2011 Aralık Anneleri

ah be guzelim hic dinlenmek nedir bilmiyorsunki hic bos durmuyorsun.sonrada haliyle yataga dusuyorsun.valla tam dayakliksin haaa simdi gercekten kizdim bak

kizlar bu alttan muayne her kontrolde yapilcakmi ya aklima takildi acilmala catiya bakiy ya doktor :18::18::18::18::18::18:

valla cnm ben kestirmekten çok boyatmak için sabırsızlanıyorum... sanırım bebişim 2 haftalıkken gidip boyatırım artık. saçımın yarısı sarı yarısı siyah artık :)))

ay bi de sezeryan diyip duruyorduk :))) neyse ki aldın bebişini kucağına. darısı başımıza inşallah... :)))

maaşallah cnm bebeğine...

ayy cidden çok heyecanlı cnm yaa... hadi bakalım az kaldı :))

hadi hayırlısı cnm, benim de 7 aralık. ii düşünelim ii olsun, inşallah bekleyecek kuzularımız...

yahu sen bu kez de kutulardan mı nazara geldin:) ne kadar ii niyetli baksak da gözümüz mü değiyor ya??? ne olur dikkat et kendine...

çokkkkkkk geçmiş olsun cnm yaa sen kendini çok yoruyorsun ama bünyen dayanamaz tabii..bundan sonra işi gücü bi kenara bırakıp bol bol dinlen yat doğuma kadar.sağlığından önemli mi ya çok hastalanıyorsun çünkü .

geçmiş olsun canım..dikkat et kendine

cnm ne güzel anlatmışsın maşallah..darısı biz bekleyenlere inş..bu hıkayenı dogum listesi bölümüne de kopyala yapıştır yapsan ne güzel olur..
ah be guzelim hic dinlenmek nedir bilmiyorsunki hic bos durmuyorsun.sonrada haliyle yataga dusuyorsun.valla tam dayakliksin haaa simdi gercekten kizdim bak

cnm ya sorma evdekilerde yoruyorlar beni yoksa ufak tefek yaptıgım şeyler cok yorucu olmuyor ama cocuklar sagolsun dinlenmeye pek vakıt bırakmıyorlar
bu arada seninde tehlıken kalkmış hadi hayırlısıyla kavuş inş kızına..

10 gıdıyor işte halımem ancak serumun etkısı yıne gectı yataga düşürdü beni artık tekrar serum almadan dogursam daha ıyı olacak

sagol cnm inş dinlenicem artık bu arada dün gece her sancı için uyanıp yenıden uykuya daldıgımda hep seni gördüm rüyamda dogum yapıyordun hemde cok kolay gecıyormuş dogumun bak dıyorum bebeşin kafası engel olmadı sana birde günleriiz aynıya beni beklemedin diyordum

geçmiş olsun canım..dikkat et kendine

cok sagol cnm

destina canııımm çook geçmiş olsun dikkat et kendine bak doğuruverirsin

cnm ya böyle rahatsızlanınca dogurayım dıye bakıyorum cok zor oluyor hamılelıkte hastalık ozaman cekılmıyor işte..sen nasılsın bebiş nasıl

kızlar gecmişe baktım ama alıntı yapamamışım doktora gıdıp guzel haberlerle dönenlerin gözü aydın olsun

emvacılbıhar cok geçmiş olsun cnm ya oglun için inş gecer parmagı..olmazsa başka bır cıldıyecıye gıt ama öyle her duydugun şeyi de uygulama bakarsın daha kötü olabılır..

gnc24 gözün aydın cnm mutlu sona az kaldı ailende gelmişler ne güzel..

birde bebeğini herkesten kıskananlar vardı kayınvalıdeleri tutmasın isteyenler yapmayın kızlar böyle yarın öbür gün sizlerde kayınvalıde olacaksınız ne ekerseniz onu biçersiniz..o da babanne olacak tabıkı bebegı sevmek tutmak isteyecek..bizim gelinimizinde bebeği var 6 aylık olacak bize geldiğinde annesine hiç vermiyoruz sen evde zaten seversin diye..özlüyoruz ve cok seviyoruz eger bize tutturmayacak olsa sanırım cok kızarız ya

kizlar bu alttan muayne her kontrolde yapilcakmi ya aklima takildi acilmala catiya bakiy ya doktor :18::18::18::18::18::18:

ben 37+3 üm ilk defa bugun baktı zaten 09.12.2011 e gün verdi.. yani anlıyacagın bizimkisi bi defalık alttan muayene oldu ama korkma hic canı yanmıyor insanın ama haliyle tedirgin ve utangaç oluyor insan napalım artık başa gelen çekilir bi durum söz konusu

fatma inşalh rüyan gerçek olur yaa artık doğurmak istiyorum hergece bekliyorum belki bugece gelir diye hayaller kuruyorum.ama sen benden önce doğurursun sanırım çünkü benm sıpanın gelmeye niyeti yok herkes karnın top gibi yukarıda daha doğmasına var bu bebeğin diyorlar

benimde ilk defa bugun baktı alttan oda kasıklarıma ve beli cok sancı gırıyor dediğim için açılma var mı diye..yokmuş..acıma falan olmadı önce bir kasacak oldum kendimi ama o esnada zaten baktı bitti anlamadan

aysuncum benimde karnım daha yukarda yani aynaya bakınca öyle görüyom top gibi duruyor doktorun dediği bana 15 aralık falan olur senın dogumun..yani 15 gün var daha sanırım ama ara ara sancılar oluyor..
ayrıca belli olmaz cnm bi bakarsın bırden dogum süreci başlar ve inş da kolay gecer herşey..bak biopelin nasıl dogurmuş hemde 36 haftalıkken vakti saati doldumu dinlemiyorlar hiç..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdiden hepimizi tebrik ediyorum. şu son 1,5 saatte doğum yapan olmazsa sonunda aralık anneleri şanına yükseliyoruz
bu ne yahuu??? valla hepimiz kasımda doğurucaz diye korkmuştum:)

hahahaha cok doğru vallaa... hadi bakalım son kasım bebekleri kalmasın... kalkıyor aralık ayı arabasııııııı....hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

cnm bence de artık serum yemesen ii olur :))) bitmedi mi zaten işlerin daha???

halimecim ıkı cocuklu evde iş hiç bitmez ki artık doguma az kaldı dıye de hergun evı toparlı tutumaya calışıyorum ne olur ne olmaz dıye..cok dagıtıyorlar ya evi bugun mesela hasta yattım ya tüm gün evi bir gör savaş alanına dönmüş yaa

hahahaha cok doğru vallaa... hadi bakalım son kasım bebekleri kalmasın... kalkıyor aralık ayı arabasııııııı....hadi bakalım hakkımızda hayırlısı

evet bizler gercek aralık annesi olacaz

valla sen de haklısın cnm yaa... senin kız birazcık yardım etseydi işin hafiflerdi... ya da düzenli olması bile yeterdi sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…