:)))) aman ne bılıyım şöyle bi bakınıyım dedım geç uyumak istiyorum ya habıre tuvalete kalktıgım ıcın gecelerden nefret eder oldum.mıgdene surup kesmıyodu dımı kötu yaanapsankı acaba ????? bol bol su içsen
Ben verdim mesela cnm...balgata ykn biyerde oturuyorsan akropolu tavsiye ederim.
ben ablamdan tecrubelıyım canım..oda bılgede doğum yaptı 5 ay once..hastane gayet guzel doğum için,yogun bakım unuıtesıde var eğerkı onları aşan bı durum olursakı zubeydeye yönlendırıyolar dırek bebeği,bı sıkıntı yok şükür.ben sevıyorum bılgeyı kısmetse orda yapıcam,dıkmenden gıdıyorum ta oraya :))) selcuk hocada çok ıyı bı doktor.benımde sezeryan olucak 10 aralıkta bakalım.yarın için bende mıneye gıtcem tek seferlık bakalım mıne ne dıycek sonra tekarar selcuk hocaya devam
oraya gidene kadar yolda dogururum :) yenimahalledeyim
Hmmm evet orası sana çok ters o zamanyolda doğurma da!!!
aslında ne güzel olur kesim derdi yok bişey yok :)) oldu bittiye gelir
seni neden uyku tutmadı?
banyomu genelde acayip kaynar suyla yapıyorum zaten oldum olası hurma yemeye başlamalıyım sanırım hiç sevmiyorum ama yiyim bari yaa... başka nasıl rahimde kasılma yaratılabilirki???canım o tarih hesaplama filan hep boşkeyiflerine kalmış yani doktor şu tarih diyince o tarihte doğmuyor ,en 37 den sonra ne zaman gelirse gelsin diyorum eger doğurmak istiyorsan rahminde kasılm yaratabilirsin ,kudüs hurması al bol bol her gün ye ,sıcak sıcak da banyo yap ,benim doktorum eger son haftalara kalmak istemiyorsan 37 de başla ancak 38 içinde doğurursun dedi ,ve bebek ansızın bile kanala girebiliyor ,ben o sıcak duş vs ile 1 cm açılma yakalamıştım 5 gün sonra doğmuştu ,
ne zaman doğurdun ki sen :) çok hızlısın umarım en kısa sürede emme sorununu aşarsınız canım hayırlısı uğurlusu olsun evladının...29/11/2011 18:30 da dünyaya geldi bebeğimiz. Ama iki gündür uğraşıyorum emmiyor.Dua edin hepiniz.
üzüldüm derya adına normal doğum için elinden geleni aptı yürüdüğü yolla inip çıktığı merdivenler.... hayırlısı işte beyza cerene uzun sağlıklı ömürler diliyorum rabbim analı babalı byütsün ..DEYAM160510 arkadaşımız kızı beyza cerene kavuşmuş 4kılo dogacak bebek demişler ama 3700gr 50 cm dogmuş..epidural sezeryan yapmışlar..
selam
gecmısı okuyamadım ,masal uyuyorken bakıyım dedım hemen her an uyanabılır..
cok zor gunler gecırıyorum neden kımse bana bu kadar olacagını anlatmamıstı ya..
hıcbırsey planladıgım gıbı degıl su an kendım de dagılmıs durumdayım..
dogumla basladı hersey ,cok kolay olucak derken en zorunu yasadım ,dıkısım o kadar cok kı her goren uvvv nasıl dayandın dıyor.
hala oturamıyorum dogru durüst ,bebegımle ılgılenemıyorum bıle .
sonra sarılık olmasın dıye emzırme nobetlerı saat bası ,ne olur ısında yatmasın dayanamam dıye aglıyordum gogsumu sagarken yavrumun emmeye bıle gucu yoktu
sonra atllattık sarılıgı emzırme ıse yaradı sınır 17 ıken bız 14den ıtıbaren dusurmeye basladık..
sonra carsamba gunu doktora göturduk gecen hafta gobek bagında kı kan pıhtısı ıcın doktor normal dedı ..
cısını yaparken bagırıyor sankı dedım bu son ıkı gundur..
tahlıl verdı bırsuru ..kan ıdrar kultur hormon..aglamasına dayanamadım o an..
cuma gunu sonucları goturdum ıdrarda enfeksıyon hemen Ege unıversıtesıne goturun orada detaylı baksınlar onlar kesın sonuc verır..
nasıl gıttık hatırlamıyorum ben aglaya aglaya oldum..
