2011 Aralık Anneleri

çok kullandığımdan mıdır nedir şurup kesmiyo artk...sizin de kafanızı ütülüyorum habire midemle ilgili...

cnm yaa sende hiç adet sancısı gelip gidiyo mu, son zamanlarda acayip adet olmuşum gibi sancılarım oluyo ama saate bakıyorum çok düzensiz...

keşke bende mineden alsaymışım valla hem bi farklı doktorada görünmüş olurdum neyse pazartesi olmazsa selçuk hoca mineye giderim bi defalıgına belki

banyomu genelde acayip kaynar suyla yapıyorum zaten oldum olası hurma yemeye başlamalıyım sanırım hiç sevmiyorum ama yiyim bari yaa... başka nasıl rahimde kasılma yaratılabilirki???

29/11/2011 18:30 da dünyaya geldi bebeğimiz. Ama iki gündür uğraşıyorum emmiyor. Dua edin hepiniz.
ne zaman doğurdun ki sen :) çok hızlısın umarım en kısa sürede emme sorununu aşarsınız canım hayırlısı uğurlusu olsun evladının...

DEYAM160510 arkadaşımız kızı beyza cerene kavuşmuş 4kılo dogacak bebek demişler ama 3700gr 50 cm dogmuş..epidural sezeryan yapmışlar..
üzüldüm derya adına normal doğum için elinden geleni aptı yürüdüğü yolla inip çıktığı merdivenler.... hayırlısı işte beyza cerene uzun sağlıklı ömürler diliyorum rabbim analı babalı byütsün ..

ahh canım çok zor günler geçirmişsin yaa sen böyle anlatınca doğurasım kaçtı gerçekten böyle içimizde iyiler sanırım bunlar... sizede kocaman geçmiş olsun umarım bundan sonraki günlerinizi sorunsuz geçirirsiniz...

sanada çok geçmiş olsun canım en azından son doktor farketmiş ki tedaqvi uygulanailmiş.. bu devirdede hangi doktora güveneceğini şaşırıyor insan ..çok geçmiş olsun canım iyi atlatmışsınız...

mehmet semihe rabbim uzun sağlıklı ömürler versın rabbim analı babalı büyütsün...

pamukcum hakkımızda hayırlısı gerçekten birinin dediği birinin dediğine uymuyor gerçekten... inşallah o günleri beklemezde gelir sıpalar artık...

lidyaaaaa bende ankaradan ve bılgede yapıcam doğumu.....kım doktorun gel bakıyım şu tarafa sen bi hemde 10 aralık demiştin demı

canım ne soruyorsan cevaplarım benim de selçuk hoca doktorum doğrudur randevum bugün 14.40da ama bu seferlik mine hanıma gidiyorum mecbur haftaya tekrar selçuk hoca devam:))

günaydın güzel anneler ben daha doğurmadım annemle babam geldi içim artık çok rahat keyfim yerinde ara ara sancılarım oluyor ama oğlum için değer bebeğim aşağıya bayağı indi karnım artık bayağı aşağıda bu da beni mutlu ediyor normal doğum şansım artıyor bebişlerini kucağına alanlar Allah bağışlasın ve sağlıcakla büyüsünler benim gibi bekleyenleride bir avazda kurtarsın Allahım öpüyorum hepinizi ve minnak bebeşlerinizi

TÜLAYYYY nasılsın cnm hala çalışmaya devam mı kız doguracan artık

bugün annisde görünmüyor dogurmuş olmasın

günaydıııınnn

ben tabi kiiiiii hala çalışıyorum dün dra gittim ya oooo Tülay hm çok şıksınız dedi nerden böle diyo şirketten dedim ben hala çalışıyorum da kadında dicek sıyırdı bu herhalde:))) oğlumu anlatıyım 3050 gr olmuş 1 haftada 430 gr almış oldu ooo çok almış diyip üzüldüm bende şeker var ya bu dönem çok ölçümde yapmıyom yediklerimi abartmıyorum ama üzüldüm çok almasına bi daha ölçtü 2820 dedi bu daha iii dedim nst de sancım çıkmadı bu defa haftaya gidicem yine iyis ama kilo olayı kafama takıldı sadece he bi de geçen haftaya kadar 1,7 kilo alan ben 1 haftada 1,7 daha aldım 3,4 kilo almış oldum şu ana kadar bende 1 haftada fazla almışım yaaaa

canım ya çok üzüldüm. ama geçecek bu günler de insallah. allah kızına ve sana sağlık versin. dualarım seninle.

çok geçmiş olsun. iyiki sonuncu doktor anlamış. bunlar nasıl doktor olabiliyolar şaşıyorum, tahlilden de anlamicaklarsa. ama onlar ancak para almaktan anlarlar.

mariposita hayırlı olsun kuzucugun.

kızlar çok fena hastayım. gözlerimi açamıyorum. sürekli yanıyo sulanıyo, burnum felaket tıkalı, şimdi eczaneye gidip bir burun damlası isticem allah rızası için, üç gündür 3-4 saat ancak uyuyabiliyorum burnum tıkalı olduğu için. bugun artık uyumak istiyorum. annemler ayın 11inde gelcekler. onları çok özledim. doğuma 13 gün kaldı. ama ben çok hastayım ya.:2::2: bugun gnc24 ve remainder arkadaşlar doğuracaklardı sanırsam. allah yardımcıları olsun.

