2011 Aralık Anneleri

İnşallah sağlıkla doğar. çok endişelenme. belki tuvaleti bağırsakta birikmeye başlayınca öyle görünmüştür. benim ilk oğlanda da böbrek büyümesi var dedi doktor. takip ettiler doğana kadar sol böbrek büyük dedi hep. doğunca anlaşıldı ki öle bişi yok. ultrasonlar çok güvenilir değil. bu bebeğimin de beynınde arka tarafta genişleme var dedi. şimdi kafama taksam bebek iyileşecek mi hayır. tevekkül et. dua et. Allah sağlıklı bebekler versin inşallah. kılo da bazen yanılıyorlar. baktığı açıya göre. önce sen iyi ol ki bebek de iyi olsun. bak herşey sorunsuz olacak. doktorlar ara ara heyecan arıyorlar....

iki isimlede satılıyor canım..şirket işi sanırım..sen kara merhem desen yeter bence...hatta ben bu kremi çıban tarzı kasıklarıma çıkan sivilcelerde bile kullanıyrm çok işe yaıror..
çok teşekkürler

canım pek bilemedim nasıl olduğunu ama emvacilbihar arkadaşında dediği gbi ultrasonlara güvenmemek gerek yaa,neleri var denip yok çıkanlar yada sağlıklı denip kalbi delik çıkanlar duydum ben...hem şöylede bi mantık yürüttüm ben eğer çok acil bişey olsaydı hemen alalım falan derdi drun,tekrar bakalımda demediğine göre doğuncada hallolabilcek bişey demekki..sıkma sakın canını..

gunaydın guzel heycnlı anneler..nasılsınız bakalım....benı soracak olursanız eh işte idare edıyoruz:)) mektup gibi oldu başlangıc :))) küçüklerin gozlerınden buyuklerımın ellerınden öperim muck doğuran varmı :)

Kizlar merhaba..

Gecmisi okumadan hemen yazicam.Bugun doktor kontrolum vardi biliyorsunuz.Gittim kizim 12 gun onceki kilosundan 30 gr eksik cikti.Doktora sordum ayrica sizleride soyledim neden dedim oncelerde iyi olan kilo alimi duruyo yada geriliyo.Kadin dediki gerileme yada durma yok.Bebek cok asagiya indigi icin saglikli olcumler yapamiyoruz.O yuzden dogumlarda kilolar farkli cikabiliyo.Bebegin yukarda olsa daha saglikli olcumler alirdik dedi.Hem asagida hemde cok fazla buzulmus yani dogmaya hazir oyuzden kesin kilo ve boy sudur diyemiyorum dedi.Ama gecen gunku olcumden bu yana gunluk 30 gr aldigini hesaplarsak suan ortalam 3 kilodur dedi.Ayrica karnin bayagi buyuk bebek gelisiyo merak etme.Ve cok itimat etme bu olcumlere dedi.

Icim rahatladi ve kadinin dedikleri cok mantikli geldi.Gercekten cok asagida olup son haftlari olan kisilerde olcumlerde yanilma payi cok yuksek oluy yuzden benden size tavsiye sizde takmayin.Aciklik konusu hala ayniymis.3 cm aciklik varmis ilerleme olmamis.Artik riskli donem bitti korkma normal yasantina donebilirsin dedi.Simdi ayaklandim ve gunluk islerimi gormeye yurumeye basladim.Heran gelebilirsin dedi doktor.Bakalim benim kiz ne zaman tesrif edicek

Merhaba arkadaşlar ben 21-11-2011 de sezeryanla kızımı dünyaya getirdim... ALLAH herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

Merhaba arkadaşlar ben 21-11-2011 de sezeryanla kızımı dünyaya getirdim... ALLAH herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

ay senin kizmiydi :) ben erkek olarak eklemisim listeye.kilosunu boyunu adinida yazarsan bilgileri duzeltirim canim.bu arada tebrik ederim gozun aydin ...

druna bravo walla,ne güzel açıklamış,herkesin içini rahatlatacak bi açıklama bu bence senn cadıda vaktini bekliyo demekki annesi,hayırlı zamanda teşrif etsin inaşallh :))