bı ton kan aldılar yavrumdan yıne ıdrar testlerı..ve yatıs verdıler..
daha dün cıktık hastaneden ..
delık desık ettıler yavruumu kan alıcaz dıye..hergun hergun o cıglıklarına dayanamadım..
su an atlattık ..surup tedavısne basladık..
sureklı baktılar orasına burasına ,bobrek genıslemesı varmıs solda.enfeksıyona baglı olabılı dedıler ama kontrol altında tutalım
su an oyle hassas kı altını degıstırecegım zaman bıle bırsey yapacaklar snaıp aglıyor ..
uykusunda sureklı cıglık atıyor ..ıc cekıyor..
dayanamıyorum ..
bunları yazdım sonra kızım uynadı gıttım 2 saat olmus yenı gelebıldım .
bı anda geldı gectı ..daha zorları benı beklıyor bılıyorum ..kayınvalıdem annem catısması oyle ıyı anladım kı cok safmısım ben..
neyse uzun uzun yazıp rahatlamak ıstıyorum ama ne mumkun..
kızım cok guzel her gun 100 grm alıyor neredeyse ama bugun oyle huysuz kı sureklı cıglık atarak uyanıyor .
banyoyu ve altının acılmasına bayılıyor .
gulmesıne ölürüm.
sızde ne var ne yok ..cok merak edıyorum
nazar duası okuyun bızım ıcın emı ,hem de bu gunlerımız cabubak gecsın ..
cok opuyorum sızı
Selam kızlar en son gecen hafta perşembe girmiştim forma ay sancısı diye bişey varmış bilen varmı? diye sormustum ondan sonra bi daha giremedim gecen hafta persembe günü acil olarak hastaneye gittik Şişli Etfal e sol tarafımdaki bosluğumun agrısından dolayı normalde acıya dayanıklıyımdır ama bu acı öyle böyle bi acı sancı deildi neyse acilde benle ilgilenen hiç yok tabi hep bebeğe bakıyorlar falan ama ben deki sancı için doktorun bişey yaptığı yok bi idrar tahlilli istedi o kadar onun sonucunada göz ucuyla bakıp bişey yok deyip gönderdi sanki ben yalandan gelmişim oraya bişeyim yokmuş......o gece sabahı sabah ettim tabi uyku muyku hak getire nerdeeeee.... cuma güünü gündüz bi şekilde gecti ama gece olunca aynı sancının iki katı belkide üç katı vurdu bu sefer sabah ezanıyla biz tekrar hastanedeydik Şişli etfalde ...... Yine benim sancımla ilgilenen yok kan tahlili idrar tahlili falan nst muayene ama ben ölüyorum tabiki sancıdan sancımın oldugu yeri gösteriyorum yüzüme bakmıyor it doktor..... tahlil sonuclarına baktı bişey yok dedi nasıl yok yaaaaaa yalanmı yapıyorum ben ......ordan cıktık gültepede baska bir özel hastaneye gittik ordaki doktorda tahlile baktı beni muayene etti ama sadece bebeğe bakıyolar tahlillere gözlerinin ucuyla bakıyolar bişey yok dedi ama ben bitik bir vaziyetteyim....zaten 3 gecedir uykusuzum yemek nasıl bişey onu unuttum su içsem kusuyorum fenayım yaniii..... eve geldik...... Kayınvalidem geldi annem geldi ben yataktan cıkamıyorum ama yatagada giremiyorum 4 yastık var sırtımda basımda falan uyku haram 5 dakika uyusam belki iyi olucam ama sancı beni rahat bırakmıyor...... eltim okmeydanında bir hastane varmıs onu söyledi artık kim ne derse ona gidicem napayımmm....... Hemen dusa girdim anneciğim yıkadı beni üstümü giyindim hastaneye gittik bu arada saat 17.00 ama bana vakit gecmiyorrr ....... doktor tahlillere baktı inanamadı seni nasıl gönderdiler gittiğin hastanelerden dedi sen harabe gibisin kızım hemen yatman lazım dedi ve benim hemen yatışımı yaptılar .... İdrar yolu enfeksiyonu varmıs kan degerlerim cok düşükmüş ve kanımdada enfeksiyon varmıs...... nihayet beni anlayan bi doktor cıktı karsıma yatısım yapıldı ben hastanede lavaboya gittim aynaya baktım kendimi tanıyamadım 3 gündür aynaya bile bakmamıstım ne yemek ne uyku ve sürekli kusan bir insan düşünsenize hali nasıldır. hemen serum içine vitaminler falan katıldı