2011 Aralık Anneleri

rennıo duo,süperr bi şurup hemen kesıyo yanmayı..eşiminde çok yanıyo hemen içiyo onunkınıde kesıyo,6 kutu aldık vallaa geçengun eşim yanından hiç ayrımıyo

biliyorum canım ben de 6 kutu bitirdim, 4 tane daha aldı eşim ama iç iç nereye kadar, minicik bişey de yesem hmn tekrar başlıyo yanmaya... :120:

ben eski midemi istiyorum :125:

biliyorum canım ben de 6 kutu bitirdim, 4 tane daha aldı eşim ama iç iç nereye kadar, minicik bişey de yesem hmn tekrar başlıyo yanmaya... :120:

ben eski midemi istiyorum :125:

hımmmmm vallaa benımkını kesıyo tabı bişey yesen yıne yanıyo yıne içicen yapcak bişi yok :)) yanmasından iyidir bebişim

kızlar arkadaşımın kuzeni ebe bugün onunla biraz konuştum doğum hakkında diyoki suyun geldiğinde banyo yapma bende dedimki olmaz siz böyle bişey duydunuzmu hayatta duş almadan doğuma gitmeyi düşünmüyorum

sakıncası neymiş acaba? hiçbifikrim yok bu konuda.. ama bende duş almadan doğuma gidemem gerçi benim sezeryan olacak ama belli mi olur süprizler herzaman vardır hayatta

YA bi sebebı yoksa yapılır nıye yapılmasın.ama o telaşla banyoyu düşünürmuyz bılemem....kankıcomm

diyoki kızlar suyun geldiği an hastaneye gitmelisin diyo bende dedim sancımı biraz evde çekmek istiyorum dedim ama sen hastaneye git dedi bana mikrop kapma dedi ama hepimiz aynı fikirdeyizki duş almadan doğuma gidemeyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…