2011 Aralık Anneleri

inşallah bidaha hasta olmassın canım bu son günlerinde daha çok dikkat et seninle günlerimiz aynı bende 15 i gibi bekliyorum ama daha fazla uzamadan Allah kavuştursun inşallah hepimizi

nusyaaaaaaaaaaa ve destinaaaaaaaa sizlerle aramda birgün var benim sat 15 mart muhtemel doğum tarihim 20 aralık diye biliyorum hesapladığımda ve ankaradaki doktorumda böyle hesaplardı ama burdaki doktorlara göre 22 aralık çıkıyo ve 2 gün geri çıkıyo sinir oluyorum sizlerin sat nedir

ayşe benm sat 14 mart tahmini doğum tarihim doktora göre 19 aralık ama sağlık ocağındaki ebeye göre 21 aralık sebebi ise şu : ebeler sat tarihi üzerine 9ay ve 1 hafta ekliyorlar herzamn böyle pratih hesap yapıyolar ama doktorlar tam 280 günden hesap yapıyo oyüzden öyle çıkıyo yani

14 mart benim sat tarihi ve muh tarih 19 aralık cıkıyor senınkıde 20si olmalı ozaman nıye 22 si diyorlar ki:44::44::44: bu arada doktoruma göre 15 gıbı falan olur dogum dıyor inş daha fazla gecmez 15 ini

aynen işte canım benimde böyle oldu normalde 20 aralık gözüküyordu ama burda 2 doktora gittim ikiside takvimden 9 ay 10 gün sayıyolar dediğin gibi 1 hafta ekleme süresi falan buna bile sinir oldum ben artık günler geçsin doğurayım diyorum ya

aralık ayına girdik
gerisi gelir artık aralıktan çıkış yokk yaa doğacak yada doğacak yani ocak gelmeden hayırlısıyla inş tabi
ayy çok sevindimmm kafayı yedim hatta
kızlar düşünsenize marttan beri ay sayıyoruz yaa nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım ve en son aralığı gördük büyük başarı ve sabır dimi

14 mart benim sat tarihi ve muh tarih 19 aralık cıkıyor senınkıde 20si olmalı ozaman nıye 22 si diyorlar ki:44::44::44: bu arada doktoruma göre 15 gıbı falan olur dogum dıyor inş daha fazla gecmez 15 ini

bende 14 mart günü gece 2 de adet oldum :)))))))))
evet destinam ya benimde 20 aralık çıkıyo ama bunlar nasıl hesaplıyo sinir oluyorum bende en geç 15 aralık olsa doğum diyorum 16 sı olmasın mümkünse

evet evet artık bu aydan kaçış yok ya dogacak ya dogacakocagı görme şansımız yok

cok güzel ya aralık ayına girmiş olmak

sen bakma onlara bende ilk gittiğim doktor 19 dedi sonra dr değiştirmiştim 2. doktor da 21 diyo bende hiçç takmadım kafama nasılsa benm paşa oğlum nezman geleceğini biliyor doktorlar istediği kadar hesap yapsınlar sende böyle düşün ve rahat ol

bende 14 mart günü gece 2 de adet oldum :)))))))))
evet destinam ya benimde 20 aralık çıkıyo ama bunlar nasıl hesaplıyo sinir oluyorum bende en geç 15 aralık olsa doğum diyorum 16 sı olmasın mümkünse

aynen cnm ya mumkunse 16sını görmeyelım hamıle olarak bebeklı olarak görelim inş

aralık ayıda gelirmi der dururdum şükürler olsun bugün 1 aralık

kızlar derya face de profiline bebişin resimlerini paylaşmışş çok güzel yaa bende istiyorum çok tatlıı maşallah

kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine

rabbim analı babalı huzurlu yuvada büyütmek nasip etsin inşallah... eşinide ıslah etsin umarım araları düzelmiştirki lohusalığını güzel geçirir...

diyoki kızlar suyun geldiği an hastaneye gitmelisin diyo bende dedim sancımı biraz evde çekmek istiyorum dedim ama sen hastaneye git dedi bana mikrop kapma dedi ama hepimiz aynı fikirdeyizki duş almadan doğuma gidemeyız

pff bu gün banada sağlık ocağındaki ebe öle dedi birden su boşalırsa hemen hastaneye git dedi...

şu doğum tarihi konusunda bende uyuz oluyorum 3 yarı dktor 3 farklı tarih verdi bana halbuki hepsi o yuvarlak tarih hesaplayıcıdan hesaplıyorlar... benim sat 6 aralık birde....biri 13 aralık dedi biri 15 aralık dedi biride 16 aralık dedi... ama ben 16 aralık diyende doğurmayı düşünüyorum 16 aralığa kadar beklersem 4 gün daha bekler eşimin doğum gününde doğururum diyorum..:) bakalım o zaman kadar doğurmassam tabi ...tickera görede 11 aralık ben hala onu kaale alıyorum ama bakalım...
artık doğurmak istiyorum gelsin şu sancılar yaaa...

Son düzenleme:
herkese günaydınnn

bu geceler beni mahvediyor ya offf off hiç uyuyamıyorum mide yanmalarım zirve yapmış durumda midemi söküp atasım varrr

canım o tarih hesaplama filan hep boş keyiflerine kalmış yani doktor şu tarih diyince o tarihte doğmuyor ,en 37 den sonra ne zaman gelirse gelsin diyorum eger doğurmak istiyorsan rahminde kasılm yaratabilirsin ,kudüs hurması al bol bol her gün ye ,sıcak sıcak da banyo yap ,benim doktorum eger son haftalara kalmak istemiyorsan 37 de başla ancak 38 içinde doğurursun dedi ,ve bebek ansızın bile kanala girebiliyor ,ben o sıcak duş vs ile 1 cm açılma yakalamıştım 5 gün sonra doğmuştu ,

Günaydın erken uyanan Aralık anneleri,bu gidişle bebişler bizi zorlamayacak herhalde zaten erken kalkıyoruz

Destinacım süt kesmiyo mu mide yanmanı.Benimde özellikle geceleri çok yanıyor ama 1 bardak ballı süt içince geçiyor çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…