şoku atlattım biraz zaman geçince,iyiyiz şimdi...annesi gibi kızımda şimdiden bağırsak problemi yaşıyor ne yapsın...Allah hayırlısını versin,bebeklerimiz sağ salim doğsun inşallah

druna bravo walla,ne güzel açıklamış,herkesin içini rahatlatacak bi açıklama bu bence senn cadıda vaktini bekliyo demekki annesi,hayırlı zamanda teşrif etsin inaşallh :))

evet sagolsun cok guzel acikladi.yani beni rahatlatmak icin degil gercekten olan seyleri soyledi.yani baska doktor olsa aciklamaz yani ben olcemiyorum falan demez kendine kondurmaz.ama kadin acik acik soyledi.cok asagida dedi.kanala girmis burdan dogru olcu almam imkansiz gibi birsey dedi.ama herseyi suyu kalp atisi diger organlari gayet saglikli.boyu ve kilosunu onemseme.suan ideal bir kiloda dedi.kilo almamasi yada kilosunun gerilemesi gibi bir durum soz konusu degil dedi.gercektende dusundum bizim yengenin bebegine 2 bucuk kilo dediler.kadin iki gun sonra dogurdu cocuk resmen 3 kilo 800 dogdu.onunda cok asagidaymis demekki hemende zaten dogum yapti.simdi artik icim rahat.bu arada cadi kizim dedigin gibi vaktini bekliyo heralde ananesi dedesi geldi hersey tamam simdi gelebilir ama simdide o naz yapiyo heralde :)

ay senin kizmiydi :) ben erkek olarak eklemisim listeye.kilosunu boyunu adinida yazarsan bilgileri duzeltirim canim.bu arada tebrik ederim gozun aydin ...

Evet canım teşekkür ederim...

3 kilo - boyu 48cm- adı: Mine,Doğa gebelik haftam 37+4

Son düzenleme:
Tum dogum yapan arkadasları tebrık edıorum,artık anne oldular,ne kadar guzelll:) bugun sezeryana gırecek olanlar vardı,onlarında allah yardımcıları olsun:) zaman gecmıo sankı ya,burda okudukca dogum haberlerını nasıl heyecanlanıorum,gece olsun da yatayım dıorum,sabah oldumu dıe durup durup bakıorum butun gece...zaten nefes darlıgı ve wc yuzunden uyuyamıorum..sabah olunca da hemen salona gecıp oturuorum,oh bı gun daha bıttı dıe sevınıorum:)delırıomuyum ne:))

Kızlar size bişi sorcam,
Bnm hastaneye gelenim olmaz, mevlitte de zaten pastaneye şerbetli tatlı yaptırcaz...sizce bebek şekeri alayım mı yine de yakınlarıma hatıra kalsın diye, 25-30 tane....siz mesela nerde dağıtacaksınız bebek şekerlerinizi?

Selam kızlar:) doğum yapan annelerimizin gözü aydın olsun, bugün yapacak olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım biz de bekliyoruz işte durum aynı, son zamanlarda hafiften su gibi akıntılarım oluyo, zaman zaman karnım taş kesiliyo, anlık sancılar giriyo ama düzensiz şimdilik, bunlar yalancı doğum sancızı dedikleri olsa gerek, yarın kontrolümüz var, heralde nst.ye gireriz bakalım ne dicek doktorumuz, doğum şekli geçen sefer belli olmuştu zaten, çatı muayenesi normaldi, normal doğum kesinleşti artık, tek korkum çok iri bi bebek olması :26: umarım 3-3.5 gibi doğar da çok zorlanmam ben de yarın kilosunu da öğreniriz artık
Ben iyice sabırsızlanmaya başladım ama, çok merak ediyorum oğlumu, nasıl olacak acabaaaaaaaaaaaa

Peki çatladın mı cnm?

Canım ben hastane için 50 tane çikolata yaptırıyorum, elitin çikolatalarının üzerine leylek, sepet, bebek figürleri falan koyup süslüyolar, onlardan sipariş verdim, dediğin gibi çok yakınlarımıza anı olarak kalması için de 30 tane magnet yaptırıyorum, görmüşsündür zaten onlardan

Hmm tamam cnm soruma cvp vermişsin...maşallah inş çatlamazsın, emek vermişsin bayağı.

cnm çok geçmiş olsun, seni hamile hamile endişelendirmeyi hiç istemem ama geçmezse kısa zamanda başka doktora falan da götürün, dayımda da olmuştu, önemsemedi kendi kendine geçer diye, ameliyatlık oldu, doktor parmağı zor kurtardık dedi...

Ama dediğim gibi uzun süre bekletti o...sen bekletme, okumaya da devm et...

Şu an hastanedesindir heralde...Allah yardımcın olsun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…