2011 Aralık Anneleri

Canım cok geçmiş olsun dikkat et kendıne,az kaldı dogumuna da...

İnşallah aralık annesi olacagım bende tabii bu gidişle zor biraz ama kızımın hiç gelmeye nıyetı yok en son gıttıgımızde dr 27 aralık demişti

bendede bazen saniyelik adet sancısı gibi ağrılar oluyor bazende karnım sertleşiyo ama hepsi okadar işte inşlh kolayca doğururuz 38+ larda doğuralım artık

Canım cok geçmiş olsun dikkat et kendıne,az kaldı dogumuna da...

cok sagol cnm..15 gun kaldı sanırım darısı sana

valla sen de haklısın cnm yaa... senin kız birazcık yardım etseydi işin hafiflerdi... ya da düzenli olması bile yeterdi sanırım...

aynen halimem yaa faydasını gectim bari zararı olmasa keşke..

bendede bazen saniyelik adet sancısı gibi ağrılar oluyor bazende karnım sertleşiyo ama hepsi okadar işte inşlh kolayca doğururuz 38+ larda doğuralım artık

dün gece cok oldu bende hem kasıklarıma sancı girdi ara ara hemde cok belime..belimin agrısı mahvetti bugun beni daha önce hiç olmamıştı kasıklarıma da gırmeye başlayınca bıan panıkledım doktora gıttım baktı acılman yok aralıgın 15 gıbı falan olur dogum dedi..bunlarda hazırlık sancılarıymış bebeğin başı ıyıce asagı ındıgınden oluyormuş..

fatma senin gibi temiz we titiz düzenli detaylara takılan kısacası mükemmel bi ew hanımının kızı nasıl bukadar dağınık olur yaa hayret walla

fatma doktorun senı bir ay sonra çağırmıştı yaa kontrole demekki adam bişey biliyomuş hee o geldi şimdi aklıma
walla tahmini tarihin 19 doktor diyor 15 gel biz senle 10 aralıkta anlaşalım doğur gitsin 10 unda kızz

yaa bende doğurmak istiyom artık yavruşum gelsin sağlıkla Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin ...

37+3olan ücümüz varız sanırım benim belli oldu 09.12.11 ! bakalım sizin ne zaman olacak?! hakkımızda hayırlısı inşallah... bakın benimde sancı vs. yok ama sezeryan dikişim cok incelmiş.. dr. otur oturdugun yerde o güne dek dinlen dedi! yoksa patlarmış mazallahhh dikişler aman dikkat kendinizi yormayın kızlar bebişler ne kadar cok kalırsa içeride o kadar iyi

Son düzenleme:
yaa bende doğurmak istiyom artık yavruşum gelsin sağlıkla Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin ...
amin işlh kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız

senin sezeryan ama bizim normal olduğu için nezman olacak bilemiyoruz.bencede sen dinlen kendini yorma hakkında hayırlısı olsun cnm

fatma senin gibi temiz we titiz düzenli detaylara takılan kısacası mükemmel bi ew hanımının kızı nasıl bukadar dağınık olur yaa hayret walla

sorma cnm ya kızım benım tam zıt karekterim ben dagınıklıktan düzensizlikten hoşlanmadıgım kadar o da bunlardan hiç rahatsız olmuyor..ben detaya cok önem verdikçe o ayrıntıya hıc takılmıyor
bu dogacak kızımdan ümitliyim artık

aynen öyle cnm 10da razıyım aslında dogum yapmaya yeterli o zamana kadar durması bakalım senın mı önce olur benim mi

ohh ne güzel senin tarih belli olmuş cnm hadi hayırlısı inş sezeryan dikişi nasıl inceliyor :26:

iygeceler arkadaşlar herkes aynı telaşta ya aaaaa ben çok heycanlıyım yarın sabah gidicez sanırım artık dogururum şimdi ufak ufak sancılarımda başaladı:18::18::18: gerçi doguran arkadaşlar varsa onlar bilir benim sancılarım biraz acayip olmaya başladı sanırım bebegin başı çok aşagıda oldugu için bacaklarıma kadar vuruyo sancı bebek oynadımı ölüyorum sanki yaaaaaaaaaaaa

hadi hayırlısı yarın sezeryan için mi gidecektin yoksa rutın kontrol mu vardı

hadi hayırlısı inş senin acılman vardı galıba dimi..:44::44: yarına dogum için mi gidecen kontrole mı?

inşallah balım ya artık sabırsızlanıyorum...bide grip olcam sanırım bademcikler şişti burnum da tıkandı gece gece cuma kontrole gidicem bakalım ne diycekler inş.hasta falan olmam :18::18::18::18:

aman hasta olma cnm ya cok zor oluyor inş ilerlemez..

hadi hayırlısı inş senin acılman vardı galıba dimi..:44::44: yarına dogum için mi gidecen kontrole mı?

aman hasta olma cnm ya cok zor oluyor inş ilerlemez..

inşallah olmam...çok ağır geçer gribim bi de doğuma falan denk gelirse çok zorlanırım Allah muhafaza halbuki antibiyotik kullandım yeni bitti dün arkasından bademcik şişti anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…