sagol cnm ya..sorma 10 gun ıyı oluyorum sonra yıne kötüleşiyorum ıyıyken hiç dogurasım gelmıyorda böyle kötü olunca bıran önce dogurmak ıstıyorum..
neyse artık sanırım son 15 gun falan var inş tabiidoktor busefer ümitli 15gıbı dogurursun diyo bakalım:44::44:
nusyaaaaaaaaaaa ve destinaaaaaaaa sizlerle aramda birgün var benim sat 15 mart muhtemel doğum tarihim 20 aralık diye biliyorum hesapladığımda ve ankaradaki doktorumda böyle hesaplardı ama burdaki doktorlara göre 22 aralık çıkıyo ve 2 gün geri çıkıyo sinir oluyorum sizlerin sat nedir
nusyaaaaaaaaaaa ve destinaaaaaaaa sizlerle aramda birgün var benim sat 15 mart muhtemel doğum tarihim 20 aralık diye biliyorum hesapladığımda ve ankaradaki doktorumda böyle hesaplardı ama burdaki doktorlara göre 22 aralık çıkıyo ve 2 gün geri çıkıyo sinir oluyorum sizlerin sat nedir
ayşe benm sat 14 mart tahmini doğum tarihim doktora göre 19 aralık ama sağlık ocağındaki ebeye göre 21 aralık sebebi ise şu : ebeler sat tarihi üzerine 9ay ve 1 hafta ekliyorlar herzamn böyle pratih hesap yapıyolar ama doktorlar tam 280 günden hesap yapıyo oyüzden öyle çıkıyo yani
kızlar hepinize ıyı geceler diliyorum biraz gözlerimi dinlendireyimm
14 mart benim sat tarihi ve muh tarih 19 aralık cıkıyor senınkıde 20si olmalı ozaman nıye 22 si diyorlar ki:44::44::44: bu arada doktoruma göre 15 gıbı falan olur dogum dıyor inş daha fazla gecmez 15 ini
aralık ayına girdik
gerisi gelir artık aralıktan çıkış yokk yaa doğacak yada doğacak yani ocak gelmeden hayırlısıyla inş tabi
ayy çok sevindimmm kafayı yedim hatta
kızlar düşünsenize marttan beri ay sayıyoruz yaa nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım ve en son aralığı gördük büyük başarı ve sabır dimi
aynen işte canım benimde böyle oldu normalde 20 aralık gözüküyordu ama burda 2 doktora gittim ikiside takvimden 9 ay 10 gün sayıyolar dediğin gibi 1 hafta ekleme süresi falan buna bile sinir oldum ben artık günler geçsin doğurayım diyorum ya
bende 14 mart günü gece 2 de adet oldum :)))))))))
evet destinam ya benimde 20 aralık çıkıyo ama bunlar nasıl hesaplıyo sinir oluyorum bende en geç 15 aralık olsa doğum diyorum 16 sı olmasın mümkünse
aralık ayına girdik
gerisi gelir artık aralıktan çıkış yokk yaa doğacak yada doğacak yani ocak gelmeden hayırlısıyla inş tabi
ayy çok sevindimmm kafayı yedim hatta
kızlar düşünsenize marttan beri ay sayıyoruz yaa nisan mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim kasım ve en son aralığı gördük büyük başarı ve sabır dimi
aynen cnm ya mumkunse 16sını görmeyelım hamıle olarakbebeklı olarak görelim inş
evet ya oğlumu kucağıma almak istiyorummmmmmmmmmm çok istiyorummmmmmmmm
kızlarrrr dderya dogum yapmış kavuşmuş badesine
diyoki kızlar suyun geldiği an hastaneye gitmelisin diyo bende dedim sancımı biraz evde çekmek istiyorum dedim ama sen hastaneye git dedi bana mikrop kapma dedi ama hepimiz aynı fikirdeyizki duş almadan doğuma gidemeyız
rabbim analı babalı huzurlu yuvada büyütmek nasip etsin inşallah... eşinide ıslah etsin umarım araları düzelmiştirki lohusalığını güzel geçirir...
pff bu gün banada sağlık ocağındaki ebe öle dedi birden su boşalırsa hemen hastaneye git dedi...
şu doğum tarihi konusunda bende uyuz oluyorum 3 yarı dktor 3 farklı tarih verdi bana halbuki hepsi o yuvarlak tarih hesaplayıcıdan hesaplıyorlar... benim sat 6 aralık birde....biri 13 aralık dedi biri 15 aralık dedi biride 16 aralık dedi... ama ben 16 aralık diyende doğurmayı düşünüyorum 16 aralığa kadar beklersem 4 gün daha bekler eşimin doğum gününde doğururum diyorum..:) bakalım o zaman kadar doğurmassam tabi ...tickera görede 11 aralık ben hala onu kaale alıyorum ama bakalım...
artık doğurmak istiyorum gelsin şu sancılar yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?