2011 Aralık Anneleri

kızlar bir şey soracağım.yarın doktora gidiyorum. önceden özele gidiyordum. 2 kez gittim. son gittimde kan tahlili yapmışlardı. ieker ve karaciğer mi böbrek mi (hatırlayamadım) yüksek çıkmıştı. aç karına yine tahlil istemişti.
şimdi yarın yeni bir doktora gidiyorum. doktora söylesem mi önceki doktorun teşhisini? yoksa ilk defa kan tahlil yaptırıyormuş gibi mi yapsam? bakalım o ne diyecek?

hamilelikte insan biraz hassas oluyor. sakın kendini taş kalpli miyim diye suçlama. insan annesi dahi olsa kendisine karışılmasını hazmedemiyor. sonuçta kaç yaşında insanlarız ve onlardan daha bilinçli bir dönemde yaşıyoruz. ben kayınvalidemle anneme uyguladıklarımı anlatıyorum, şaşırıyorlar. bizim zamanımızda bilmezdik bunları şimdiki gençler ne bilinçli diyor ikiside. bazen çevremden bana da yorum yapan oluyo, uyuz oluyorum ben annemi daha iyi anlıyorum ama annemin ağzı var dili yoktur, karışmaz hiç. karışsaydı ben de gıcık olurdum hissettiklerin normal yani suçlama kendini.

eger su kananmam durursa Allahım bebegimi kucagıma almayı nasip ederse aralık annesi olucam bende

inşallahbirbirimize dua edelim.

diyetisyen konusunda henüz bir şey düşünmedim. kilo alma eğilimim olursa gitmeyi isterim.

kendimi güzel görmek ne yaaa aynaya bakamıyorum :26::26:suratım hiç görmediğim bi şekilde sivilce doldu:26::26:galiba yağ salgım fazlalaştı

bende de ayn durum var ergenlik dönemime geri döndüm sanki hele sırtımda nasıl sivilceler çıktı koçiş işten gelmesine yakın fondoten sürüyorum azıcık moralim düzeliyor bir de izi kalıyor.

bence söyle canım doktorunun herşeyi bilmesi lazım ama yine de sen bilirsin.ama tahlillerini yeniden yaptır.

kızlarr bu arada hamilelikte su içmek çok öenmliymişş doktorum çok tembih etti bana bende 1lt'lik şişeye dolduruyorum çantama bile atıyorum onu sizde bol su için olur mu tatlışşlarr

hatta az su içmek erken doğuma bile neden oluyormuş. ben çok az içerdim suyu, şimdi 2 litre kesin içiyorum

ben bu cuma gidiyorum 2li test gununu belirleyecegiz. cok surmez sanirim onumuzdeki haftaya randevu verirler onun icin. hepimiz bir bir basliyoruz testlere. Allah saglik versin bebiklerimize de bize dee..

tam bir hafta var aramızda. 11-14. haftalar arası yapılacakmış ya, ben hemen 11. haftada gidicem Allah izin verirse :)

ne güzel birlikte doğurcz benim ultrason kağıdında yazıo cnm sağ alt köşede CRL 2,74 cm yazıo

ewtt canım inşallah.bende yazmıyor.üst kısımda 12.0cm diye bişey var ama bu çok büyük değildir,kese boyu herhalde haftaya gitcem sorarım.

yağmursesi nasılsın canım.doktora gittin mi
ah bitanem sana yazdım geçenlerde ama görmedin:)
bugün 10. haftamı doldurdum çok şükür. doktora 21 inde gideceğim. şimdilik mide bulantılarım devam ediyor. sağlığın belirtisiyse elbette razıyım ancak eskisi gibi olsa ama herşey güzel olsa ne iyi olurdu değil mi?:)
sen nasılsın? senin kontrol ne zaman?
ayrıca ilk sayfada sana ait nerdeyse hiç bilgi yok. oraları dolsursan da öğrensek:)

Son düzenleme:
Canlarım bende henuz kilo almadim memnunum kilomdan 36-38 beden arasi bi insanim bide benim gobegim cikmadi erken degilmi gobek icin gerci ben pilates yapiyordum belki ondan...
Ben diyetisyeni surecin basindan almadan baslayim diye dusunuyordum belkide fazla taktim kafama bilemiyorum ama ilk bebegim olacak Allahin izniyle yasimda genc kilo kalmasin istiyorum dogumdan sonra :-/ zayif olma hastaligim yok ama duzgun olsun ki psikolojim bozulmasin sonradan :s ne biliyim ben baslicam muhtemelen diyetisyene zaten hamilelere gore bisi yaparim kilo vermek gibi bi derdim yok.
Cevremde 25 kg alaninida gordum 8 kg alaninida tum hamilelik boyunca orta karar bisi olsun bana yeter

arkadaslar,
kaynaya aile ye falan ne zaman hamile oldugunuzu haber vericeksiniz? Ben uzakta oturuyorum doguma kadar bilmeyedebilirlerde ayni zamanda erkende soylemek istemiyorum.. suanda 9 haftalik sizce ne zaman turkiyede tore ve adetlere gore soylenir?

Bulanti icin guzel bir hap yok piyasada. Bana burdaki doktor haplardan uzak dur dedi. Bende ancak basim cok asiri agriyinca Tylenol aliyorum o kadar :26:

Bulanti icin zencefil bitki cayi cok iyi geliyor ama benim midemi o da bulandiriyor:)

günaydın kızla nasılsınız?cumartesi kontrolüm var umarım herşey yolunda olur

günaydın kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah biz iyiyiz sanırım büyüyoruz sabahları çok iyiyim mide bulantılarım yok ama çoğunlukla akşamları bulanıyor çalıştığım için bu benim açımdan avantaj cumartesiyi iple çekiyorum kontrolüm var bakalım bebeğim ne kadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…