2011 Aralık Anneleri

doğru söylüyo da 10-15 gün kala alıyolar genelde kafa biraz yukarıdayken umarım doğumun başlamaz düşünme bunları o zaman

ben de ankaradayım bilgi hastanesinde yapıcam doğumu

canım sana cvp yazdım ama okumadın galiba ben ankaradan istanbul a geldim doğumum için eşimi ankarada bıraktım annemler istanbul da olduğu için geldim ama ankarada doğum yapmayı isterdim hastanem 29 mayıs hastanesi çok memnundum ben tavsiye ederim mutlaka git gör

sagol canım çok teşekkür ederim okudum fakat hastanenin yeni dogan yogun bakımı falan varmı dogum yapanlar memnun mu onu ögrenmeye çalışıyorum.çünkü benimde gittigim hastane güzel fakat dogum yapmış birilerini arıyorum fıldır fıldır:))

canım ben hamileliğimin başından beri 29 mayıs hastanesine gittim hatta istediğin zaman doğum odalarını yoğun bakım ünitelerini gezebilirsin böyle bir hakkın var arkadaşlarımda orda doğum yaptılar ve memnunlar

hangi semtte ben ankarayı hiç bilmiyorum:) eşime sorayım semt çok uzak degildir inşallah

mrb canım bende oraya kontrole gidiyorum.doktorum selçuk bey senin kim? tanıdıgın birileri dogum yaptımı orda.

benimki de selçuk bey hayatım, onda doğum yapan tanıdıklar var bir şikayet yok herkes memnun duyumlarım bu yönde, ve hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var, Allah ihtiyaç duyurmasın negatif düşünmemek lazım:))

buarada haberin var mı bilmiyorum benim en büyük paniğim selçuk hoca bu hafta belfıtığı ameliyatı olmuş benim randevumu sekreteri arayıp iptal etti yarın için. ben de mine hocadan aldım randevu bu haftalık, haftaya selçuk hoca gelecek deniyo ama ben çok panikledim(

beli için fizik tedavi gördügünü biliyordum ama demek durum çok ciddiymiş bende bu hafta randavu alacaktım yok dediler.pazartesiye aldım.canım bence selçuk beyden korkma eşimin bi kaç arkadaşının eşleri orda dogum yapmış hocada sıkıntı yokda.yogun bakım ünitesi tam kapsamlı degilmiş.senin için tehlike geçmiştirde ben korkuyorum 36dan önce bişey olursa diye korkum.birde dogum yapanlar hep sezeryan mı bilgin var mı ?

Merhaba bayanlar, daha yatmadınız mı siz bakiyim...

Bugün yeni giriyorum nete, kocişle iş yaptık, her yer pırıl pırıl oldu. Koltukları, halıları, sandalyeleri sildi. perdeleri ben yıkadım ütüledim o astı. mutfak dolaplarının içini boşalttım sildim tekrar yerleştirdim...ama sonunda bitti çok şükür....şimdi o uyudu, bayağı yordum sanırım...ben de yarın aşure yapcam, onun malzemelerini hazırladım mutfak masasına...bende haberler böyle!

Daha geçmişi okumadım, şimdi okucam bakalım kimler doğurmuş

aa sana pazartesiye randevu verdilerse kesin dönüyor o zaman haftaya geri:)) benim için niye tehlike geçmiştir anlamadım canım tam?? bu arada benim bildiklerimin hepsi sezeryan ama eğer bi sorun yoksa çok da sezeryan taraftarı bir doktor değil bence.yoğun bakım ünitesine gelince çok çok büyük bir problem olduğunda onları aşarsa başka yere yönlendiriyorlarmış duyduğum kadarıyla ama şu aşama da önemli olan bence doktor Allah bi üzüntü vermesin inşallah ama öyle bir durumda gereken herşey yapılır zaten bence.

herkese günaydınnn

bu geceler beni mahvediyor ya offf off hiç uyuyamıyorum mide yanmalarım zirve yapmış durumda midemi söküp atasım varrr

cnm al benden de o kadar, yatağa girmeden en az 5-6 saat önce yemeği kesmek lazım, anca o zmn rahat uyku uyuyorum.gerçi o zmn da karnım gur gur ediyo açlıktan ama olsn, yanmadan iyidir...hem kilo kontrolü açısından da avantajlı

canım senin sat 15 mart mı sezaryan günü için hangi günü verdiler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…