antibiyotik tedavisi baslandı 2 gece hastanede kaldım ve ancak bugün daha ayaga kalkabildim 2 gündür adam gibi yemek yiyebiliyorum cok şükür bu arada dogumuda o hastanede yapıcam çok memnun kaldım hizmetten ve ilgiden..... dogumda 6 Aralıkta sabahtan gerceklesecek 38-4 olucak o gün ve benim evlilik yıldonümüm ....... Kimler dogurdu kimler hasta hiç bakamadım gecmişe doguranlara hayırlı olsun hastalara allah şifa versin..... Hepinize sağlıklı günler cok oturamıycam sanırım yeni ayaklandım ama fazla yormayayım kendimi
merhaba kızlar,geçmişi okumadan daldım.dün oğlumu kucağıma aldım şükür.epiduralli normal doğum. suni sancıyla oldu. ben dayanamyınca epidural istedim. onu alınca da gözlerim açıldı sabah 7de gittik işte akşam 17.53de de doğdu sıpacım. 2950 minnacık bişi doğdu. boy 48 adı mehmet semih.çok çirkin:)
aynen canım ya alıyo eline o yuvarlak takvimi hemen sinirlerim bozuluyo ankaradaki doktorum böyle değildi neyse artık 2 gün geriden bişey olmaz herhalde neyapalım elim mahkum sende inşallah istediğin bir tarihde doğum yaparsın
lidyaaaaa bende ankaradan ve bılgede yapıcam doğumu.....kım doktorun gel bakıyım şu tarafa sen bihemde 10 aralık demiştin demı
TÜLAYYYY nasılsın cnm hala çalışmaya devam mı kız doguracan artık
bugün annisde görünmüyor dogurmuş olmasın
canım ya çok üzüldüm. ama geçecek bu günler de insallah. allah kızına ve sana sağlık versin. dualarım seninle.selam
cok zor gunler gecırıyorum neden kımse bana bu kadar olacagını anlatmamıstı ya..
Selam kızlar en son gecen hafta perşembe girmiştim forma ay sancısı diye bişey varmış bilen varmı? diye sormustum ondan sonra bi daha giremedim gecen hafta persembe günü acil olarak hastaneye gittik Şişli Etfal e sol tarafımdaki bosluğumun agrısından dolayı normalde acıya dayanıklıyımdır ama bu acı öyle böyle bi acı sancı deildi neyse acilde benle ilgilenen hiç yok tabi hep bebeğe bakıyorlar falan ama ben deki sancı için doktorun bişey yaptığı yok bi idrar tahlilli istedi o kadar onun sonucunada göz ucuyla bakıp bişey yok deyip gönderdi
ŞİMDİLERDE BEBEĞİNE KAVUŞMUŞSUNDUR. aLLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTSÜN İNŞALLAH. SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.geçmişi okuyacak vaktim yok maalesef...gece fırsat bulursam girerim inşallah...bilenler biliyor,annemler geldi yoğun bi gün oldu bizim için,son hazırlıklar falan...yarın sabah 7de hastanede olacağız,8-9gbi sezeryana gireceğim büyük olasılıkla..Dualarınızı bekliyorum...
inşallah tez zamanda emmeyi de öğrenir. hayırlı olsun minnoşun. güle güle büyüt.29/11/2011 18:30 da dünyaya geldi bebeğimiz. Ama iki gündür uğraşıyorum emmiyor.Dua edin hepiniz.
geçmiş olsun. maşallah kılosu da boyu da güzel bebeişinin. güle güle büyütsün inşallah.DEYAM160510 arkadaşımız kızı beyza cerene kavuşmuş 4kılo dogacak bebek demişler ama 3700gr 50 cm dogmuş..epidural sezeryan yapmışlar..
canım anneliğin zor yönleri ile mücadele ediyorsun şu an ama değer değil mi herşeye. inşallah masalın biran önce iyileşir de bu sıkıntılardan kurtulursunuz.selam
dogumla basladı hersey ,cok kolay olucak derken en zorunu yasadım ,dıkısım o kadar cok kı her goren uvvv nasıl dayandın dıyor.
hala oturamıyorum dogru durüst ,bebegımle ılgılenemıyorum bıle .
sonra sarılık olmasın dıye emzırme nobetlerı saat bası ,ne olur ısında yatmasın dayanamam dıye aglıyordum gogsumu sagarken yavrumun emmeye bıle gucu yoktu
sonra atllattık sarılıgı emzırme ıse yaradı sınır 17 ıken bız 14den ıtıbaren dusurmeye basladık..
