AZ ÖNCE çaycımız bana Tülay hamilemisin sen dedi, Nerden çıktı falan dedim, deniyoruz falan dedim heheheh benim denemeler fena hehehehe benim hamilelikte benim fark ettiğim gözlerimin akı sarardı daha öncede öle olmuştu kendimi güsel görüyom bide,işte böle kızçeler, bende kadın öle diyince anaaa dedim kalbi ne temiz bu kadının dedim kendi kendime ama öle bişey değilmiş yani elinde bi veri yok hehehe arada süt istiyom ama deniyos ya her an olabilir diye dedim he bi de iştahım kesildi benim yaaa yağlı yemek görmeye dayanamıyom öğlen çorba salata bi de kayısı hoşafı içtim ama iştah açılır yaaa bence sorun değil yiyom yine illa yemem gerekenleri
kendimi güzel görmek ne yaaa aynaya bakamıyorum :26::26:suratım hiç görmediğim bi şekilde sivilce doldu:26::26:galiba yağ salgım fazlalaştı
ben biraz kendimi beğenmişim galiba hehehehehe
ne güzel işte öz güvenin fazla demektir:123:
ohh maaşallahhslm arkadaşlar bende uzun zamandır giremedim siteye.özlemişim vallahi.bugün dr gittim 9 hafta 1 günlüğüm .4 gün geriden geliyormuş.boyu 2.74 cm.bacakları bile belli oluo küçücükDr herşey çok güzel normal dedi.ama internetteki yazılara bakıyorum ordaki boylar biraz daha farklı.
sizler ne düşünüyorsunuz
valla yiyelim teyzesi hepsini de.keşke sürekli görebilsekohh maaşallahh
benimde 9 hafta oldu bugün bende 5 gün geriden geliyorum....
dr gittiğimde 8+5 tik 2 cm demişti....
bak seninki bize göre daha büyük...
ayyy yerim ben onun bacaklarını.........
Kizlar bende artik cok giremiyorum. kendimi gezmeye ve spora vurdum sanirim bulantilarim pek baslamadi gibi testlerimi yaptirdim ama doktora gitmeme 1 hafta daha var tedirgin oluyorum bekledikce
Bi kac gun once okudum burda bebegini kaybeden arkadaslara cok uzulmustum geceleri surekli uyaniyorum aklima geldikce
Olanda olacakta hayir vardir deyip olumlu dusunmeye calisiyorum Allah hepimize saglikli evlatlar versin ben 56 kilo ile hamile kaldim diyetisyenle devam etmek istiyorum bu surece pazartesi gidicem insallah diyetisyene siz ne dusunuyorsunuz plan yaptiniz mi bu konuda
Çok sevindimslm kızlar doktodan geldim.çok şükür testlerimiz iyi.son bi tahlilimiz kaldı.10 gün sonra onu da göstercez.bebiş hala geriden geliyo.ultrasonda 7+4 çıktı.bi hafta eksik.bebişim 11 mm olmuş.bir ay sonra 2 li test yapıcaklar
Çok sevindimBu ikili test ne oluyor ???
Kizlar bende artik cok giremiyorum. kendimi gezmeye ve spora vurdum sanirim bulantilarim pek baslamadi gibi testlerimi yaptirdim ama doktora gitmeme 1 hafta daha var tedirgin oluyorum bekledikce
Bi kac gun once okudum burda bebegini kaybeden arkadaslara cok uzulmustum geceleri surekli uyaniyorum aklima geldikce
Olanda olacakta hayir vardir deyip olumlu dusunmeye calisiyorum Allah hepimize saglikli evlatlar versin ben 56 kilo ile hamile kaldim diyetisyenle devam etmek istiyorum bu surece pazartesi gidicem insallah diyetisyene siz ne dusunuyorsunuz plan yaptiniz mi bu konuda
slm arkadaşlar bende uzun zamandır giremedim siteye.özlemişim vallahi.bugün dr gittim 9 hafta 1 günlüğüm .4 gün geriden geliyormuş.boyu 2.74 cm.bacakları bile belli oluo küçücükDr herşey çok güzel normal dedi.ama internetteki yazılara bakıyorum ordaki boylar biraz daha farklı.
sizler ne düşünüyorsunuz
canım inş en kısa zamanda geçer kanaman ve bebişini sağ sağlim kucağına alırsın tai cümlemiz....bendede var kanama sorun üç gündür rapor aldım yatıyorum sen kaç haftalık hamilesin tatlım.
6. haftanın icindeyim. simdi ufacık ufacık dökntülerde geliyo doktorum yarın sabah gel dedi. cok korkuyorum biiş olucak diyeyatıyorum ilacıda kullanmaya basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?