ŞİMDİLERDE BEBEĞİNE KAVUŞMUŞSUNDUR. aLLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTSÜN İNŞALLAH. SANA DA GEÇMİŞ OLSUN CANIM.

29/11/2011 18:30 da dünyaya geldi bebeğimiz. Ama iki gündür uğraşıyorum emmiyor. Dua edin hepiniz.
inşallah tez zamanda emmeyi de öğrenir. hayırlı olsun minnoşun. güle güle büyüt.

DEYAM160510 arkadaşımız kızı beyza cerene kavuşmuş 4kılo dogacak bebek demişler ama 3700gr 50 cm dogmuş..epidural sezeryan yapmışlar..
geçmiş olsun. maşallah kılosu da boyu da güzel bebeişinin. güle güle büyütsün inşallah.

canım anneliğin zor yönleri ile mücadele ediyorsun şu an ama değer değil mi herşeye. inşallah masalın biran önce iyileşir de bu sıkıntılardan kurtulursunuz.

çok şükür ki hastalığını bi doktor sonunda teşhis etmiş. çok geçmiş olsun. işte sağlık sektörümüz bazen böyle kıyıyor bize. ne güzel evlilik yıl dönümünde kavuşacaksın bebeğine:)

çirkinini sevsinler senin. maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. sağlıcakla.

ben ilk bebeğimi sezeryanla dünyaya getirdim. sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım. dikişlerim sonrasında ağrı yapmadı. ikinci gün her işimi yapacak durumdaydım. boşwer söylentileri. herkes kendi hayatını yaşıyor. kimi zorlanıyor kimi zorlanmıyor.

gunaydın kızlar bugun dogum yapacaklak arkadaşların allah yardımcısı olsun sag salım alsınlar inş kucaklarına bebişlerini..darısı da biz bekleyenlere olsun inş..

yatakta oturarak uyuyanı gördünüz mü hiç??? ben !!!

yatarsam midemle beraber yemek borum da yanıyoooo

cnm zaten yatmadan yediğimi cıkarıp yatıyorum o da var bende( yatakta da 5 yastıkla yatıyorum düşün yani artık yastıklardan yataga sıgamaz oldum :))) midem her türlü yanıyor boş olsa da dolu olsa da cok sinir bozucu kıloya yansıması yönü güzel sadece bu arada kılo bıle vermeye başladım düşün yani:)

eşine maşallah cnm ne güzel yardımcı olmuş benime yardıma kımsem yok 10gunde bır yarım gün temizliğe yardımcı gelıyor o sekılde halledıyorum artık..güle güle kirlensin eviniz:))

cnm ılk zamanlar bebekler cok kuvvetlı ememezler zaten de yalnız emerken uyursa uyandırmaya bak uyudugu içinde ememıyordur dürt biyerlerinide uaynsın emerken..:)bir de sık sık emzir o aranmasa bile..

ayy tülaycım sabah sabah güldürdün benii:))) maşallahın var valla senin bizler dökülürken sen hala çalışıyorsun bravo valla..bu arada oglunun kılosuna takılma hıç cünkü bu haftalarda artık kılo ölçümü saglıklı olamıyor..

cnm ya cok geçmiş olsun burun damlası olarak şu deniz suyu olandan al bari ötekilerin belkı zararı olabılır..

ben sezeryanı kendim istedim 37 hflığım şu an ebeyim ayrıca normal doğum yapamam ben ya
benim kız kardeşim de ebe ve sezeryan istiyor isteğe bağlı. 13 haftalık hamile şu an. abla ben biliyorum neler gelecek başıma, tahammül edemem diyor. sen bilirsin diyoruz:) bi de tedavi ile hamile kaldı zor bir durum.

Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.

bence ağrıların sancıların başlayana dek bekle. o zaman izin alsın gelsin. bebek hemen doğmaz ya. bence yetişir doğuma inşallah. bebek ve senle doğum anında ve sonrasında ilgilenmiş olur. bence daha var doğumuna.

aaa ben de yarın aşure yapayım. muharrem ayı da geldi. ne güzel. maşallah eşine. ne güzel yardım etmiş evinizi temizlemişsiniz. benim geçen haftasonu 2 gün temizlikçi bayan geldi yaptı. ama oturma odam şimdi toz içinde. yarın ben de süpürtüp sildireceğim. soonra da yıkanan halıları serdiririm. iyi ki kocişler var.

kızlar bugün son günüm. herşeye ve herkese cevap yazmak. sizinle daha çok şey paylaşmak istiyorum . ama her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu diyologların da sonu geldi yavaş yavaş. okula tekrar mayıs ayı gibi döneceğim raporlarla inşallah. benim için dua edin bebeğimi sağlıkla doğurayım. doğum tarihi bi aksilik olmazsa 20 aralık. pazartesi rapor alacağız artık. burada sizleri tanıdığım için çok memnun oldum. dün bütün gece uyuyamadıkça sizi düşündüm. yüzlerinizi bebeklerinizi hayal ettim. son günlerde topik ıssızlaşmaya başladı. herhalde bu da normal. sonuçta bebeklerinizi kucaklamaya başladınız. darısı başıma ve tüm doğum yapacakların başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…