sonra carsamba gunu doktora göturduk gecen hafta gobek bagında kı kan pıhtısı ıcın doktor normal dedı ..
cısını yaparken bagırıyor sankı dedım bu son ıkı gundur..
tahlıl verdı bırsuru ..kan ıdrar kultur hormon..aglamasına dayanamadım o an..
cuma gunu sonucları goturdum ıdrarda enfeksıyon hemen Ege unıversıtesıne goturun orada detaylı baksınlar onlar kesın sonuc verır..
nasıl gıttık hatırlamıyorum ben aglaya aglaya oldum..
bı ton kan aldılar yavrumdan yıne ıdrar testlerı..ve yatıs verdıler..
daha dün cıktık hastaneden ..
delık desık ettıler yavruumu kan alıcaz dıye..hergun hergun o cıglıklarına dayanamadım..
su an atlattık ..surup tedavısne basladık..
sureklı baktılar orasına burasına ,bobrek genıslemesı varmıs solda.enfeksıyona baglı olabılı dedıler ama kontrol altında tutalım
su an oyle hassas kı altını degıstırecegım zaman bıle bırsey yapacaklar snaıp aglıyor ..
uykusunda sureklı cıglık atıyor ..ıc cekıyor..
dayanamıyorum ..
bunları yazdım sonra kızım uynadı gıttım 2 saat olmus yenı gelebıldım .
bı anda geldı gectı ..daha zorları benı beklıyor bılıyorum ..kayınvalıdem annem catısması oyle ıyı anladım kı cok safmısım ben..
neyse uzun uzun yazıp rahatlamak ıstıyorum ama ne mumkun..
kızım cok guzel her gun 100 grm alıyor neredeyse ama bugun oyle huysuz kı sureklı cıglık atarak uyanıyor .
banyoyu ve altının acılmasına bayılıyor .
gulmesıne ölürüm.
sızde ne var ne yok ..cok merak edıyorum
nazar duası okuyun bızım ıcın emı ,hem de bu gunlerımız cabubak gecsın ..
cok opuyorum sızı
çok şükür ki hastalığını bi doktor sonunda teşhis etmiş. çok geçmiş olsun. işte sağlık sektörümüz bazen böyle kıyıyor bize. ne güzel evlilik yıl dönümünde kavuşacaksın bebeğine:)Selam kızlar en son gecen hafta perşembe girmiştim forma ay sancısı diye bişey varmış bilen varmı? diye sormustum ondan sonra bi daha giremedim gecen hafta persembe günü acil olarak hastaneye gittik Şişli Etfal e sol tarafımdaki bosluğumun agrısından dolayı normalde acıya dayanıklıyımdır ama bu acı öyle böyle bi acı sancı deildi neyse acilde benle ilgilenen hiç yok tabi hep bebeğe bakıyorlar falan ama ben deki sancı için doktorun bişey yaptığı yok bi idrar tahlilli istedi o kadar onun sonucunada göz ucuyla bakıp bişey yok deyip gönderdi sanki ben yalandan gelmişim oraya bişeyim yokmuş......o gece sabahı sabah ettim tabi uyku muyku hak getire nerdeeeee.... cuma güünü gündüz bi şekilde gecti ama gece olunca aynı sancının iki katı belkide üç katı vurdu bu sefer sabah ezanıyla biz tekrar hastanedeydik Şişli etfalde ...... Yine benim sancımla ilgilenen yok kan tahlili idrar tahlili falan nst muayene ama ben ölüyorum tabiki sancıdan sancımın oldugu yeri gösteriyorum yüzüme bakmıyor it doktor..... tahlil sonuclarına baktı bişey yok dedi nasıl yok yaaaaaa yalanmı yapıyorum ben ......ordan cıktık gültepede baska bir özel hastaneye gittik ordaki doktorda tahlile baktı beni muayene etti ama sadece bebeğe bakıyolar tahlillere gözlerinin ucuyla bakıyolar bişey yok dedi ama ben bitik bir vaziyetteyim....zaten 3 gecedir uykusuzum yemek nasıl bişey onu