2011 Aralık Anneleri

canım benım anneannem öyle şeylere okuyup üflerdi bi kaç gün sonra gecerdi, istersen öyle birini araştır bi hocaya falan okut geçer inşallah kayseride olsaydın yardımcı olurdum sana

canım benim mincik şey 2 ameliyat mı geçirmiş, annesi perişan olmuştur, Allah acil şifalar versin.

benm hastaneye gelenim olmayacak sanırım..belki çok samimi iki arkadaşım var onlar gelir..o yüzden hastane için bişey düşünmedim..şekerlerimi eve gelenlere dağıtacağım,bide mevlütte inşallah...hastane içinde bişey alsammi ki yaa?

Biraz kemer sıkma politikasına giderseniz, toparlarsınız inş cnm, tek derdiniz maddiyat olsun

çok geçmiş olsun...inşallah ciddi bişey değildir.

Anladım cnm, yakınlarım için yaptırsam iyi olur yaa.

kesinlike katılıyorum cnm sana... mesela benim doğum yapacağım hastanede normal doğumla sezeryan arasında sadece 40 lira oynuyor. bi doktor sanırım 40 lira için yanlış yönlendirmez birini. onlar için tercih çok önemli diye düşünüyorum öncelikle, bi de dikiş atmak kadar kolay bi operasyon onlar için diyenler de var... artık hepimizin için hayırlısııı...

eksiksiz aynı şeyler :)

valla cnm zor bi durum gerçekten... ama sanırım ben olsam diğer doktoru tercih ederdim. ilk doktordan gıcık aldım çünkü... hastayı pat diye ortada bırakıyorlar yaa...

çok çok geçmiş olsun cnm...

güzel güzel haberlerle gel inşallah...

cnm daha önce de yazmıştım ama sanırım görmedin. ya da sen cevap yazdın ben görmedim. yanılmıyorsam bahsettiğin bebeğimiz adanada şu anda. ben de adanadayım. ne kadar yardımım dokunur bu halde bilmiyorum ama olur da bi eksik gedik olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım...

cnm benim ya, inşallah bi dahaki kontrolde herşey yoluna girer...

Merhaba arkadaşlar ben 21-11-2011 de sezeryanla kızımı dünyaya getirdim... ALLAH herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm...

Esselamu Aleykum degerli anne adaylaari,
ben hep ocak annelerine takiliyordum ama sanki dogumum aralik olcak gibi geliyor, bir de buraya bakmak istedim...

Sizlerinde benim gibi karni cok sertlesiyor mu? Ozellikle aksamlari?
5 dk yuruseniz asiri hic cisiniz olmadigi halde cok varmis gibi bir kasik agriniz var mi?

Hoşgeldin cnm...sertleşme ara ara oluyo cnm...sanırım kasılmaymış o.

canım hiç takma kafana. benim bebeğime de böbrek genişlemesi var demişlerdi. şimdi hiçbişey yok diyorlar. önce ömrümden ömür götürdüler. şimdi normal. bu ultrason cihazlarına hiç güven olmuyor.

bu arada ben de dün gitmiştim doktora. doktorun bize attığı kazıktan sonra şoku ancak atlatabildim. anca bebeğimi düşünebildim. 15gün önce 34+0'da 2550gr olan miniğim 36+0 itibariyle 2700 gr çıktı. doğrudüzgün kilo almamış ama arkadaşların dediği gibi çok da sağlıklı ölçemedi. kafası 8.6 dedi. bir de 16 aralıkta sezeryan olacağım nasipse. bugunu ve doğuracağım günü saymazsam kaldı 15 gün. çok heyecanlıyız.bu arada halime dediğin gibi doktora gıcık kaptım, ona vermicem o parayı, gidicem doğum hastanesinde diğer doktorda doğumumu yapacağım nasipse.

dderya canım senin kocan için artık bişey demek istemiyorum, karnımda çocuğumla adamı günaha sokar senin kocan. sdc allah ıslah etsin.

canım geçmiş olsun. oğlunun yaşadığı acının ne olduğunu çok ii bilirdim. hatta orta okuldayken neredeyse lakabım olacaktı dolamalı diye :)

annem toprağa yoğurt koyardı 1 kaşık ( saksıya filan) toprak yoğurdun suyunu çekince toprağın üstünde kalan yoğurdu parmağıma sürüyordu. temiz bir bezle sarıp sabaha kadar çıkarmıyordum. kaç günde geçiriyodu hatırlamıyorum ama geçiyodu.

bi de geçen ay kardeşimde oldu. o doktora gitti. bi krem vermişti ama ne olduğunu bilmiyorum. o da o şekilde iileşti.

bence öncelikle bi doktora götür.
Allah acil şifalar versin inşallah.

