2011 Aralık Anneleri

amin inş. hayırlısı olur valla son 2 kontrolümdede sezeryan dikişime baktı ultrasonla bugun de ölçtü biçti 0.5cm kalmış dinlen kendini yorma dikişlerin açılır dedi bebek büyüdükçe ve aşağıya indikçe inceliyormuş artık mecburi istirahat yapıcam .. öyle onu yap,bunu silionu kalldır yok eşim beni bi güzel şikayet etti dr. da fırça attı. bugun saat başı eşim eve geldi napıyorum diye bakmaya cok sinir bozucu bi durum

bizde durum böyle işte

bu sezeryan dikişi önceki dogumundan olan dikiş mi??kac sene gecti aradan??

saat.00.01 an itibariyle aralık ayına girmiş bulunuyoruz!!! aralık annelerine hayırlı ve de uğurlu olsun inşallahhhhh

Bu mide yanması daha ne kadar sürecek???? Yeter yaaaa!!! Sinirlerimi hoplatıyooo :95:

valla benimde bikaçkez olmuştu mide yanmam..cok geçmiş olsun canım .. eşimin ısrarıyla yarım bardak süt içmiştim ve iyi gelmişti.. belki sende de işe yarar.. ben süt ü cok tüketiyorum ama özellikle az iç öylesi iyi geliyor diye ikna etti beni..(kendisi reflü ve mide fıtıgı hastasıda ordan tecrübe edinmiş yıllardır ) tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım...

Bu mide yanması daha ne kadar sürecek???? Yeter yaaaa!!! Sinirlerimi hoplatıyooo :95:

cok sagol cnm..bu arada bende aynı senin gibi düşünüyordum şimdi yeter artık yaaa nereye kadar yan yan devam edicek bu mide offf sıkıldım artıkkk

evet önceki doğumumdan.. kızım 7 yaşında

kızına maşallah dikişler zamanla incelebiliyormuymuş aman dikkat et bari birde yine aynı yerden mı kesi yapılacak:26:

inanır mısın şu an elimde kupada süt var...eşim ısrar etti

teşekkür ederimmm evet incelebiliyormuş malesef işte ayın 9 una kadar sıkıcam kendimi oturucam mecburen... evet aynı yerden kesi yapılacak ama bu sefer biraz daha genişşş olacakmışşş kızım 7 aylık doğmuştu 1500gr. dı oğluşumuzda bugun itibariyle 3450gr. idi. en az 3 kg. doğar diye düşünüyorum:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…