unuttum su içsem kusuyorum fenayım yaniii..... eve geldik...... Kayınvalidem geldi annem geldi ben yataktan cıkamıyorum ama yatagada giremiyorum 4 yastık var sırtımda basımda falan uyku haram 5 dakika uyusam belki iyi olucam ama sancı beni rahat bırakmıyor...... eltim okmeydanında bir hastane varmıs onu söyledi artık kim ne derse ona gidicem napayımmm....... Hemen dusa girdim anneciğim yıkadı beni üstümü giyindim hastaneye gittik bu arada saat 17.00 ama bana vakit gecmiyorrr ....... doktor tahlillere baktı inanamadı seni nasıl gönderdiler gittiğin hastanelerden dedi sen harabe gibisin kızım hemen yatman lazım dedi ve benim hemen yatışımı yaptılar .... İdrar yolu enfeksiyonu varmıs kan degerlerim cok düşükmüş ve kanımdada enfeksiyon varmıs...... nihayet beni anlayan bi doktor cıktı karsıma yatısım yapıldı ben hastanede lavaboya gittim aynaya baktım kendimi tanıyamadım 3 gündür aynaya bile bakmamıstım ne yemek ne uyku ve sürekli kusan bir insan düşünsenize hali nasıldır. hemen serum içine vitaminler falan katıldı antibiyotik tedavisi baslandı 2 gece hastanede kaldım ve ancak bugün daha ayaga kalkabildim 2 gündür adam gibi yemek yiyebiliyorum cok şükür bu arada dogumuda o hastanede yapıcam çok memnun kaldım hizmetten ve ilgiden..... dogumda 6 Aralıkta sabahtan gerceklesecek 38-4 olucak o gün ve benim evlilik yıldonümüm ....... Kimler dogurdu kimler hasta hiç bakamadım gecmişe doguranlara hayırlı olsun hastalara allah şifa versin..... Hepinize sağlıklı günler cok oturamıycam sanırım yeni ayaklandım ama fazla yormayayım kendimi
çirkinini sevsinler senin. maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. sağlıcakla.merhaba kızlar,geçmişi okumadan daldım.dün oğlumu kucağıma aldım şükür.epiduralli normal doğum. suni sancıyla oldu. ben dayanamyınca epidural istedim. onu alınca da gözlerim açıldı sabah 7de gittik işte akşam 17.53de de doğdu sıpacım. 2950 minnacık bişi doğdu. boy 48 adı mehmet semih.çok çirkin:)
ben ilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim. sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım. dikişlerim sonrasında ağrı yapmadı. ikinci gün her işimi yapacak durumdaydım. boşwer söylentileri. herkes kendi hayatını yaşıyor. kimi zorlanıyor kimi zorlanmıyor.Kızlar bişiy sorucam sezaryan ıcın herkez kotu kotu dıor bı omur cekıorsn dıyor daha once sezaryanla dogum yapan anneler warmı bı sıkıntızınız sezaryanla dogum yaptıgınız ıcın ılk zamanlar olması normalde bı omur suruyormu ya onu cok merak edıyorum
yatakta oturarak uyuyanı gördünüz mü hiç??? ben !!!
yatarsam midemle beraber yemek borum da yanıyoooo
cnm al benden de o kadar, yatağa girmeden en az 5-6 saat önce yemeği kesmek lazım, anca o zmn rahat uyku uyuyorum.gerçi o zmn da karnım gur gur ediyo açlıktan ama olsn, yanmadan iyidir...hem kilo kontrolü açısından da avantajlı
Sağol cnm valla üstümden büyük bi yük kalktı... annemler yakın olmasına rağmen yardıma gelmediler, karnın burnunda ne temizliği şimdi bu, doğurduktan sonra yaparsın falan dediler, ben de ağladım sinirimdeneşim sağolsun, herşeyi yaptı....
