2011 Aralık Anneleri

cnm sen bugün 38+2 sin yani benim sezeryan olmayı planladıgım gün.nasıl durumlar :) bebişin hareketleri nasıl?

allah analı babalı büyütsün cnaım, maşallah. vaktin varsa bir şey sormak sitiyorum, şu an çok ateş basıyor beni. doğumdna sonrada bu hararet oluyormu, yoksa kan kaybı nedneiyle üşünüyormu. hastanede nasıl gecelik - pijama giydin,incemi götürelim yanımızda kalınmı?

canım ne güzel cok sevindim adına,tebrik ederim.peki doktor kontrollerine felan giderken bebeğin erken doğabileceğiyle ilgili bişi söylenmiş miydi?yani neden 1 ay önce gelir ki bebekler?bak benim de az kaldı,merak ediyorum....yani onun erken doğma sebebi var mıydı yoksa tamamiyle tesadüf mü?

ha bi de demişssin ya tatlım,kimselere vermek istemiyorum diye.ben daha şimdiden o ruh modundayım.napcam ben yaa.mesela hastaneye kv felan gelcek ya 2 sn kucaklarına bile alsın istemiyorum.şimdiden nasıl bize daha az gelirler acaba planları kuruyorum??normal diil de mi bu kızlar ya

bende aynı psikolojdieyim, snaırım normal:))) sen kv vermek istemiyorum diyorsun ben eşime bile vermek istemiyorum.

bebeğin haftası 36 idi ama gelişimi 38lerdeydi..hep 2-3 hafta önde gitti oğlum..o yüzden bekliyodum ama bu kadar erken değil..5-10 aralık gibi falan olur diyodum..
sıcak basıyo devamlı beni..hastaneye gecelik çok ince almayın yine de çünkü doğum sonrası titreme geliyo bayaa bi..ama bol bol iç çamaşırı alın..ben 3 takım koydum..kanama sebeiyle bi anda hepsi gitti..

woooowwww cnm bnm yaaaa,iç çamaşırını eksik etmeyelim madem.ya benim bebeğimin de gelişimi öyle önden gidiyo baya.ben de su aralar sıkıntılı zaman geçiriyorum,asagı tarafım cok acıyo göbek o kadar seyi tasıyo tabi.bi de ateş basmalar felan.ama midem hala yanıyor.demekki tam asağıya inmemiş :) ay cok heyecanlıyım.

saol cnaım, bende 3 koymuştum, ilave yapayım o zaman. hasta bezi mi kullandın sen, o konuda ne önerirsin?

normal canim cok normal bendede var ayni duygu hicc sikma kendini verme cocunu kimseye kucandan indirme ablamin kaynanasi illa istemis almis kucana dusuruyomus az daha esi tutmus elinden bida vermedim dedi tutmayi bilmiyolar bide kac cocuk yapmislar saskinim kolay olmuyo o cucuk kiskan sen tum duygularini diledigince yasa sikma sakin kendini ben oyle yapiyom sende rahat ol kim ne derse desin takma bile uyuyo dukunmayin felan de gerisini bosverrr

bende aynı psikolojdieyim, snaırım normal:))) sen kv vermek istemiyorum diyorsun ben eşime bile vermek istemiyorum.

simrancım seninle tarihimiz aynı aslında ben de 35+ 3 üm.sat 27 mart benim de.ay sen beni de mi gectin yoksa,kız eşini niye kıskanıyosun...:) eee simran senin kv gil gelirler dimi evine hemen?offf aynı ilçedeyiz ya bize kesin gelirler ama benim annem olucak yanımda,cok sık gelmez inşallah!!!!bak şu halimde bunları kuruyorum yaaaa.halbuki normal insan aaa ne güzel ilgilenenim var,seviyolar demekk ki bebeğimi der dimi ama.....

