Benim annemle de,kayınvalidemle de aram kötü. Galiba çok geçimsiz biriyim. Bu durum beni çok üzüyor. Şimdi herkes annesini anladığını söylüyor hamilelikte, ama ben hala onlara karşı kalbimi yumuşatamadım. Niye bu kadar taş kalpliyim ben yaaaa.. Aslında asıl sorun 2'sinin de yönetmeyi çok sevmesi ve benim üzerimde beni yönetmek için baskı kurmaya çalışmaları. Bense yönetilmeyi sevmem. Benim aklım az,çok bana yetiyor. Acaba benim annemler mi böyle sizinkiler değil. Yoksa hepsi aynı da siz mi idare edebiliyorsunuz?
Ayy bu hamilelikte herşeyi kafama takar oldum. Ama yine de fikirlerinizi yazarsanız benim kafamda biraz netleşir.
eger su kananmam durursa Allahım bebegimi kucagıma almayı nasip ederse aralık annesi olucam bende
Kizlar bende artik cok giremiyorum. kendimi gezmeye ve spora vurdum sanirim bulantilarim pek baslamadi gibi testlerimi yaptirdim ama doktora gitmeme 1 hafta daha var tedirgin oluyorum bekledikce
Bi kac gun once okudum burda bebegini kaybeden arkadaslara cok uzulmustum geceleri surekli uyaniyorum aklima geldikce
Olanda olacakta hayir vardir deyip olumlu dusunmeye calisiyorum Allah hepimize saglikli evlatlar versin ben 56 kilo ile hamile kaldim diyetisyenle devam etmek istiyorum bu surece pazartesi gidicem insallah diyetisyene siz ne dusunuyorsunuz plan yaptiniz mi bu konuda
kendimi güzel görmek ne yaaa aynaya bakamıyorum :26::26:suratım hiç görmediğim bi şekilde sivilce doldu:26::26:galiba yağ salgım fazlalaştı
kızlar bir şey soracağım.yarın doktora gidiyorum. önceden özele gidiyordum. 2 kez gittim. son gittimde kan tahlili yapmışlardı. ieker ve karaciğer mi böbrek mi (hatırlayamadım) yüksek çıkmıştı. aç karına yine tahlil istemişti.
şimdi yarın yeni bir doktora gidiyorum. doktora söylesem mi önceki doktorun teşhisini? yoksa ilk defa kan tahlil yaptırıyormuş gibi mi yapsam? bakalım o ne diyecek?
ne güzel birlikte doğurczcanım senlen aynıyız.ama boyunu unuttum sormadım.ultrasonda da yazmıyor.sen doktoruna mı sordun
ben 32 yaşındayım 16 yıldır içiyordum siğara. Bebekimi duydum bıraktım. Çok da zor olmadı. Siğara içmek isteği olduğunda şunu düşünüyorum "bebişim yeni doğmuş ben onun ağzına siğara vermiş, siğara içiriyorum." Bunu düşününce nasıl bir panikle vazgeçiyorum siğaradan anlatamam. Kendime neyse de yavrumu kendi ellerimle nasıl zehirleyeyim. Onları rabbim korusun. Allah bırakamayanlarada bırakmayı nasip etsin inş.
Oyyy oyyy kaynanayı sormayın. Her zamanki gibi geçenler de gelip bağırdı, yeni hakaretler üretmiş "benim içim kurtluymuş" vs. Nedeni de işten gelince hemen uyuyormuşum onun yanına yukarı 1 hafta çıkmamışım. ee normalde koçişin hatırına susuyordum. Bu sefer tepem attı. Gelmeyeceğim hamileliyim bitene kadar yanına çıkmayacağım dedim. Eskiden olsa buna kızardı kocam. Onada dedim ben hamileyken sinir harbi yaşarsam bebişimde sinirli biri olarak doğacak. Onun iyiliğini istiyorsan karışmıycan dedim. Hayret sustu.
en iyisini yapmışsın. sinirden stresten uzak büyüsün bebişlerimiz karnımızda. ben zaten kilometrelerce uzağım ama telefon bile yetiyor bazen:))
kızlarr bu arada hamilelikte su içmek çok öenmliymişş doktorum çok tembih etti bana bende 1lt'lik şişeye dolduruyorum çantama bile atıyorum onu sizde bol su için olur mu tatlışşlarr
ben bu cuma gidiyorum 2li test gununu belirleyecegiz. cok surmez sanirim onumuzdeki haftaya randevu verirler onun icin. hepimiz bir bir basliyoruz testlere. Allah saglik versin bebiklerimize de bize dee..
ne güzel birlikte doğurczbenim ultrason kağıdında yazıo cnm sağ alt köşede CRL 2,74 cm yazıo
benimde üstte 7,5 cm yazıo bende kese olrak yorumladım.en iyisi dr sormak cnmewtt canım inşallah.bende yazmıyor.üst kısımda 12.0cm diye bişey var ama bu çok büyük değildir,kese boyu herhalde haftaya gitcem sorarım.
ah bitanem sana yazdım geçenlerde ama görmedin:)yağmursesi nasılsın canım.doktora gittin mi
banada bulantı içinhap verdi ben içmedim prospektüsünde kanser ve kemoterapi gören hastalarda yaşadığı bulantı semtomları için vs yazıyordu eşim durumun o kadar vahim deği deyip istemedi içmemi birde çoğu eczanede yoktu ilaç ve neden verilmişki pek tavsiye edilmez filan dedi eczaneler.içime sinmedi herşey zamanında güzel yaşanmalı aslında dayanamıyoruz ama oda geçici süreydi geçti iyiki kullanmadım diyorum
iyiyz canım sen?merak etme herşey yolunda olucak.git bakalım bebişini özlemişsindirgünaydın kızla nasılsınız?cumartesi kontrolüm var umarım herşey yolunda olur
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?