canım senin sat 15 mart mı sezaryan günü için hangi günü verdiler sana
evet canım 15 mart. 15 Aralık dedik bakalım kısmetse:))
yok be cnm dün gece yatarken ballı sütümü içip yattım ama gecenın bır yarısı yangın var sandım midemdetekrar uyumaya çalıştım bir saat sonra yıne aynı enson kalktım oturdum bu arada yıne süt içeyim dedim ilk yarım saat ıyıde sonra tekrar başlıyor mıdeye ne gırse yanma olarak geri dönüyor artık midemi sevmiyorum
benimde sat 15 mart ondan sordum ama benimkisi sezaryan olursam 12 aralık demişti doktorum
aa sana pazartesiye randevu verdilerse kesin dönüyor o zaman haftaya geri:)) benim için niye tehlike geçmiştir anlamadım canım tam?? bu arada benim bildiklerimin hepsi sezeryan ama eğer bi sorun yoksa çok da sezeryan taraftarı bir doktor değil bence.yoğun bakım ünitesine gelince çok çok büyük bir problem olduğunda onları aşarsa başka yere yönlendiriyorlarmış duyduğum kadarıyla ama şu aşama da önemli olan bence doktor Allah bi üzüntü vermesin inşallah ama öyle bir durumda gereken herşey yapılır zaten bence.
bunlar da benim kızıma ördüğüm ciciler. ama yalan söylemeyeyim sadece pembe elbiseyi ben örmedim tabii ki
2 atkı, bere ve battaniye benim eserim.ayyy yelek de benim eserim :))) ilk denemelerim:)))
benim 37+3 bir hafta önce 3 kilo dedi iri olduğunu söylüyor o yüzden sezeryan diye konuştuk. inşallah dediğin gibi bir şey gelmez başına sakın olumsuz düşünme canım.canım benim kuzenim 34 haftalık dogum ve bebegimiz 1 hftadır küvözde yatıyo.36 haftadan öncesine ciddi bakım gerektigi için dedim.sizler geçmişiniz ben daha 33,haftadayım erken olursa diye korkum.senin kaç haftalık şimdi? bebek ne kadar birde.bana muhtemelen sezeryan dedi iri bebek olursa korkum o :))
selam kızlar..normalde ben 30 kasım annesiyim ama bebişim hala doğmadığı için aralık annesi topiğine geçtim :) tabi kabul ederseniz :) zaten kasım annesi olarak bir ben kaldımbugün 40+1 olduk ama tık yok..1 hafta daha bekleyeceğiz,sonra suni sancı,oda olmazsa sezeryan..ki sezeryan hiç istemiyorum,inşallah gerek kalmaz..tam 1 haftadır 3cm açıklıkla geziyorum..ağrı,sızı,sancı hiçbirşey yok..bebeğimin suyuda nst side iyi..benim sıpa karnımı mesken tuttu,çıkmak istemiyor..lütfen dua edinde biran önce doğurayım :) inanın bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim..biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum..dualarınızı bekliyorum..
çehregül elinize sağlık canım mis gibi kokuyodur şimdi evin
benim 37+3 bir hafta önce 3 kilo dedi iri olduğunu söylüyor o yüzden sezeryan diye konuştuk. inşallah dediğin gibi bir şey gelmez başına sakın olumsuz düşünme canım.
buarada sana pazartesiye randevu vermişler ben randevum iptal olunca yarın için mineden aldım aksamasın kontrol diye sence 2 gün daha bekleyip pazartesi selçuk hocadan mı alsam acaba?? ama bana pazartesi arayın önümüzdeki hafta hangi gün döneceği belli değil dedi sekreter??
