ne kadar kalırsa o kadar iyi diyor ben çok korkuyorum daha ailem bile gelmedi yanıma eşimin de iş yeri çok uzak, ne var atlar arabana gelirsin abartma diyo doktorum:))
bebek için sağlıklısı maksimum süre içer de kalması diyo sence gelir mi kendi 5 gün kala?? hani erkekler geç geliyo diyolar ya??
sen en takılmayacak şeye kafanı takıyosun acımıyo ki bişey olmaz cnm merak etme
maşallah kalabalıksınız bayanlar.bana kimse cevap vermiyo ama( yakınlrda ankarada dogum yapan yada tanıdıgınız falan varmı? hangi hastanede oldu dogum ?hastane nasıldı? ben buranın yabancısıyım hiç tanıdımda yok sizler yardımcı olun
maşallah kalabalıksınız bayanlar.bana kimse cevap vermiyo ama( yakınlrda ankarada dogum yapan yada tanıdıgınız falan varmı? hangi hastanede oldu dogum ?hastane nasıldı? ben buranın yabancısıyım hiç tanıdımda yok sizler yardımcı olun
canım ne inciğini cinciğini düşününce böyle oluyor işte kendime sinir oluyorum aslında bazıları öyle anlatıyorki yok acıyor yok yakıyor v.s
hafif yanma olabiilir yabancı cisim sonuçta ama kauçuk bişey yani
canım sana cvp yazdım ama okumadın galiba ben ankaradan istanbul a geldim doğumum için eşimi ankarada bıraktım annemler istanbul da olduğu için geldim ama ankarada doğum yapmayı isterdim hastanem 29 mayıs hastanesi çok memnundum ben tavsiye ederim mutlaka git gör
ben de ankaradayım bilgi hastanesinde yapıcam doğumu
kaç saniye sürüyo takma işlemi
sagol canım çok teşekkür ederim okudum fakat hastanenin yeni dogan yogun bakımı falan varmı dogum yapanlar memnun mu onu ögrenmeye çalışıyorum.çünkü benimde gittigim hastane güzel fakat dogum yapmış birilerini arıyorum fıldır fıldır:))
bu kadar kısamı yanisüpermiş
canım ben hamileliğimin başından beri 29 mayıs hastanesine gittim hatta istediğin zaman doğum odalarını yoğun bakım ünitelerini gezebilirsin böyle bir hakkın var arkadaşlarımda orda doğum yaptılar ve memnunlar
mrb canım bende oraya kontrole gidiyorum.doktorum selçuk bey senin kim? tanıdıgın birileri dogum yaptımı orda.
benimki de selçuk bey hayatım, onda doğum yapan tanıdıklar var bir şikayet yok herkes memnun duyumlarım bu yönde, ve hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var, Allah ihtiyaç duyurmasın negatif düşünmemek lazım:))
buarada haberin var mı bilmiyorum benim en büyük paniğim selçuk hoca bu hafta belfıtığı ameliyatı olmuş benim randevumu sekreteri arayıp iptal etti yarın için. ben de mine hocadan aldım randevu bu haftalık, haftaya selçuk hoca gelecek deniyo ama ben çok panikledim(
hangi semtte ben ankarayı hiç bilmiyorum:) eşime sorayım semt çok uzak degildir inşallah
beli için fizik tedavi gördügünü biliyordum ama demek durum çok ciddiymişbende bu hafta randavu alacaktım yok dediler.pazartesiye aldım.canım bence selçuk beyden korkma eşimin bi kaç arkadaşının eşleri orda dogum yapmış hocada sıkıntı yokda.yogun bakım ünitesi tam kapsamlı degilmiş.senin için tehlike geçmiştirde ben korkuyorum 36dan önce bişey olursa diye korkum.birde dogum yapanlar hep sezeryan mı bilgin var mı ?
herkese günaydınnn
bu geceler beni mahvediyor ya offf off hiç uyuyamıyorummide yanmalarım zirve yapmış durumda midemi söküp atasım varrr
aa sana pazartesiye randevu verdilerse kesin dönüyor o zaman haftaya geri:)) benim için niye tehlike geçmiştir anlamadım canım tam?? bu arada benim bildiklerimin hepsi sezeryan ama eğer bi sorun yoksa çok da sezeryan taraftarı bir doktor değil bence.yoğun bakım ünitesine gelince çok çok büyük bir problem olduğunda onları aşarsa başka yere yönlendiriyorlarmış duyduğum kadarıyla ama şu aşama da önemli olan bence doktor Allah bi üzüntü vermesin inşallah ama öyle bir durumda gereken herşey yapılır zaten bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?