inanır mısın şu an elimde kupada süt var...eşim ısrar etti
rennıo duo,süperr bi şurup hemen kesıyo yanmayı..eşiminde çok yanıyo hemen içiyo onunkınıde kesıyo,6 kutu aldık vallaa geçengun eşim yanından hiç ayrımıyo
inanırım elbetteafiyet bal şeker olsun ,şifaaaaolsun inşallahhhhh
biliyorum canım ben de 6 kutu bitirdim, 4 tane daha aldı eşim ama iç iç nereye kadar, minicik bişey de yesem hmn tekrar başlıyo yanmaya... :120:
ben eski midemi istiyorum:125:
kıslar Allah rahatlık versinben yatar bu gece inşallahhh rahatça uyurum hoşçakalınnnnn
kıslar Allah rahatlık versinben yatar bu gece inşallahhh rahatça uyurum hoşçakalınnnnn
hımmmmm vallaa benımkını kesıyo tabı bişey yesen yıne yanıyo yıne içicen yapcak bişi yok :)) yanmasından iyidir bebişim
kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine
kızlar arkadaşımın kuzeni ebe bugün onunla biraz konuştum doğum hakkında diyoki suyun geldiğinde banyo yapma bende dedimki olmaz siz böyle bişey duydunuzmu hayatta duş almadan doğuma gitmeyi düşünmüyorum
kızlar arkadaşımın kuzeni ebe bugün onunla biraz konuştum doğum hakkında diyoki suyun geldiğinde banyo yapma bende dedimki olmaz siz böyle bişey duydunuzmu hayatta duş almadan doğuma gitmeyi düşünmüyorum
kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine
ya bende duşumu alır öyle giderim sanırım doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?