benimde tansiyon takibi yapmam gerekiyordu yaptım gidecegim gün eşimede randavu aldım salı günüydü.ama hoca yok diye eşime gittim geldim mine hanıma girmedim çünkü sürekli kontrolu selçuk bey yapıyo.pazartesi de yoksa başka güne alırım :)) banada iri dedi2 hafta önce gitmiştim 2650 dedi.hayırlısı bakalım sagsalim alalımda kucagımıza meleklerimizi geçtim normal dogumdan.bence sen bekleme istersen çünkü bebek 37 olmuş kontrolunu aksatma benimkine daha var da senin haftan yakın.birde çatı muayenesi fln yaptımı doktor
benim de tansiyon problemim var ilaç kullanıyorum benim ilk günden beri selçuk hoca yapıyor zaten takibimi ama işte dediğin gibi beni artık her hafta çağırıyor son zamanlar olduğu için şimdi de olmayınca mineye kaydırdı sekreter kontrol aksamasın diye aslında ona hiç gitmek istemiyorumçatı muayenesi yapmıyo nts ye sokuyo beni sık sık
halimize bakın kızlar gecenin vakti ayaktayız deli gibi:)) Allah sabırlar versin hepimize zor bu son haftalar:)9
yarınmı gideceksin
Selam kızlar en son gecen hafta perşembe girmiştim forma ay sancısı diye bişey varmış bilen varmı? diye sormustum ondan sonra bi daha giremedim gecen hafta persembe günü acil olarak hastaneye gittik Şişli Etfal e sol tarafımdaki bosluğumun agrısından dolayı normalde acıya dayanıklıyımdır ama bu acı öyle böyle bi acı sancı deildi neyse acilde benle ilgilenen hiç yok tabi hep bebeğe bakıyorlar falan ama ben deki sancı için doktorun bişey yaptığı yok bi idrar tahlilli istedi o kadar onun sonucunada göz ucuyla bakıp bişey yok deyip gönderdi sanki ben yalandan gelmişim oraya bişeyim yokmuş......o gece sabahı sabah ettim tabi uyku muyku hak getire nerdeeeee.... cuma güünü gündüz bi şekilde gecti ama gece olunca aynı sancının iki katı belkide üç katı vurdu bu sefer sabah ezanıyla biz tekrar hastanedeydik Şişli etfalde ...... Yine benim sancımla ilgilenen yok kan tahlili idrar tahlili falan nst muayene ama ben ölüyorum tabiki sancıdan sancımın oldugu yeri gösteriyorum yüzüme bakmıyor it doktor..... tahlil sonuclarına baktı bişey yok dedi nasıl yok yaaaaaa yalanmı yapıyorum ben ......ordan cıktık gültepede baska bir özel hastaneye gittik ordaki doktorda tahlile baktı beni muayene etti ama sadece bebeğe bakıyolar tahlillere gözlerinin ucuyla bakıyolar bişey yok dedi ama ben bitik bir vaziyetteyim....zaten 3 gecedir uykusuzum yemek nasıl bişey onu unuttum su içsem kusuyorum fenayım yaniii..... eve geldik...... Kayınvalidem geldi annem geldi ben yataktan cıkamıyorum ama yatagada giremiyorum 4 yastık var sırtımda basımda falan uyku haram 5 dakika uyusam belki iyi olucam ama sancı beni rahat bırakmıyor...... eltim okmeydanında bir hastane varmıs onu söyledi artık kim ne derse ona gidicem napayımmm....... Hemen dusa girdim anneciğim yıkadı beni üstümü giyindim hastaneye gittik bu arada saat 17.00 ama bana vakit gecmiyorrr ....... doktor tahlillere baktı inanamadı seni nasıl gönderdiler gittiğin hastanelerden dedi sen harabe gibisin kızım hemen yatman lazım dedi ve benim hemen yatışımı yaptılar .... İdrar yolu enfeksiyonu varmıs kan degerlerim cok düşükmüş ve kanımdada enfeksiyon varmıs...... nihayet beni anlayan bi doktor cıktı karsıma yatısım yapıldı ben hastanede lavaboya gittim aynaya baktım kendimi tanıyamadım 3 gündür aynaya bile bakmamıstım ne yemek ne uyku ve sürekli kusan bir insan düşünsenize hali nasıldır. hemen serum içine vitaminler falan katıldı antibiyotik tedavisi baslandı 2 gece hastanede kaldım ve ancak bugün daha ayaga kalkabildim 2 gündür adam gibi yemek yiyebiliyorum cok şükür bu arada dogumuda o hastanede yapıcam çok memnun kaldım hizmetten ve ilgiden..... dogumda 6 Aralıkta sabahtan gerceklesecek 38-4 olucak o gün ve benim evlilik yıldonümüm ....... Kimler dogurdu kimler hasta hiç bakamadım gecmişe doguranlara hayırlı olsun hastalara allah şifa versin..... Hepinize sağlıklı günler cok oturamıycam sanırım yeni ayaklandım ama fazla yormayayım kendimi
merhaba kızlar,geçmişi okumadan daldım.dün oğlumu kucağıma aldım şükür.epiduralli normal doğum. suni sancıyla oldu. ben dayanamyınca epidural istedim. onu alınca da gözlerim açıldı sabah 7de gittik işte akşam 17.53de de doğdu sıpacım. 2950 minnacık bişi doğdu. boy 48 adı mehmet semih.çok çirkin:)
selam
gecmısı okuyamadım ,masal uyuyorken bakıyım dedım hemen her an uyanabılır..
