2011 Aralık Anneleri

Allah yardımcın olsun ve bebeğini güle güle sağlıkla büyüt inşallah

idrar yolları enfeksiyonu ben de geçirdim 33te fena bişey cidden(

evet canım yarın gidicem

şimdi her gidişinde nts ye mi alıyorlar.birde ben selçuk beye resmen yalvardım geçen haftalarda ama yinede detaylı ultrassona yollamadı.özledim bebişimi göreyim bi daha dedim artık dogunca görürsün dedi ya( sen kaç haftalıkda çekildin? bi defa mı çektirdi

:) benimki gitmiyo illa yataga girecekmişim.ben uyuyunca kalk çokistersen diyor sonrada kalkınca gözleri açıyo yine:)) o yüzden cins kocişim

benimki de aynı, yat da yat tutturuyo ama ben uyuyamadıkça o da horladıkça ben deliriyorum kitap oku onu bunu yap olmuyo yatakta sonra kalkıp cinleniyorum evde dolaş dolaş:))

detaylı ultrason başka bişey onu 18. haftada çektirdik ve en geç 24üncü haftaya kadar yapılabilir o yüzden göndermez zaten. hilmi bey de (radyoloji uzmanı da) kabul etmez).ama 4 d olarak randevu al gir biz girdik 33üncü haftada ölçüm yapmıyor detaylı da olduğu gibi sadece görüntü alıyor hatta cd veriyor süper bişey, selçuk hocaya sormana gerek yok hilmi beyden 4 boyutlu ultrason diye randevu al git 100 tl.
buarada 2 haftadır her gidişimde alıyor ntsye

hımmsagol canım.ben selçuk bey yolluyo sanıyorum ondan.gittigimde bakayım

geçmişi okuyamayacağım. doğum şeklimi sormuşsunuz daha sonra doğum hikayemi paylaşacağım. kızım epidural normal doğum ile 3400 gr dünyaya geldi.Normal doğum olmasına rağmen sütüm göğsümü sıktığım zaman geliyor bebeğiminde çekme gücü yok normal mi bilmiyorum...sarılık olmasından korkuyorum. sütü artırmak için humana sipariş ettim. Kaynar loğusa şerbeti içiyorum başka ne yapmam gerekiyor tecrübeli anneler... 48 saati geçti kakasını yapıyo pek emmemesine rağmen dışkısı koyu yeşil.acaba beni damla damla emiyo mu yoksa anne karnındaki depolarını mı tüketiyor. Emzirirken sütü bebeğin aldığını ilk zamanlar nasıl anlıyordunuz . Ben emdiği zaman çektiği zamanlarda acı hissediyorum bir iki defa çekiyo sonra ya uyuyor yada ağzında oynuyor çeksemmi beklesemmi neyapsam

bende bilgideyim:)) selçuk bey

bende selcuk hocaya gıdıyorum..sen nezamandan berı gıdıyosun..doğumu ordamı yapcaksın bennorda yapıcam..nezaman gtcen bıda.doğıum için bişeydedımı..lidya yarın gıtcekmış yakalayamadım onu çıkmış..kaçta gıtcekmış bişey yazdımı.ay neguzel 2 kışı daha buldum aynı doktora gıden...

Hurma yemek ve bol su içmek, haa bi de ballı süt içmek gerekmiş...ama senin sütün var da bebek emmiyo sanırım...sen pes etme cnm, sürekli ver saat başı, inş güçlendikçe daha kuvvetli çeker.

4aylıkdan beri oraya gidiyorum.ilk başlarda linaya gidiyordum.dogumuda orda düşünüyorum.pazartesi gidecegim inşallah.yok kaçta gidecegini sormadım.bu arada ben ocak annesiyim aslında:)) buraya sızıntı yaptım bugün.bilgide dogum yapan varmı ankarada hangi hastanelerde dogurdunuz hastane nasıl diye:)) ama kimse cevap vermedi.

Ben verdim mesela cnm...balgata ykn biyerde oturuyorsan akropolu tavsiye ederim.

ben ablamdan tecrubelıyım canım..oda bılgede doğum yaptı 5 ay once..hastane gayet guzel doğum için,yogun bakım unuıtesıde var eğerkı onları aşan bı durum olursakı zubeydeye yönlendırıyolar dırek bebeği,bı sıkıntı yok şükür.ben sevıyorum bılgeyı kısmetse orda yapıcam,dıkmenden gıdıyorum ta oraya :))) selcuk hocada çok ıyı bı doktor.benımde sezeryan olucak 10 aralıkta bakalım.yarın için bende mıneye gıtcem tek seferlık bakalım mıne ne dıycek sonra tekarar selcuk hocaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…