2011 Aralık Anneleri

canım ellerine saglık güzel günlerde dagıtırsın inş.h

inşallah canım cok teşekkür ederim... daha iyileri sizlerin olsun inş.

offf yaa bu ne inatmış kardeşim kocandaki
2 gün çenesini tutamıyor
bari doğuma kadar sabretse
Allah ıslah eylesin onu
başka birşey söylemek gelmiyor içimdennnn

Allah yardımcın olsun canımmm, sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Oysa ne kadar cok sevinmiştik senin adına inan cok üzüldüm canım.. ama lütfen kendini bu kadar harab etme!!! unutma kızınıda üzmüş oluyorsun..zaten cok hasssas bir dönemdesin.. dünyanın en keyifli ,en tarifsiz görevini üstlenmişken kendine ve bebeğine haksızlık etmeyi hernekadar zor olsa da bırakmalısın!!!ALLAH eşine de akıl fikir versin. vicdan versin,merhamet duygusu versin inşallahhhh!!! lütfen dikkat et kendine bak yine sancın var. şuanda en önemli olan "SENSİN VE BEBEĞİN".. Gerisini unut! iyi haberlerini almak icin dualarımız seninle.. sağlıkla kızını kucagına alman dileğiyle ..iyi düşün ,iyi olsun

Son düzenleme:
GünayDın KızLaaarr...

dderya canım Allah yardımcın olsun,başka ne desem boş olacak.
Hasbinallah ve Ni'mel Vekil, ve Ni'mel Mevla, ve Ni'mel Nasir... çaresizlik,zorluk anında okunması tavsiye edilen bir ayettir.Faydası olur belki deryacım,yüreğin ferahlar.

katılıyorum. doğum tercihi kişiye bırakılmamalı. bebeğin ve annenin durumuna, gebeliğin seyrine göre doktor tarafından belirlenmeli.
ancak bu durumda da doktorların hepsinin bir standartı olması lazım. böyle her kafadan başka bi ses çıkarsa bu da sağlıklı olmaz.

cnm kutuları da kendim yaptım

bayıldımmmmm, ellerine sağlık

ben 3. aydan beri pregnacare kullanıyorum ama nerdeyse 8 tüp falan bitirdim toplamda.
çok mu kullanmışım acaba anlamadım, 2 tane derken sen, tüpün boyutu, gramajı ne kadar ki :26:

herkese günaydın cici anneler

bugün itibari ile 38. hafatmızın son günündeyiz.
bebeğim doğum pozisyonunda ancak doğum kanalına ilerleme henüz başlamadı.
bu başladığında farkedebilecek miyim acaba hiç bilmiyorum.

herkes bebeğine sağlıkla kavuşsun inşallah.
sevgiler

canım ben de 3. aydan beri 2 tüp =100ml kullandım.. hatta bu arada phytolastil ampul kullandım 6-7 hafta kadar ! benim jel günde bir kez kullanılıyordu..ve sadece karın bölgeme kullandım.. bazı arkadaşlarım bacak ve baldırlarına da sürdüler çatlıyor.. anlıyacagın 100mlx2 bize bugune dek yetti. ama farkettim ki ben bu son haftalarda jel e rağmen çatlamışım hiç elastik değilmişim

çok da mutlu uyanmıştım oysaki bugüne..annemle ananem geliyorlar akşama doğru...Deryamı okuyana kadar ( yemin olsun tam sopalık bu adam yaa...Rabbim azıcık içine vicdan versin,seni bu halde nasıl bu kadar üzer aklım almıyor yaa...söylenecek söz bile bulamıyorum.güzel haberlerle bebeğinle dön inşallah canım benm...

hımm anladım canım.
benimki de 100 ml imiş ama ben bol bol sürmüşüm anlaşılan. bir de ben kalçama, baldırlarıma, kollarıma da sürdüm.
o yüzden çok tüketmiş olabilirim.
duşlardan sonra bebeyağı da kullandığım oldu, vaselin'in kakaolu kremini de kullandım. mesela sabah pregnacare kullandıysam akşam yağlandım da yattım falan. karıştırdım yani.
saf zeytinyağı sabunu ile yıkandım. henüz bi çatlağım yok ama doğumdan sonra ne olur henüz kestiremiyorum.

neyse sonuçta ne çatlak, ne kilo... önemli olan bebişlerin sağlıklı olması, gerisi hikaye
belki de gerçekten genetiktir bu durum, üzerinde durmamak lazım

günaydın canlarım,
tenniterenne Allah analı babalı büyütsün bebişini. gözün aydın. diğer doğum yapan arkadaşları da tebrik ediyorum. bugün doğum yapacaklara da Allah kolaylık versin. destina maşallah yaptıklarına. ince işlerden anlıyorsun.

ben hala hasta hasta okula geliyorum. bugün eşim kredi çekmeye gitti borçlar nedeniyle. doğum da yaklaştı.
oğlumun parmağında dolama denen bişey çıktı ve 1 haftadır geçiremiyoruz. ne yapacağımı şaşırdım. nazardan dediler en son.
önce doktora götürdük dolama dedi doktor ve antibiyotikli krem verdi. kullandık sabah akşam iyileşmedi. dış yüzeyi yarılıp kanamaya bile başladı. sonra geleneksel yöntemler denedik. 2 akşam önce bi arkadaşın tavsiyesi ile soğanı közledim. içine sabun rendeledim. parmağı da bu sabunlu şeyin içine koyup sardım. sabaha iyileşir deemişti. sabah aynıydı yavrumun parmağı. dün akşam da alt komşuma gittik. şekersiz kahveyi pişir. içine ılıkken parmağını koy 15-20 dk beklet dedi eve gelip hemen yaptım. yine geçmedi. içi iltihaplı ve dokununca yumuşak. sonra kv aradım. o da soğanı közle parmağına sar ama sabun koyma dedi. onu da denedim yatarken. sabah yine parmak aynıydı. şimdi de lokuma sarcam bu gece. bu da başka bi arkadaşın tavsiyesi.

nazar duaları da okuya okuya bi hal oldum. bildiğiniz başka bı yöntem varsa paylaşın lütfen... çocuğum deneme tahtasına döndü ama yapma anne demiyor. iyileşmezse parmağım patlicak diyor yavrum hepsine sabrediyor. canı yanıyor çünkü bütün gün şiş parmakla.

