2011 Aralık Anneleri

diyoki kızlar suyun geldiği an hastaneye gitmelisin diyo bende dedim sancımı biraz evde çekmek istiyorum dedim ama sen hastaneye git dedi bana mikrop kapma dedi ama hepimiz aynı fikirdeyizki duş almadan doğuma gidemeyız

cnm suyun geldiği zaman beklemeden gitmek gerekıyormuş sancıyı falan evde cekeyım deme su gelmeden önce sancı başlarsa son 5dakkada 1e inmeden gıtmeye gerek yokta ama su gelmişse beklemeden gitmek gerekıyor aklında olsunnn

bu arada kızlar dogum listesi sayfamızda olbey arkadaşımız kısaca dogumundan bahsetmiş merak edenler bakabılır

Geçmiş olsun canım,bünyelerimiz artık çok hassas en ufak yorgunlukta alarm veriyor.Allah beterinden korusun,iyi bak kendinee.

kızlarrr bana müsade...uyumayı deneyeyim olmayacak ya biliyorum ama bari dinlenmiş olurum herkese allah rahatlık versin iyigecelerrrrr

ama şekercim duşumu almadan asla yapamam inşallah suyum gelmez :)))))))))

sagol cnm haklısın bu arada son gunun yarın heyecanlımısın

Evet sona bu kadar yaklaşmadan pek heyecanlanacağımı düşünmüyordum,ikinci olunca nasılsa neler yaşayacağımı az çok biliyorumm diyordum ama sanırım bilmek insanı daha çok heyecanlandırıyor
Sürekli dua ediyorum herşey yolunda gider inşallah.Bir iki gündür duygusallık var,büyük oğluma bakıp bakıp ağlayasım geliyo.Ayy ne bilim karmaşık duygular içindeyim fatmacım.

kızlarr ayıp ama burda bız varken sız hele azcık daha bekleyın

kızz sen hala doğurmadın mı dün yoktun buralarda bende kesin doğurmuştur dedim ama

aaaa süpermişşş cok sevindim normal olmasına hakkımızda hayırlısı canım.
belli değil daha cnm yaa bana kalsa normal istiyorum ama bebişimin kafası büyük oyüzden kesin bişey yok malesef

evet önceki doğumumdan.. kızım 7 yaşında
ya bu dikiş olayı nasıl oluyor benm ablamda sezeryanla doğurdu hemde 1buçuk sene arayla iki çocuk hiçte bişeyi yoktu :26: aradaki zman uzayınca mı sorun oluyor yoksa kısa oluncamı

Bu mide yanması daha ne kadar sürecek???? Yeter yaaaa!!! Sinirlerimi hoplatıyooo :95:

cnm yaa benmde hamileliğimin 4 ayında olmuştu 15 gün kadar berbatt bişi ne ettiysem çözüm olmadı ne rennie nede şuruplar..allah yardımcın olsun çok zorr

kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine

aa çok güzel yaa hadi hayırlısı inş bade sayesinde herşeyi geride bırakıp çok mutlu olurlar

ee bende duş alıpta gidecektim doğuma

allah yardımcın olsun cnm inş herşey güzel olacak o duygusallık bende de bugun cok vardı aglaya aglaya bihal oldum hem hastalıgın etkısınden hem de dogumun yaklaşmasından mıdır nedır bır aglamak tuttu evde de yalnız olunca koyverdim gitti yaşları:))

bende ogluşuma bakıp bakıp cok üzülecek yavrucum diyorum bana cok düşkün cünkü inş hepsini idare edebiliriz cnm kırmadan üzmeden..

duşumu almadan cıkmam abi diyorsun yani bende hep öyle diyorum inş önce nişan falan gelirde dogum yapacagımı anlayıp hazırlıklı olurum

evet bende nişan gelse diyorum hazırlık oluruz en azından ya temiz gitmek istiyorum herşeyi göze alırım temiz giderim :)))))))

sağol canım, senin artık yanmıyor mu?

destinacım buarada geçmişi yeni okudum çokkkkkkkk geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine dicem ama hep seni buluyo

diyoki kızlar suyun geldiği an hastaneye gitmelisin diyo bende dedim sancımı biraz evde çekmek istiyorum dedim ama sen hastaneye git dedi bana mikrop kapma dedi ama hepimiz aynı fikirdeyizki duş almadan doğuma gidemeyız
suyu gelip doğuma giden biri olarak kim dedi öncelikle onu merak ettim ben suyum geldiğinde doktorumu aradım panik yapma güzel bir duş al hafif bir kahvaltı yap 2 saate kadar hastaeneye git dedi ve ben 7 bucukta hastaneye gittim yani suyumun gelmesinden 1 saat sonra ,yatışım yapıldı ve odamda lavman vs yapıldı ,nst bağlandım saat 11 de doktorum geldi ,suyum biticek dedim güldü bana ,şuan sızıntı şeklinde olur o da normal bu su seni bir gün götürür dedi ve akşam saat 19 : 30 gibi girdik doğumhaneye ve 20-10 da oğlum dünyaya geldi üstelik normal doğum ,suyum bitermiydi diye sorduğumda gerçekten doktorum sen sanırım pınar olup suyun coş coş gidicek sanıyorsun dedi ,ama siz siz olun benim gibi doktorunuz panik yapma desede acil gidin boşverin bir duş alın ama yani onu yapabilirsiniz ,ben nişanımda gelse giderim ,evde sancım gelsin vs dinlemem kimseyi,ord nst giriliyo gider gitmez bebeğimin kontrol altında olmasından daha mühim birşeyyok ,

canım tşk ederim güzel cvbın için bunu bana bir ebe söyledi bugün ondan bende burda paylaştım ama senden duymak iyi oldu bebeğin içinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

destinacım buarada geçmişi yeni okudum çokkkkkkkk geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine dicem ama hep seni buluyo

sagol cnm ya..sorma 10 gun ıyı oluyorum sonra yıne kötüleşiyorum ıyıyken hiç dogurasım gelmıyorda böyle kötü olunca bıran önce dogurmak ıstıyorum..

neyse artık sanırım son 15 gun falan var inş tabii doktor busefer ümitli 15gıbı dogurursun diyo bakalım:44::44:

canım tşk ederim güzel cvbın için bunu bana bir ebe söyledi bugün ondan bende burda paylaştım ama senden duymak iyi oldu bebeğin içinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
amin canım ,rahat ol gerçekten çok düşündükçe bu düşüncelerin ortasında kalıyor insan ,ama nişanın gelmesini istiyorum ,suyum gelmişti açılmam yavaş idi ,doktorum nişan gelse hızlı olur dedi ,ben de bu yönde olsun istiyorum ama bakalım aynı şeyleri tekrar mı yaşayacağım zaten su gelişini içerrden pıt diye hissettim ben ,adet olurken hissederiz ya aynen öyle bir durum sonra bir su akıyor bacaklardan sızıyor aşağı doğru ,evden çıktık yarım saat yol gittik düşün bir bebek bezi takmıştım o bile tam dolmamıştı ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…