2011 Aralık Anneleri

tatlım ben inanırmısın hiç stres yapmıyorum stres yapmam üzülmem tamamen bebeğimi etkileyeck diye şartladım kendimi oto kontrolümü kuvvetlendirdim ki artık bi sorumluluğum var diye...o yüzden gayet iyiyim kuşkum korkum yok,herşey yüce mevladan ondan gelene kimsenin itiraz hakkı olmadığı gibi haşa isyanımızda olamaz.burdaki arkadaşlarımın korkuları yaşadıkları tabi hissiyat olarak beni çok etkiliyo,güzel düşünmek güzellikleri getirir ben inanıyorum.

doktor konusunda ben mi atladım acaba diye düşündüm bide şöyle bişey ben hiç jinekololuğumu değiştirmedim yaklaşık 3 yıldır,başından beri tetkikleri o takip ediyo diye şu an gerek duymamış olabilir,derya yıda şimdi duydum umarım şu an iyidir dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden...bizim mercimekte gayet iyi ve benimmaşallah diyeyim ne bulantım ne bir şikayetim var çünkü psikolojim çok iyi hepimiz atlatacağız eminim RABBİM in izni ilee...seninle de aynıyız bakalım cinsiyetlerimiz ne olcak şimdiden kertsekmi acaba

AZ ÖNCE çaycımız bana Tülay hamilemisin sen dedi, Nerden çıktı falan dedim, deniyoruz falan dedim heheheh benim denemeler fena hehehehe benim hamilelikte benim fark ettiğim gözlerimin akı sarardı daha öncede öle olmuştu kendimi güsel görüyom bide, işte böle kızçeler, bende kadın öle diyince anaaa dedim kalbi ne temiz bu kadının dedim kendi kendime ama öle bişey değilmiş yani elinde bi veri yok hehehe arada süt istiyom ama deniyos ya her an olabilir diye dedim he bi de iştahım kesildi benim yaaa yağlı yemek görmeye dayanamıyom öğlen çorba salata bi de kayısı hoşafı içtim ama iştah açılır yaaa bence sorun değil yiyom yine illa yemem gerekenleri

kendimi güzel görmek ne yaaa aynaya bakamıyorum :26::26:suratım hiç görmediğim bi şekilde sivilce doldu:26::26:galiba yağ salgım fazlalaştı

slm arkadaşlar bende uzun zamandır giremedim siteye.özlemişim vallahi.bugün dr gittim 9 hafta 1 günlüğüm .4 gün geriden geliyormuş.boyu 2.74 cm.bacakları bile belli oluo küçücük Dr herşey çok güzel normal dedi.ama internetteki yazılara bakıyorum ordaki boylar biraz daha farklı.
sizler ne düşünüyorsunuz

ohh maaşallahh
benimde 9 hafta oldu bugün bende 5 gün geriden geliyorum....
dr gittiğimde 8+5 tik 2 cm demişti....
bak seninki bize göre daha büyük...
ayyy yerim ben onun bacaklarını.........

ohh maaşallahh
benimde 9 hafta oldu bugün bende 5 gün geriden geliyorum....
dr gittiğimde 8+5 tik 2 cm demişti....
bak seninki bize göre daha büyük...
ayyy yerim ben onun bacaklarını.........
valla yiyelim teyzesi hepsini de.keşke sürekli görebilsek ultrason aletimi alsak ne

Kizlar bende artik cok giremiyorum. kendimi gezmeye ve spora vurdum sanirim bulantilarim pek baslamadi gibi testlerimi yaptirdim ama doktora gitmeme 1 hafta daha var tedirgin oluyorum bekledikce
Bi kac gun once okudum burda bebegini kaybeden arkadaslara cok uzulmustum geceleri surekli uyaniyorum aklima geldikce
Olanda olacakta hayir vardir deyip olumlu dusunmeye calisiyorum Allah hepimize saglikli evlatlar versin ben 56 kilo ile hamile kaldim diyetisyenle devam etmek istiyorum bu surece pazartesi gidicem insallah diyetisyene siz ne dusunuyorsunuz plan yaptiniz mi bu konuda

valla canım diyetisyen iyi fikir tabi. kilo alımını kontrol etmiş olursun hem, hem de gerekli besinleri almış olursun. ben mide bulantısından sabah ve öğlen yediklerim çıktığı için sadece akşam yediklerimden faydalanıyorum. midem bulanana kadar 1,5 kg almıştım. midem bulandıktan sonra o da gitti. şuan hamile kaldığım kilodayım. 54 kg. valla sonum nolcak onu bilemiyorum:26::26:

Hey hamilecikler Napiyorsunuz ? Tüm gün yattım halada uzanıyorum üşüyorum bide:83:

slm kızlar doktodan geldim.çok şükür testlerimiz iyi.son bi tahlilimiz kaldı.10 gün sonra onu da göstercez.bebiş hala geriden geliyo.ultrasonda 7+4 çıktı.bi hafta eksik.bebişim 11 mm olmuş.bir ay sonra 2 li test yapıcaklar

Çok sevindim Bu ikili test ne oluyor ???

ben biraz sanli oldugumu dusunuyorum bu konuda. bebis gelmeden once ideal kiloma diyetisyen esliginde inmistim. sozde yaza hazirlaniyodum ama tatilde yine tombis olmak nasipmis bu yaz.

diyetisyen beslenme sekli ve alinmasi gereken gidalarin duzeni konusunda cok yardimci oluyor. bununla ilgili teme bi kultur olusturuyor ki en onemlisi bu. sonucta geri kalan kisim irade ve duzenli spor yapmak. simdilik diyetisyenle takip etmeyecegim. zaten simdiye kadar kilo almadim. garip bi sekilde gobusum var ama kilom degismedi. bundan sonra ilk bir ayi gozlemleyip ona gore davranirim diye dusunuyorum. bu tiksinmeyle diyetisyenin dediklerini de yapamam zaten :)

canım senlen aynıyız.ama boyunu unuttum sormadım.ultrasonda da yazmıyor.sen doktoruna mı sordun

6. haftanın icindeyim. simdi ufacık ufacık dökntülerde geliyo doktorum yarın sabah gel dedi. cok korkuyorum biiş olucak diye yatıyorum ilacıda kullanmaya basladım

6. haftanın icindeyim. simdi ufacık ufacık dökntülerde geliyo doktorum yarın sabah gel dedi. cok korkuyorum biiş olucak diye yatıyorum ilacıda kullanmaya basladım

canım canını sıkma 6 haftalıkken benimde kanamam oldu hemde nasıl kırmızı.çok korktum.sonra doktor baktı,yerleşirken damarları kanatmış.her kanama kötü bişey değil yani moralini bozma.iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…