Güzel anneler bugun bizim 13. 30 da randevumuz var ben son haftalarda yaşadıgım stres yüzünden oldukça kötü günler geçiriyorum.. sizlerden ricam bizim içinde dua edin...herşey yolunda olsun,bebeğimiz icin doğum tarihi de alacagız.. umarım sağlıkla oğlumuzu kucagımıza alırız.. şimiden herkese kucak dolusu sevgiler&teşekkürlerrrr..ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşaallahhhh hayırlı haberlerle dönmek ümidiğiyle herkese iyigünler

Son düzenleme:

canım hem sana hem oğluna geçmiş olsun..dolama diye bildiğim şey parmağın ilhihaplanması dimi? bana da olmuştu geçen senelerde,parmağım davul gbi aksa rahatlayacak ama akamıyordu,başı ucu yoktu yani..eğer aynı şeyden bahsediyorsak eczanelerde satılan idiyol pomad lokman hekimin kara merhemi var,bikaç gece ondan sürüp sarmıştm ben,iki yada üç gecenin sonunda kendiliğinden akıp rahatlamıştı...ama dediğim gbi aynı şeymi bahsettiğimiz emin olamadım ben,sen yarıldı falan demişsin bnde yoktu öyle bişey( kredi konusundada zaten mevcut krediniz yokmuydu cnm yaa?eş dost birinden borç alsaydınız keşke,tabi yinede en iyisini siz bilirsiniz ama kredi üstüne kredi insanı hem maddi hem manevi çok yıpratıyor(yaşamış biri olarak)..Allah ödeme kolaylığı versin inşallah..

bu arada dderya arkadaşım. bu senin adam akıllanmaz. ben iyice bunu anladım. sabah sabah deli etti beni. iyi bi sopayı hak ediyor. madem anasına bu kadar düşkündü neden seninle evlendi. çıkmasaydı anasının koynundan. yok yok onu o anası dolduruyor bence. sizin oralardan uzaklaşmanız lazım. o kv ile uzun bir süre görüşmemenız lazım.

bu arada dün eltimin bebeğine(26 günlük) biyopsi yapmışlar. kalın bağırsakta sinir hücresi yoktu ya. o nedenle. sonra kanama artmış ve amaliyata almak zorunda kalmışlar. 2 ameliyat geçirmiş ard arda. bebek şimdi yoğun bakımda bağırsak dışarda bırakmışlar. bundan sonra bir müddet böyle yaşayacak. dua edin kızlar. kv de eltin bu haldeyken gelemem senin doğuma diyor. gerçi o derdin yanında benım doğum hiç sorun değil ama ben de tek kalacağım.

Allahtan hayırlısı canım. inşallah bebeğinle ilgili çok güzel haberler alırsının. dualarımda olacaksın canım.

dolama aynen sende olan durum. dış deri çatladı demek istedim. ama içte iltihap var ama akacak yer yok. şiş bi vaziyette duruyor . akrata gideyim bi de. cevabın için teşekkürler. bu arada 2000 tl ev kredimiz vardı zaten. bir de 225 tl mayısta bitecek bi kredimiz vardı. bu üçüncü olacak. 3000 tl çekecek. şimdi de 2000 tl arkadaşına borcu vardı onu ödeyecek. ewet borç üstüne borç yapmak çok zor. o nedenle toparlayamıyoruz ama borç alabileceğimiz kimsemiz yok. ne acı dimi. asıl bu borçlara hiç girmemek en güzeli ama biz evlendik evleneli tam toparlıyoruz bişey çıkıyor. hiç bitmedi bu durum. biteceğine inancım da azalıyor.

idiyol pomad ve lokman hekimin kara merhemi ayrı şeyler mi? aynı şeyler mi?

iki isimlede satılıyor canım..şirket işi sanırım..sen kara merhem desen yeter bence...hatta ben bu kremi çıban tarzı kasıklarıma çıkan sivilcelerde bile kullanıyrm çok işe yaıror..

canımcım herşey istediğin gbi olur inşallah..takma kafana..stres yok..panik hiç yok :)) Herşey o minnacık yürekler için,,sen iyi olacaksın ki o da iyi olsun annesi

kızlar doktordan geldim.bugün tam 37 hafta bitti 38 e başlayacağız Allah nasip ederse....36 haftalıkken 3 kilo olan bebeğim 37 haftalıkken 2.8 kilo çıktı bu birinci şok...bebeğinde bağırsak genişlemesi var bu bebek anne karnında kakasını yapamadığı için oluşurmuş,sezeryanda hatırlat bebek doğar doğmaz bi uzmana gösterelim dedi bu da 2.şok...bu ne şimdi yani moral sıfır...ya bu neyden kaynaklanır ki yazık benim miniğime,nedir sebebi?doktorda bi kaç gün sonra gel de tekrara bakalım demedi ya da şöyle şöyle yap demedi...aman yaaaaaaaaaaa!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…