık güzel günlerde dagıtırsın inş.hevet canım kendim yaptım ..gerçi aldıgım malzemeleri birleştirdim hepsi bu..oğlumun ilk aylarda yatacağı bebek sepetini ve kapı süsümüde kendim yaptım .. resimleri paylaşayım tekrar...
Eki Görüntüle 298405
Eki Görüntüle 298406
Eki Görüntüle 298407
Eki Görüntüle 298407
Eki Görüntüle 298408
Eki Görüntüle 298404
kapı süsümüzün resmini cekmemişim .. biara onu da çeker koyarım inş.
canım Rabbim yardımcın olsun;sana üzme bebişini dusun desek de nafıle bılıyorum ama elınden geldıgı kadar üzme umarım bebişini saglıklı bı sekılde kucagına alırsında sana destek olur annesigünaydın kızlar!
hani herşey düzelmişti herşeyin üzerine sünger çektik demiştim ya... çekememiş eşim!!!! o gece sancılandığımda, bana ettiği hakaretlerin üzerinden henüz 24 saat geçmemiş annesini hastaneye giderken çağırmadım diye heyheylenmiş kendi kendine yine. veee yine aynı konular! dün gece geç saatlerde ve alkollü geldi (normalde 3 senedir içmez ama böyle kafası bozulunca işte). ben de benim sağlıklı ve kolay doğum yapmam için psikolojimin rahat olması gerektiğini söylemeyeçalıştım. ama nafile. bir nebze bile anlamadı beni. hep annem hep diyor! ve benim annemi sevmediğini, doğumdan sonra kalmasını istemediğini falan söylüyor. bana ettiği hakaretlerin zaten sayamıcam burda!!! ben de günlerin getirdiği dolmuşlukla yeter artık deyip ağlamaya başladım! seni her şekilde vicdanına bırakıyorum dedim. ve çıktım odadan. o anda bi sancı girdi kasıklarımdan bacaklarıma, kalakaldım ortada. karnım taş gibi bebek hiç hareket etmiyor zaten!! sinirlerim boşaldı o anda. tutamadım kendimi. sonra yanıma geldi hadi gel otur falan diyor ama ben onu gördükçe bana dokundukça daha da sinirleniyorum. sonra annemi çağırdı kızına bak diye. 1-2 saat kesintisiz ağladım herhalde annemin bebeğini düşün sakin ol cümlelerine rağmen. o da gitti başka odada yattı zaten hemen. sabaha kadar da nasıl oldun diye gelip bakmadı bile. şimdi renkli akıntım devam ediyor ve hafiften sancım var yine. hastaneye gidicem. ama eminim ki kızım gelmek istemiyor bu huzursuzluğun içine. az biraz huzur gördüğünde nasıl da gelmek istemişti o gün oysa((( haberlerleri veririm yine size!!!
bu arada bugün doğuma girecekler arkadaşlara da allah kolaylık versin, sağlıklı bi şekilde bebeklerini kucaklarına alıp koklamayı nasip etsin!!!
Cook ciciler cnm oglusima hamileyken gelmistim tr yeye ozamn senin biberonlardan yaptirmistim sepetiyle ama inan seninki daha guzel suslu :) masAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?