diyoki kızlar suyun geldiği an hastaneye gitmelisin diyo bende dedim sancımı biraz evde çekmek istiyorum dedim ama sen hastaneye git dedi bana mikrop kapma dedi ama hepimiz aynı fikirdeyizki duş almadan doğuma gidemeyız
selam kızlarr
ben yine hastalandım yataga düştüm serumun etkisi bitti sanırım ancak 10gün idare etti
dün gece hiç uyuyamadım belim cok agrıdı kasıklarıma da sancı gırdı sabah uyandım yıne kırıklık var üzerimde derken titreme sıtma halsizlik yataktan cıkamadım..sancılarımda olunca doktora gittim alttan muayne etti açılma yokmuş bebekte iyiyiymiş doguma hazırlık sancılarıdır onlar bol bol dinlen kendini yorma dedi..eve gelince bir ateş bir titreme yattım tüm gün uyumuşum şimdi biraz sizlere bakınayım dedim yataktan cıktım..
aralıgın 15'i gibi falan dogursun dedi doktorum..ama heran ne olacagıda belli olmaz dedi..hayırlısı artık.
yalnız bu belimin agrısı hiç geçmedi arada kasıklarıma da sancı giriyorhiç keyfim yok bugun
biraz geçmişe bakınayım sizler nasılsınız diye yeni dogumlar var mı diye..
Geçmiş olsun canım,bünyelerimiz artık çok hassas en ufak yorgunlukta alarm veriyor.Allah beterinden korusun,iyi bak kendinee.
kızlarrr bana müsade...uyumayı deneyeyim olmayacak ya biliyorum ama bari dinlenmiş olurumherkese allah rahatlık versin iyigecelerrrrr
cnm suyun geldiği zaman beklemeden gitmek gerekıyormuş sancıyı falan evde cekeyım demesu gelmeden önce sancı başlarsa son 5dakkada 1e inmeden gıtmeye gerek yokta ama su gelmişse beklemeden gitmek gerekıyor aklında olsunnn
bu arada kızlar dogum listesi sayfamızda olbey arkadaşımız kısaca dogumundan bahsetmiş merak edenler bakabılır
ama şekercim duşumu almadan asla yapamam inşallah suyum gelmez :)))))))))
sagol cnm haklısınbu arada son gunun yarın heyecanlımısın
kızlarr ayıp ama burda bız varken sız hele azcık daha bekleyın
belli değil daha cnm yaa bana kalsa normal istiyorum ama bebişimin kafası büyük oyüzden kesin bişey yok malesefaaaa süpermişşş cok sevindim normal olmasınahakkımızda hayırlısı canım.
ya bu dikiş olayı nasıl oluyor benm ablamda sezeryanla doğurdu hemde 1buçuk sene arayla iki çocuk hiçte bişeyi yoktu :26: aradaki zman uzayınca mı sorun oluyor yoksa kısa oluncamıevet önceki doğumumdan.. kızım 7 yaşında
Bu mide yanması daha ne kadar sürecek???? Yeter yaaaa!!! Sinirlerimi hoplatıyooo :95:
kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine
kızlar arkadaşımın kuzeni ebe bugün onunla biraz konuştum doğum hakkında diyoki suyun geldiğinde banyo yapma bende dedimki olmaz siz böyle bişey duydunuzmu hayatta duş almadan doğuma gitmeyi düşünmüyorum
Evet sona bu kadar yaklaşmadan pek heyecanlanacağımı düşünmüyordum,ikinci olunca nasılsa neler yaşayacağımı az çok biliyorumm diyordum ama sanırım bilmek insanı daha çok heyecanlandırıyor
Sürekli dua ediyorum herşey yolunda gider inşallah.Bir iki gündür duygusallık var,büyük oğluma bakıp bakıp ağlayasım geliyo.Ayy ne bilim karmaşık duygular içindeyim fatmacım.
duşumu almadan cıkmam abi diyorsun yanibende hep öyle diyorum inş önce nişan falan gelirde dogum yapacagımı anlayıp hazırlıklı olurum
kızz sen hala doğurmadın mı dün yoktun buralarda bende kesin doğurmuştur dedim ama
belli değil daha cnm yaa bana kalsa normal istiyorum ama bebişimin kafası büyük oyüzden kesin bişey yok malesef
ya bu dikiş olayı nasıl oluyor benm ablamda sezeryanla doğurdu hemde 1buçuk sene arayla iki çocuk hiçte bişeyi yoktu :26: aradaki zman uzayınca mı sorun oluyor yoksa kısa oluncamı
cnm yaa benmde hamileliğimin 4 ayında olmuştu 15 gün kadar berbatt bişi ne ettiysem çözüm olmadı ne rennie nede şuruplar..allah yardımcın olsun çok zorr
sağol canım, senin artık yanmıyor mu?
suyu gelip doğuma giden biri olarak kim dedi öncelikle onu merak ettimdiyoki kızlar suyun geldiği an hastaneye gitmelisin diyo bende dedim sancımı biraz evde çekmek istiyorum dedim ama sen hastaneye git dedi bana mikrop kapma dedi ama hepimiz aynı fikirdeyizki duş almadan doğuma gidemeyız
çok şükür öyle bi problem yok bende dedim ya ozmanlar bi 15 gün kadar yandı sonra kendiliğinden geçti
suyu gelip doğuma giden biri olarak kim dedi öncelikle onu merak ettimben suyum geldiğinde doktorumu aradım panik yapma güzel bir duş al hafif bir kahvaltı yap 2 saate kadar hastaeneye git dedi ve ben 7 bucukta hastaneye gittim yani suyumun gelmesinden 1 saat sonra ,yatışım yapıldı ve odamda lavman vs yapıldı ,nst bağlandım saat 11 de doktorum geldi ,suyum biticek dedim güldü bana ,şuan sızıntı şeklinde olur o da normal bu su seni bir gün götürür dedi ve akşam saat 19 : 30 gibi girdik doğumhaneye ve 20-10 da oğlum dünyaya geldi üstelik normal doğum ,suyum bitermiydi diye sorduğumda gerçekten doktorum sen sanırım pınar olup suyun coş coş gidicek sanıyorsun dedi ,ama siz siz olun benim gibi doktorunuz panik yapma desede acil gidin boşverin bir duş alın ama yani onu yapabilirsiniz ,ben nişanımda gelse giderim ,evde sancım gelsin vs dinlemem kimseyi,ord nst giriliyo gider gitmez bebeğimin kontrol altında olmasından daha mühim birşeyyok ,
destinacım buarada geçmişi yeni okudum çokkkkkkkk geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine dicem ama hep seni buluyo
amin canım ,rahat ol gerçekten çok düşündükçe bu düşüncelerin ortasında kalıyor insan ,ama nişanın gelmesini istiyorum ,suyum gelmişti açılmam yavaş idi ,doktorum nişan gelse hızlı olur dedi ,ben de bu yönde olsun istiyorum ama bakalım aynı şeyleri tekrar mı yaşayacağımcanım tşk ederim güzel cvbın için bunu bana bir ebe söyledi bugün ondan bende burda paylaştım ama senden duymak iyi oldubebeğin içinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?