yaa bende doğurmak istiyom artık yavruşum gelsin sağlıkla Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin ...
amin işlh kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız
senin sezeryan ama bizim normal olduğu için nezman olacak bilemiyoruz.bencede sen dinlen kendini yorma hakkında hayırlısı olsun cnm
kızlarr ayıp ama burda bız varken sız hele azcık daha bekleyın
sorma cnm ya kızım benım tam zıt karekterim ben dagınıklıktan düzensizlikten hoşlanmadıgım kadar o da bunlardan hiç rahatsız olmuyor..ben detaya cok önem verdikçe o ayrıntıya hıc takılmıyor
bu dogacak kızımdan ümitliyim artık
aynen öyle cnm10da razıyım aslında dogum yapmaya yeterli o zamana kadar durması bakalım senın mı önce olur benim mi
ohh ne güzel senin tarih belli olmuş cnm hadi hayırlısı inşsezeryan dikişi nasıl inceliyor :26:
bizde durum böyle işteamin inş. hayırlısı olurvalla son 2 kontrolümdede sezeryan dikişime baktı ultrasonla bugun de ölçtü biçti 0.5cm kalmış dinlen kendini yorma dikişlerin açılır dedi bebek büyüdükçe ve aşağıya indikçe inceliyormuş artık mecburi istirahat yapıcam .. öyle onu yap,bunu sil onu kalldır yok eşim beni bi güzel şikayet etti dr. da fırça attı. bugun saat başı eşim eve geldi napıyorum diye bakmaya cok sinir bozucu bi durum
ben salı gitmiştim 2cm açılmam vardı dr perşembe en geç gel dedi bakalım normal olucak benim işallah
amin inş. hayırlısı olurvalla son 2 kontrolümdede sezeryan dikişime baktı ultrasonla bugun de ölçtü biçti 0.5cm kalmış dinlen kendini yorma dikişlerin açılır dedi bebek büyüdükçe ve aşağıya indikçe inceliyormuş artık mecburi istirahat yapıcam .. öyle onu yap,bunu silionu kalldır yok eşim beni bi güzel şikayet etti dr. da fırça attı. bugun saat başı eşim eve geldi napıyorum diye bakmaya cok sinir bozucu bi durum
ayy zuzucum sıramı sana verim yarın doğur inşallahhsen kıdemlisin
bu sezeryan dikişi önceki dogumundan olan dikiş mi??kac sene gecti aradan??
Bu mide yanması daha ne kadar sürecek???? Yeter yaaaa!!! Sinirlerimi hoplatıyooo :95:
hayırlısı olsun cnm yarın dogurabılırımde diyorsun yani
ZUZUZU dün seni göremeyince dogurdun sanmıştık
Çok geçmiş olsun canım...
Bu mide yanması daha ne kadar sürecek???? Yeter yaaaa!!! Sinirlerimi hoplatıyooo :95:
evet önceki doğumumdan.. kızım 7 yaşında
valla benimde bikaçkez olmuştu mide yanmam..cok geçmiş olsun canım .. eşimin ısrarıyla yarım bardak süt içmiştim ve iyi gelmişti.. belki sende de işe yarar.. ben süt ü cok tüketiyorum ama özellikle az iç öylesi iyi geliyor diye ikna etti beni..(kendisi reflü ve mide fıtıgı hastasıda ordan tecrübe edinmiş yıllardır ) tekrar geçmiş olsun
yok canmyaaaaa nerdeeeee o gunlerrr nerdeeeeeoyle bişey olursa zaten hemen msj atıcam birilerine :))))
cok sagol cnm..bu arada bende aynı senin gibi düşünüyordum şimdi yeter artık yaaa nereye kadar yan yan devam edicek bu mide offf sıkıldım artıkkk
kızına maşallahdikişler zamanla incelebiliyormuymuş aman dikkat et bari birde yine aynı yerden mı kesi yapılacak:26:
senin zenci bebiş durumundan cok memnun ama baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?