2011 Aralık Anneleri

yatakta oturarak uyuyanı gördünüz mü hiç??? ben !!!

yatarsam midemle beraber yemek borum da yanıyoooo

canım benim kuzenim 34 haftalık dogum ve bebegimiz 1 hftadır küvözde yatıyo.36 haftadan öncesine ciddi bakım gerektigi için dedim.sizler geçmişiniz ben daha 33,haftadayım erken olursa diye korkum.senin kaç haftalık şimdi? bebek ne kadar birde.bana muhtemelen sezeryan dedi iri bebek olursa korkum o :))

benim 37+3 bir hafta önce 3 kilo dedi iri olduğunu söylüyor o yüzden sezeryan diye konuştuk. inşallah dediğin gibi bir şey gelmez başına sakın olumsuz düşünme canım.

buarada sana pazartesiye randevu vermişler ben randevum iptal olunca yarın için mineden aldım aksamasın kontrol diye sence 2 gün daha bekleyip pazartesi selçuk hocadan mı alsam acaba?? ama bana pazartesi arayın önümüzdeki hafta hangi gün döneceği belli değil dedi sekreter??

Hoşgeldün cnm bu bebeklere akıl sır ermiyo, kimi 34 deyince çıkıyo gelio, kimi 40 olsa da yerinden memnun...ilginç! :44:

çehregül elinize sağlık canım mis gibi kokuyodur şimdi evin

Sağol cnm valla üstümden büyük bi yük kalktı... annemler yakın olmasına rağmen yardıma gelmediler, karnın burnunda ne temizliği şimdi bu, doğurduktan sonra yaparsın falan dediler, ben de ağladım sinirimden eşim sağolsun, herşeyi yaptı....

benimde tansiyon takibi yapmam gerekiyordu yaptım gidecegim gün eşimede randavu aldım salı günüydü.ama hoca yok diye eşime gittim geldim mine hanıma girmedim çünkü sürekli kontrolu selçuk bey yapıyo.pazartesi de yoksa başka güne alırım :)) banada iri dedi2 hafta önce gitmiştim 2650 dedi.hayırlısı bakalım sagsalim alalımda kucagımıza meleklerimizi geçtim normal dogumdan.bence sen bekleme istersen çünkü bebek 37 olmuş kontrolunu aksatma benimkine daha var da senin haftan yakın.birde çatı muayenesi fln yaptımı doktor

halimize bakın kızlar gecenin vakti ayaktayız deli gibi:)) Allah sabırlar versin hepimize zor bu son haftalar:)9

benim de tansiyon problemim var ilaç kullanıyorum benim ilk günden beri selçuk hoca yapıyor zaten takibimi ama işte dediğin gibi beni artık her hafta çağırıyor son zamanlar olduğu için şimdi de olmayınca mineye kaydırdı sekreter kontrol aksamasın diye aslında ona hiç gitmek istemiyorum çatı muayenesi yapmıyo nts ye sokuyo beni sık sık

yarınmı gideceksin

halimize bakın kızlar gecenin vakti ayaktayız deli gibi:)) Allah sabırlar versin hepimize zor bu son haftalar:)9

benim koçiş yok gececi bugun.yoksa beni hayatta bırakmaz böyle:)) ama yatıncada öyle uyuyo fln degilim dönüp duruyorum şimdiden.backlarım ikiye ayrılacak gibi oluyo

çook geçmiş olsun canım Allah doktorlara da insaf ve akıl versin

hayırlı olsun minik bebişinnnnn

canım, en kısa zamanda geçer bu zor günler inşallah
sabırlı olmaya çalış
Allah yardımcın olsun acil şifa versin

Son düzenleme:
benim koçiş yok gececi bugun.yoksa beni hayatta bırakmaz böyle:)) ama yatıncada öyle uyuyo fln degilim dönüp duruyorum şimdiden.backlarım ikiye ayrılacak gibi oluyo

walla benimki de her gece hadi sen de yat diye tutturuyor ama yatsam da uyku yok ağrı çok, en azından böyle vakit geçiyor iyice yorgun düşünce biraz uyuyabiliyorum hiç değilse:)

walla benimki de her gece hadi sen de yat diye tutturuyor ama yatsam da uyku yok ağrı çok, en azından böyle vakit geçiyor iyice yorgun düşünce biraz uyuyabiliyorum hiç değilse:)

:) benimki gitmiyo illa yataga girecekmişim.ben uyuyunca kalk çokistersen diyor sonrada kalkınca gözleri açıyo yine:)) o yüzden cins kocişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…