ay öyle de rahat olunmuyo ki ,eninde sonunda alcaklar kucagına! :) inanamıyorum yaaaa,belki de bi kaç ay sonra alın bebeğimi ilgilenin diycem ama şimdi psikopata baglamıs haldeyim :)) gidişatımız ii değil kızlar...mesela ben kayınvalide olsam ve gelinim almayın felan dese var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) :):) neyse. bi de erkek annesi olucam,bu dünyada yaptıgını görürsün derlermiş eyvah eyvah!:)

ay benimde assasi cok aciyoo yururkene sanci giriyo birden bide durmadan wc gidiyom bide bu bi haftadir tam gidiyom wcye sisim yarida kesiliyo yuregime oturuyo sanki sonra kalkiyom geri kalan geliyo oturuyom ozaman rahatliyom bazen aasiri geliyo iki damla yapamiyom cok fena oluyom miydemde hic sorun kalmadi benim yanma agri sanci kaburgamin alti kof sis gibi kaburgamin altina elimi koyuyorum 4 parmagimla az bastiriyom serce parmagimda bebisi hissediyom cokmu inmis benimki acep cok ugrasiyom ben kendimle ya

merhaba arkadaşlar. ben de aralık 2011 annelerinden olacağım inşallah. uzun zamandır sizi takip ediyorum fakat yazmıyordum. birçok kişi doğum yaptı. Allahım bebeklerini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. doğum yapmamışlara da kolay doğumlar diliyorum kendim de dahil

biopelin canım geçmiş olsun. Allahım bebeğini size bağışlasın uzun ömürler versin inşallah. bizim satlarımız seninle aynıydı o yüzden senin doğum yaptığını görünce çok heyecanlanmıştım. doğum hikayeni okumayı çok istiyordum. ne güzel atlattın ve bebeğini kucağına aldın darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.

bilmem ki şekerim,haftalarımız cok yakın benden 2 gün ilerdesin...cok fena heyecan yaptım :)

ay orasini hic dusunmedim demi erkek annesi olcaz kismetse ben rahatim kaynnm bebisim buyudunde gelcek taa nisan civari annem donunce trye heheheehehe ben cok kiskancim yegenlerimi bile kiskanirim en cok annemi kiskanirim annemide yegenlerimden dokunmasinlar anama ben hepiinizden beterimdagitirim valla anami openi

oooh ne güzel valla,kıskandım seni.en güzeli böyle arada mesafe varken herşey 10 numara :) aslında sevecen bir insanım ama hayat işte ,orman kanunu geçiyo bi yerde :)

Son düzenleme:
oooh ne güzel valla,kıskandım seni.en güzeli böyle arada mesafe varken herşey 10 numara :) aslında sevecen bir insanım ama hayat işte ,orman kanunu geçiyo bi yerde :)

evt arada baya mesafe var cok rahatim kocamla ikimiz yanliz basimizayiz burda annemi istedim illa o geliyo cumaya 3 Ay kalcak yanimda anam benim cok heycanliyim suanda zaman gecmiyo heycandan dogurcam kari gelmeden zaten

moralini bozma canım ultrason ölçümlerine güvenmemeli, inşallah yoktur hiçbişeyi bebişinin

Merhaba arkadaşlar ben 21-11-2011 de sezeryanla kızımı dünyaya getirdim... ALLAH herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

maşşalaahh Allah bağışlasın bebişini

Allah yardımcın olsun cnmmm

mrb arkadaşlar bugün dr. kontrolümüz vardı. bebeğim 37 h 1 günlük. dr. herşey yolunda dedi. tahmini doğum tarihi olarak 15-20 aralığı verdi. süprizde olabilir erkenden gelebilir dedi. kilosu3.100 gr . dr. göre baya tombulmuş bebişim. normal istiyorum dedim. o zaman bekliyecen dedi. bebeğimi hemen görmek istiyorum.

günlerdir internetim yoktu,25 kişi olmuş doğum yapan haftalara baktımda 37 ve 38 lerde olmuş genelde doğumlar.

Son düzenleme:
kizlar hepiniz normalmi kaldiniz bebislere ya ben asilamayla oldum 40haftayi beklermi benim velet cok merakliyim doktorda celiskili duruyo hep guluyo anlamiyom zaten dilinden sanci cikti 4 5 kere normal dedi anlamadim gitti ya 23 den once bi ihtimal diyo :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…