2011 Aralık Anneleri

selammm

ay ne güzel az kalmiss

bende 33 h 5 günlügüm

benimde tahmini dogum 20 ile 25 ocak arasi

yarin Dr.kontrlm var dr ne diyecek bakim kac kilo olmus bizim pitircik

en son gittigimde 4 hafta önce 1 Kg 800 gramdi.

selammm

ay ne güzel az kalmiss

bende 33 h 5 günlügüm

ay cok minik yiyim ben onu benimde pazartesidi 3 kiilo olmus oglusum 1 kilo 800 gram gorunce seninkini nekadar minik dedim icimden ins allah kucagina almak nasip etsin cnm

selammm

ay ne güzel az kalmiss

bende 33 h 5 günlügüm

aramızda bir aya yakın zaman varmış. allahım bebişlerimize sağlık versin.ultrasyonda bebeğimi gördüm .çok heycanlandım. allahım bu güzel duyguyu herkese nasip etsin inş.

hayırlı haberlerle dön inşallah.
içini ferah tut, bebişler sanıdğımızdan daha güçlüler

benim doktorum da geçen haftaki kontrolde, son haftalarda yapılan ölçümlerin artık tam doğru sonuç vermeyeceğini, kafaya takmamamızı söyledi.

Merhaba arkadaşlar ben 21-11-2011 de sezeryanla kızımı dünyaya getirdim... ALLAH herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

allah bağışlasın
analı, babalı, sağlıkla büyümek nasip olsun inşallah.

Peki çatladın mı cnm?

yok henüz çatlamadım

Hmm tamam cnm soruma cvp vermişsin...maşallah inş çatlamazsın, emek vermişsin bayağı.

cnm çok mrk ettiğim bişi var, 2. hamilelikte yine aynı çatlaklar mı kendini gösteriyo yoksa eski çatlaklara yenileri mi ekleniyooo???

onu bilemiyorum, benim ilk gebeliğim :26:

süper süper bir doğum hikayesi
darısı başımıza olsun inşallah.

meleğinle bir ömür hep mutlu olun dilerim.
sağlıkla, sıhhatle, analı, babalı büyüsün inşallah

normal normal
ben de kendimi bencil hissediyorum son günlerde, 9 aydırkurduğum bu özel bağın çok kuvvetli olduğuna inanıyorum. aramıza kimseler girmesin oğlumla

ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
normal doğum bekliyoruz.

madem gelen giden olmaz o halde boşuna masraf etme canım benimben kendim yaptığım icin ve gelenimiz gidenimiz cok olacagı icin yaptım .. mevlütte de cikolata alıp yapmayı düşünüyorum cünkü kv gelecek kişi sayısının 100 geçeceğini tahmin ettiğini söylüyor allah kocalarımıza hayırlı,bol kazançlar nasip etsin inşallahhhh

yok canım yanlız değilsin bende aşılama yöntemi ile hamile kaldım şuanda 38.haftadayız ama artık heran olabilir dr söylemesine göre hayırlısı tabi bekliyoruz sabırsızlıkla kızımızı Allahım hepimizi sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip etsin

nbrsiniz kızlar?yarım saate kadar annem ve ananem yanımda olacak inşallah,yarın küçük kız kardeşim,ertesi gün büyük kız kardeşim ve erkek kardeşim :)) bayaa kalabalık bi şekilde karşılayacağz oğluşumu anlayacağınız..bi tek dedemiz eksik,o da haftaya gelick inşallah..bugünde bitti,yarın son günüm..kuaföre gidip kaşlarımı falan hallettim,yarında ewdeki son hazırlıkları yaptık mı doğuma hazırım Allahın izniyle...başka şeylerle uğraşınca iyide boş boş oturunca stres basıyor beni..dua edin kızlar noolur..hayırlısıyla sağ salim alıvereyim oğluşumu kucağıma :))

canım çok güzel anlatmışsın. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çağanını.

canım ya ne güzel ne heyecanlı. oğluna kavuşcan anana ve tüm ailene aynı zamanda. çok imrendim valla.

iyiakşamlarrrr güzel annecikler;
çok sükür güzel haberlerle döndük!
buarada iyi dilekleriniz icin hepinize kucak dolusu sevgilerrrr

bugun dediğim gibi dr. a gittik. nst de sancı yoktu herşey yolundaydı.. sonra dr. kontrolümüz oldu.bebişimin kafası doğum yoluna girmiş görünüyordu ultrasonda. başınına altında suyu azalmış ama diger yerler gayet iyi dedi dr.umuz, neyse kilosu 3.450 cıktı tabiii yanılma payı var diye ekledi.

hmm bu benim ikinci bebeğim o sebeple sezeryan dikişimede baktı hatta ölçtü. 0.5 cm cokkk incelmiş dedi biraz moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.. sonra alttan muayene etti rahim yumuşak dedi.. ve 09.12.2011 e gün verdi.. bakalım o güne dek bi süpriz olmazsa 09.12.2011 saat:08.00 oğluşumuza kavuşmak üzere hastaneye gidicez. ama bu önümüzdeki pazartesi bi daha nst ye gir. bakalım sancı olacakmı dedi sonuçta işimizi şansa bırakmamalıyız diye ekledi...dikişimiz inceldigi icin bundan sonraki günleri istirahat ederek geçireckemişizzzzz offf ne sıkıcıııı ama yapacak bişey yok herşey bebişimizin iyiliği için

neslihan üzüldüm yazdığıma,senin ailen gelemeyecekmiydi yoksa?
durusko gözün aydın cnm,,dikişleri takma kafana yaa dinlenmiş olursun bu sayede bebişten önce :)) iyi tarafından bakmak gerek

neslihan üzüldüm yazdığıma,senin ailen gelemeyecekmiydi yoksa?
durusko gözün aydın cnm,,dikişleri takma kafana yaa dinlenmiş olursun bu sayede bebişten önce :)) iyi tarafından bakmak gerek

cok teşekkür ederim canımmm... dikişleri takmamaya calışıyorum ama ya duramazsam ya patlatırsam diyede endişe ediyorum kırıp bacagımı oturmam lazım dediğin gibi dinlenmiş olurum bu bahaneyle iyi dileklerin icin tekrar teşekürler.. iyi düşünelim iyi olsun

hayırlısı olsun canım sizin için sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah oğlunu... herşey gönlünce olur bu süreçte inşallah...

selam kızlarr
ben yine hastalandım yataga düştüm serumun etkisi bitti sanırım ancak 10gün idare etti
dün gece hiç uyuyamadım belim cok agrıdı kasıklarıma da sancı gırdı sabah uyandım yıne kırıklık var üzerimde derken titreme sıtma halsizlik yataktan cıkamadım..sancılarımda olunca doktora gittim alttan muayne etti açılma yokmuş bebekte iyiyiymiş doguma hazırlık sancılarıdır onlar bol bol dinlen kendini yorma dedi..eve gelince bir ateş bir titreme yattım tüm gün uyumuşum şimdi biraz sizlere bakınayım dedim yataktan cıktım..
aralıgın 15'i gibi falan dogursun dedi doktorum..ama heran ne olacagıda belli olmaz dedi..hayırlısı artık.
yalnız bu belimin agrısı hiç geçmedi arada kasıklarıma da sancı giriyor hiç keyfim yok bugun

biraz geçmişe bakınayım sizler nasılsınız diye yeni dogumlar var mı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…