cok zor gunler gecırıyorum neden kımse bana bu kadar olacagını anlatmamıstı ya..
hıcbırsey planladıgım gıbı degıl su an kendım de dagılmıs durumdayım..
dogumla basladı hersey ,cok kolay olucak derken en zorunu yasadım ,dıkısım o kadar cok kı her goren uvvv nasıl dayandın dıyor.
hala oturamıyorum dogru durüst ,bebegımle ılgılenemıyorum bıle .
sonra sarılık olmasın dıye emzırme nobetlerı saat bası ,ne olur ısında yatmasın dayanamam dıye aglıyordum gogsumu sagarken yavrumun emmeye bıle gucu yoktu
sonra atllattık sarılıgı emzırme ıse yaradı sınır 17 ıken bız 14den ıtıbaren dusurmeye basladık..
sonra carsamba gunu doktora göturduk gecen hafta gobek bagında kı kan pıhtısı ıcın doktor normal dedı ..
cısını yaparken bagırıyor sankı dedım bu son ıkı gundur..
tahlıl verdı bırsuru ..kan ıdrar kultur hormon..aglamasına dayanamadım o an..
cuma gunu sonucları goturdum ıdrarda enfeksıyon hemen Ege unıversıtesıne goturun orada detaylı baksınlar onlar kesın sonuc verır..
nasıl gıttık hatırlamıyorum ben aglaya aglaya oldum..
bı ton kan aldılar yavrumdan yıne ıdrar testlerı..ve yatıs verdıler..
daha dün cıktık hastaneden ..
delık desık ettıler yavruumu kan alıcaz dıye..hergun hergun o cıglıklarına dayanamadım..
su an atlattık ..surup tedavısne basladık..
sureklı baktılar orasına burasına ,bobrek genıslemesı varmıs solda.enfeksıyona baglı olabılı dedıler ama kontrol altında tutalım
su an oyle hassas kı altını degıstırecegım zaman bıle bırsey yapacaklar snaıp aglıyor ..
uykusunda sureklı cıglık atıyor ..ıc cekıyor..
dayanamıyorum ..
bunları yazdım sonra kızım uynadı gıttım 2 saat olmus yenı gelebıldım .
bı anda geldı gectı ..daha zorları benı beklıyor bılıyorum ..kayınvalıdem annem catısması oyle ıyı anladım kı cok safmısım ben..
neyse uzun uzun yazıp rahatlamak ıstıyorum ama ne mumkun..
kızım cok guzel her gun 100 grm alıyor neredeyse ama bugun oyle huysuz kı sureklı cıglık atarak uyanıyor .
banyoyu ve altının acılmasına bayılıyor .
gulmesıne ölürüm.
sızde ne var ne yok ..cok merak edıyorum
nazar duası okuyun bızım ıcın emı ,hem de bu gunlerımız cabubak gecsın ..
cok opuyorum sızı
benim koçiş yok gececi bugun.yoksa beni hayatta bırakmaz böyle:)) ama yatıncada öyle uyuyo fln degilim dönüp duruyorum şimdiden.backlarım ikiye ayrılacak gibi oluyo
ankarada dogum yapan var mı? lütfen hangi hastanede oldugunu ve hastaneninnasıl oldugunu yazabilir mi
walla benimki de her gece hadi sen de yat diye tutturuyor ama yatsam da uyku yok ağrı çok, en azından böyle vakit geçiyor iyice yorgun düşünce biraz uyuyabiliyorum hiç değilse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?