bu arada ben hala doğurmadım :2::2:

son 20 gün!!!:) ama geçmiyo geçmiyo :) evden çıkmıyorum yaaaa,deryanın dünyasıyla saba tümer en iyi arkadaşlarım oldu :))) tickerımı da yeniledim,ama gerisayım sezeryan gününe ayarlı oldugu için haftam biraz büyük çıkmış :) bişi sorcam kızlar,bu hamilelik boyunca saçını kestirmeyenlerdenim de ben de.şimdi saçlarım baya uzadı belime gelmek üzere,cok az katım vardı o da uçlara doğru şimdiyse nerdeyse düz bir görünüm oldu arkadan.e öndeki katlar da epey uzadı yani düpedüz saça sahip oldum diyebilirim.şimdi doğumdan sonra nasıl şekil verdirsem acaba....yüzüm de oval.mankenlerde düz saç süper duruyo da niye normal yurdum insanında öyle havalı olmuyo ki,illa kat mı attırcaz...şimdiden bakım planlarımı yapıyorum,sizde var mı planlar?

merhaba arkadaşlar,
hepinizi çok özledim..5 gündür giremedim foruma malum..bebişimle ilgilenmek tüm zamanımı alıyo evde iki anne de olmasına rağmen..
doğumdan sonra öyle bi annelik içgüdüsü kaplıyo ki insanın içini bebekle ilgili herşeyi siz yapmak istiyosunuz..ama maalesef bi yerde vücut stop ediyor..
size kısaca doğumumu anlatayım çağanım uyanmadan..

cuma gece 2de hafif hafif adet sancısı gibi bi sancı başladı..rahatsız etmiyodu ama tam 10dkda bir gelmesi korkutuyodu..bi de bir gün önceden bu yana o kadar yorgun ve halsizdim ki tüm gün yatmaktan başka bişey yapamaz haldeydim..
sancıla 10 dk da 1 6ya kadar sürdü..eşimde benimle beraber uyanın bekliyodu..ama doğum sancısı bu kadar hafif olmaz diyip uyumaya çalıştım ama 7de daha da arrtı ve biz 8de gittik hastaneye..
biliyosunuz hastanede çalışıyorum..ebeler,hemşireler hepsi arkadaşım..ben gayet rahat sohbet ediyorum kızlarla..idrar yolu infeksiyonudur,görün bakın nstde bişey çıkmayacak diyorum..ama..
sancı da çıktı,kasılma da..açıklık muayenesi:4 cm.:26::26::26:..ben şoktayım..oğlum 25 aralıkta gelicekti 25 kasımda değil diyorum hep..ağlıyorum..:18::18:
eşimi çağırdılar yatış işlemleri için..o da çok şaşırdı ve sevindi...
daha sonra suni sancı verdiler..kolumda serum..ben beni görmeye gelen arkadaşlarla muhabbetteyim..annem de yanımda hep..eşimi ara ara alıyolar..saat:10-14 arası gayet iyiyim..
derken açıklık 6 cm olmuş..suyumu patlattılar vee..o vakit sancılar 100leri vurmaya başladı..açıklık7,8 gidiyor ve ben sancıdan duramaz durumdayım..
artık saat 17de doğum masasına alındım..sancıdan enerjim kalmamıştı ıkınmaya ama var gücümle ıkındım...normal doğum yapacaklara öneri:
ıkınırken bağırmayın..bebek itilemiyo..bağırınca enerji kaybı oluyo..nefesi tutup ıkınmak en iyi sonucu veriyo..50dk süren bir bağırış,çağırış,ıkınışla bebeğim dünyaya geldi..onun o tatlı sesini duyduğum anda bende ağlamaya başladım..çok ama çok tatlı bişey bana bakıyodu..
hemen elime verdiler emzirdim...ağlaya ağlaya bu benim mi diyorum..
o sırada dr. içimi temizliyo,dikişimi atıyo..hiçbişey hissetmiyorum dikişte falan..ağrıdan ve sevinçten uyuşmuş haldeyim çünkü..
işte böyle arkadaşlar..
daha sonra odaya çıktık ve bebeğimle ertesi gün de evimize geldik..
darısı hepinizin başına..normal doğumdan korkanlar,ben yaptıysam hepiniz yaparsınız..
burda devamlı sezaryan isitiyorum diyip durmuştum ama dr.um oralı bile değildi..ben hala ısrarımı 9 cm açıkken doğum masasında dra söyledim ama adam:bebeğinin saçlarını görüyorum ne sezaryanı deyince olay bitti bende...
evet zor ama sonrası rahat..doğumdan 2 saat sonra ben dolaşıyodum..sanki basit bi kadın doğum operasyonu geçirmiş de hafif ağrım varmış gibiydim..yani korkmayın..Allahın izniyle hayırlısı nasılsa öyle olsun..
öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…