selam kızlarr
ben yine hastalandım yataga düştüm serumun etkisi bitti sanırım ancak 10gün idare etti
dün gece hiç uyuyamadım belim cok agrıdı kasıklarıma da sancı gırdı sabah uyandım yıne kırıklık var üzerimde derken titreme sıtma halsizlik yataktan cıkamadım..sancılarımda olunca doktora gittim alttan muayne etti açılma yokmuş bebekte iyiyiymiş doguma hazırlık sancılarıdır onlar bol bol dinlen kendini yorma dedi..eve gelince bir ateş bir titreme yattım tüm gün uyumuşum şimdi biraz sizlere bakınayım dedim yataktan cıktım..
aralıgın 15'i gibi falan dogursun dedi doktorum..ama heran ne olacagıda belli olmaz dedi..hayırlısı artık.
yalnız bu belimin agrısı hiç geçmedi arada kasıklarıma da sancı giriyorhiç keyfim yok bugun
biraz geçmişe bakınayım sizler nasılsınız diye yeni dogumlar var mı diye..
İnşallah aralık annesi olacagım bende tabii bu gidişle zor biraz ama kızımın hiç gelmeye nıyetı yok en son gıttıgımızde dr 27 aralık demiştikızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdiden hepimizi tebrik ediyorum. şu son 1,5 saatte doğum yapan olmazsa sonunda aralık anneleri şanına yükseliyoruz
bu ne yahuu??? valla hepimiz kasımda doğurucaz diye korkmuştum:)
Canım cok geçmiş olsun dikkat et kendıne,az kaldı dogumuna da...
valla sen de haklısın cnm yaa... senin kız birazcık yardım etseydi işin hafiflerdi... ya da düzenli olması bile yeterdi sanırım...
bendede bazen saniyelik adet sancısı gibi ağrılar oluyor bazende karnım sertleşiyo ama hepsi okadar işteinşlh kolayca doğururuz 38+ larda doğuralım artık
cok sagol cnm..15 gun kaldı sanırım darısı sana
aynen halimem yaa faydasını gectim bari zararı olmasa keşke..
fatma inşalh rüyan gerçek olur yaa artık doğurmak istiyorum hergece bekliyorum belki bugece gelir diye hayaller kuruyorum.ama sen benden önce doğurursun sanırım çünkü benm sıpanın gelmeye niyeti yokherkes karnın top gibi yukarıda daha doğmasına var bu bebeğin diyorlar
fatma doktorun senı bir ay sonra çağırmıştı yaa kontrole demekki adam bişey biliyomuş hee o geldi şimdi aklıma
walla tahmini tarihin 19 doktor diyor 15 gel biz senle 10 aralıkta anlaşalım doğur gitsin 10 unda kızz
amin işlh kolay ve sağlıklı doğumlar yaparızyaa bende doğurmak istiyom artık yavruşum gelsin sağlıkla Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin ...
37+3olan ücümüz varız sanırımbenim belli oldu 09.12.11 ! bakalım sizin ne zaman olacak?! hakkımızda hayırlısı inşallah... bakın benimde sancı vs. yok ama sezeryan dikişim cok incelmiş.. dr. otur oturdugun yerde o güne dek dinlen dedi! yoksa patlarmış mazallahhh dikişler aman dikkat kendinizi yormayın kızlar bebişler ne kadar cok kalırsa içeride o kadar iyi
fatma senin gibi temiz we titiz düzenli detaylara takılan kısacası mükemmel bi ew hanımının kızı nasıl bukadar dağınık olur yaa hayret walla
fatma doktorun senı bir ay sonra çağırmıştı yaa kontrole demekki adam bişey biliyomuş hee o geldi şimdi aklıma
walla tahmini tarihin 19 doktor diyor 15 gel biz senle 10 aralıkta anlaşalım doğur gitsin 10 unda kızz
37+3olan ücümüz varız sanırımbenim belli oldu 09.12.11 ! bakalım sizin ne zaman olacak?! hakkımızda hayırlısı inşallah... bakın benimde sancı vs. yok ama sezeryan dikişim cok incelmiş.. dr. otur oturdugun yerde o güne dek dinlen dedi! yoksa patlarmış mazallahhh dikişler aman dikkat kendinizi yormayın kızlar bebişler ne kadar cok kalırsa içeride o kadar iyi
yaa bende doğurmak istiyom artık yavruşum gelsin sağlıkla Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin ...
seninde az kalmış cnm dogurursun artık merak etme
iygeceler arkadaşlar herkes aynı telaşta ya aaaaa ben çok heycanlıyım yarın sabah gidicez sanırım artık dogururum şimdi ufak ufak sancılarımda başaladı:18::18::18: gerçi doguran arkadaşlar varsa onlar bilir benim sancılarım biraz acayip olmaya başladı sanırım bebegin başı çok aşagıda oldugu için bacaklarıma kadar vuruyo sancı bebek oynadımı ölüyorum sanki yaaaaaaaaaaaa
iygeceler arkadaşlar herkes aynı telaşta ya aaaaa ben çok heycanlıyım yarın sabah gidicez sanırım artık dogururum şimdi ufak ufak sancılarımda başaladı:18::18::18: gerçi doguran arkadaşlar varsa onlar bilir benim sancılarım biraz acayip olmaya başladı sanırım bebegin başı çok aşagıda oldugu için bacaklarıma kadar vuruyo sancı bebek oynadımı ölüyorum sanki yaaaaaaaaaaaa
inşallah balım ya artık sabırsızlanıyorum...bide grip olcam sanırım bademcikler şişti burnum da tıkandı gece gececuma kontrole gidicem bakalım ne diycekler inş.hasta falan olmam :18::18::18::18:
hadi hayırlısı inş senin acılman vardı galıba dimi..:44::44: yarına dogum için mi gidecen kontrole mı?
aman hasta olma cnm ya cok zor oluyor inş ilerlemez..
hadi hayırlısı inş senin acılman vardı galıba dimi..:44::44: yarına dogum için mi gidecen kontrole mı?
aman hasta olma cnm ya cok zor oluyor inş ilerlemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?