geçmişi okuyamayacağım. doğum şeklimi sormuşsunuz daha sonra doğum hikayemi paylaşacağım. kızım epidural normal doğum ile 3400 gr dünyaya geldi.Normal doğum olmasına rağmen sütüm göğsümü sıktığım zaman geliyor bebeğiminde çekme gücü yok normal mi bilmiyorum...sarılık olmasından korkuyorum.sütü artırmak için humana sipariş ettim. Kaynar loğusa şerbeti içiyorum başka ne yapmam gerekiyor tecrübeli anneler... 48 saati geçti kakasını yapıyo pek emmemesine rağmen dışkısı koyu yeşil.acaba beni damla damla emiyo mu yoksa anne karnındaki depolarını mı tüketiyor. Emzirirken sütü bebeğin aldığını ilk zamanlar nasıl anlıyordunuz . Ben emdiği zaman çektiği zamanlarda acı hissediyorum bir iki defa çekiyo sonra ya uyuyor yada ağzında oynuyor çeksemmi beklesemmi neyapsam
günaydıııınnn
ben tabi kiiiiii hala çalışıyorum dün dra gittim ya oooo Tülay hm çok şıksınız dedi nerden böle diyo şirketten dedim ben hala çalışıyorum da kadında dicek sıyırdı bu herhalde:))) oğlumu anlatıyım 3050 gr olmuş 1 haftada 430 gr almış oldu ooo çok almış diyip üzüldüm bende şeker var ya bu dönem çok ölçümde yapmıyom yediklerimi abartmıyorum ama üzüldüm çok almasına bi daha ölçtü 2820 dedi bu daha iii dedim nst de sancım çıkmadı bu defa haftaya gidicem yine iyis ama kilo olayı kafama takıldı sadece he bi de geçen haftaya kadar 1,7 kilo alan ben 1 haftada 1,7 daha aldım 3,4 kilo almış oldum şu ana kadar bende 1 haftada fazla almışım yaaaa
canım ya çok üzüldüm. ama geçecek bu günler de insallah. allah kızına ve sana sağlık versin. dualarım seninle.
çok geçmiş olsun. iyiki sonuncu doktor anlamış. bunlar nasıl doktor olabiliyolar şaşıyorum, tahlilden de anlamicaklarsa. ama onlar ancak para almaktan anlarlar.
mariposita hayırlı olsun kuzucugun.
kızlar çok fena hastayım. gözlerimi açamıyorum. sürekli yanıyo sulanıyo, burnum felaket tıkalı, şimdi eczaneye gidip bir burun damlası isticem allah rızası için, üç gündür 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum burnum tıkalı olduğu için. bugun artık uyumak istiyorum. annemler ayın 11inde gelcekler. onları çok özledim. doğuma 13 gün kaldı. ama ben çok hastayım ya.:2::2: bugun gnc24 ve remainder arkadaşlar doğuracaklardı sanırsam. allah yardımcıları olsun.
benim kız kardeşim de ebe ve sezeryan istiyor isteğe bağlı. 13 haftalık hamile şu an. abla ben biliyorum neler gelecek başıma, tahammül edemem diyor. sen bilirsin diyoruz:) bi de tedavi ile hamile kaldı zor bir durum.ben sezeryanı kendim istedim 37 hflığım şu an ebeyim ayrıca normal doğum yapamam ben ya
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.göre göre :) korkuyosun travma yaşatmak istemiyorum bebeğime tedavi ile hamile kaldım bebeğim iri ağrı fobim var epiduralli normal doğumda da ağrı oluyo bu arada kolaya kaçıyorum spinal sezeryan istiyorum bakalım hayırlısı
bence ağrıların sancıların başlayana dek bekle. o zaman izin alsın gelsin. bebek hemen doğmaz ya. bence yetişir doğuma inşallah. bebek ve senle doğum anında ve sonrasında ilgilenmiş olur. bence daha var doğumuna.kızlar benim en çok aklıma takılan şu eşim ankarada bana diyorki sen ne zaman istersen ozaman geleyim diyor babalık izni alacak 10 gün şimdi sezaryan yaparsam hani gününü bilirim şu gün gelir yanımda olur ama normal doğum nezaman gerçekleşir onuda bilmiyorum eşimin yanımda olmasını istiyorum bu durumdan dolayı kafam karışık sizce neyapmalıyım :26:
aaa ben de yarın aşure yapayım. muharrem ayı da geldi. ne güzel. maşallah eşine. ne güzel yardım etmiş evinizi temizlemişsiniz. benim geçen haftasonu 2 gün temizlikçi bayan geldi yaptı. ama oturma odam şimdi toz içinde. yarın ben de süpürtüp sildireceğim. soonra da yıkanan halıları serdiririm. iyi ki kocişler var.Merhaba bayanlar, daha yatmadınız mı siz bakiyim...
Bugün yeni giriyorum nete, kocişle iş yaptık, her yer pırıl pırıl oldu. Koltukları, halıları, sandalyeleri sildi. perdeleri ben yıkadım ütüledim o astı. mutfak dolaplarının içini boşalttım sildim tekrar yerleştirdim...ama sonunda bitti çok şükür....şimdi o uyudu, bayağı yordum sanırım...ben de yarın aşure yapcam, onun malzemelerini hazırladım mutfak masasına...bende haberler böyle!
Daha geçmişi okumadım, şimdi okucam bakalım kimler doğurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?