çook geçmiş olsun canım Allah doktorlara da insaf ve akıl versin
hayırlı olsun minik bebişinnnnn
canım, en kısa zamanda geçer bu zor günler inşallah
sabırlı olmaya çalış
Allah yardımcın olsun acil şifa versin
çook geçmiş olsun canım Allah doktorlara da insaf ve akıl versin
hayırlı olsun minik bebişinnnnn
canım, en kısa zamanda geçer bu zor günler inşallah
sabırlı olmaya çalış
Allah yardımcın olsun acil şifa versin
evet canım yarın gidicem
:) benimki gitmiyo illa yataga girecekmişim.ben uyuyunca kalk çokistersen diyor sonrada kalkınca gözleri açıyo yine:)) o yüzden cins kocişim
şimdi her gidişinde nts ye mi alıyorlar.birde ben selçuk beye resmen yalvardım geçen haftalarda ama yinede detaylı ultrassona yollamadı.özledim bebişimi göreyim bi daha dedim artık dogunca görürsün dedi ya( sen kaç haftalıkda çekildin? bi defa mı çektirdi
benimki de aynı, yat da yat tutturuyo ama ben uyuyamadıkça o da horladıkça ben deliriyorum kitap oku onu bunu yap olmuyo yatakta sonra kalkıp cinleniyorum evde dolaş dolaş:))
detaylı ultrason başka bişey onu 18. haftada çektirdik ve en geç 24üncü haftaya kadar yapılabilir o yüzden göndermez zaten. hilmi bey de (radyoloji uzmanı da) kabul etmez).ama 4 d olarak randevu al gir biz girdik 33üncü haftada ölçüm yapmıyor detaylı da olduğu gibi sadece görüntü alıyor hatta cd veriyor süper bişey, selçuk hocaya sormana gerek yok hilmi beyden 4 boyutlu ultrason diye randevu al git 100 tl.
buarada 2 haftadır her gidişimde alıyor ntsye
onlar çekmiyo tabi tuttururlar horlarlar....hep anneye olan oluyo
ben de ankaradayım bilgi hastanesinde yapıcam doğumu
lidyaaaaa bende ankaradan ve bılgede yapıcam doğumu.....kım doktorun gel bakıyım şu tarafa sen bihemde 10 aralık demiştin demı
bende bilgideyim:)) selçuk bey
geçmişi okuyamayacağım. doğum şeklimi sormuşsunuz daha sonra doğum hikayemi paylaşacağım. kızım epidural normal doğum ile 3400 gr dünyaya geldi.Normal doğum olmasına rağmen sütüm göğsümü sıktığım zaman geliyor bebeğiminde çekme gücü yok normal mi bilmiyorum...sarılık olmasından korkuyorum.sütü artırmak için humana sipariş ettim. Kaynar loğusa şerbeti içiyorum başka ne yapmam gerekiyor tecrübeli anneler... 48 saati geçti kakasını yapıyo pek emmemesine rağmen dışkısı koyu yeşil.acaba beni damla damla emiyo mu yoksa anne karnındaki depolarını mı tüketiyor. Emzirirken sütü bebeğin aldığını ilk zamanlar nasıl anlıyordunuz . Ben emdiği zaman çektiği zamanlarda acı hissediyorum bir iki defa çekiyo sonra ya uyuyor yada ağzında oynuyor çeksemmi beklesemmi neyapsam
bende selcuk hocaya gıdıyorum..sen nezamandan berı gıdıyosun..doğumu ordamı yapcaksın bennorda yapıcam..nezaman gtcen bıda.doğıum için bişeydedımı..lidya yarın gıtcekmış yakalayamadım onu çıkmış..kaçta gıtcekmış bişey yazdımı.ay neguzel 2 kışı daha buldum aynı doktora gıden...
4aylıkdan beri oraya gidiyorum.ilk başlarda linaya gidiyordum.dogumuda orda düşünüyorum.pazartesi gidecegim inşallah.yok kaçta gidecegini sormadım.bu arada ben ocak annesiyim aslında:)) buraya sızıntı yaptım bugün.bilgide dogum yapan varmı ankarada hangi hastanelerde dogurdunuz hastane nasıl diye:)) ama kimse cevap vermedi.
4aylıkdan beri oraya gidiyorum.ilk başlarda linaya gidiyordum.dogumuda orda düşünüyorum.pazartesi gidecegim inşallah.yok kaçta gidecegini sormadım.bu arada ben ocak annesiyim aslında:)) buraya sızıntı yaptım bugün.bilgide dogum yapan varmı ankarada hangi hastanelerde dogurdunuz hastane nasıl diye:)) ama kimse cevap vermedi.
hadi bnm midem yanıyosen niye uyumadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?